+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 7 PrviPrvi 1 2 3 4 5 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/135

Tema: EP- Rukomet - Hrvatska 2018

Vujo selektor a Smailagic pomocnik, jer svi znamo da kradezeovac Lino nije osvojio nijednu medalju, sve je to Irfan Smailagic osvojio.

Dobro dečki, danas je tekma, malo ste dosadni s tim grintanjem.

Očekujem pobjedu od 4 razlike protiv Islanda danas.

1.Hrvatska vrlodobra,vidio sam protiv Srbije 5 uigranih akcija,obrana odlična.Srbija loša,vjerovatno su se usrali,ako imaju tako dobre pojedince kao što tvrde.
    2.Navijanje je bilo dobro,doduše na trenutke bismo se stišali,teško je bez organizirane skupine sinkronizirati tako puno ljudi.
    3.Dosta stvari su ljudima oduzimali na ulazu,cak i cigarete,poslije utakmice je dosta transparenata i zastava bilo nabacano uz zastitnu ogradu,nisam uspio vidjeti sadrzaj jer su ljudi uzimali oduzete transparente pa nisam mogao dokučiti po kojoj su shemi oduzimali.
    4.Kad su vec,za početak, odabrali “Poljubi zemlju“ od Miše umjesto “Lijepa li si“ od Thompsona mogli su tekst pustiti na ekranu-bolja bi izvedba bila.
    5.Island je dobar,golman njihov je “ubio„ Sveđane,ali mislim da ćemo pobijediti 3 razlike.

Šou program, Grdović prije tekme pjeva u dvorani Evo mene moji ljudi doša sam vam na bevandu.

Opet isti problemi protiv jačih ekipa, naši golmani su nepostojeći. Najbolji dojam je napravil Buntić s novim imidžom.

Na kraju smo razbili Island, drugo poluvrijeme je Stivi obranil 7 lopti, Mamić je raketiral s lijevog vanjskog i lagana pobjeda na kraju.

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Opet isti problemi protiv jačih ekipa, naši golmani su nepostojeći. Najbolji dojam je napravil Buntić s novim imidžom.
    ne može Alilović nikako biti prvi golman...
    koji je naš golman na tribinama,kao treći?
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Mislim da je Šola.
    Pešić!

Osovina Cindrić - Karačić + Stevanovićš.

Glavno pomoćno osoblje Mamić - Buntić i Štrlek!

I to je to.

PS: Ni u jednoj ključnoj utakmici Alilović nije ''poludio'' - a dugo je u reprezentaciji!"

Ma dobro, Alilović je imal puno dobrih tekmi, ne treba sad zbog jedne lošije to zaboraviti. Prvu tekmu je odlično branil, ovu ga nije išlo, ali treba reći da je Lino u prvom poluvremenu stavil Karačića i Cindrića u obranu i da je u kombinaciji sa 6-0 zonom to sve bilo jedna velika rupa. Teško je tak i braniti.

Dobri smo, stvarno smo dobri...bojim se malo euforije...ali igramo, podmazanooo.

Cindrić, nastavlja, pokriveni, brzi...tranzicija...malo obrana , pogotovo sa Dancima, Francuzima, Njemcima...ali generalno, vibra i igra...pet.
    "Al' nisam kadar švindlati, za sobom skele paliti, da silom steknem nekog kom ću faliti"...

Ma dobro, Alilović je imal puno dobrih tekmi, ne treba sad zbog jedne lošije to zaboraviti. Prvu tekmu je odlično branil, ovu ga nije išlo, ali treba reći da je Lino u prvom poluvremenu stavil Karačića i Cindrića u obranu i da je u kombinaciji sa 6-0 zonom to sve bilo jedna velika rupa. Teško je tak i braniti.
    Stevanović da nije ušao - i bod bi nam bio dobar! Jednostavno je to tako! I još jednom Islanđani promaše prazan gol - a drugi put Ćupić obrani (prazan gol)!
    Posljednje uređivanje od Nervozni listonoša : 15-01-2018 at 00:17

Citiraj Prvotno napisano od moonlight Vidi poruku
    Dobri smo, stvarno smo dobri...bojim se malo euforije...ali igramo, podmazanooo.

Cindrić, nastavlja, pokriveni, brzi...tranzicija...malo obrana , pogotovo sa Dancima, Francuzima, Njemcima...ali generalno, vibra i igra...pet.
    Lakše je igrati u napadu kad vodiš +4 - nego kad je egal. Onda se ruka dodatno ''skrati'', a još kad vidiš da ti je golman probranio - onda ti samopouzdanje dodatno proradi - pa se ne bojiš ni promašiti - jer znaš da će taj tvoj promašaj ''netko vratiti''.

Malo sam se nervirao kad bi naši igrali 7 na 6 bez vratara. Protiv Islanda je prošlo, a protiv Šveđana ćemo vidjeti!?

Citiraj Prvotno napisano od Nervozni listonoša Vidi poruku
    Lakše je igrati u napadu kad vodiš +4 - nego kad je egal. Onda se ruka dodatno ''skrati'', a još kad vidiš da ti je golman probranio - onda ti samopouzdanje dodatno proradi - pa se ne bojiš ni promašiti - jer znaš da će taj tvoj promašaj ''netko vratiti''.

Malo sam se nervirao kad bi naši igrali 7 na 6 bez vratara. Protiv Islanda je prošlo, a protiv Šveđana ćemo vidjeti!?
    Nervozni...bit će sve ok.

Igramo dobro, čak i Duvnjaka očito Cindrić, na da će pokriti...nego baš je budućnost mali, dokazano, bilo je zareza od zadnjeg prvenstava, al tu smo da kritiziramo, Hrvati, štaš...
    Ne igramo mi u napadu odjednom na plus 4, to smo stvorili...skandinavske su obrane takve, čekaju da fulaš, pa brza kontra, super smo odgovorili.

Nego trebat će nam tvrda obrana za Nijemce, Španjolce i za ljubimce Francuze.

Dobri smo nervozni, dobro izgledamo za sad...slutim svašta, al ne smijem reć, slab sam prognozer.
    "Al' nisam kadar švindlati, za sobom skele paliti, da silom steknem nekog kom ću faliti"...

ajmo curice ajmo dječaci
    u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
    i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
    a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
    taj labirint je život..

Datum registracije
    Aug 2013
    Citiraj Prvotno napisano od kiša Vidi poruku
    ajmo curice ajmo dječaci
    sutra moraš gađati koji put srpske igrače šnalom ili gumom za kosu...

Datum registracije
    Aug 2013
    ako išta mislimo na ovom prvenstvu,tj. barem u polufinale ući ,onda se Červar treba zahvaliti Aliloviću nakon Švedske i zamijeniti ga Pešićem..

Kako su bezobrazno pokrali Slovence...Nevjerojatno. Je li remi na kraju ili pobjeda Nijemaca?

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Jadni Slovenci, bas mi ih zao....pfhahahaha.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Citiraj Prvotno napisano od kiler Vidi poruku
    ako išta mislimo na ovom prvenstvu,tj. barem u polufinale ući ,onda se Červar treba zahvaliti Aliloviću nakon Švedske i zamijeniti ga Pešićem..
    Već ga je zamjenio Pešićem. Mirko na tribinu - Pešić unutra!

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove