...........
...........
Posljednje uređivanje od Grunf : 06-10-2020 at 23:39
Jučer je na HTV-u u emisiji Kod nas doma,Barbara Kolar dovela neku seksualnu psihologinju koja je reklamirala slikovnicu ,valjda za djecu i mlađe tinejdžere znakovita naziva Seks za početnike...
Spada li i to u ovu temu?
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.
Spada, majku im njiovu. Degenerici
Heroj dana:
Napadač Dinama iz Kijeva i ukrajinske reprezentacije Artem Besedin dao je intervju za OTDUSHIVDUSHU YouTube kanal pred utakmicu s Barcelonom u Ligi prvaka.
Osim nogometnih tema, Besedin se u razgovoru dotaknuo i nekih svjetonazorskih pa je tako iznenadio svojim stavovima o homoseksualnim odnosima, piše Index.hr.
“Postoje dječaci i postoje djevojčice. To je sve. Ja imam sina. Ne želim da odraste i da jednog dana mora gledati homoseksualce”, rekao je Besedin pa dodao:
“Ne, ne podržavam povorke ponosa. To nije normalno. Homoseksualci ne bi trebali postojati. Postoje udruge, zastave, udovoljava im se. Ne mogu to gledati.”/HMS/
Ide sutra kec na Dinamo Kijev na kladari...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.
Uaaa, izdaja, mrzitelj, nacist...U gulag s njim.
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)
Nekakve demonske udruge polako ulaze u naše vrtiće s programima sluđivanja djece.
https://narod.hr/hrvatska/udruga-sta...3-do-12-godinaUdruga Status M je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i pred studentima pedagogije i u vrtiću Prečko pred odgajateljima održala “pilotiranje programa za promicanje rodne pravde i borbu protiv rodnih stereotipa u predškolskom i osnovnoškolskom odgoju i obrazovanju”.
Program je pokrenut pod nazivom “Program K!, a riječ je akciji koja je dio projekta: “KINDER – Tackling gender stereotypes in education and early childhood: building a Gender-Responsive Pedagogy in Children’s Education” (KINDER – Borba protiv rodnih stereotipa u obrazovanju i ranom djetinjstvu: izgradnja rodno odgovorne pedagogije u obrazovanju djece).
Kako iz udruge navode: “Projekt KINDER za cilj ima razviti učinkovit i inovativni program obrazovanja za stručnjake i stručnjakinje koje rade s djecom predškolske (3-6 godina) i osnovnoškolske (7-12 godina) dobi. KINDER će učiteljima_cama, odgajateljima_cama i ostalom osoblju pružiti rodno osjetljive i rodno transformativne alate koji će im omogućiti da odgovore na specifične potrebe djevojčica i dječaka u procesima poučavanja i učenja iz perspektive rodne ravnopravnosti”.
Vrlo uznemiravajuće! I svi šute i zataškavaju.
Da nije portala Narod.hr i novinara Marina Vlahovića ne bi ni znala za to.
Kakva bi se dreka digla da su u vrtiće dolazili svećenici i časne sestre i držali predavanja.
Treba ovo sasjeći u korijenu.
Mi smo mala zemlja sa katastrofalnom demografskom slikom i ne možemo si dozvoliti da i ovo malo djece šta imamo preodgajaju pojedinci sa svojom nakaradnom, neprirodnom i opasnom LGBTQ ideologijom.
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)