Da
Ne (Jugić sam)
Dragan Markovina (onaj koji nije glumac) nema više od 33,34 godine,a meni izgleda dosta starije...kao da ima barem 40 godina![]()
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.
Klikeru, pa on ti je bijo sugrađanin, možda si ga i poznava dok ste bili dica, igrali se ustaša i partizana i tako to![]()
Razvij mi se trobojnice mila,
dosta si mi u potaji bila!
Vjerojatno ga se ne sićaš jer je stanova "s one strane"![]()
Dragan Markovina - jugoslovenski Jimmy Fallon. Ali bez talenta i smisla za humor.
Otkazalo nam zimske kućice na Stradunu. Kaže Vlahušić kako je ministarstvo kulture dalo negativno mišljenje za ovakvu manifestaciju jer je to nešto neprimjereno u povijesnoj jezgri. Misnistarstvo kulture kaže da su i prošle godine dali negativno mišljenje, ali prošle godine je i Zimski festival u Dubrovniku održan. Zapalio se cijeli grad i jedino što raste je podrška Vlahušiću.
...oblak je moj dom, oblikujem ga po svom...dosadno je kretati se tlom...
Najbolji scenarij koji bi raspametio HAVC i Plenkovićevog jockera je onaj koji sam našao na netu kad je Bitorajec bio aktualan
Jeftini populist koji je zajasio na val tog pomodnog hrackanja po narodu sve poradi navodne fasizacije.....usao je u uglednu ergelu progresivnih gdje ga odavno cekaju kekin mile i ida prester.... bit ce ih jos to je sada hit....smrt tebi imaginarni fasizmu , dizimo paniku....
Vec vidim i film......u jeku izbjeglicke krize rada se ljubav izmedu abdulaha iz afganistana i volonterke Nine iz Siska....mora biti izbjeglicki pimpek u domacoj vagini jer obrnuto se ne postize taj efekt....obavezno ubaciti oca bivseg branitelja i za dom spremni drekavca koji ce novi par isprva pozdraviti sa "pas mater" a ne bi bilo lose pridodati mu brata pripadnika neke agresivne subkulturne skupine s izrazenim nacionalnim elementom...skinsi nisu prepopularni bas toga ima samo u "paradi"....ali evo navijac koji ce abdulaha prvo stresti u glavu.....tu sada napraviti zaplet da ih zivotne okolnosti spoje tipa kredit u svicarcima. ..zli neoliberalni kapitalisti....par nemoralnih ponuda koje nina iz ljubavi odbija i imamo hit. Obavezno zakljuciti s nekom zivotnom mudroscu tipa kada mali plavi klinac na kraju "Vulkana" uperi prst na ljude koji su sivi od pepela i kaze "Pogledaj ih svi su iste boje".... velim ja hit....matanicu rezija ,frljic scenarist, idi glavna uloga....krpa bu krpa...abdulaha neka uvezu iz idomenia...nina violic kao brizna majka koja junaku ljeci rane vodom, lavorom i rucnikom... eto jeftin s gro patetike bas kako treba da bi bili progresivni heh
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
.
Stavit ću ovo ovdje jer meni je to u istom rangu
Dakle Vijeće za elektronične medije još uvijek dejstvuje
pa kaže:
http://direktno.hr/en/2014/direkt/67...0j3BY.facebook
Bumo vidli razvoj situacije
Prijateljima mogu kasniti, neprijateljima stižem na vrijeme
WISLA KRAKOW HOOLIGANS.. 17, 500
..
Branko Ištvančić, redatelj dokumentarnog filma "Sve je bio dobar san" jutros u Dobro jutro Hrvatska:
- Al ono što mislim da je važno reći to je da film koji sam radio na autorski način, kao autorski dokumentarac, dakle onako kako se inače rade filmovi koji su poticani sredstvima HAVCa je dobio zapravo ODBIJENICU ČETIRI PUTA na HAVCu. Čak nismo dobili niti recenziju koju smo zatražili tako da mi je to malo ovako ponižavajuće, znate da ja koji sam afirmirani hrvatski redatelj, koji sam imao ove godine na Zagreb DOXu, u posebnom programu koji se zvao najbolji hrvatski dokumentarci svih vremena, svoj film Plašitelj kormorana, već 5 godina nisam dobio sredstva za svoj film u HAVCu. No, to me neće ništa spriječiti.
Prijateljima mogu kasniti, neprijateljima stižem na vrijeme
WISLA KRAKOW HOOLIGANS.. 17, 500
Danas je taj dokumentarac na HRT-u. Kvalitetni hrvatski redatelji nemaju pristup HAVC-u, zato se i siri fama o losem hrvatskom filmu.
Gledao sam film "Sve je bio dobar san " o mladom Francuzu pogubljenom na Ovčari. Film koji je HAVC odbio financirati.
No možda odobre sredstva, u skladu s tradicijom, da se snimi film o "branitelju Jugoslavije" monstrumu iz Rume..izvjesnom vojniku JNA, egzekutoru s Ovčare s nadimkom "Štuka".
Film bi se štajaznam mogao zvati "Sve je bio dobar košmar". Film bi se mogao po celom regionu producirati, prikazivati, a u filmu bi mogli sudjelovati Tomislav Nikolić, Vučić, Šešelj kao neposredni sudionici i svjedoci događaja u ratu u Hrvatskoj a naratori nek budu npr Ante Tomić, Ivica Đikić..a neka bude prvi put pušten i kinu Zvezdara u nazočnosti Nine Obuljen, Hrvoja Hribara, Andreja, Plenkovića Davora Ive Stiera, i naravno aktera filma Šešelja, Vučića, Nikolića i ekipe.
Kakav bi to "regionski" hepening bio.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 19-11-2016 at 13:22
Zbog Eline i bokala vina
Ili Lepi gradovi lepo gore.
Kaze Glasnovic na Faceu da je neka kanadska tv prikazala u udarnom terminu havcov protuhrvatski pamflet o Dvoru na Uni.
Kad god pogledan neki dokumentarac, procitan neki clanak iz njemackog govornog podrucja vidin i citan iste face, Goldstein stari i mladji, Pupovac, lijevoliberalne udruge, nekakvi alternativci, nekakvi jugonostalgicni trutleki, nesto sto ne reprezentira jedno 80% Hrvatske.
Ja neznan jesu li ljudi u Hrvatskoj svjestni toga kakvu sliku Hrvatske ti i takvi ljudi nose vanka.
Svjesni su, to im je i cilj, okaljat nas cim vise.
Sican se jedne reportaze Artea, njemacko francuska tv stanica, lijevoliberalni svjetonazor. Obradjivali kao podizanje desnice u Europi, pa su odradili i Hasana.
Urnebes od dokumentarca, snimanje Goldsteina u Jasenovcu, neki ljudi prosli kraj njega i nesto mu zajebantski dobacili, ovaj se pravi kao da su mu zapritili Auschwitzon.
Neka alternativna femi liberalna frula iz Jasenovca optizivala sve i svacega. Salonska punkerica nekakva.
Peta kolona.
Potresna životna priča novog šefa SDP-a: Više puta se selio zbog siromaštva, oca je 'pokosio' PTSP, a da pomogne majci radio je od 14. godineOvo je, uistinu, filmska priča
Uistinu, podahitno poslati scenarij HAVC-u, ovako turbulentan i težak život, okusio je malo tko...
Već 1983. preselili su se na Remizu na zagrebačkoj Trešnjevci, gdje su živjeli majčini roditelji Kata i Teodor Popović, zvani Tešo. Davorov djed Teodor porijeklom je iz Pakraca, a baka Kata iz Perušića u Lici.
Činilo se da se obitelji Bernardić sreća osmjehnula 1987., kada su napokon dobili svoj dvosobni stan na Savici, pa je Davor u drugi razred krenuo u Osnovnu školu Marina Držića, gdje mu je razrednica bila Nevenka Baić.
No, Davorovi roditelji rastali su se nedugo nakon toga, 1988., kada je Davoru bilo osam, a Darku šest godina.
Život su mu obilježile dvije žene koje su mu bile najveća potpora i u najtežim životnim okolnostima: pokojna majka Dragica i supruga Irena.
U to vrijeme ekipu iz Foruma mladih - njega, Dana Špicera, Tomislava Sauchu, Mariju Lugarić... - mediji su prozvali: Mladi lavovi SDP-a!
Milanović očito nije volio Bernardića, jer nakon što ga 2010. nije podržao tijekom izbora za šefa zagrebačke organizacije SDP-a, 2012. faktički mu nije dozvolio da se kandidira za gradonačelnika Zagreba
Posljednje uređivanje od teenager : 05-12-2016 at 13:07
Šta je on potomak onog junaka hrvastva Ivan Bernadića. Ili se on tada zvao Brnadić ako se ja dobro sjećam. Čovjeka koji je pola života proveo u zatvoru.
Nije direktni potomak nego kao i Pernar..brat od pradjed ili djeda..ali svejedno.
I vidiš kako je to zastranilo potomstvo, što je 50-godišnjo ispiranje mozga donijelo..
Zbog Eline i bokala vina