-
Član u nastajanju
Lidy i ja!
Čudna priča oko Lidy i mene jeste upravo takva te se doima kako se oduvijek poznajemo. Dobar dan svima. Ukratko, sreli smo se prije nekoliko trenutaka, po čudnim teorijama relativiteta. Možda se znamo i par desetaka tisuća godina. Razdvojimo se pa spojimo, i tako do dana današnjeg. Ono što smo prolazili u životu se može nazvati kalvarijom u Dolini suza. Nisam se osvrtao dok nisam shvatio kako postoje dvolični prijatelji/neprijatelji koji delaju iza leđa. U ovom slučaju su to bili njeni, koji su ju uništavale, a mene su morile muke oko poginulog prijatelja. To se ne zaboravi nikada...ta izraz ne postoji u Klaićevu riječniku...užas, koji me je obuzimao godinama nakon toga događaja, je samo produljavao patnju i bol, viđenog u taj dan njegove smrti. Odnosno oni koji "ne znaju". Patnja, isposništvo, more suza koje Lidija isplakala, i noćne more koje sam imao su nas primale danu. Uživamo u svjetlu.
https://youtu.be/bkcdZGadPT8
No što imam od života kojeg sam imao? UDBA je kontrolirala svaki potez i moj Lidijin "napaćene" rvatine su krojile sve drugo kao i lažni Heroji, Dragovoljci i Branitelji, koji se prodaju pod sudionike i učesnike dom. rata. Koji se danas ne trijezne i opijeni su slavom. Bitka za Hrvatsku nije stala. Jer ne napadaju teritorij već Dragovoljca i Branitelja, i svakog onog koji je nešto dao za Hrvatsku, makar srce to bilo. Maloljetne branitelja napadaju kako treba šutjeti jer ih je Hrvatska upropastila, i mori ih sa sudom, zapravo Sabor mori zapovjednike, zbog njih. Nisam bio maloljetnik u ratu, već 24 godišnjak. I nagledao sam se patnje, i umiranja, i smrti prijatelja. Obitelj mi je teško stradala u ratu kao i prezimenjaci. Više stotina ih je poginulo, pa sam tražio da se ukloni dokument sa weba. Uživanje u tuđoj nesreći je njihov zadatak, i njihova mržnja koja raste svaki dan. Kao i velika zavist, jer ništa ne rade, ne mijenjaju stil života.
Ostajte zdravi, i veseli, izbjegavajte, drogu, alkohol tablete, loše ljude, koji vas more, i pozivaju noćne more. Pa i one sa velikim činovima...jer su navikli moriti one male dočasnike i bojovnike. Kao i bogati koji nas more, bahati, lijepo obučeni, sa kravatama koje nisu dostojni nositi. Croata pogotovo...Vratite im svom snagom! Ne ostajte im dužni niti sitnicu.
Izvor: https://hrvatskoobrambenostivo.com
Pravila pisanja poruke
- Ne možeš otvoriti novu temu
- Ne možeš ostaviti odgovor
- Ne možeš stavljati dodatke
- Ne možeš uređivati svoje postove
Pravila Foruma