Thread za diskusiju o djelovanju zidovske dijaspore, te mozebitne sukobe i ideoloske sukobe Izraelaca i spomenute dijaspore.
Thread za diskusiju o djelovanju zidovske dijaspore, te mozebitne sukobe i ideoloske sukobe Izraelaca i spomenute dijaspore.
Kaj su oni u sukobu?
Prosvjed desnice protiv korupcije: Tel Aviv i Jeruzalem zajedno protiv Netanyahua
Policija je najmanje sedam puta ispitala Netanyahua, istražujući dvije optužbe o korupciji izraelskog čelnika.
Tisuće Izraelaca skuplja se na ulicama Tel Aviva pozivajući premijera Benjamina Netanyahua da podnese ostavku na navodnu korupciju. Još nekoliko stotina ljudi počelo se skupljati u Jeruzalemu po prvi put u antikorupcijskom prosvjedu.
Izraelska policija priopćila je u subotu u središnjem Tel Avivu kako nekoliko tisuća ljudi prosvjeduje protiv premijera. Nekoliko stotina nazočilo je desničarskom antikorupcijskom skupu u Jeruzalemu, u kojem su govorili bivši ministar obrane Moshe Yaalon.
Prosvjednici u Jeruzalemu držali su znakove na kojima je pisalo “ne desno, ne lijevo, samo ravno”.
Policija je najmanje sedam puta ispitala Netanyahua, istražujući dvije optužbe o korupciji izraelskog čelnika.
Rekli su kako sumnjaju da je uključen u djela: primanja mita, prijevaru i gubljenje povjerenja. Netanyahu je zanijekao bilo kakve zloporabe.
http://priznajem.hr/novosti/svijet/p...no-netanyahua/
Za dom spremni i Slava Ukrajini
Bome i u Izraelu vrije. Prosvjed pederoliberala koji sliči na revolucije financirane od USA ( demokrata i soroša) . Ovi degenerici iz Izraela bi mogli dovesti u pitanje državu Izrael. Ne mogu vjerovati da država koja je u ratnom stanju cijelo svoje postojanje uopće dozvolila postojanje ovakvih skupina što samo daje za pravo onima koji su tvrdili da su izrael i Židovi samo instrument "ljudi iz sjene" a ne oni koji vuku konce. Po pisanju netanjahuevog sina Amerika ih ovim prisiljava na sporazum sa irancima što je za nacionaliste neprihvatljivo.
Posljednje uređivanje od franjevac : 28-03-2023 at 15:24
Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
Mi smo u ratu.
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)
Ako im Ameri kuhaju, neka im malo vrate za ono što Židovi njima rade po SAD-u desetljećima.
Izraelski premijer poručio Bidenu da je Izrael samostalna država a ne još jedna zvijezdica na američkoj zastavi: https://www.geopolitika.news/vijesti/netanyahu-porucio-americkom-predsjedniku-da-se-ne-mijesa-u-izraelsku-
politiku/
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
Odličan članak na Narod.hr u vezi prosvjeda u Izraelu; https://narod.hr/svijet/izrael-i-rec...izabranu-vlast
Vrlo je jasno tko ih potiče i otkuda sve dolazi. Naravno, američki Židovi također igraju bitnu ulogu.