kreni ti od sebe, pa prestani nazivati crvene fašistima, jer su oni komunisti ako nisi znao.
a što se tiče moje priče, iskreno se nadam da će nas partizani i četnici ako nam zabrane ZDSpremni idući puta sve pobit i zapalit.
ovaj narod s ovakvim izrodima i zaslužuje uništenje, nema tu mrdanja ako Hrvati žele smrt smrt će i dobit, ta zato i jesu "antifašisti" da se brže unište i okončaju muke, i ja to podržavam kad nas već četnici nisu satrali neka nas sataru antifašisti, u biti žao mi je što Tito nije uspio kad je za to imao priliku, sve je bilo idelano i spremno za konačni udarac "fašistima" hrvatima. šteta što smo se izvukli.
a ti si idiot, ako misliš da je fašizam ikada bio problem hrvatima, od početka to je bio antifašizam s zamotanim jugoslavnestvom, on ne samo da okupirava ovaj narod on ga negira iz temelja, partizanski pokret s svojom petokrakom je negirao hrvatima da su hrvati, a od tud ikreće sukob "Fašista" i antifašista, jer fašisti se ne mire da nam netko govori da nismo Hrvati, žišku druže majore ?
a miševi su iz rupa izašli, koliko su ti tvoji bojovnici hrabri vidjeli smo 1991, što tada nisu napdali i vikali "ustaše ustaše" jel im se stislo partizansko govno u guzici, zubima ću ih ja klati zubima. samo da mi Bog da tu priliku, a dat će znam ja milosrdan je Bog moj.
ima ustaša i fašsita i nacista više od antifašista, a najsretniji dan mog života će biti kad budem od dalmacije i istre pa sve do zagreba zagorja i međimurja tradicionalih paritzanskih utvrda posjedao kozojebe na traktore iste one koji su njihovi prijatelji četnici koristili u bježaniji, i pokazao im prstom raus, 2-3 miliona debila u državi manje milina, pusta zemlja više za mene i moje ustaše, milina. tako su i oni rezonirli, oteli nam zemlju popalil sve živo, i onda pričali o oslobođenju, hrvatskoj izdaji i debilizmu nema kraja.
razlike je u tome, što ja to kužim a ti i inkvizitor ne.