Dodijelili lovu Draganu Markovini za film Borac: http://www.havc.hr/file/newsItemAtta...src=newsletter
2 dana nakon odlaska Hasanbegovića s pozicije ministra.
Da
Ne (Jugić sam)
Dodijelili lovu Draganu Markovini za film Borac: http://www.havc.hr/file/newsItemAtta...src=newsletter
2 dana nakon odlaska Hasanbegovića s pozicije ministra.
Obuljenka jase, a nama na HRT-u mazu oci kako su jadni glumci zabrinuti za buducnost, to je buducnost, stancati boljsevicke filmove. Eno i Navojec krkan izjavljuje kako je HAVC superiska.
A da, sori, od bijesa mi se priviđaju stvari.Al eto, nije da nemaju skandala pa nek bude tema o njima.
Tocnije, ovaj idiot
https://www.youtube.com/watch?v=CaTS0tBWgZo
Pa dali su novac recimo i onom sarajevskom jalijasu sto se valjda srami svog imena, kako vec, Sejo Sexon umjetnicko ime ne sjecam se pravog... lik koji sebi daje za pravo suditi o zrtvama iz Hude jame, odnosno suditi vec ubijenim Hrvatima. Nebi li valjda produzio svoju ljubav sa sarajevskom carsijom, i srpskom i hrvatskom jugolevicom. Sto mu ga dodje isto.
Ma da, ja ga se sjećam iz one serije Vila Maria što se gledala..kad je i Jelena Kreveljača izišla na scenu..
od tada ga nije baš bilo u glumi..osim u tim nekim debilanama valjda sa ovim ćelavim Jugoslavenom i sličnima.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Davor Sučić, za kojeg moj susjed kaže da je porijeklom z RP. Kod mene ima Sučića..rod su mi.
Ako je to istina,, a navodno je to izjavio u TG na koncertu..da on vuče porijeklo od tamo..ergo još jedan duvanjski izrod..mada se i rodio valjda gore..
Iako ima muslimanske crte lice i to ono 1/1. Anadolija čista.
Zbog Eline i bokala vina
u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
taj labirint je život..
ma ovi moji Sučići..ko i svi u selu..sve sami ustaša..nema ih puno, par kuća..u par obitelji po par poginulih u ustašama..nije vidilo partizana osim prid mušicom od puške.
Ali ovaj moj susjed koji sve to prati meni kaže..Sejo ti je porijeklom iz RP..reko na koncertu u TG.
reko, nemoj me plašit..nemoj.
Zbog Eline i bokala vina
Je, Davor Sucic. A gle, dijete je vojnog lica, mislim da je sve receno. I on i onaj Siber, Boris... njegov otac je Stjepan Siber, general muslimanske armije.
Cijela ta ekipa Top liste nadrealista su djeca vojnih lica, odnosno vecina njih, jer su iz ulice tj kvarta u kojem su bili vojni stanovi. Nenad Jankovic znamo di je danas recimo, on je iz vizure Davora i Borisa izdao bratstvo i jedinstvo.
Mislim da Djuro nije iz tog miljea, uostalom on je zato i pobjegao od tih i takvih likova. Kod njega cijenim sto je otvoreno rekao da danasnje Sarajevo nije nikakva multikulturalna sredina, i da za njega u Kandaharu (nije on rekao ali eto, uljepsavam misao) vise nema mjesta jer je Djuro a nije karakterna picka.
Meni je Markovina odmah bio asocijacija na ovog glumca, pederkasti lik iz one Vile Marije, iz tog je miljea Jelena Seljaca i ostala ekipa.
za njegu govorili i da je deiure i defacto peder.
pa i Nele je to rekao..Srbi to uvijek kažu..čak i instant Srbi poput Kusturice..al zato Hrvati poput Sule i tog Šibera..
I onda kažu..kriva Amerika..
Zbog Eline i bokala vina
A navodno se pojavio neki film koji je HAVC podupro "Ministarstvo ljubavi" koji udovice iz domovinskog rata predstavlja kao raskalašene žene da ne kažem goru riječ. naravno neke žene nisu umrle sa svojim muževima i možda su neke i problematične ali to se preslikava na cijelu populaciju.
Ali neće snimit film o mladoženji Manoliću i 35 000 ili koliko partizanskih mirovima i kako se prenose tako da se stara partizanska rljaga fol oženi ženom mlađom 40 godina da bi opstala partizanska mirovina.
Zbog Eline i bokala vina
‘Država je odlučila stati na kraj udovicama hrvatskih branitelja koje žive u izvanbračnim zajednicama, a primaju mirovine pokojnih muževa. Za hvatanje udovica u prijestupu na teren šalju potpuno pogrešnog čovjeka. Krešo je nezaposleni biolog, posrnulog samopouzdanja i u bračnoj krizi.’ Tako glasi sažetak radnje ‘Ministarstva ljubavi’, novog filma Pave Marinkovića, koji će svoju premijeru doživjeti ovih dana na Pulskom filmskom festivalu.
Obuljenka je vjerojatno imala par orgazama citajuci sazetak radnje. Di nesh dati pare ovakvom projektu, jebote.
A pazi jednog naizgled nebitnog detalja... ono a la Disney skrivene poruke, samo losa imitacija.
Ne hrvatski grb, no kukasti kriz, vidis ti ti zatucanih vlaja moj Stevo, ne samo da kradu drzavu nezasluzenim mirovinama nego su i fasisti, a vidim vidim Dragane.
Daj idemo mi poslati scenarij. Prikriveni gej, hrvatski branitelj ima nocne more jer je u ratu pobio cijelo selo nejaci. Supruga ga natjera da otide psihijatru koji je Srbin. Njemu isprica sve i zaljubi se ubrzo u njega, ali jer ga nemre imati pocini samoubojstvo. Na pogrebu mu govor odrzi HCSP-ovac, ratni suborac, koji optuzi za njegovo samoubojstvo drzavnu nebrigu o braniteljima.Jel dobar? Kladim se da bi pobral 4,5 milijuna kuna. I onda bi s tom lovom snimil film o jasenovackom mitu. Mislim da bi cijeli HAVC slagiralo na premijeri.
![]()
Nije lose, ali hrvatski branitelj kojeg grize savjest hmmmm, tesko i neuvjerljivo. Hrvatski novinar koji je sa tenkova JNA dvogledom gledao kako hrvatski branitelji kolju srpsku nejac i okrecu srpsku djecu na raznju, kasnije na tenku JNA usao u selo i vidio grozne prizore zbog kojih ima nocne more, e to je uvjerljivije.
Kasnije on postaje kolumnist u jednom tjedniku, i perom se bori protiv fasizacije hrvatskog drustva. Jednog dana par razvojacenih hrvatskih branitelja sa naglasenim ikavskim govorom ga polomi u nekoj mracnoj ulicici, on se zaljubljuje u medicinsku sestru Dragicu koja mu pruza prvu pomoc. Dragica je porijeklom iz Prijedora i doma ide prije mraka jer po mracnim sokacima vrebaju horde razvojacenih hrvatskih branitelja. Drama sa elementima horora.
Sa nasim kolumnistom u istoj sobi lezi celavi Krpa, koji je dosao na ispiranje zelca, nadrogirani hrvatski fasist je opet prepio. Oni se zblizavaju i Krpa postaje umjetnik, napravi pjesmu "Mi Hrvati", postane popularan. Transformacija.
Tu ima materijala i za jednu serijicu.
Nisam znala da su ovo dvoje Markovina braća, nije mi ni palo napamet. Sjećam se kada se ovaj kao glumac pojavio kako me uvijek živcirao i kako je zapravo loš glumac. Baš nije za taj posao. Baš gledam, Damir je rođen u Beogradu, a Dragan u Mostaru
Bitno da je Nina najavila kako je ona osoba od struke i gleda samo kulturu bez obzira na idologiju. O jadu i bijedi hrvatskog filma nema smisla ni govoriti više.
...oblak je moj dom, oblikujem ga po svom...dosadno je kretati se tlom...
Sjecam se i ja prvog pojavljivanja Damira u Vili Mariji, onoj sapunici. Svi smo kolutali ocima kolko je lik lose glumil, ali bil je ljepuskast. S vremenom se popravil u glumi. Nisam uopce povezal da mu je to brat, zapravo su obojica zgodnjikavi, a Damir mi pari da igra za svoju momcad.Al nebitno.