+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 9 1 2 3 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/163

Tema: Novci ili ljubav

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2

Novci ili ljubav

Može li se mlada djevojka istinski zaljubiti u dvostruko pa i trostruko starijeg muškarca ili su ipak u pozadini samo financijski ili materijalni interesi.
    Razgovarao sam sa jednom damom koja tvrdi da je uistinu duboko zaljubljena u svog prebogatog "dečka" koji je na pragu šezdesetih godina starosti.
    Njoj je jedva trideset...Tvrdi da će se crkveno vjenčat.
    Čuo sam i za obrnut slučaj da je dečko od nekih 26,27 godina do ušiju zaljubljen u ne toliko vremešnu damu kojoj je blizu 50..., jer dama je uvijek dama pa imala 20 ili 50...
    Pitanje je tko vjeruje u ljubav a tko u novce...he,he..
    Neminovnost su i "ovce i novce", ali prednost dati čemu???
    Što kažete vi?

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Ne može.
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Pa, koliko ima mladjih zenskih sto su se zaljubile u starije gospodine bez novca. U biti, novac i nosi putovanja, darove, bezbriznost, tako da mladje, zgodne zenske uloze upravo svoju mladost, izgled i energiju, a stariji dobro situirani gentlemeni uloze svoj novac i svoje manire. Biznis u biti.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Ako dvoje ljudi u takvoj situaciji odluče postati jedno tijelo i množiti se onda je to u redu.sve drugo je perverzija.

svaka žena koja posjeduje zdrave instinkte tražit će čovjeka koji joj može osigurat egzistenciju njoj i potencijalnom potomstvu
    propaganda o zaljubljenosti bez interesa kroz romane i časopise je još jedna vrsta ispiranja mozga i jednako štetna
    poput one seksualnog odgoja, gay parada ili kroz popularnu muziku 90-ih romantiziranje opojnih droga

Citiraj Prvotno napisano od sagitarius Vidi poruku
    Može li se mlada djevojka istinski zaljubiti u dvostruko pa i trostruko starijeg muškarca ili su ipak u pozadini samo financijski ili materijalni interesi.
    Razgovarao sam sa jednom damom koja tvrdi da je uistinu duboko zaljubljena u svog prebogatog "dečka" koji je na pragu šezdesetih godina starosti.
    Njoj je jedva trideset...Tvrdi da će se crkveno vjenčat.
    Čuo sam i za obrnut slučaj da je dečko od nekih 26,27 godina do ušiju zaljubljen u ne toliko vremešnu damu kojoj je blizu 50..., jer dama je uvijek dama pa imala 20 ili 50...
    Pitanje je tko vjeruje u ljubav a tko u novce...he,he..
    Neminovnost su i "ovce i novce", ali prednost dati čemu???
    Što kažete vi?
    Mlade djevojke gravitiraju prema starijim muškarcima, mladići rjeđe gravitiraju prema starijim ženama odnosno češće je slučaj da djevojka ima starijeg muškarca nego da mladić ima stariju ženu, osim ako starija od njega ima seksualnu privlačnost pa se može raditi o obostranom iskorištavanju. Ona da sebi potvrdi da je i dalje poželjna, a on da se ispuca. Ponekada se može raditi o zaljubljenosti i ljubavi, kao što je slučaj jednog kandidata za predsjednika Francuske koji je oženio dvadeset godina stariju ženu od sebe.

Muškarac je skloniji mlađoj ženi jer na evolucijskoj i podsvjesnoj razini to mu osigurava imati potomstvo jer ženi se sa godinama smanjuje plodnost tako da uzimanjem mlađe žene osigurava veće šanse za oplođivanjem, da ne govorimo kako je mlađe slađe to jest žena sa starenjem gubi fizičku ljepotu, tako da je ženi u interesu što prije uloviti muškarca jer starenjem joj se smanjuje seksualna tržišna vrijednost uslijed mlađe konkurencije, dok stariji muškarac ako se dobro drži može upecati puno mlađu od sebe.

Sad, sve ovisi od slučaja do slučaja. Negdje se može raditi o financijskim ili materijalnim interesima koji protokom vremena mogu izrasti u emocionalnu bliskost, drugdje može biti zaljubljenost ili ljubav. Postoje razne kombinacije.

U velikoj razlici u godinama smatram da se više radi o materijalnim interesima nego emocionalnim, mada djevojka od 20 i muškarac od 50 mogu imati emocionalnu povezanost ali financije nisu naodmet. Jer je ipak dobro situiran muškarac dodatan plus za žene.

Muškarcu nije bitan ženin financijski status, više mu je bitan izgled dok je ženi ipak muškarčevo financijsko stanje više na listi prioriteta od izgleda jer se radi o sigurnosti za nju i potomstvo. U primitivnim zajednicama je ženi bitno da je muškarac jak i dobar lovac, kao što je u civiliziranim zemljama najbitniji financijski status, što opet ne znači da žene podsvjesno ne padaju na vanjske fizičke karakteristike i određene tipove osobnosti, ali kada se sve zbroji, debljina novčanika pobjeđuje.

Super ugledni član teenager avatar
    Datum registracije
    Apr 2013
    Blog Entries
    1
    Skater je sve to razložio na osnovnu biološku razinu, i to jasno podupro znanstvenim činjenicama, nema se tu šta dodat
    Razvij mi se trobojnice mila,
    dosta si mi u potaji bila!

Vlastelinka ZGabriel avatar
    Datum registracije
    Mar 2012
    Blog Entries
    5
    Citiraj Prvotno napisano od teenager Vidi poruku
    Skater je sve to razložio na osnovnu biološku razinu, i to jasno podupro znanstvenim činjenicama, nema se tu šta dodat
    ubio temu.
    Ti nisi ono što jesi sad, nego ono što tek možeš biti! Ti si trenutno žir, ali smisao tvog života je biti hrast! ~ T. Ivančić

יֵשׁ מֵאַיִן

Datum registracije
    Apr 2013
    Blog Entries
    1
    Molim lijepo, pa zar nije smisao ovakvih tema na forumu da se dođe do nekakvog zaključka. Pa nije ovo forum filozofa i metafizičara, čovjek je argumentirano obrazložio sve vezano uz temu, mislim da je vrijeme da ista ode pod ključ

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Citiraj Prvotno napisano od skater Vidi poruku
    Mlade djevojke gravitiraju prema starijim muškarcima, mladići rjeđe gravitiraju prema starijim ženama odnosno češće je slučaj da djevojka ima starijeg muškarca nego da mladić ima stariju ženu, osim ako starija od njega ima seksualnu privlačnost pa se može raditi o obostranom iskorištavanju. Ona da sebi potvrdi da je i dalje poželjna, a on da se ispuca. Ponekada se može raditi o zaljubljenosti i ljubavi, kao što je slučaj jednog kandidata za predsjednika Francuske koji je oženio dvadeset godina stariju ženu od sebe.

Muškarac je skloniji mlađoj ženi jer na evolucijskoj i podsvjesnoj razini to mu osigurava imati potomstvo jer ženi se sa godinama smanjuje plodnost tako da uzimanjem mlađe žene osigurava veće šanse za oplođivanjem, da ne govorimo kako je mlađe slađe to jest žena sa starenjem gubi fizičku ljepotu, tako da je ženi u interesu što prije uloviti muškarca jer starenjem joj se smanjuje seksualna tržišna vrijednost uslijed mlađe konkurencije, dok stariji muškarac ako se dobro drži može upecati puno mlađu od sebe.

Sad, sve ovisi od slučaja do slučaja. Negdje se može raditi o financijskim ili materijalnim interesima koji protokom vremena mogu izrasti u emocionalnu bliskost, drugdje može biti zaljubljenost ili ljubav. Postoje razne kombinacije.

U velikoj razlici u godinama smatram da se više radi o materijalnim interesima nego emocionalnim, mada djevojka od 20 i muškarac od 50 mogu imati emocionalnu povezanost ali financije nisu naodmet. Jer je ipak dobro situiran muškarac dodatan plus za žene.

Muškarcu nije bitan ženin financijski status, više mu je bitan izgled dok je ženi ipak muškarčevo financijsko stanje više na listi prioriteta od izgleda jer se radi o sigurnosti za nju i potomstvo. U primitivnim zajednicama je ženi bitno da je muškarac jak i dobar lovac, kao što je u civiliziranim zemljama najbitniji financijski status, što opet ne znači da žene podsvjesno ne padaju na vanjske fizičke karakteristike i određene tipove osobnosti, ali kada se sve zbroji, debljina novčanika pobjeđuje.
    sta mislis o onoj tezi kako na zapadu, uslijed sve vece financijske neovisnosti zena dolazi do situacije da zene biraju zgodnije/ljepse pripadnike muskog spola, odnosno da vremena kad je situiranost bila primarna, a fizicki izgled sekundaran polagano izumiru?

Ja vjerujem u ljubav u svim najludim kombinacijama. Istina, ima svega, ali su mi bezvezne i te sapunicarske teme kako su bogati zli i pokvareni pa moraju kupovati ljubavi, a jadna sirotinja dobra i samo se medu tim slojem dozivljava prava ljubav. Mislim da ljubav nema veze ni s cim i obicno covjeka udara tamo gdje je najtanji. Za mene je novac kriterij kao i svaki drugi. Ne znam zasto bi neciji kriterij da je zgodan i mlad bio posteniji od necijeg da je bogat. Svako bira prema sebi i vjerujem da se ljudi mogu zavoliti i ako krenu od nekih losih temelja. Na kraju krajeva, nitko od nas ne zna sto se dogada u necija cetiri zida i ne trebamo ni znati.
    ...oblak je moj dom, oblikujem ga po svom...dosadno je kretati se tlom...

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od philly Vidi poruku
    sta mislis o onoj tezi kako na zapadu, uslijed sve vece financijske neovisnosti zena dolazi do situacije da zene biraju zgodnije/ljepse pripadnike muskog spola, odnosno da vremena kad je situiranost bila primarna, a fizicki izgled sekundaran polagano izumiru?
    Svijet će s vremenom biti pun lijepih siromaha.

Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od pdv Vidi poruku
    Ja vjerujem u ljubav u svim najludim kombinacijama. Istina, ima svega, ali su mi bezvezne i te sapunicarske teme kako su bogati zli i pokvareni pa moraju kupovati ljubavi, a jadna sirotinja dobra i samo se medu tim slojem dozivljava prava ljubav. Mislim da ljubav nema veze ni s cim i obicno covjeka udara tamo gdje je najtanji. Za mene je novac kriterij kao i svaki drugi. Ne znam zasto bi neciji kriterij da je zgodan i mlad bio posteniji od necijeg da je bogat. Svako bira prema sebi i vjerujem da se ljudi mogu zavoliti i ako krenu od nekih losih temelja. Na kraju krajeva, nitko od nas ne zna sto se dogada u necija cetiri zida i ne trebamo ni znati.
    To je tocno, ali cinjenica je da ne postoje, ili prakticki ne postoje veze izmedj' mlade, zgodne zenske i dosta starijeg, siromasnog muskarca. Ili veze izmedj' mladog, zgodnog muskarca i starije, siromasne zenske. To prosto nema.

I zasto bi to sad negirali.

Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Svijet će s vremenom biti pun lijepih siromaha.
    Nece, jer dobar izgled kosta, na duge staze. Siromah je na ovon svitu najeba, okrenuli mi stvar kako tili.

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Nece, jer dobar izgled kosta, na duge staze. Siromah je na ovon svitu najeba, okrenuli mi stvar kako tili.
    Neće biti dugih staza, čim se pojavi prva bora,prva naslaga sala na trbuhu letiš sa litice.

Citiraj Prvotno napisano od philly Vidi poruku
    Ništa ne izumire. Žena i dalje traži zaštitu i sigurnost koliko god bila financijski neovisna. Nisam ja izmislio pravila nego Majka Priroda i stoljeća evolucije.
    Znači iako joj uslijed financijske neovisnosti nije bitan muškarčev financijski status, ipak i dalje traži osjećaj zaštite i sigurnosti na fizičkom planu ako ne egzistencijalnom.

Neka istraživanja pokazuju, žena će ipak biti sklonija muškarcu koji zarađuje više od nje, sam muškarac ukoliko žena zarađuje više od njega se osjeća bezvrijedno.
    Muškarac ima instinkt biti zaštitnik i biti onaj koji donosi hranu u kuću.

Veza je stabilnija ukoliko postoje spolno stereotipne uloge uključujući da muškarac zarađuje više od žene.
    Muškarac ima genetski usađen kod za nadmetanjem i ne može si podsvjesno dopustiti da žena bude bolja od njega. Time se potkopava njegova muškost. Mora imati osjećaj da je zaštitnik i čuvar obitelji.

U suprotnom slučaju, ako muškarac ima ponosa ili samopoštovanja, veza će puknuti jer će se muškarac osjećati poniženo. Ili će sama žena inicirati prekid veze jer joj ne imponira takav muškarac.

Sexual market value:

I dalje sam mišljenja kako su muškarci prirodno poligamni a žene monogamne, međutim ovaj autor je dao drugačiji pogled na tu temu:

F. Roger Devlin - Sexual Utopia in Power: The Feminist Revolt Against Civilization

It is sometimes said that men are polygamous and women monogamous. Such a belief is often implicit in the writings of male conservatives: Women only want good husbands, but heartless men use and abandon them. Some evidence does appear, prima facie, to support such a view. One 1994 survey found that “while men projected they would ideally like six sex partners over the next year, and eight over the next two years, women responded that their ideal would be to have only one partner over the next year. And over two years? The answer, for women, was still one.” Is this not evidence that women are naturally monogamous? No it is not. Women know their own sexual urges are unruly, but traditionally have had enough sense to keep quiet about it. A husband’s belief that his wife is naturally monogamous makes for his own peace of mind. It is not to a wife’s advantage, either, that her husband understand her too well: Knowledge is power. In short, we have here a kind of Platonic “noble lie”—a belief which is salutary, although false. It would be more accurate to say that the female sexual instinct is hypergamous. Men may have a tendency to seek sexual variety, but women have simple tastes in the manner of Oscar Wilde: They are always satisfied with the best. By definition, only one man can be the best. These different male and female “sexual orientations” are clearly seen among the lower primates, e.g., in a baboon pack. Females compete to mate at the top, males to get to the top. Women, in fact, have a distinctive sexual utopia corresponding to their hypergamous instincts. In its purely utopian form, it has two parts: First, she mates with her incubus, the imaginary perfect man; and second, he “commits,” or ceases mating with all other women. This is the formula of much pulp romance fi ction. The fantasy is strictly utopian, partly because no perfect man exists, but partly also because even if he did, it is logically impossible for him to be the exclusive mate of all the women who desire him. It is possible, however, to enable women to mate hypergamously, i.e., with the most sexually attractive (handsome or socially dominant) men. In the Ecclesiazusae of Aristophanes the women of Athens stage a coup d’état. They occupy the legislative assembly and barricade their husbands out. Then they proceed to enact a law by which the most attractive males of the city will be compelled to mate with each female in turn, beginning with the least attractive. That is the female sexual utopia in power. Aristophanes had a better understanding of the female mind than the average husband. Hypergamy is not monogamy in the human sense. Although there may be only one “alpha male” at the top of the pack at any given time, which one it is changes over time. In human terms, this means the female is fi ckle, infatuated with no more than one man at any given time, but not naturally loyal to a husband over the course of a lifetime. In bygone days, it was permitted to point out natural female inconstancy. Consult, for example, Ring Lardner’s humorous story “I Can’t Breathe”—the private journal of an eighteen year old girl who wants to marry a different young man every week. If surveyed on her preferred number of “sex partners,” she would presumably respond one; this does not mean she has any idea who it is.2 An important aspect of hypergamy is that it implies the rejection of most males. Women are not so much naturally modest as naturally vain. They are inclined to believe that only the “best” (most sexually attractive) man is worthy of them. This is another common theme of popular romance (the beautiful princess, surrounded by panting suitors, pined away hopelessly for a “real” man—until, one day…etc.).
    Žene oduvijek biraju a muškarci "osvajaju" to jest žene se dopuštaju osvojiti, igra je evolucijsko-biološki namještena ili uvjetovana ali svi se prave blesavi (ne žele razbiti iluziju, čaroliju ljubavi, "suspension of disbelief"), mada to više ide spontano, nesvjesno, nego smišljeno ali sve više ima i toga (PUA, MGTOW itd.) jer zapadno društvo ide k vragu. Žene uvijek gravitiraju prema jednom najboljem muškom primjerku, dok muškarci gravitiraju prema više (naj)boljih primjeraka žena.

Razumljivo, jer žena ima samo jednu jajnu stanicu za oplođivanje stoga bira onog kojega percipira (ili joj društvo (((kulturni-marksizam))) sugerira iluziju, izravno kroz medije (Sex and the City), časopise (Cosmopolitan), reklame ili njezine prijateljice) kao najboljeg muškog kandidata za oplođivanje što ne mora uvijek biti objektivno točno jer se u priču mogu ubaciti društvene okolnosti i kretanja, lijevi-liberalizam, feminizam, dekonstrukcija zapada, nuklearne obitelji, muško-ženskih odnosa, identitarska politika), primjerice Mick Jagger (ne znam zašto mi je on prvi pao na pamet jer sigurno ima boljih primjera) kao glazbenik nema kvalitetna fizička (vjerojatno čak ni intelektualna) svojstva u odnosu na atletičara ali s obzirom da su žene emocionalna bića, onda ih trubadur također može impresionirati na emocionalnoj razini (stoga se puno muškaraca počinje baviti glazbom ne samo radi same glazbe nego kako bi impresionirali žene, isto kao što su kroz povijest muškarcima žene bile inspiracija, imali groupije (koliko postoji muških groupija?) koje rade sve da bi došle do pjevaca ili svirača), iako bi podsvjesno prije birale atletičara odnosno čovjeka koji joj ulijeva fizičku sigurnost stoga je od muških osobina često agresivnost (poželjna u primitivnim društvima za vojnika i lovca), ekstrovertiranost kod žena percipirana kao poželjna i privlačna osobina, pogotovo kada ovulira pa ju počinju pucati primordijalni instinkti a kasnije počinje tražiti beta muškarca koji joj ulijeva sigurnost na materijalnom planu a neki od takvih muškaraca su toliko očajni da kao rogonje odgajaju tuđe dijete (proizvod "bad boya" koji dalje širi svoje sjeme, kada je feministica ovulirala pa joj jedno govorio razum a drugo nagon) kako bi dobili malo vagine. Ponekad muškarac možda nema objektivno poželjna fizička svojstva ali na psihičkom planu može dominirati, kao što je primjerice bio neugledan Charles Manson za kojim su ludjele studentice i bile su spremne sve učiniti kako bi mu udovoljile. Glede toga, postoji uobičajeni stereotip, na koji se posebno vole pozivati ljevičari (iako u svakom drugom slučaju smatraju kako su IQ i spol društveni konstrukt i sve je to jednako a ono što osporava lijevo-liberalne dogme spada pod pseudoznanost), kako su obrazovani ljudi manje podložni manipulacijama, ali kao što stvarnost pokazuje, puno fakultetski školovanih ljudi su zapravo (intelektualni) idioti, bolje nego netko iz ruralnih sredina koji imaju zdravoseljačko rezoniranje.
    Ljevičarenje i liberalizam zaglupljuje ljude.

Ima žena koje pate ili se furaju na intelekt (danas se to popularno zove "sapioseksualac" kao jedan od "rodnih" identiteta), možda više kao nadomjestak kompleksa i nesigurnosti, pa onda Salman Rushdie i Slavoj Žižek imaju objektivno žene izvan svoje lige.
    Yoko Ono je primjer uobičajenog ženskog parazita, jer muški primjerak još nisam vidio, koja nedostatak umjetničkog talenta kompenzira prikrpavanjem puno uspješnijem i talentiranijem muškarcu.

Da parafraziram jednu poznatu uzrečicu, iza svakog uspješnog muškog umjetnika, stoji nerealizirani ženski krpelj.

Muškarci uvijek vode, žene slijede, tako je bilo i bit će, tko to pokušava promijeniti, njega će pokoriti društvena skupina koja i dalje ima tradicionalnu podjelu na spolne uloge.
    Zapadna civilizacija uz sve pozitivne strane, poput slobode govora, demokracije, ljudskih prava, je prigušila ljudske instinkte za samoodržanjem i poretkom, što polako dolazi na naplatu.

Žene su prirodno submisivne, to im je ugravirano u genetskom kodu, to pokazuju i same zapadne feministice koje se pokoravaju islamu i muslimanskim uljezima koje dovlače u Europu što bi se moglo protumačiti pasivnom agresijom, pokušajem provociranja bijelih muškaraca na (re)akciju. Mogu feministice trabunjati o spolnoj ili "rodnoj" jednakosti, ali duboko u sebi žele biti i kurve i pokorne (http://www.fizzit.net/vijesti-i-poli...rve-ni-pokorne).

Ne postoji toliko fizički lijepa žena da bi mogla zadržati muškarca ili da bi joj on vječno bio vjeran samo radi te činjenice, čak i da ga financijski podržava a on ne radi ili da zarađuje više od njega. Žigolo je posebna priča.
    Ali muškarac može biti porno glumac i zahtijevati od svoje žene, čak i da je porno glumica da ne glumi s nikim drugim osim s njim u filmovima, štoviše, žena će tolerirati ili čak sudjelovati u grupnim spolnim odnosima ako se radi o porno glumačkom paru, ali samo s njim.
    Muškarac kakav god bio ima teritorijalni instinkt i nije voljan dijeliti svoju ženu s drugim muškarcima, swingeri i fetišisti su posebna priča.
    Dakle u krajnjem primjeru, malo koji muškarac osim ako nema neki fetiš ili je toliki papak i rogonja bi tolerirao ženu kao porno glumicu, ali brojni muški porno glumci imaju žene koje toleriraju njihovu profesiju.

Mislim kako su "naši stari" znali kuda vodi sva ova liberalizacija (između ostalog emancipacija žena) društva, stoga je bilo dogovorenih ili namještenih (kao slučajnih) brakova i sličnih za današnje pojmove prilično krutih društvenih pravila.
    Time su osiguravali mir i stabilnost u zajednici.

Ne potencira se slučajno monogamija u odnosu na poligamiju. Monogamija daje stabilno društvo dok poligamija stvara frustracije i agresivnost kod muškaraca što stvara nestabilna društva u krajnjem slučaju kriminal i devijacije jer ako nema dovoljno žena u poligamnim društvima, muškarci su spremni učinite sve kako bi došli do žena. Poligamija također dovodi do potencijalnih genetskih problema uslijed manjka raznolikosti ukoliko društvo ima malu populaciju sa čime imaju problema Samaritanci na planini Gerizim iako ne radi poligamije nego religijskih razloga.

Prema nekim istraživanjima, dogovoreni brakovi su stabilniji od onih koji su nastali "iz ljubavi". Zapravo kada se vidi broj rastavljenih u zapadnom društvu, izgleda da je to bila ljubav kratkog trajanja. Ili je ljubav promijenila definiciju ili se radi o zaljubljenosti.

Bogati i zli imaju predbračne ugovore.

Dobra sirotinja ide za instinktom.

Ljubav je slijepa.

Tko prvi njegova djevojka - neiskusna, neiskvarena (još nije premazana svim mastima) djevojka koja se zaljubi na prvi pogled u prvog mladića koji joj pristupi ili je impresionira nekom mladenačkom glupošću.

Ne znam zasto bi neciji kriterij da je zgodan i mlad bio posteniji od necijeg da je bogat
    Jedno je biološki a drugo materijalni kriterij odnosno biologija nasuprot dijalektičkog materijalizma.

Datum registracije
    Apr 2013
    Blog Entries
    1
    Sve točno, 5+ Skateru.
    Drži se ti ove teme, znanstvenim činjenicama potkopavaš društvene znanosti, ti si my hero
    Evo ti za nagradu jedan današnji članak, iako je portal neutralo lefty:
    Does the Behavioral Immune System Explain Xenophobia?

Ksenofobija je prirodna, as if you didn't know that already

Citiraj Prvotno napisano od skater Vidi poruku
    Prema nekim istraživanjima, dogovoreni brakovi su stabilniji od onih koji su nastali "iz ljubavi". Zapravo kada se vidi broj rastavljenih u zapadnom društvu, izgleda da je to bila ljubav kratkog trajanja. Ili je ljubav promijenila definiciju ili se radi o zaljubljenosti.

Bogati i zli imaju predbračne ugovore.

Dobra sirotinja ide za instinktom.

Ljubav je slijepa.

Tko prvi njegova djevojka - neiskusna, neiskvarena (još nije premazana svim mastima) djevojka koja se zaljubi na prvi pogled u prvog mladića koji joj pristupi ili je impresionira nekom mladenačkom glupošću.

Jedno je biološki a drugo materijalni kriterij odnosno biologija nasuprot dijalektičkog materijalizma.
    tu ima čak i logike da su dogovoreni brakovi stabilniji
    jer mudrije su sijede glave od mladalačkog zanesenjaštva i hormona
    imam ja tu u susjedstvu primjera gdje je moj susjed šiptar sve tri svoje kćeri "utopio"
    danas su one sretne majke u skladnom braku i što je najvažnije neće umrijeti same i bez djece
    a s druge strane na zapadu koliko ih odlazi bez ičega iza sebe ostavljajući čiuvave,kapucine itd

Partibrejker Komari avatar
    Datum registracije
    Feb 2012
    Citiraj Prvotno napisano od franjevac Vidi poruku
    tu ima čak i logike da su dogovoreni brakovi stabilniji
    jer mudrije su sijede glave od mladalačkog zanesenjaštva i hormona
    imam ja tu u susjedstvu primjera gdje je moj susjed šiptar sve tri svoje kćeri "utopio"
    danas su one sretne majke u skladnom braku i što je najvažnije neće umrijeti same i bez djece
    a s druge strane na zapadu koliko ih odlazi bez ičega iza sebe ostavljajući čiuvave,kapucine itd
    Prekrasna riječ...
    A uvjerena sam da im ti sviću držiš kad si uvjeren da su sretne.
    A zasigurno se u brak ulazi da ne umreš sam, jer inače bračni drugovi umru u istoj sekundi i prije djece.

Kao što sam uvjerena da ti i ovi gore sebe volite zvati i deklarirat se kršćanima..

Al dobro je znati da vam je lova sve i da mu je sve u vašim životima podređeno.

..
    Prijateljima mogu kasniti, neprijateljima stižem na vrijeme
    WISLA KRAKOW HOOLIGANS.. 17, 500

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove