+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 2 3 4
Prikaz rezultata str. 61/70

Tema: Eurobasket 2017

Banned
    Datum registracije
    Apr 2012
    Blog Entries
    2
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Nisam rekao nad svima..točno sma pobrojao nad kim je vršena represija. Nad Slovencima nisu. jer Srbija nikad nije pretendirala na Sloveniju ali da ste prezirom gledlai na njih i dan danas gledate..gdje je ovo zajedničko navijanje samo "eksces". S druge strane oni vas vjerovatno simpatiziraju.

Što, hoćeš mi reći da Srbi nisu zlopamtila..ili da se nedajbože ugledamo na vas.
    Za Slovence nisi spomenuo žandarmeriju, ali jesi na drugom mestu, divljanje Solunaca u Koruški.
    Ne znam odakle ti to da s prezirom gledamo na Slovence. Ne znam nijednog Srbina da je nešto posebno ljut na Slovence. Imaš jedino ona Šešeljeva lupetanja, ali to niko ne uzima ozbiljno.

Citiraj Prvotno napisano od Aleksa Vidi poruku
    Za Slovence nisi spomenuo žandarmeriju, ali jesi na drugom mestu, divljanje Solunaca u Koruški.
    Ne znam odakle ti to da s prezirom gledamo na Slovence. Ne znam nijednog Srbina da je nešto posebno ljut na Slovence. Imaš jedino ona Šešeljeva lupetanja, ali to niko ne uzima ozbiljno.
    Ne, to ja nisam spomenuo..

slabo pratiš na "času"

ma nemoj me zajebavat..a Đole a Čorba..oš da ti pjesme stavim..a to je samo presjek prosječnog mišljenja o Slovencima..dan danas..džabe sve njihovo uvlačenje..
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Banned
    Datum registracije
    Apr 2012
    Blog Entries
    2
    Ne, to ja nisam spomenuo..

slabo pratiš na "času"

ma nemoj me zajebavat..a Đole a Čorba..oš da ti pjesme stavim..a to je samo presjek prosječnog mišljenja o Slovencima..dan danas..džabe sve njihovo uvlačenje..
    Ok, pardon za Korušku. Ali svejedno ko je spomenuo, to je neki primer ipak.
    Što se tiče Čorbe i Balaševića, pa to je bio trenutak povišenih emocija, to se obostrano zaboravilo, jer nema onog zlopamćenja o kojem sam pisao.

je je vidili smo prije utakmice..moš li zamislit takvo pjevanje i druženje Slovenaca i Hrvata prije utakmice.

Samo pitam..

inače, ti ono nisu Slovenac nego samo živiš gore..rođen ili??
    nije da mogu zamislit, nego sam doživijo spomenute 1990, tjedan pred diin-cz... taj dan je ljubljana bila zeleno-modra, padale su runde, druženje... več godinu dana kasnije situacija je bila 100% obrnuta, naravno zbog aktuelne politike...
    Hajduk, 45 200+-

U VESELJU I U PLACU ZA HAJDUKA ZIVOT DACU

Citiraj Prvotno napisano od Aleksa Vidi poruku
    Ok, pardon za Korušku. Ali svejedno ko je spomenuo, to je neki primer ipak.
    Što se tiče Čorbe i Balaševića, pa to je bio trenutak povišenih emocija, to se obostrano zaboravilo, jer nema onog zlopamćenja o kojem sam pisao.
    I sad ste baš ono dobri sa Slovencima...ne samo kad navijate..to je posebna situacija nego onako "an general" cijenite ih kao narod

Zbog Eline i bokala vina

Banned
    Datum registracije
    Apr 2012
    Blog Entries
    2
    I sad ste baš ono dobri sa Slovencima...ne samo kad navijate..to je posebna situacija nego onako "an general" cijenite ih kao narod
    Dobri smo. Cenimo ih, što da ih ne cenimo...

ajme divljanje solunaca... sjecam se sa FHR kad je neki forumas napisao kako mu je djed opisao pokusaj srbizacije Zagorja, dosli solunci vlakom u Krapinu a docekali ih lokalni sa grabuljama i vilama, otjerali ih nazad odakle su dosli.

Zagorcima mozes naci tisucu mana, ali oni ne daju svoje, u ratu su se isticali i oni i Prigorci a uvijek sam kao klinac mislio da su oni mlaki. Medjutim onda mi je mama kasnije objasnila, naime njen ujak je u Zagorju sluzio kao svecenik pa je cesto bila tamo, veli da su opasni. I stvarno jesu.

Kamo srece da smo Zagorce imali i istocnije, ne bi danas Hrvatska izgledala kao kifla, ostatak ostataka.

Zagorci?' Tvrdoglavi ljudi. Nije slučajno Hrvatska najšira di su oni..to gine radi cm grunta..

Bolje da stanem tu sporadi Grunfa

Zbog Eline i bokala vina

Isto tak mi je kolegica pricala da kad su ono nakon drugog svjetskog rata partizani uvaljivali obitelji ljudima u kuce zbog navodnog viska soba, da kad su dosli njezinoj baki da ih je ona potjerala s vilama i vise se nikad nisu vratili.

Uvređeni Alen Omić, koji je otpao za Evrobasket zbog Entonija Rendolfa preti da će preskočiti kvalifikacije za SP. Amerikanac kaže da je igrao samo zbog pasoša EU
    http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/po...sada-opominje/

Odjeci velikog finala: 20 očiglednih grešaka na štetu Srbije
    http://www.b92.net/sport/eurobasket2...nav_id=1306640

Zoran Čutura, legendarni hrvatski košarkaš, sada kolumnista podseća da hrvatskoj košarci trebaju neka nova pravila i sistemska rešenja za probleme.
    Čutura kaže da je prolazak Srbije kroz eliminacionu fazu do sada bio neverovatan imajući u vidu ko sve nedostaje srpskom timu. Za to je prema njegovim rečima zaslužan sistem koji je uspostavio selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

"Srbija je relativno lako prošla premekane Italijane – iako im je Bogdanović s 21 poenom bio najbolji strelac, uništili su ih u reketima. Skinuli su 17 lopti u napadu. Srbija je pravi primer za termin 'momčad', može i 'tim'. Selektor Đorđević je uspostavio sistem, i u toj slagalici nadomestio je odsutne novim delićima. Neverovatno je da se Srbi tako 'šetaju' kroz nokaut fazu bez Teodosića, Bjelice, Kalinića i ostalih... Čestitke", kaže Čutura.

https://www.b92.net/sport/eurobasket...nav_id=1303672

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove