+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrviPrvi 1 2
Prikaz rezultata str. 21/31

Tema: Za i protiv razvoda braka

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    To nije ništa čudno. Ženama profitiraju imovinom i alimentacijom kod razvoda braka tako da im se isplati više od muškaraca razvoditi.
    ooo ima i drugim slučajeva, eto ja znam slučaj kad je on uselio kod žene sve na gotovo , naša ljubavnicu i kada se razvodio tražio pola "zajedničke " imovine, i sud mu dodijelio
    u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
    i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
    a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
    taj labirint je život..

Citiraj Prvotno napisano od skater Vidi poruku
    Brakovi bi dulje trajali kada parovi nebi na prvi problem na koji naiđu, nesuglasicu inicirali razvod jer u vezama ne cvjetaju uvijek ruže niti su brakovi romantične komedije. Potencijalni parovi što prije srljaju u fizički odnos, dakle ostvaruju površinski odnos a da ne upoznaju u potpunosti osobu sa kojom bi bile u vezi. Radi se obrnuti proces, spolni odnos a onda slijedi eventualno upoznavanje, dok je nekada bilo upoznavanje i tek na kraju spolni odnos kao vrhunac veze i predanosti između dvoje ljudi. Stoga nije čudno da se brakovi raspadaju i da su muškarci i žene nezadovoljni svojim ljubavnim životom i vezama, osim onih muškaraca i žena kojima je promiskuitet stil života i nisu sposobni ostvariti monogamne veze jer ih ograničavaju, guše.
    pa ne zna se jel na prvu ili stoprvu. nekada se nama sa strane čini kako se brza ali nitko od nas ne zna kakav je odnos dvoje na emotivnoj razini.
    gore sam to i napisala, triba biti iskren prvo prema sebi a onda prema osobi s kojom živiš
    taj labirint je život..

Citiraj Prvotno napisano od kiša Vidi poruku
    ooo ima i drugim slučajeva, eto ja znam slučaj kad je on uselio kod žene sve na gotovo , naša ljubavnicu i kada se razvodio tražio pola "zajedničke " imovine, i sud mu dodijelio
    Di je bil taj slučaj? U Mojoj tajni?

U Mostaru, na žalost
    taj labirint je život..

triba biti iskren prvo prema sebi a onda prema osobi s kojom živiš
    Problem je što se malo tko toga drži zato nastaju problemi a neke žene vole svoj život pretvoriti u sapunicu što je posebna priča, nije im lijepo biti u stabilnoj, normalnoj vezi, moraju imati nešto za gunđanje i materijal za prijateljice. Neki jer za bolje ne znaju, jer su ograničenih mentalnih kapaciteta, neki varaju sami sebe a potom i druge, pokušavaju živjeti u iluziji koja kad tad pukne, neke tjera instinkt, početni zanos koji se također rasprsne nakon nekog vremena jer površno gledaju na veze.

moja baka kaže didu tako, on se rastopi a onda ona na miru šefuje. Tako ti ne stoji ta teza Skater, to ti jer stvar domaćega domuzluka koji se proširio svitom
    Mudra, lukava žena. Kada se ženi jezik odveže ni vrag ga ne može zavezati.

pa kad su im takvi muški, što će jadne drugo, dobro je dok mogu se mogu odmaknuti od takvih
    Muškarac može imati ljubavnicu sa strane ali i dalje voljeti i poštovati (znam da zvuči čudno) svoju ženu. Kada žena ima ljubavnika onda je već gotovo s njezinim mužem i brakom. S razlogom je češća poliginija od poliandrije kod ljudi jer su muškarci i žene tako biološko i evolucijski koncipirani.

Muškarac može odvojiti spolni odnos i ljubav dok žena često uz spolni odnos veže i emocije to jest emocionalno se veže za muškarca. Mada ima i muškaraca koji se zaljube u kurvu.

Zato često djevojke iz problematičnih obitelji imaju iskrivljenu sliku veza pa im spolni odnos dođe kao potvrda ljubavi ili njihove ljepote, jer se žena želi osjećati lijepom, poželjnom i slično što poneki muškarci znaju iskoristiti pa se stvara začarani krug nesretnih ljudi i propalih veza.

Citiraj Prvotno napisano od skater Vidi poruku
    Mudra, lukava žena. Kada se ženi jezik odveže ni vrag ga ne može zavezati.

Muškarac može imati ljubavnicu sa strane ali i dalje voljeti i poštovati (znam da zvuči čudno) svoju ženu. Kada žena ima ljubavnika onda je već gotovo s njezinim mužem i brakom. S razlogom je češća poliginija od poliandrije kod ljudi jer su muškarci i žene tako biološko i evolucijski koncipirani.

Muškarac može odvojiti spolni odnos i ljubav dok žena često uz spolni odnos veže i emocije to jest emocionalno se veže za muškarca. Mada ima i muškaraca koji se zaljube u kurvu.

Zato često djevojke iz problematičnih obitelji imaju iskrivljenu sliku veza pa im spolni odnos dođe kao potvrda ljubavi ili njihove ljepote, jer se žena želi osjećati lijepom, poželjnom i slično što poneki muškarci znaju iskoristiti pa se stvara začarani krug nesretnih ljudi i propalih veza.
    to je njihova ravnoteža te njihove male igrice koje njeguju , na radost svih nas. Kod nas uvik, reka bi netko sa strane, gori kuća naša
    Neću se složiti da ovo što navodiš vridi isključivo za muškarce. Zapravo biološki smo jednaki, samo što nas odgoj uči drugačije. ženina sexualnost ma koliko mi šutjeli o tomu ima jednak intenzitet potrebe kao i muška.
    taj labirint je život..

Zakaj onda u američkim filmovima žene stalno boli glava?

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Zakaj onda u američkim filmovima žene stalno boli glava?
    morebit bila im tanka...kava
    taj labirint je život..

Znači o tankoj ili debeloj kavi ovisi jel ih boli glava ili ne?

to je njihova ravnoteža te njihove male igrice koje njeguju , na radost svih nas. Kod nas uvik, reka bi netko sa strane, gori kuća naša
    Neću se složiti da ovo što navodiš vridi isključivo za muškarce. Zapravo biološki smo jednaki, samo što nas odgoj uči drugačije. ženina sexualnost ma koliko mi šutjeli o tomu ima jednak intenzitet potrebe kao i muška.
    Nema to veze s odgojem niti društvenim normama niti zato jer muškarci posjeduju fizičku snagu (što je zapravo "društveni konstrukt" jer spol nije biološki konstrukt prema femunizmu i rodizmu) pa određuju pravila igre, jer onda niti žene nebi imale pravo glasa u zemljama zapadne civilizacije.

Točno, ženina seksualnost ima jednak intenzitet ili potrebe ali se drugačije manifestira s obzirom na različitu psiho-fizičku i biološku konstrukciju muškaraca i žena koja utječe na ponašanje a time i na društvene norme. Kada žene pustiš s lanca, imaš ovo što imaš, žene degradiraju same sebe, vrše felacio za piće (http://metro.co.uk/2014/07/03/britis...-cava-4785959/) i ostalo. To se zove emancipacija i osnaživanje, promovira se i slavi preko medija i licemjerno osuđuje ili se okrivljuje muškarce da nameću pravila ponašanja.

Činjenica je ta da muškarci ne žele promiskuitetnu ženu za ženu, dok žena može prihvatiti promiskuitetnog muškarca za muža, štoviše čak i preferira muškarca kojega viđa s drugim ženama (dodatan bonus ako su zgodne), jer smatra da je poželjan a sebe smatra onom koja je bolja od svoje ženske konkurencije i da je ona ta koja će ga ukrotiti.

Odgoj je uvjetovan bioškom razlikom između muškaraca i žena, zato se dječaci igraju autićima, robotima a djevojčice lutkama i krpicama, nije im "patrijarhat" niti "heteronormativno" društvo da ne nabrajam ostale novogovorne leftardsko-fem(tardske)unističke floskule, nametnulo pravila ponašanja nego usađene evolucijsko-biološke razlike.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove