Pa nije to nista cudno. Najcesce su veze izmedu najslicnijih partnera. Cesto ljudi i lice jedni drugima jer izabires ono sto je tebi estetski najprihvatljivije. Recimo, meni je jedna kolegica s posla rekla da je mislila da mi je ero brat. Ocito smo izabrali jedno drugo jer imamo i te neke slicne poglede na to sto nas estetski privlaci. Tako je i sa svim ostalim kriterijima. Najcesce su lijepi ljudi zajedno, kao i bogati kao i oni srednjeg sloja. Ove stvari mlada cura-star i bogat muskarac i nisu toliko ceste koliko se zeli prikazati samo su neuobicajene jer kraj starijeg covjeka ocekujes i stariju zenu. Jos je tu i ta moralna komponenta pa se svi zakace. Ja opet kazem, gdje su ljudi svjesni sto cine i slobodni u svojim postupcima, ne vidim neki veci problem. Niti vidim razlog da bi necije kriterije pljuvala. Recimo, meni je bilo neprihvatljivo biti s muskarcem koji je nizi od mene. I po cemu je moj zahtjev bolji/losiji od zene kojoj je lova bitna? Svi mi imamo neke granice ispod kojih ne idemo i bezveze je necije smatrati super i dozvoljenima, a na neke se zgrazati.
Na ostale postove odgovorim kada budem za laptopom, ne mogu vise badat na ovo cudo![]()