+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 7 PrviPrvi ... 4 5 6 7 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 101/135

Tema: EP- Rukomet - Hrvatska 2018

Tako je Kišo. Sad ćemo dobiti sve do kraja, 4 tekme su do zlata. Mi to možemo.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Tako je Kišo. Sad ćemo dobiti sve do kraja, 4 tekme su do zlata. Mi to možemo.
    ea, satraše ovi kritičari , nego jel ideš ti na tekme kod vas tamo ?
    u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
    i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
    a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
    taj labirint je život..

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Kisence je bila ona curka sto je povela "ajmo, ajmo ustaseee" pa pokazala srednji prst spram novinarima jutarnjeg.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Citiraj Prvotno napisano od kiša Vidi poruku
    ea, satraše ovi kritičari , nego jel ideš ti na tekme kod vas tamo ?
    Nemam love, ja sam postena sirotinja, ali gledam prek telke. Je li se to racuna?

Bravo naši, odlična igra. Stivi poskidao sve zicere.

Datum registracije
    Sep 2016
    Dobro su, bit ce nesto od njih.

Nemam love, ja sam postena sirotinja, ali gledam prek telke. Je li se to racuna?
    eno tako i meni ne bi dao biti rastrošna
    taj labirint je život..

Bravo naši, odlična igra. Stivi poskidao sve zicere.
    Dobri svi, velim ja manje crnila nego ajmoooo našiiii woohouu
    taj labirint je život..

Evo Srbi izgubili na terenu pa sad kreću s provokacijama. Veli njihov izbornik da trebamo navijati za njih protiv Francuza, da ne budemo zadovoljni kaj smo mali i jadni bez Juge i da ne mislimo stalno na pogrome i oluje nad Srbima, vratimo se u vrijeme Juge kad je Srbija hegemonizirala sve narode oko sebe i kad su zbog toga bili sreni.

Četrdeset godina smo živjeli kao braća, pomiješane krvi, zajednička slava, Božić i Bajram. Bilo nam je lijepo. Rekao sam istinu koja se ne smije izreći. Hoćemo li šutjeti i pokazati da smo mrtvi, samo toga nismo svjesni? Hoćemo li našoj djeci idućih 40 godina ostaviti pogrome, oluje, klanje ili pa pokazati da postojimo dajući im djelić našeg sretnog djetinjstva kada nismo zali za razlike među nama ”, rekao je Cvetković i dodao:

”Hoćemo li ih ostaviti u getima malim država ili otvoriti širinu naše prošlosti kada su nam svi putevi u svijetu bili otvoreni. Hoćemo li se zadovoljiti što ovakvi mali, ništavni, slijepi predstavljamo nužnik Europe? Ne, ne bi trebalo zaboravljati, ali treba praštati zbog budućnosti koja za našu djecu na ovim prostorima ovisi samo o našoj svijesti. Baš me briga za sve one politike koje nas dijele, kao i za sve velikosrbe, velikohrvate, velikobošnjake, velikoalbance koji našoj i svojoj djeci kopaju grobove….”
    https://narod.hr/sport/izbornik-srbi...-oluje-pogrome

Jovice se sjećam kao jednog od najboljih a možda i najboljeg rukometaša kojeg sam gledao. To što je on radio na SP u švicarskoj 1986-te to je bilo..čovjek se opirao zakonu gravitacije..skočio bi, bio je ljevak naime i čekao da blok, nekad i trostruki padne onda bi on tek pucao, toliko se držao u zraku..ne znam kako..uvijek bi išao bočne na šut nikad ravno..i bio je nazaustavljiv..znao bi po utakmici dati 10 plus golova..možda najbolji rukometaš kojeg sam ikad gledao..a ove izjave ..čuo sam da je bio u SRS kod Šešelja..
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Evo Srbi izgubili na terenu pa sad kreću s provokacijama. Veli njihov izbornik da trebamo navijati za njih protiv Francuza, da ne budemo zadovoljni kaj smo mali i jadni bez Juge i da ne mislimo stalno na pogrome i oluje nad Srbima, vratimo se u vrijeme Juge kad je Srbija hegemonizirala sve narode oko sebe i kad su zbog toga bili sreni.

https://narod.hr/sport/izbornik-srbi...-oluje-pogrome
    i kad misliš da ne može niže ono te uvik netko iznenadi tko nas zavadi bre , ma dobro sam rekla vize i zid veći od kineskog za sljedećih stotinu godina, pa kad se između sebe pročiste nek se jave
    taj labirint je život..

Nikada necu shvatiti zasto se Bosnjaci i Srbi uvijek pozivaju na neko bratstvo s nama.
    A da je na svim utakmicama reprezentacije atmosfera kazalisna, to se odavno zna.

Iznenadjen sam s igrom nasih. Treba sada dobiti protiv Francuza i to bi trebalo biti to!
    Posljednje uređivanje od st.anger : 22-01-2018 at 12:23

Izljevi ljubavi budućeg hrvatskog izbornika o pitoresknom međimurskom mjestu i poznatim toplicama koje su udaljene sat vremena od Maribora i pola sata od Čakovca i Varaždina.

Prvi put na velikom natjecanju imam tri dana pauze. Iskreno, ne znam što ćemo raditi u onoj vukoje*ini, kako se zove, San Martin, gdje nemaš ništa, ni vuka ni ćuka”, rekao je slovenski izbornik Veselin Vujović.
    https://narod.hr/sport/vujovic-ostro...i-vuka-ni-cuka

Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od st.anger Vidi poruku
    Nikada necu shvatiti zasto se Bosnjaci i Srbi uvijek pozivaju na neko bratstvo s nama.
    A da je na svim utakmicama reprezentacije atmosfera kazalisna, to se odavno zna.

Iznenadjen sam s igrom nasih. Treba sada dobiti protiv Francuza i to bi trebalo biti to!
    Pozivaju se na ''bratstvo'' kad imaju korist, kao mi bi njima morali aplaudirati i bodriti a kad hrvatska reprezentacija igra kod njih, pa kad pale hrvatske zastave i jebu ''utsaske majke'' to je onda ''sportska atmosfera'' i Hrvati se nemaju zaliti...

što je najgore..potpuno promašena izjava Jovice, što se tiče sportskog smisla..jer nama ne odgovara pobjeda Srba nego Francuza. U slučaju pobjede Srba , Francuzi bi grizli kontra nas a ako pobjedom faktički osigraju prolaz možda neće toliko zapeti.

mada u slučaju pobjede Srbije nama bi bila dovoljna bilo kakva pobjeda nad Francuzima ovako treba najmanje s dva razlike a možda i tri ako Švedi dobiju Norvežane.

Inače na EP u Srbiji zadnje dvije minute kad je cijela dvorana pjevala " zašto ćutite p... ustaške" meni je bio šok kad su to igrači pozdravljali a možda i pjevali..ne sjećam se točno...

publika ok..to nije čudno ali da igrači u tome sudjeluju..to je stvarno skandalozno..što bi isto rekao i za naše igrače da sudjeluju u nečemu sličnom..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 22-01-2018 at 14:35
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Prvo jugonostalgičarska lupetanja onog titoista, zatim ljubomora onog durmitorskog čobanoida kojeg su otelili na vašaru u Šabcu a sve zato što Hrvatska ima more i luksuzne toplice koje zarađuju više nego dokle oni znaju brojati. Samo neka njih Francuska pregazi, pa makar Hrvatska ispala zbog toga. Što će nam takav prolaz koji trebamo zahvaliti ovim jugoidima?

Spremnik HR SOKOL avatar
    Datum registracije
    Jan 2016
    Citiraj Prvotno napisano od BWA Vidi poruku
    HR sokole bez nervoze
    Selam alejkum" brate" nisam ja nervozan, nego sam povampiren( povampireni Ustasa koji koristi spric i razne stimulanse,koji mi daju hrabrost i KURAZ da se suprostavim nebeskom narodu)
    sad nije bitno?oce tko iz RASKE doci u Split( raska je ime za danasnju Srbiju,a Srbija nijje postojala pod svojim danasnjim imenom .... itd.to je za temu povijest) Servi su jedina bijela rasa koja je bila roblje cirka 700 godina( zato i izmisljaju razno razne bitke,cetnicke i partizanske pokrete.... a za sve im krivi Hrvati jebi ga ipak su Hrvati Ratnici e BWA..di smo ono stali? E da sorry... jebi ga prejak mi je spric za kuraz,nemogu da se smirim
    Daj ti meni reci,jesi ti ultra?ili si samo navijac kao ja?i oces bit tako kulturan i fin,kad pocne svjetsko prvenstvo u nogometu u Rusiji ili ces prozivat Hrvate da di su?
    P.S.ja ti se divim... Srbin.... a gine za treci najveci Hrvatski klub... svaka ti cast...
    ( e zbog toga te molim da mi oprostis)
    Alejkum selam

Srbija - Francuska u 59 minuti 29:39. Ima još nade da nam "pomognu" i pobjede Francuze.

veceras svi za Vuju, nema veze sto hrvatske gradove naziva vukojebinama to se on samo salio (taj cuveni jugocrnogorski humor) i ipak je on iz metropole Cetinja

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Citiraj Prvotno napisano od crni bombarder Vidi poruku
    veceras svi za Vuju, nema veze sto hrvatske gradove naziva vukojebinama to se on samo salio (taj cuveni jugocrnogorski humor) i ipak je on iz metropole Cetinja
    ni po koju cijenu da on bude sljedeći hrvatski izbornik...
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove