+ Odgovori na temu
Stranica 14 od 14 PrviPrvi ... 4 12 13 14
Prikaz rezultata str. 261/277

Tema: Budimo ljevicari!

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Putin izaziva Zapad na megdan u Ukrajini i prijeti da je ovo tek pocetak, korona opet u eteru ,izgleda na jesen opet po starom, a mozda jos i zesce, inflacija luduje, gorivo ode u nebo, Europa bez plina po svemu sudeci ove zime, zito jos stoji u silosima u Odesi, glad po africkim i nekim blikskoistocnim zemljama izgledna, ode ovo sve kvragu nesto se opasno pocelo kotrljati kakve su vijesti ovih dana.

Član u nastajanju Burzum avatar
    Datum registracije
    Apr 2022
    Citiraj Prvotno napisano od LOUNGELIQ Vidi poruku
    Putin izaziva Zapad na megdan u Ukrajini i prijeti da je ovo tek pocetak, korona opet u eteru ,izgleda na jesen opet po starom, a mozda jos i zesce, inflacija luduje, gorivo ode u nebo, Europa bez plina po svemu sudeci ove zime, zito jos stoji u silosima u Odesi, glad po africkim i nekim blikskoistocnim zemljama izgledna, ode ovo sve kvragu nesto se opasno pocelo kotrljati kakve su vijesti ovih dana.
    Čeka nas u svakom slučaju uzbudljiva jesen i zima.

Moje tijelo, moj izbor... kad je u pitanju abortus.
    Cjepljenje? https://web.facebook.com/10000187778...5297177691160/
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Pa kad je u pitanju abortus oni se vode s onom ako pobaci ne ugrozava nikoga drugoga osim sto ubije zivo bice u sebi radi svoje sebicnosti, a kad je tzv imunizacija koja to nije u pitanju onda se moramo cijepit,i onda ne postoji moje tijelo moj izbor jer svojim izborom da se ne cijepim ugrozavam druge eto. Ljevicarska globohomo logika.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od LOUNGELIQ Vidi poruku
    Pa kad je u pitanju abortus oni se vode s onom ako pobaci ne ugrozava nikoga drugoga osim sto ubije zivo bice u sebi radi svoje sebicnosti, a kad je tzv imunizacija koja to nije u pitanju onda se moramo cijepit,i onda ne postoji moje tijelo moj izbor jer svojim izborom da se ne cijepim ugrozavam druge eto. Ljevicarska globohomo logika.
    drugačije pričaju kada su nacisti u pitanju, i nacisti su provodili abortuse degenerirane djece. pa su to nazivali strašnim zločinom, isti ti koji sada javno reklamiraju abortuse i bore se za to da je to pravo majke, jer je njeno tjelo.

to ti je samo pokazatelj što propaganda radi od mozga ljudi, u jednom slučaju nije poželjno jer to provode zlikovci po njima, u slučaju da se oni ko naprednjaci i zanesenjaci odluče za to može biti legalno jer je to njihov izbor.

e pa ili je normalno, ili nije normalno, ne može u slučaju nekog režima biti nenormalno, a u slučaju njih i njihove samoreklamacije ubijanja je ok.

oni ovisno o situaciji, mjenjaju doktrinu. to je sve kriva korumpirana vlast, i degenerični ljevičari kojima svaka vlast podilazi u nuspojavama koje nameću društvu.

ali je fascinantno pratit to licemjerje dotičnih, kojima su puna usta osude svega i svakoga tko nije podoban njihovom svijetonazoru. dok u isto vrijeme kada oni to rade zbog svog svijetonazora, to je poželjno i to se može nametnut cijelom društvu.

od amerike do rusije svugdje ista priča, previše je taj globalizam devijacija prouzročio i širenja takvih nazadnosti. srećom ipak ne mogu sve nametnut, usprkos činjenici da političke elite promoviraju sve te gadosti i nazadnosti društva.

cijepljenje i abortus, su samo vrh sante leda.

Član u nastajanju Burzum avatar
    Datum registracije
    Apr 2022
    Abortus treba biti dozvoljen kada je u pitanju silovanje, ostalo ne znam kako regulirati, ako bude zabranjen one koje žele abortirati iće će nažalost u strane klinike.

U Jugoslaviji je sve bilo bolje. Svi su radili i svi su išli na more a ulice su bile tako sigurne da si mogao spavati na klupama.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    U Jugoslaviji je sve bilo bolje. Svi su radili i svi su išli na more a ulice su bile tako sigurne da si mogao spavati na klupama.
    Ljudi su bili mlađi i naravno da im je bilo bolje. A ostalo nestašice i nisu svi mogli na more. I nisi mogao spavati na klupi jer bi odma došao milicajac.

Citiraj Prvotno napisano od Nervozni listonoša Vidi poruku
    Ljudi su bili mlađi i naravno da im je bilo bolje. A ostalo nestašice i nisu svi mogli na more. I nisi mogao spavati na klupi jer bi odma došao milicajac.
    Ma logika se odbija od ljevičara, pogotovo ovih "naših" jugoljevičara.

Još par bisera: U Jugoslaviji su sve tvornice radile i svatko je mogao sagraditi kuću.
    Titi su svi poglavari država došli na sprovod.
    Jugoslavija i Tito su bili cijenjeni u cijelom svijetu.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 21-05-2024 at 19:22

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Ma logika se odbija od ljevičara, pogotovo ovih "naših" jugoljevičara.

Još par bisera: U Jugoslaviji su sve tvornice radile i svatko je mogao sagraditi kuću.
    Titi su svi poglavari država došli na sprovod.
    Jugoslavija i Tito su bili cijenjeni u cijelom svijetu.
    Radile su tvornice ali kako? Sa velikim gubicima i na kredit jer su principi zbog kojih su pokrenute bili političke, a ne ekonomske prirode.

Ovo ispod je također točno jer je bio njihov igrač.

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Smrt fašizmu sloboda narodu!!
    Kukavice, pucajte u prsa!!
    Milost ne tražim niti bih vam je dao!!
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Ako Tompson bude stvarno urlikao na doćeku rukometaša u ponedjeljak, neću to gledati na tv...ne želim.
    Zoran Pusić - tambs ap ...Sutjeska rules , sfsn.

Nema potrebe vraćati se u prošlost i mračne devedesete.
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

Protivimo se projektu ”Prozora života” jer umjesto da pobace neželjeno dijete žena će biti prisiljena okončati neželjenu trudnoću porodom.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 05-02-2025 at 23:39

Drugovi i drugarice, borci i borkinje...
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 05-02-2025 at 23:39

Citiraj Prvotno napisano od kiler Vidi poruku
    Ako Tompson bude stvarno urlikao na doćeku rukometaša u ponedjeljak, neću to gledati na tv...ne želim.
    Zoran Pusić - tambs ap ...Sutjeska rules , sfsn.

Nema potrebe vraćati se u prošlost i mračne devedesete.
    Poštovani kolega i dragi prijatelju Kiler oni koje se ne povraćaju u prošlost,
    oni i ne slave svoj rođendan koji je iz prošlosti a ne iz budućnosti.
    Zato se kod nas na selu kaže: "...gdje nema prošlosti, tu nema ni budućnosti..."

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove