+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/6

Tema: Članak: Mit o bosanskom suživotu

Članak: Mit o bosanskom suživotu

Članak možete pročitati na sljedećoj poveznici

http://www.hrhb.info/content.php?r=3...-su%C2%9Eivotu
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

A baš, sve divno i krasno, sve vrvi od suživota. Kad nisu naoružani.

bosanci imaju onaj "šarm " mangupski kojim su lako i rado primljeni u društvo di nisu većina, ta to zna svatko tko je ikada imao prigodu biti s njima u društvu, e takvi se oni pokazuju svijetu službenom. Raja teferič merhamet , što reče Grunf kad nisu naoružani

Banned
    Datum registracije
    Nov 2015
    Blog Entries
    1
    Citiraj Prvotno napisano od kiša Vidi poruku
    bosanci imaju onaj "šarm " mangupski kojim su lako i rado primljeni u društvo di nisu većina, ta to zna svatko tko je ikada imao prigodu biti s njima u društvu, e takvi se oni pokazuju svijetu službenom. Raja teferič merhamet , što reče Grunf kad nisu naoružani
    Volio bih znati gdje se može osjetiti taj "šarm," jer ja ga ne osjetih nikada u životu. A imao sam masu prilika da ga doživim. Bosanski "suživot" je mit na razini mita o "izgubljenome," Smojinom Splitu. Nikada takvo što postojalo nije. Samo u glavama raznih Jergovića i Markovina.

Baš mi je drago što je ovaj članak napisan. Jedan je od najboljih.

pogledaj samo tko su "popularne " face bosanci koji žive i rade u RH, Halid, Dino, Enis Bešlagić itd ,onaj Enes-Šemso pokupio ovacije na pečatu, eto rekao nešt "pametno "

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od kiša Vidi poruku
    To je sociopatski šarm,imaju ga i srbi.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove