+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 7 PrviPrvi 1 2 3 4 5 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/140

Tema: Džihad po Europi, Aziji i Africi

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Europska budućnost pripada muslimanima i nikkave utvrde tu neće pomoći.
    Ma daj, nije Europa UK i Fr. zapad. Njemacka.

Ima tu i istok i jug, ima tu mnogo potencijala za dinamicni razvoj politicke kulture.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Da je to istina, ne bi nam trebali toliki sponzorirani useljenički valovi. Islam nigdje nije postao nadmoćan mirom nego terorom. To je njihov način misionarenja. Prihvati "istinu" ili
    Ne,ovi idioti koji se raznose samo usporavaju širenje islama,smrt europe neće izazvti bombe nego razmnožavanje.A tada će se pokazati pravi islamski teror,kad budu većina,kad budu donosili zakone,kad budu imali policiju i vojsku pod svojom kontrolom.

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Ma daj, nije Europa UK i Fr. zapad. Njemacka.

Ima tu i istok i jug, ima tu mnogo potencijala za dinamicni razvoj politicke kulture.
    Bitne su samo brojke,idologija,politika,kultura,religija,ništa nije bitno,samo brojke,broj ljudi.Muslimani će s vremenom postai većina,naravno ima nade, možda se u europu doseli veći broj afrikanaca koji su kršćani,ali budimo iskreni, pretvoriti europu u afriku baš i nije neka bajna budućnost.

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Ideologija i kultura bitno utjecu na broj ljudi. Bumo vid' li, glavu gore, dosta ako opstane katolicki southern belt , centralna i istocna, a drugi neka gledaju, transferirati tamo one koje su zazivali, a sada veslaju nazad kao gospodja Merkel. Bitno je slusati Viktora, nije sramota uciti od pametnih, nije ni on dzaba ucija od Frane.

David Wood je dobro rekao, zapadnjaci žrtvuju svoju djecu idolu zvanom Tolerancija s nadom da će imati milosti prema njima i da će im dati miran život. Kao što su nekada Kanaanci žrtvovali svoju djecu Molohu. Štite ideologiju tolerancije i Islama i po cijenu života njihove djece.
    Parafrazirat ću poznatog ljevičara Predraga Raosa, članstvo u EU, toleranciju, kulturno obogaćivanje različitošću, antifašizam (što god ta ispraznica značila) ćemo platiti guzicama i životima naše djece.

Australski imam progovorio istinu o Islamu i terorizmu u eteru.

Veli da moramo biti realistični. Mladi muslimani se radikaliziraju po džamijama jer slušaju svete knjige Islama u kojima piše da ako ubiju nevjernike idu u raj. Još je rekel da su zadnjih 1400 godina imali religiju rata, da ne prođe mjesec u kojem nema terorističkog napada. Islam se širio od Arabije do Indonezije i Bosne ratom. Islamske knjige tjeraju muslimane da režu glave nevjernicima, a onaj terorist u Manchesteru je počinio napad jer je vjerovao da će iste večeri završiti u raju, to piše u islamskim knjigama.

Svaka čast čovjeku.

Zapadna Europa je odavno izgubila rat. Pitanje je samo hoće li Istočni Europljani u ime tolerancije, različitosti, drugih i drugačijih, antifašizma pristati na samouništenje kao Zapadni Europljani.

Police Helicopter Deployed, Karaoke Machine Confiscated After Song Mocking Bin Laden Played at Party

http://www.breitbart.com/london/2017...ended-officer/

Vjerojatno je policajka bila "azijskog" porijekla.

Vjerojatno je policajka bila "azijskog" porijekla.
    Moguće, ali isto tako može biti SJW etnomazo bjelkinja. Što god bila, sumrak zapadne civilizacije.

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Više štete e3nglezi naprave kad odu negdje kao turisti nego teroristi.

Citiraj Prvotno napisano od skater Vidi poruku
    Moguće, ali isto tako može biti SJW etnomazo bjelkinja. Što god bila, sumrak zapadne civilizacije.
    Gledal sam onaj video kaj si del o Tommiju Robinsonu kad je gostoval u onom talk showu. Srčano se bori za Englesku, svaka mu čast.

Posljednje uređivanje od Grunf : 30-05-2017 at 13:25

Mozda sam nehuman, ali meni iskreno nije zao Europljana.

Zao mi je pojedinaca, jer stradaju djeca, nevini ljudi... ali hej, ta ista Europa pomaze, naoruzava, salje vojne sile upomoc dzihadistima na istoku. Oni i opstaju zahvaljujuci pomoci USA, EU i pajdasa im iz Arabije i Qatara.

To sto se tice vladajucih nomenklatura, a i veci dio gradjana EU, podrzavaju migrante, podrzavaju bolesnu ideju stvaranja nekakvih novih nacija po rezonu da je Muhamed iz Iraka jednako sto i Olaf iz Osla, Norvezanin. Nove nacije jbt.

Ima jedan klip na netu, u tako jedno bogatasko naselje u Stokholmu ja mislim, gdje listom zive ljudi koji su puni podrske migrantima... par mudraca dosli sa kombijem u kojem su ogromni zvucnici, i odvrnu im ezan do daske. Kao, podrzavate naseljavanje Svedske migrantima sa istoka, onda slusajte ezan, to je njihov poziv na molitvu.
    Ovi "humanisti" su policiju zvali u roku odmah. Moze migrant u Svedsku, ali ne i u moj kvart.

Lazni liberali, kao i hrvatski. Oni su liberalni samo preko tudjih ledja, nikad preko svojih.

Citiraj Prvotno napisano od crni bombarder Vidi poruku
    Mozda sam nehuman, ali meni iskreno nije zao Europljana.

Zao mi je pojedinaca, jer stradaju djeca, nevini ljudi... ali hej, ta ista Europa pomaze, naoruzava, salje vojne sile upomoc dzihadistima na istoku. Oni i opstaju zahvaljujuci pomoci USA, EU i pajdasa im iz Arabije i Qatara.

To sto se tice vladajucih nomenklatura, a i veci dio gradjana EU, podrzavaju migrante, podrzavaju bolesnu ideju stvaranja nekakvih novih nacija po rezonu da je Muhamed iz Iraka jednako sto i Olaf iz Osla, Norvezanin. Nove nacije jbt.

Ima jedan klip na netu, u tako jedno bogatasko naselje u Stokholmu ja mislim, gdje listom zive ljudi koji su puni podrske migrantima... par mudraca dosli sa kombijem u kojem su ogromni zvucnici, i odvrnu im ezan do daske. Kao, podrzavate naseljavanje Svedske migrantima sa istoka, onda slusajte ezan, to je njihov poziv na molitvu.
    Ovi "humanisti" su policiju zvali u roku odmah. Moze migrant u Svedsku, ali ne i u moj kvart.

Lazni liberali, kao i hrvatski. Oni su liberalni samo preko tudjih ledja, nikad preko svojih.
    Nema to veze sa humanošću. Tko se odlučio uništiti, ti ga ne možeš spriječiti. Jedino Istočni Europljani možda još imaju neke šanse, mada za Hrvate sumnjam, takvih poltrona svijet još nije vidio.

Zaboravio si pripadnike odabranog naroda koji također financiraju ili imaju NGO udruge iz dobrodošli skupina.

Po nekoj logici ili zdravom razumu očekuješ da se pruži neki otpor, ali zaboravljaš da su Zapadne Europljane od malih nogu indoktrinirali (((kultur-marksizmom))), lijevim-liberalizmom, političkom korektnošću. Veliku krivnju i odgovornost snose baby boomeri, najrazmaženija generacija. Sex, droga, R&R, upropastili živote svojom sebićnošću budućim generacijama i sada imaju obraza soliti pamet. U Europi ljevičari, marksisti, 68-aši su imali svoj kurbin pir čije posljedice sada osjećamo.

Glede videa kojeg spominješ, to su napravili pripadnici Nordijskog pokreta otpora, najglasnija je bila neka ženska za koju se ispostavilo da je Amerikanka, što se može uočiti po govoru.

Nisu oni nikakvi lažni liberali, kao što svi poznati komunistički diktatori nisu lažni komunisti koji su navodno iskrivili komunističku ideju (No true Scotsman), oni su suvremeni regresivni liberali. Na stranu klasični liberalizam i salonsko filozofiranje, liberalizam je naglašeni individualizam koji u zadnjem stadiju prelazi u samouništenje, proždire samog sebe, poput komunizma. Liberali se nemaju šanse suprotstaviti islamu niti bilo kojoj drugoj adikalnijoj ideologiji jer liberalizam relativizira vrijednosti i do ničega mu nije stalo. Na pijedestal stavlja pojedinca ali on je beznačajan u odnosu na kolektivitet i laka meta. Atomizacija zapadnog društva je pojedince pretvorila u lake mete organiziranih tribalističkih skupina koje se ne odriču svojeg identiteta, kulture u ime apstraktnih ideja ljudskih prava, slobode govora itd.

Gledal sam onaj video kaj si del o Tommiju Robinsonu kad je gostoval u onom talk showu. Srčano se bori za Englesku, svaka mu čast.
    Ali malo tko ga sluša. Kada voda dođe do grla, bit će prekasno.

http://www.dnevno.hr/kolumnisti/marc...iraca-1029172/

Marcel opet u sridu... mozda nije najbolji kolumnist, ali meni najblizi misljenjem, i pored nekih greskica koje mu se omaknu.

Dobar tekst. U njemu se vidi da se država može nositi sa svime kad to želi. Pitanje svih pitanja je zašto zatvaraju oči na islamski terorizam? Koja je korist UK-a da se prave bedasti kad im islamisti ubijaju državljane i rade dar-mar po državi? Ne vjerujem kako najstarija demokracija na svijetu, stoljetna velesila, koja je držala milijarde u pokornosti ne može srediti stvari kod sebe doma. Nešto tu smrdi. Imaju oni podatke za svakog ekstremnijeg čovjeka kod sebe, samo ignoriraju.

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Dobar tekst. U njemu se vidi da se država može nositi sa svime kad to želi. Pitanje svih pitanja je zašto zatvaraju oči na islamski terorizam? Koja je korist UK-a da se prave bedasti kad im islamisti ubijaju državljane i rade dar-mar po državi? Ne vjerujem kako najstarija demokracija na svijetu, stoljetna velesila, koja je držala milijarde u pokornosti ne može srediti stvari kod sebe doma. Nešto tu smrdi. Imaju oni podatke za svakog ekstremnijeg čovjeka kod sebe, samo ignoriraju.
    U biti UK je i izglasao Brexit radi mogučnosti da sa nekakvim izbjeglicama u potrebi, u tu zemlju uđu i Islamistički teroristi, radi čega je britanska javnost i reagirala na zahtjev Njemačke da i Britanija treba da primi nešto više od milijun "izbjeglica".
    Da bi se opravdao Brexit pred narodima UK-a, zločin koji se dogodio u Mančesteru, ma koliko bio uistinu duboko i iskreno neželjen, no kad se već dogodio, kako se dogodio, dobro je došao ne samo euroskepticima na Otoku, nego i onim koji su bili zagovornici Brexita radi ne tolerancije prema ne kontroliranom useljavanju kojekakvog arapskog bjelosvjetskog terorističkeog ološa.

Prejasno je da će britanci dobro naplatiti islamističkim kriminalcima ovaj užas i u to uopće ne treba dvojiti niti sekunde, ali zasigurno će ovaj napad biti kapitaliziran ne samo brexitom, i ne samo strašnom odmazdom, nego i stanovitom političkom kapitalizacijom na političkoj sceni UK-a, koja je postala preopterečena politikom radi politike unutar sebe, neumitnom konsolidacijom i jačanjem stranaka desne provinijencije.

Sve su pretpostavke da moraju zatvoriti oci jer Libijac koji je pobio djecu po Manchesteru, najvjerojatnije od strane engleskih tajni sluzbi i poslan u Libiju na operaciju svrgavanja Gadafija.

Nije nikakva tajna da su upravo Englezi bili kljucni u toj operaciji, iako najveci interes od svrgavanja pukovnika Gadafija imaju Francuzi i Talijani, i Amerikanci pretpostavljam. Najbrojnija antiGadafi libijska dijaspora bila je upravo u Engleskoj, i oni su se sami pred kamerama hvalisali tijekom libijskog gradjanskog rata, da su dosli iz Engleske i da su "donijeli svega i svacega".

Lako je Irce isamarati, imas vojsku, imas policiju, ima silu, a ne volis ih. Cista posla.

Vec Arape, ne ide, moglo bi na povrsinu isplivati dosta engleskog prljavog vesa. Ne toleriraju oni dzihad horde jer ih vole, vec sto im korisni na Bliskom istoku.

Odlično primijećeno. Njihova vanjska politika neumoljivo radi na zadržavanju statusa velesile, a očito su sad došli do te razine da im par tisuća mrtvih Engleza nije neka cijena prema većem cilju, a to je rasturanju Bliskog istoka, pritisku na Ruse i slične stvari. Kad ostvare kaj su zacrtali onda će u kratkom roku riješiti i domaće islamiste. Bar mi se tak čini, ili su totalno prolupali u kaj debelo sumnjam. Samo su bezdušni.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove