+ Odgovori na temu
Stranica 7 od 7 PrviPrvi ... 5 6 7
Prikaz rezultata str. 121/135

Tema: EP- Rukomet - Hrvatska 2018

Cervar propao ko kauc

Bolji Francuzi, opet.

Croazia internazionale :

Prvo poluvrijeme katastrofa. Nasi su usli u tekmu s mislju da cemo izgubiti tekmu, Francuzi su nam nabili kompleks poraza i nemremo im nista.

Svaka čast rukometnoj reprezentaciji,naišli smo na boljeg suparnika i treba mu čestitati.Ko god moze neka ode u petak na utakmicu za 5.mjesto.

Citiraj Prvotno napisano od Galjego Vidi poruku
    Svaka čast rukometnoj reprezentaciji,naišli smo na boljeg suparnika i treba mu čestitati.Ko god moze neka ode u petak na utakmicu za 5.mjesto.
    eto tako, ovo je poraz u športu a ne nacionalna katastrofa
    u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
    i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
    a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
    taj labirint je život..

naravno kao i uvik sad ćemo svi biti najpametniji i dijeliti pamet i savjete, mi smo emotivci , ali evo link po meni dosta korektnog teksta :"Problem u cijeloj priči oko hrvatskog rukometa je što već dugo ne nadvladava razum.

Godinama spremamo smjenu generacija za domaći Euro, a onda dobijemo momčad kojoj su gotovo svi ključni igrači s krive strane 30. rođendana. Imamo privremenog izbornika kojemu je dan ugovor na godinu dana i koji nije imao ni vremena ni prostora pronaći prave modele igre i testirati ih u turnirskim okvirima. Nemamo kontinuitet rada ni jasnu percepciju razvoja, donosimo ishitrene odluke bez ikakve strategije i konstantno trčimo prema prečicama bez volje da izgrađujemo sustav....."http://telesport.telegram.hr/analize/poraz-razuma/
    u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
    i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
    a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
    taj labirint je život..

Citiraj Prvotno napisano od kiša Vidi poruku
    naravno kao i uvik sad ćemo svi biti najpametniji i dijeliti pamet i savjete, mi smo emotivci , ali evo link po meni dosta korektnog teksta :"Problem u cijeloj priči oko hrvatskog rukometa je što već dugo ne nadvladava razum.

Godinama spremamo smjenu generacija za domaći Euro, a onda dobijemo momčad kojoj su gotovo svi ključni igrači s krive strane 30. rođendana. Imamo privremenog izbornika kojemu je dan ugovor na godinu dana i koji nije imao ni vremena ni prostora pronaći prave modele igre i testirati ih u turnirskim okvirima. Nemamo kontinuitet rada ni jasnu percepciju razvoja, donosimo ishitrene odluke bez ikakve strategije i konstantno trčimo prema prečicama bez volje da izgrađujemo sustav....."http://telesport.telegram.hr/analize/poraz-razuma/
    Rukomet je sprtska igra,mislim da se trebamo vratiti kljucnom dijelu-igri,igrajmo se rukometa,bacajmo lopte za cepeline,frkove golmanu,nadmudrimo protivnika I uzivajmou igri.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Prvo poluvrijeme katastrofa. Nasi su usli u tekmu s mislju da cemo izgubiti tekmu, Francuzi su nam nabili kompleks poraza i nemremo im nista.
    nije im bio dobar Babić, eto im Lino.

Citiraj Prvotno napisano od kiša Vidi poruku

Francuzima to ne smeta

Citiraj Prvotno napisano od juanpablom Vidi poruku
    nije im bio dobar Babić, eto im Lino.
    Ja sam bil za to da zadrže Babića jer smo igrali odličan rukomet s mladim igračima, ali ne bum sad ni protiv Lina jer je imal veliki hendikep u ozljedi Duvnjaka.

ne valjaju ni Babic ni Lino, Vujo i Irfan su tihi san velikih navijaca Hrvatske

Svedani i Spanjolci u finalu. Izgleda da se samo mi bojimo Francuza jos.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Ja sam bil za to da zadrže Babića jer smo igrali odličan rukomet s mladim igračima, ali ne bum sad ni protiv Lina jer je imal veliki hendikep u ozljedi Duvnjaka.
    ma ima on hendikep u glavi, kako nemaju hendikep Švedi kad im fali tri bitna igrača protiv Danske. igrali su sa dešnjakom na desnom vanjskom

Prica mi danas brat jednog slo reprezentativca, kakav prepotentan moron je vujovic... svi ga mrze a ovaj fura egotrip, jebe sve u mozak itd.
    Hajduk, 45 200+-

U VESELJU I U PLACU ZA HAJDUKA ZIVOT DACU

Espana prvak konačno

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove