Poslat balića u mirovinu pa početi graditi ekipu za velike stvari.
Poslat balića u mirovinu pa početi graditi ekipu za velike stvari.
Nesmijemo zaboravit kako je Hrvatska zlata osvajala dok nam je 3-2-1 bila glavna obrana. Ova obrana što sad igramo 6-0 ili 5-1 nije nam nikad donijela prednost u ključnim utakmicama. Ovi Francuzi što sad dominiraju nisu nas nikad mogli razbiti kad smo igrali 3-2-1. Netreba ni zaboraviti skandalozan pristup u olakom otpisivanju igrača koji još 3-4 godine mogu igrati u vrhunskoj formi (primjer Sulić). Ovoj ekipi nedostaje i pozitivne drskosti. Baš onakve kad je Jelčić prije finalne utamice u Atlanti ušao Šveđanima u svlačionicu i jednostavno sjeo dok oni drže završni brifing prije utakmice. Eto i to su stvari koje odvajaju pobjednike od gubitnika. Nedostaje nam onaj urugvajski garra charru pristup. Za one koji neznaju. Garra je hrabro indijansko pleme, a charru je borba - krvava borba do istrebljenja.
Recept za iduće Euro - ponovno vratit Ćervara, pomoćnik Neno Kljajić (nikako Goluža). Moraju igrati najbolji u tom trenutku, nikakvo alibi pomlađivanje što je dosad bio slučaj, te se ponovno vratiti obrani 3-2-1 koja nam je donijela sva 3 zlata dosada, te naravno beskompromisan pristup lišen bilo kakvih alibija
Posljednje uređivanje od Cid-xp : 29-01-2017 at 20:32
ja isto ne mogu prežalit Sulića...sjećam se da je 2003-će razbijao..kasnije se svadio s Červarom što li..od tad ami nemamo pivota klasu..nije to bio ni Vori iako je bio dobar ali specijalnost mu je bila fulati zicer..Sulić je zabijao s dvojicom na leđima..
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Žao mi je Babića,ali ako je to bio uvjet da odu Balić i Metličić onda je prihvatljiv gubitak.