+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 34 1 2 3 11 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/662

Tema: Sve o NDH

Sve o NDH

To se moglo isčitati iz odgovora Davora Ive Stiera. Naime odmah mi je upalo u oko kako onprigovara Račanovoj vladi i Arsenu Bauku da je prvo pod Račanom grb HOS-a koji sadržava navedeni poklič, registriran a da Bauk nije ništa napravio da to promjeni.

Dakle on ne staje u obranu tog pokliča i integralnog HOS-ovog amblema.

Nego im predbacuje da su oni to legalizirali.

Dalje, govori da će HDZ u tom smislu djelovati institucionalno u "duhu osude svih totalitarizama" što samo može značiti da će zakonski zabraniti taj poklič i ukloniti ga najmanje iz HOS-ovog amblema.

Što je potvrdio i Bujanec u svojoj emisiji, i da je navodno na sjednici predsjedništva HDZ-e au svezi toga bilo vrlo burno ali da je donešen takav zaključak da se ide u smjeru zabrane pokliča što s emoglo jasno isčitati iz intencije Stierovog govora.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Koja hrpa ljigavaca. Sve je ustvari bilo jasno kada je postavljena Obuljenka. Pobjednici na izborima su maknuti da se napravi mjesta za podguznike, mlakonje i prikrivene partizančine. Američki veleposlanik ne vidi nikakav fašizam u Hrvatskoj, kmetovski briselski birokratčići vide jer se ne bi htjeli zamjeriti Vulinu. Jedino što tu bagru zapravo drži na vlasti je SDP-ova alternativa koja je skrenula u čisti partizanski jugokomunizam. Eh, da se nekako riješiti i jednih i drugih... Zaista bez lustracije nema Kroacije ali nju će očito obaviti jedino smjena generacija.

Govna jedna. Pupovac koji na Fejs profilu slavi srpski pokolj iz 1941. nad Hrvatima Like im zabranjuje da dignu spomenik hrvatskim braniteljima poginulim od srpske agresije 1991....

'Prije svega želim jasno i čvrsto odbaciti sve insinuacije o refašizaciji hrvatskoga društva. To nije slučaj. Riječ je o određenim pojavnostima koje nisu trend. Izražavam pijetet prema svim žrtvama u ustaškome logoru Jasenovcu. Isto tako izražavam pijetet prema 11 pripadnika HOS-a koji su poginuli za Hrvatsku"

Nakon višesatne sjednice Predsjedništva i Nacionalnoga vijeća HDZ-a, predsjednik te stranke odgovorio je novinarima i na aktualnu situaciju nastalu nakon što je Udruga dragovoljaca HOS-a postavila u Jasenovcu spomenik jedanaestorici svojih pripadniha poginulih u Domovinskom rat s natpisom "Za dom spremni".

''Prije svega želim jasno i čvrsto odbaciti sve insinuacije o refašizaciji hrvatskoga društva. To nije slučaj. Riječ je o određenim pojavnostima koje nisu trend. Izražavam pijetet prema svim žrtvama u ustaškome logoru Jasenovcu. Isto tako izražavam pijetet prema 11 pripadnika HOS-a koji su poginuli za Hrvatsku", istaknuo je Plenković komentirajući u Središnjici HDZ-a, na traženje novinara, postavljanje spomenika u Jasenovcu pripadnicima HOS-a poginulim u Domovinskom ratu.

Plenković je ocijenio kako
    je "naravno delikatno da je ovakav spomenik podignut baš u Jasenovcu", te podsjetio kako je "to grb udruge koja je dobila odobrenje službi u Grada Zagreba i uz privolu tadašnjega Ministarstva uprave u vrijeme SDP-ove vlade".

Tražit će se zakonski ovir i sudska praksa kada je riječ o totalitarnim režimima.

Plenković je ustvrdio kako nam i ta situacija s postavljanjem spomenutoga spomenika u Jasenovcu "govori da nismo na odgovarajući način postavili zakonski okvir i sudsku praksu kada je riječ o totalitarnim sustavima". Najavio je kako "zato želi pokrenuti institucionalnu inicijativu koja bi odgovarajuće regulirala ovo pitanje". Predsjednik HDZ-a i premijer očekuje da će tomu dati doprinos stručnjaci i svi politički akteri.

"Tražit ćemo zakonsko rješenje jer u ovome trenutku nemamo mehanizma za rješavanje ovoga pitan
    ja", istaknuo je Plenković.

Dakle, to je to. Čekat će se da se malo situacija smiri, sad bi bilo malo nezgodno skidat odmah. Nego poslije, u tišini kad se malo slegne, obaviti to pod zakonskom podlogom.

Zbog Eline i bokala vina

Podmuklo i pokvareno dovodenje u vezu Jasenovackog logora sa spomenikom poginulim HR braniteljima pokazuje koliko su ti likovi pokvareni.

Hoće li Ćato lično da odštemuje spomenik ili će to noću učiniti maskirani anonimci kao zadnji puta?

Osjetljivo je postaviti spomenik poginulim Jasenovcanima u Jasenovac.

Kad se stavlja cirilica u Vukovar koja je srusila cijeli grad onda nema beda.

Citiraj Prvotno napisano od mirv Vidi poruku
    Hoće li Ćato lično da odštemuje spomenik ili će to noću učiniti maskirani anonimci kao zadnji puta?
    "Protočni bojler" će u savezu sa "Most-ovim poštenjačinama" dati nalog da se donese odgovarajući zakon a onda to može obaviti i temeljna policija.

Zbog Eline i bokala vina

ove HDZ šupčine treba uništit već sad na lokalnim izborima, koji god idiot da njima glas za mene je isti ko i bilo koji drugi četnik i paritzan, i to računam i sve svoje iz rodbine bliže i dalje.

ja se divim ljudima koji imaju želuca, za tu stranku lopova i izdajnika glasati, i to nakon što su nas više puta izdali i zajebali ljudi im opet daju glas, mi smo stvarno bolestan narod.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Hoće li HOS dopustiti da ih ova državica proganja?

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Osjetljivo je postaviti spomenik poginulim Jasenovcanima u Jasenovac.

Kad se stavlja cirilica u Vukovar koja je srusila cijeli grad onda nema beda.
    Hrvati su nevjerojatan narod, dozvolit komunistčkim idiotima i četnicima da nam djele lekcije iz savijesti morala i da nam oni pričaju o zločinima, oni što su natrpali stotine jama s hrvatima i hrvaticama nama da djele prodike iz morala.

nevjerojatno je ovo što se događa, dok se ove partizanske medije sve ne lustrira nemamo mi šta pričati o državi ,ta stoka preko medija kreira javno mnijenje i udara svoj tempo po svim pitanjima, pa i pitanjima ovakvih pozdrava.

nebitno jel on korišten od NDH i ustaša, bitno je samo da on njima smeta, a zašto im smeta pa zato jer im je onu njihovu usranu Jugoslaviju poslao u tri pičke materine, i sada im preostaje što drugo nego provocirat zajebavat i sotonizirat sve što liči na hrvastko, ja sam davno rekao da se te partizanske imbecile trebalo posjest na iste one traktore ko i četnike i sve ih istjerat van države, i dalje to mislim. ova država neće biti normalna, dok god oni budu sjedili po najvišim funkcijama pričaju o fašizmu, a pratite malo koliko nam Srba i ostalih manjina radi po svim državnim jaslama, pratite malo koliko komunista bivših ima na najvišim pozicijama i oni i dalje seru o fašizmu, jasno je zašto stoka se boji za svoje pozicije, da su lustriani danas o ovome ne bi bilo ni slova, jer mediji ne bi bili paritzanski pa ne bi imao tko rafalat po normalnim pozdravima i ljudima koji su za razliku od njih brnaili hrvatksu državu dok su je oni sotonizirali, nevjerojatno je koliko izroda ovdje živi, i da danas netko ide branite partizane samo zato jer su se borili protiv fašizma, ako danas nikome nije jasno da je ta kopilad odgojila generacije degenerika i hrvatomrzaca većih nego što su četnici u srbiji onda ja ne znam, a ako moram birati između četnika i hrvata izdajnika kojeg ću prije zatuć, onda je to sigurno ovaj moj što mi čeka prvu priliku da mi zabode nož u leđa dok se ja tučem s četnicima. uostalmo samo pratite što se dogodilo Barešiću i sličnima, to su oni, dok se Hrvati bore oni pucaju s leđa, da se mene pita sve bi ih potaraco ko zečeve, do zadnjega. njih i njihov antifašizam bi ispratio na smetlište povijesti u roku keks.

Letit ce im Marsal iz Zagreba vrlo brzo.

šta ministar medved ima za reći slaže li se i on sa stierom i plenkijem

Pupovac zakrici, svi savijaju koljena, umjesto da mu ukinu financiranje Novosti zbog bezobrastine.

Pazi, on bi da mi dignemo spomenik onima koji su nas ubijali, a maknemo spomenik onima koji su nas branili.
    Posljednje uređivanje od Grunf : 06-12-2016 at 00:40

Ovime bi se sluzbeno vratili u SRH. Bolesno.

Ocito je da smo u bitkama i pred bitkama, kak bi to jedan poznati politicar rekao.

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Pozitivno je šta se dan danas partizanima i četnicima ježi kosa na glavi od ustaša... koja reputacija

Citiraj Prvotno napisano od philly Vidi poruku
    Pozitivno je šta se dan danas partizanima i četnicima ježi kosa na glavi od ustaša... koja reputacija
    Da, strah im se uvukao u kosti. Da su nasi normalni, elitnu postrojbu HV-a bi nazvali Crna legija, a cijeli HV bi imal pozdrav Za dom spremni. Za istocnjake je to dovoljno da brisu nalijevo.

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Da, strah im se uvukao u kosti. Da su nasi normalni, elitnu postrojbu HV-a bi nazvali Crna legija, a cijeli HV bi imal pozdrav Za dom spremni. Za istocnjake je to dovoljno da brisu nalijevo.
    To bi bia pravi potez, moćno...

Nakon maštanja, vratimo se u stavrnost. Onaj Kosoričin medo, Bošnjaković u saboru upravo je defacto potvrdio da će se ići u zakonske korake kako bi se zabranio pozdrav ZDS.

Kroz protočni bojler proletjeli su Pupovčevi zahtjevi, zahjevi Aleksandra Vulina i zahtjevi jugolevice.

Za protočni bojler i Sanader djeluje kao gigant hrvatstva.

Zbog Eline i bokala vina

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Oni rade što žele jer nema nikoga tko bi im se suprostavio. Ovo će i sami hosovci prihvatiti i to je to.

Kao što ja uvijek kažem,samo dostojanstveno.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove