Cervar propao ko kauc
Cervar propao ko kauc
Bolji Francuzi, opet.
Croazia internazionale :
Prvo poluvrijeme katastrofa. Nasi su usli u tekmu s mislju da cemo izgubiti tekmu, Francuzi su nam nabili kompleks poraza i nemremo im nista.
Svaka čast rukometnoj reprezentaciji,naišli smo na boljeg suparnika i treba mu čestitati.Ko god moze neka ode u petak na utakmicu za 5.mjesto.
u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
taj labirint je život..
naravno kao i uvik sad ćemo svi biti najpametniji i dijeliti pamet i savjete, mi smo emotivci , ali evo link po meni dosta korektnog teksta :"Problem u cijeloj priči oko hrvatskog rukometa je što već dugo ne nadvladava razum.
Godinama spremamo smjenu generacija za domaći Euro, a onda dobijemo momčad kojoj su gotovo svi ključni igrači s krive strane 30. rođendana. Imamo privremenog izbornika kojemu je dan ugovor na godinu dana i koji nije imao ni vremena ni prostora pronaći prave modele igre i testirati ih u turnirskim okvirima. Nemamo kontinuitet rada ni jasnu percepciju razvoja, donosimo ishitrene odluke bez ikakve strategije i konstantno trčimo prema prečicama bez volje da izgrađujemo sustav....."http://telesport.telegram.hr/analize/poraz-razuma/
u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
taj labirint je život..
ne valjaju ni Babic ni Lino, Vujo i Irfan su tihi san velikih navijaca Hrvatske
Svedani i Spanjolci u finalu. Izgleda da se samo mi bojimo Francuza jos.
Prica mi danas brat jednog slo reprezentativca, kakav prepotentan moron je vujovic... svi ga mrze a ovaj fura egotrip, jebe sve u mozak itd.
Hajduk, 45 200+-
U VESELJU I U PLACU ZA HAJDUKA ZIVOT DACU