+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 3 PrviPrvi 1 2 3 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/45

Tema: Svjetsko prvenstvo u rukometu u Francuskoj

Ovo je njima iznad maksimuma. Nemaju igru, sve se svodi na improvizaciju. za Horvata se odmah vidjelo da će fulati sedmerac koji realno i nije bio. kakav trzaj je imo. Poklonjen nam je. Polufinale je iznad njihove kvalitete.

od svih njih nešto valjaju Mamić i Cindrić s tim da je Cindrić sinoć odigro najslabiju utakmicu..

Obrana još i nekako ali napad je blaga katastrofa..trebo je pucat Štrlek..iako se i on nije proslavio sinoć,,dva puta je ugazio u 7 a i fulao zicera..
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

S time da nam fale Karacic, Maric, Kopljar i Pavlovic. S njima bi bili 15% jaci, taman za zlato.

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    nitko se spominje da je Musa fulio zicer zapravo...da je ono zabio u zadnjoj sekundi bio bi priznat gol...
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Musa nije loše pucao, golman je dobro obranio ali Horvatu dat da puca..to je..

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Ovo je njima iznad maksimuma. Nemaju igru, sve se svodi na improvizaciju. za Horvata se odmah vidjelo da će fulati sedmerac koji realno i nije bio. kakav trzaj je imo. Poklonjen nam je. Polufinale je iznad njihove kvalitete.

od svih njih nešto valjaju Mamić i Cindrić s tim da je Cindrić sinoć odigro najslabiju utakmicu..

Obrana još i nekako ali napad je blaga katastrofa..trebo je pucat Štrlek..iako se i on nije proslavio sinoć,,dva puta je ugazio u 7 a i fulao zicera..
    po novim pravilima čisti sedmerac da ne može bit čistiji
    torcida,45,45

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Kaj je kriv Babic kaj je Zlaja promasio sedmerac za pobjedu, a Duvnjak kao kapetan nije imao hrabrosti preuzeti izvodenje penala iako je Zlaja fulao prethodni penal...
    Nadam se da sada vidiš kaj je kriv i tko je kriv. Kada imaš male ljude na čelu velikih organizacija onda završe u bankrotu, kao mi danas. Jamačno si mnogo puta vidio slike jeftinih fufica koje dobiju na poklon skupocjeni automobil i isti dan ga razbiju, to se upravo danas zbilo samo što je ovo već treći razbijeni auto.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    hahahah koji klaunovi. Još imaju obraza stati pred kamere i reći ne znamo što se dogodilo.

Ali što možeš,sport je takav,klaunove ne možeš mjenjati,samo one koje zadesi posao da vode te klaunove možeš mjenjati.

Nitko im nije kriv što su čekali kraj utakmice i čuvali vrijeme. Tu nijedan trener ne može pomoć.

Babić im je govorio al oni ništa. Ja nisam bio siguran u pobjedu ni kad su vodili 8 razlike. Al nije da je ovo prva generacija koja tako igra. I ona jača je uvijek padala na kraju i uvijek se grizlo nokte. Mi jednostavno ne znamo satrat protivnika uvijek , skoro uvijek mu dopuštamo da se vrati. Na prste jedne ruke se može nabrojiti da smo nekoga ono razvalili..Poljsku ono 14 razlike, jednom Dansku i Srbiju na OI u Londonu..

jednom su Mađarice izgubile il dobile 12 golova razike zadnjih 20 minuta..i to u finalu.

Zbog Eline i bokala vina

Mi smo osvojili mnoga odličja na svoj pobjednički hrvatski domoljubni duh a on je u zadnje vrijeme nestao i to kada su svi okrenuli leđa Josipu Šimuniću, ušutjeli se i prodali dušu boljševičkim okupatorima i njihovoj protuhrvatskoj ideologiji. Tada su počela maltretiranja naših navijača, tada je došla nesigurnost, tada smo ponovno počeli hrvatsku šutnju i pokunjenost i zato smo sada ovakvi. Izdali smo Šimunića, izdali smo sebe a Dante je odavno jasno i točno pokazao gdje je izdajici mjesto.

Ja neznan jesu li pojedinci gledali utakmicu.Pa Babić je histerizira i vika da nije gotova utakmica kad smo vodili nekoliko golova razlika par minuti prije kraja.Ja san mislija da če kojemu i zalipit trisku kako je popizdija.Nema ovo veze sa treneron.Igrači su mislili da je gotova utakmica i krenilo nizbrdo i ćao đaci..............
    Torcida Split old school

Nema velike reprezentacije bez velikih pobjeda i velikih tragedija. Nekad učiniš nevjerojatno, kako kada smo izmasakrirali Poljsku kod njih doma sa skoro 20 razlike, i uzmeš odličje koje nisi trebao, a nekad učiniš ovo što smo učinili u zadnjih 10 minuta i pokloniš dobivenu utakmicu i medalju. Kad čovjek trijezno razmisli i uzme u obzir da je sve to skupa izrazito nelogično, frustrirajuće, nadrealno, infantilno jer su ne znam zbog čega stalno puštali dječju "when you're happy clap your..." melodiju na ovom idiotski organiziranom prvenstvu pa nisam znao je li ovo vrtić ili rukomet, najbolje je sve to skupa odjebati u MP3 i samo pogledati završni rezultat na teletekstu te nastaviti raditi štogod si radio prije toga. Ionako ne možeš utjecati na ishod utakmice a uštedio si živce i vrijeme te smanjio crnu statistiku oboljenja od bolesti kardiovaskularnog sustava koja je znatno opterećenje za naše pretadužene bolnice.

Citiraj Prvotno napisano od 1981 Vidi poruku
    Ja neznan jesu li pojedinci gledali utakmicu.Pa Babić je histerizira i vika da nije gotova utakmica kad smo vodili nekoliko golova razlika par minuti prije kraja.Ja san mislija da če kojemu i zalipit trisku kako je popizdija.Nema ovo veze sa treneron.Igrači su mislili da je gotova utakmica i krenilo nizbrdo i ćao đaci..............
    Vika im je kad je bilo plus 6. Vilk im je da utakmica nije gotovo i da igraju ko d aje 0:0..dera se da primaju gol za tri skeunde.

Nema tog trenera koji može šta napravit kad se u igrače uvuče misao..trebamo se samo dodavat do kraja utakmice , oni ne mogu dat toliko golova. To se vidjelo iz aviona. Nema tog tenera.

Sad svi dižu Vujovića, kao da imamo njega, piše po novinama Hrvatska biu bila prvak pet godina valjda u svim natjecanjima koja uopće postoje. Ma nemoj. A što je Vujović dopusito da gubi 8 razlike kad je tako dobar trener.

Šebetić ima slobodan put prema golu on vraća nazad loptu. Za to kriv trener?. Nit imamo šutere izvana, nit nam lopta ide brzo, nit su nam krila neka ekstra nit su nam pivoti neki. jedino onaj Cindrić nešto pokušava.

ovo je za njih veliki rezultat..ako nije kontra i polukontra oni na postavljenu obrnau ne znaju što bi.

A malo je falilo da uđu u finale. A realno..polufinale je vrh.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 29-01-2017 at 10:36

Zbog Eline i bokala vina

davno sam reka,dok nam god bude igra duvnjak nikad ništa nećemo osvojit,svaki put kad se lomi rezultat ,kad triba bit oni pravi on zajebe,kad ti nemaš vođu na terenu koji će nešto napravit kad je najteže nikakvi ti trener tu ne može pomoć ...
    a sad vidin da je duvnjak dobia još goreg nasljednika u liku ovog cindrića,taj se ponaša ka da igra isprid svoje kuće sa njegovin balunon pa ga nikome od ostale dice ne da ni da ga taknu...pa daj debilu dodaj bar jedan put nekome balun,ovo je kolektivni sport,
    aj da lik tako igra zadnjih 5 minuta kad su svi pali,kad ostalima ne ide,međutim debil tako igra cilo vrime i svojon igron razbija naš ritam i uspava ostale suigrače,glavni i jedini krivac za poraz uz već standardnog duvnjaka koji ne postoji nijednu utakmicu kad se lomi rezultat,ne samo da ne postoji nego uvik zasere
    torcida,45,45

Cindrić je malo pretjera zadnjih 15 minuta ali to je zato jer nitko drugi nije htio ni mogao. Daš loptu Mandaliniću on n ne zna što bi s njom., daš Stepančiću, ne zna ni on, daš Duvnjaku on se zabija u prvog igrača, daš Mamiću ni on ne zna što bi s loptom i što mu je drugo preostalo nego da proba jer jedini ima brzinu i prodor.

Zbog Eline i bokala vina

Steta, imali smo nesrece u zadnje dvije tekne da vodimo prakticki cijelu tekmu i onda izgubimo...Bude nam se to vratilo slijedece godine na EP u Hrvatskoj. Ova generacija bu tad stasala i uz ozlijedene bi trebala sve pregaziti.

Babic bu stradal i dobil otkaz zbog ovoga iako ne bih rekao da ga zasluzuje, dobro je vodio ekipu.

Cindrić je malo pretjera zadnjih 15 minuta ali to je zato jer nitko drugi nije htio ni mogao. Daš loptu Mandaliniću on n ne zna što bi s njom., daš Stepančiću, ne zna ni on, daš Duvnjaku on se zabija u prvog igrača, daš Mamiću ni on ne zna što bi s loptom i što mu je drugo preostalo nego da proba jer jedini ima brzinu i prodor.
    Cijela vanjska linija su drva koja imaju topove u rukama. Jedino kaj znaju je da im netko pripremi akciju i oni opale top, ali da bi sami nesto razigrali, prosli igraca, navukli pa dali pas krilima to nema sanse.

Koliko Slovenci igraju brže, kreću se, otkrivaju navlače, brzo odigravaju. Meni je bilo nejasno da smo mi njima otišli na 8 razlike. Realno najviše zahvaljujući njihovim tehničkim greškama i našim kontrama. Kad je to stalo, stali smo i mi.

Zbog Eline i bokala vina

Zato jer su slabiji od nas fizicki, kvalitativno i nemaju sutere. Stanes im 6-0 obranu i oni ne znaju kaj bi i kud bi, al zato mogu vuci kontre do sutra i tu su nas slomili.

dok on nije uša smo mogli,a kad je on odjednom uša na organizatora igre više nismo mogli,
    pa lik nikome nije doda balun zadnjih 10 minuta...u fazi napada svi gledaju šta debil radi i nemogu si pomoć

sad je pitanje selekcije i izbornika,imamo duvnjaka koji uvik zasere kad se lomi rezultat,imamo ovoga cindrića koji nikome ne dodaje,imamo ove trupine koji znaju samo pucat ali su prespori ,imamo li mi ikoga malo skočnog da može tri puta dodat balun okolo kole bez da napravi isforsiranu grešku,ako imamo to je glavni problem zašto ga nismo poveli na turnir

prati li iko ovi rukomet,imamo li mi ijednog organizatora igre osim ove dvojice jer dok ova dva budu igrala nikad medalju mi nećemo vidit
    torcida,45,45

Koliko Slovenci igraju brže, kreću se, otkrivaju navlače, brzo odigravaju. Meni je bilo nejasno da smo mi njima otišli na 8 razlike. Realno najviše zahvaljujući njihovim tehničkim greškama i našim kontrama. Kad je to stalo, stali smo i mi.
    zahvaljujući našem golmanu,kad je presta branit zadnjih 10 minuta nije više bilo naših kontri i nije više moga naš golman održavat rezultat
    torcida,45,45

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove