+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/11

Tema: Kako znati da je ON (ONA) onaj pravi (prava)

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2

Kako znati da je ON (ONA) onaj pravi (prava)

Povučen jednim pasažem na onoj gore našoj "tračerskoj" temi, gdje jedan forumaš razmatra da li je lovina ili lovac u igri sa jednom damom, postavio sam si pitanje kako bih osobno prepoznao da je ona ta prava, jedinstvena, stvorena radi mene i ja radi nje, a nemam mnogo vremena da se odlućujem, jer, kako ono kažu prava, fatalna jedinstvena istinska ljubav se dešava jednom od tisuće sretnika (sretnica).

Da li bi tu uopće trebalo razmišljati ili bi to bio susret od kojeh oboma zastaje dah jer su se prepoznali u vječnosti.
    Gospodo idame , vi ste na redu...
    Posljednje uređivanje od sagitarius : 16-06-2017 at 14:59

Super ugledni član teenager avatar
    Datum registracije
    Apr 2013
    Blog Entries
    1
    Ja nemam pojma, očito

Ak dobiš dijete s njom onda je prava, ak ne onda je kriva.

Super ugledni član teenager avatar
    Datum registracije
    Apr 2013
    Blog Entries
    1
    Pričekajmo da nam pajdo skater da viđenje evolucijske psihologije na ovu temu, pa onda može lagano pod ključ
    Razvij mi se trobojnice mila,
    dosta si mi u potaji bila!

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Kad si poželiš iščupati srce samo kako bi bol prestala.

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Citiraj Prvotno napisano od teenager Vidi poruku
    Pričekajmo da nam pajdo skater da viđenje evolucijske psihologije na ovu temu, pa onda može lagano pod ključ
    A ne, ne ide to tako.
    "Pajdo" Skater je konstruktivac koji daje začin diskusiji, a nikako je ne ubija - posebice ne na način da poslije njega tema ide "pod ključ"...
    Ne pronalazi se u temi, mada ne poričem šlagvort.

Očekujete od mene nemoguću misiju iako se zahvaljujem na komplimentima. Ne postoji jednoznačan odgovor. Svaki čovjek je priča za sebe sa svojim vrlinama, manama, sklonostima, ukusima.

Možda se može rasčlaniti muška i ženska ili općenito ljudska psiha, profilirati osobnost do neke mjere, ali i dalje je uključeno previše varijabli za jednoznačan odgovor i savršenu formulu.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Ak dobiš dijete s njom onda je prava, ak ne onda je kriva.
    S evolucijsko-biološkog gledišta nisi ništa krivo rekao koliko god ispalo kao šala.

https://en.wikipedia.org/wiki/Sperm_Wars

https://en.wikipedia.org/wiki/Sperm_competition

Žena koja se tjera je sklonija riskirati i isto tako birati riskantnije muškarce koje percipira kao "zloćeste dečke" odnosno one za koje joj primordijalni dio mozga instinktivno poručuje da je agresivan muškarac koji može braniti nju i potomstvo, međutim u suvremenom društvu su to ništa drugo nego papci i psihopati koji zadovoljavaju svoje nagone do sljedeće žrtve, u međuvremenu je društvo to koje se brine za samohrane majke ili se od strane društva ("države") osiguravaju kontraceptivna sredstva za ženu čime se poručuje da žene nisu sposobne biti odgovorne za svoje ponašanje nego se ponašaju kao razmažena derišta očekujući da se drugi pobrinu za probleme koje su one prouzrokovale.

Ako moraš razmišljati jel' prava ili nije onda najvjerojatnije nije. Neke stvari se osjete, nema tu nikakve formule niti psihološke podloge i to će potvrditi većina ljuda. Kad bilo koga pitaš obično je odgovor: '' jednostavno znaš.''
    ...oblak je moj dom, oblikujem ga po svom...dosadno je kretati se tlom...

Citiraj Prvotno napisano od pdv Vidi poruku
    Ako moraš razmišljati jel' prava ili nije onda najvjerojatnije nije. Neke stvari se osjete, nema tu nikakve formule niti psihološke podloge i to će potvrditi većina ljuda. Kad bilo koga pitaš obično je odgovor: '' jednostavno znaš.''
    Da je tako onda nebi bilo toliko rastavljenih ljudi. Negdje šteka. Možda Šimleša, Krizmanić, Štulhofer znaju u čemu je problem.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove