+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrviPrvi 1 2
Prikaz rezultata str. 21/25

Tema: Jeste li "zaljubljivi" ?

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Skateru počastio si bar mene sa dvije sjajne balade, kao da si otkrio da sam upravo ljubitelj finih laganih nota, e još da su za mrvicu bile obojene sa jazz filingom to bi bilo to.U svakom slućaju super glazba.
    Radi mog pomanjkanja informatičkog znanja, počastio bih te nekom od izvedbi a capella grupa Home free ili Pentatonix...vjerujem da bi uživao, ali pokušaj ih pronaći na You tube-u pa ako voliš tu vrst glazbe - sjetit ćeš me se...

Citiraj Prvotno napisano od sagitarius Vidi poruku
    Skateru počastio si bar mene sa dvije sjajne balade, kao da si otkrio da sam upravo ljubitelj finih laganih nota, e još da su za mrvicu bile obojene sa jazz filingom to bi bilo to.U svakom slućaju super glazba.
    Radi mog pomanjkanja informatičkog znanja, počastio bih te nekom od izvedbi a capella grupa Home free ili Pentatonix...vjerujem da bi uživao, ali pokušaj ih pronaći na You tube-u pa ako voliš tu vrst glazbe - sjetit ćeš me se...
    Više slušam instrumentalnu glazbu, može i a capella proći u nekim slučajevima. Recimo ovo jako dobro zvuči:

Nije komplicirano stavljati video na forum, dovoljno je iskopirati adresu videa s Youtube-a zatim kliknuti na sličicu koja izgleda kao filmska traka a pojavljuje se kada klikneš na reply odnosno odgovori na temu, otvori se prozor u koji zalijepiš poveznicu, samo makni slovo S sa http: inače ovaj forum ne želi "embedati" video u postu. Neki forumi imaju to automatski riješeno.

Spomenuo si jazz filing, možda će ti se ovo svidjeti:

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    ako sam dobro razumio to bi trebalo da "radi":
    evo jedne a capella stvarke:

Za one koji ne znaju u ovoj kompoziciji nije upotrijebljen niti jedan instrument, A capella- znači bez instrumenata -glasovno.

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    vidim da kod mene stvarka "šljaka" Skateru Tnx very, very...

Citiraj Prvotno napisano od sagitarius Vidi poruku
    vidim da kod mene stvarka "šljaka" Skateru Tnx very, very...

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove