Vidi rezultate ankete: Koje rješenje smatrate najboljim?

Glasači
7. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • status quo

0 0%
  • federalizacija BiH

2 28.57%
  • razdruživanje BiH

5 71.43%
+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 11 PrviPrvi ... 2 3 4 5 6 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 61/208

Tema: Samoodređenje Herceg-Bosne

Ne, ti si sam stvorio sam sliku o sebi svojim kretenskim postovima i lažljivim bezobraznim konstrukcijama.

Inače koji je bio cilj domobranstva mimo i protivan ustaškoj vlasti.?? Zabezekni sve povjesničare i otkrij nam taj dosad nepoznati detalj iz života NDH.

Da ne bi ispalo da si eto proganjan odvdje.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Napisao sam ti već. Većina hrvatskog naroda s prostora današnje Turkoslavije bila je u domobranima, tek manjim dijelom u ustašama i nije bila politički zadojena anti-hrvatskim pravaštvom. Željeli su hrvatsku državu i slobodu za svoj narod, a ne umjetnu naciju u kojoj su Muslimani zapravo "najčišći" Hrvati, a islam dio hrvatske kulture. Ustaška vlast s druge strane, koja je rukovodila vojskom i državom je imala druge ciljeve. Umjetnu hrvatsku naciju, a s njom je povezana islamizacija hrvatske kulture i stavljanje hrvatske vojske u funkciju džihada protiv pravoslavaca. Umjesto obrane države u granicama Banovine. To nas je koštalo. A danas bi neki sljedbenici tog đaka iz medrese istim stopama.

Citiraj Prvotno napisano od iJozo Vidi poruku
    Evo ga opet. Znači RH se nije trebala osamostaljivati od Jugoslavije bez istočnog Srijema koji bijaše nekoć hrvatski. Utopili bi slona radi muhe. Herceg-Bosnu s dijelom Posavine gdje Hrvati zaista žive zarad nekakve Drine gdje tko zna je li ikada i bilo Hrvata.

Pitam se nekad jesu li starčevićanci neinteligentni ili im manjka domoljublja ili su zapravo prosto izdajice, muslimanski lobisti.
    Razumljivo je da si ogorčen izdajom HB HSP-a u onom mandatu u vladi, ali smiješno je da ti koji si srpski lobist zbog toga presuđuješ Starčeviću i pravaštvu kao muslimanskim lobistima. Pokazatelj velikog neznanja, ili velike pokvarenosti. Budući da si srpski lobist, vjerojatno se radi o oboje.

Napisao sam ti već. Većina hrvatskog naroda s prostora današnje Turkoslavije bila je u domobranima, tek manjim dijelom u ustašama i nije bila politički zadojena anti-hrvatskim pravaštvom. Željeli su hrvatsku državu i slobodu za svoj narod, a ne umjetnu naciju u kojoj su Muslimani zapravo "najčišći" Hrvati, a islam dio hrvatske kulture. Ustaška vlast s druge strane, koja je rukovodila vojskom i državom je imala druge ciljeve. Umjetnu hrvatsku naciju, a s njom je povezana islamizacija hrvatske kulture i stavljanje hrvatske vojske u funkciju džihada protiv pravoslavaca. Umjesto obrane države u granicama Banovine. To nas je koštalo. A danas bi neki sljedbenici tog đaka iz medrese istim stopama.

To nije nikakav odgovor. Ti ne znaš što je željelo dombranstvo. To su tovje tlapnje što bi ti htio da su oni željeli. Za to nema nikakvog povijensog dokaza. nema pobune nijedne domobrnaks ejedinice protiv vlasti NDH. Doduše često su se predavali partizanima, neke jedinice, ali sigurno ne iz razloga o kojim ti budalačeš. isto tkao neke dombranske jedinice su bile jako borbene kao npr gorski zdrugovi. I nisu se bulili kontra politike NDH.

Nisu vlasti NDH bile protusrpske zbog Muslimana nego zbog Hrvata. pa nisu muslimanske predstavnike ubijali u beogradskoj skupštini nego hrvatske. I seljake po Sibinju, Senju i Omišu. i provodili žandarski teror naplaćujući čak i metak ubijenoga njegovoj obitelji.

srpsko-hrvatski obračun neuki stvore nema nikakve veze s Muslimanima niti se vodio zarad njih iako su oni naravno jer žive tu bili umješani u to. Pavelić je htio njih iskoristiti u borbi protiv velikosrpstva a ne oni njega.

90-tih nije bilo nikakvog Pavelića pa je došlo do srpsko-hrvatskog obračuna. to je čista relanost kao i ta da ti npr nemaš pojma o ničemu i da ti je srpska silikonska sisa udarila u glavu.

Zbog Eline i bokala vina

Pročitao sam više knjiga o pravaštvu i Starčeviću nego pola foruma vjerojatno. Tako da kada kažem da je Starčević izdajica i izrod hrvatskog naroda, a pogotovo njegova bolesna jakobinska ideologija stvaranja umjetne nacije začinjene islamom... znam što govorim.

Sve bi to meni nekako i bilo ok da vi pojedini njega i dalje slavite kao oca nacije i štogod vam volja da nije slučaj takav da mnogi iz Hrvatske zbog istih tih likova (Starčević-Pavelić) danas imaju anti-hrvatske poglede kada je u pitanju Herceg-Bosna. I to još imaju obraza podastirati kao domoljublje.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Razumljivo je da si ogorčen izdajom HB HSP-a u onom mandatu u vladi, ali smiješno je da ti koji si srpski lobist zbog toga presuđuješ Starčeviću i pravaštvu kao muslimanskim lobistima. Pokazatelj velikog neznanja, ili velike pokvarenosti. Budući da si srpski lobist, vjerojatno se radi o oboje.
    Ma nije onrazočaran s time. briga njega za to. On je srpki lobist i prosrpski budalaš koji ne zna u što i gdje udara.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    To nije nikakav odgovor. Ti ne znaš što je željelo dombranstvo. To su tovje tlapnje što bi ti htio da su oni željeli. Za to nema nikakvog povijensog dokaza. nema pobune nijedne domobrnaks ejedinice protiv vlasti NDH. Doduše često su se predavali partizanima, neke jedinice, ali sigurno ne iz razloga o kojim ti budalačeš. isto tkao neke dombranske jedinice su bile jako borbene kao npr gorski zdrugovi. I nisu se bulili kontra politike NDH.

Nisu vlasti NDH bile protusrpske zbog Muslimana nego zbog Hrvata. pa nisu muslimanske predstavnike ubijali u beogradskoj skupštini nego hrvatske. I seljake po Sibinju, Senju i Omišu. i provodili žandarski teror naplaćujući čak i metak ubijenoga njegovoj obitelji.

srpsko-hrvatski obračun neuki stvore nema nikakve veze s Muslimanima niti se vodio zarad njih iako su oni naravno jer žive tu bili umješani u to. Pavelić je htio njih iskoristiti u borbi protiv velikosrpstva a ne oni njega.

90-tih nije bilo nikakvog Pavelića pa je došlo do srpsko-hrvatskog obračuna. to je čista relanost kao i ta da ti npr nemaš pojma o ničemu i da ti je srpska silikonska sisa udarila u glavu.
    Došli smo do merituma. Tko je koga iskoristio? Pavelić Muslimane ili oni njega tj. oni Hrvate? Što je bilo uspješnije, džihad ili stvaranje hrvatske države? Nemojmo smetati s uma da su mnogi Pavelićevi cvjetići nastavili džihad s petokrakom na glavi, ovaj put protiv onih drugih kršćana.

Pročitao sam više knjiga o pravaštvu i Starčeviću nego pola foruma vjerojatno. Tako da kada kažem da je Starčević izdajica i izrod hrvatskog naroda, a pogotovo njegova bolesna jakobinska ideologija stvaranja umjetne nacije začinjene islamom... znam što govorim.

Sve bi to meni nekako i bilo ok da vi pojedini njega i dalje slavite kao oca nacije i štogod vam volja da nije slučaj takav da mnogi iz Hrvatske zbog istih tih likova (Starčević-Pavelić) danas imaju anti-hrvatske poglede kada je u pitanju Herceg-Bosna. I to još imaju obraza podastirati kao domoljublje.

Buljenje u koricu knjige sa zebnjom da je otvoriš , nije čitanje.

Sve i da je Starčević to zagovarao, to je bio drugi povijesni kontekst.

Ti si npr napisoa da su Muslimani, bosanski naravno srpskog porijekla. odakle ti to npr kad je Osmanlijsko carstvo doseglo Liku i došlo pred Split, Šibenik, Zadar a sve dalje na istok potpalo pod njih. Koga su oni tu islamizirali. Srbe?. Pa njih tu uopće nema u tom periodu, dok ih same Osmanlije tu ne dovuku.

Vidiš koliko si neuk. ne znaš osnovne stvari a kurčiš se tu.

Zbog Eline i bokala vina

Nisam napisao da su svi, nego većinom. Ostavi se strawmana ako ćemo normalno raspravljat. I bilo bi vrijeme da se vratimo na temu. Samoodređenje Herceg-Bosne. Voditi izgubljene džihade pod krinkom hrvatstva može se i na nekoj od stotina drugih tema te tematike na ovom forumu.

I to bi nas trebalo zaplašiti, ja mogu izjaviti da sam pročitao više knjiga od svih forumaša zajedno. Ajmo, prekid rasprave, ja sam u pravu.

Tvoje mišljenje kao srpskog lobista i čovjeka koji želi cjepkanje Hrvatske je dobronamjerno isto kao i Vučića tako da nije ni čudno da imate iste poglede na hrvatske velikane. Ali to je nama nebitno kaj naši dušmani misle o našim velikanima.

Došli smo do merituma. Tko je koga iskoristio? Pavelić Muslimane ili oni njega tj. oni Hrvate? Što je bilo uspješnije, džihad ili stvaranje hrvatske države? Nemojmo smetati s uma da su mnogi Pavelićevi cvjetići nastavili džihad s petokrakom na glavi, ovaj put protiv onih drugih kršćana.
    Ni do čeg ti nisi došao. Tvoji odgovori o objašnjenja su karikature ljudskog uma. Jesi li podastro neki dokaz da se domobranstvo bunilo protiv ustaške vlasti. Nisi?. I što hoćeš.

Pavelić je iskoristio Muslimane naravno. Nikakv džihad nije vođen, to je konstrukcija u tovjoj glavi. Pavelić nije vodio džihad za stvaranje islamske države. To je džihad. On je imao za cilj stvaranje hrvatske države.

I Hitler je imao SS trupe sačinjene od Muslimana.

Po tvojoj logici i Hitler je provodio džihad.

I Napoleon.

I Britanci i Francuzi u prvom svjetskom ratu.

Svi su imali muslimane vojnike u svojim redovima.

Kretenu.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-02-2017 at 12:44

Zbog Eline i bokala vina

Ma nije onrazočaran s time. briga njega za to. On je srpki lobist i prosrpski budalaš koji ne zna u što i gdje udara.
    Zna on dobro di udara. Osamostaljenje RS, cjepkanje Hrvatske, mržnja prema Muslimanima. Da nekoga pitaš koje nacionalnosti je čovjek koji ima ova 3 stava, kaj misliš kaj bi ti odgovorio?

Nisam napisao da su svi, nego većinom. Ostavi se strawmana ako ćemo normalno raspravljat. I bilo bi vrijeme da se vratimo na temu. Samoodređenje Herceg-Bosne. Voditi izgubljene džihade pod krinkom hrvatstva može se i na nekoj od stotina drugih tema te tematike na ovom forumu.
    Nitko nikad nije vodio džihad pod kontom hrvastva. Nitko nikad. najmanje Pavelić. Silikonlijo. To pričaj tamo na svom kretenskom portalu. Izmišljaj, laži, maži, četnikuj, koga briga.

O samoodređenju Herceg Bosne neće voditi brigu srbofili i orjunaši. Kao što to nisu nikad. Nije srbofil Tugomir Alaupović vodio hrvatske trupe u BiH u 2. svj. ratu nego politički Hrvati. tako da se ti kao politički Srbin ( što si po rođenju etnički nebitno) sigurno nećeš pitati.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-02-2017 at 12:44

Zbog Eline i bokala vina

Hitler i Napoleon imali su visoko mišljenje o islamu, poput Starčevića. Cijenili su islam više od kršćanstva, poput Starčevića. I žalili za time što europska civilizacija nije islamska. To su povijesni fakti.

Hoćemo li konačno na temu samoodređenja Herceg-Bosne ili ćemo još deset stranica provesti u opravdavanju Hitlera i Pavelića i stavljanja hrvatske nacionalne ideje u funkciju islamizacije Zapada?

Ni to "većinom" ne možeš ničim dokazati. To ti kao srbofil podmuklo podmećeš da su bosanski Muslimani srpskog porijekla iako je to kretenizam prvog reda jer su Osmanlije ostavili Srbima i patrijaršiju, tj obnovili ju i dali čak povlastice poput toga da kupe porez od svih kršćana pod vlašću Osmanlija i tako su ne samo sačuvali srpstvo nego preveli i masu Hrvata katolika, prvo u pravoslavlje (a sve, vidi ovo budalašu..pod pokroviteljstvom Osmanlija) a automatski time i u srpstvo..i ti to podmećeš, tu izmišljotinu da bi podastro srpsku tezu "Srbi sve i svuda" pa ako su bosanski Muslimani bivši Srbi zašto to ne bi bili i Hrvati.

Prodaješ ovdje jeftine velikosrpske štoseve.

jesi ti čitao knjigu čitaoče vrli Ćorovića, srpskog povjesničara npr..ili jesi čuo za postavku dijela srpskih povjesničara da se "Srbija ili srpstvo najviše proširilo za otomana" ne liče li Šešljeve granice ne dosežu li taman točke dokle su došle Osmanlije.

Velika Srbija je Osmanlijski projket. Projekt držanja u pokornosti naroda jugoistoka Europe.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-02-2017 at 13:16

Zbog Eline i bokala vina

Hitler i Napoleon imali su visoko mišljenje o islamu, poput Starčevića. Cijenili su islam više od kršćanstva, poput Starčevića. I žalili za time što europska civilizacija nije islamska. To su povijesni fakti.

Hoćemo li konačno na temu samoodređenja Herceg-Bosne ili ćemo još deset stranica provesti u opravdavanju Hitlera i Pavelića i stavljanja hrvatske nacionalne ideje u funkciju islamizacije Zapada?

Ti kao politički Srbin nemaš što o tome razbijati glavu. Ti razmišljaj o srpskim ciljevima. O hrvatskim ciljevima će razmišljati Hrvati.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-02-2017 at 13:24

Zbog Eline i bokala vina

Ti kao politički Srbin nemaš što o tome razbijati glavu. Ti razmišljaj o srpskim ciljeima. O hrvatskim ciljevima će razmišljati Hrvati.
    Pa i razmišlja o tome i gura te srpske ciljeve posvuda.

Klanjaš li, Grunf? Neće te Alah nagraditi djevicama za takijanje na forumu. Ili klanjaj ili u pravedni rat u Siriju.

Čuj, ako se ti klanjaš četnicima, ne znači da se drugi klanjaju džihadistima. Ne sudi druge po sebi.

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2

Povjest kaže da je Hitler smatrao arape nižom rasom, no to ga nije ometalo u njegovim pohodima da bude saveznik sa muslimanima prema zajednickom neprijatelju, te su u par navrata čak zabilježeni i nekakvi kurtoazni komplimenti, na njihov račun, nakon nekih bitki, mada je bjelodano bilo da ih je Hitler načelno prezirao.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove