Što mislite kako se odijevaju naši forumaši. Evo, ja ću prva priložiti par sličica i kako ja mislim da se odijevaju naši virtualni žderači živaca
Mladi Grunf njeguje taj sofisticirani stil u kojem nije zanemarena udobnost kao i topla odjeća zbog vremenskih neprilika u krajevima iz kojih dolazi. Ovo mu je čak i nešto opuštenija verzija kada malo skokne u svoju haciendu na selu i ulovi kokoš da može blagovati fini ručak. Izgledan nervozan i nestrpljiv na ovoj slici jer smo ga uhvatili za slikanje izna da je Kiša već naložila komin i voda krčka, a kokoš još nije očerupana.
Gospodin moon...čovjek i umjetnik, njeguje taj urbani stil koji koketira s ekscentričnošću. Nema se tu što pričati, osim gledajte i kopirajte. Ova kolekcija rukavica se nosi samo na proljeće jer zimska obuhvaća rukavice za obje ruke.
Pajdo Puntar previše radi u neprijateljskoj emigraciji pa ga nikako nismo uspjeli uhavtiti nasamo i slikati. Nema u Švabe kako te volje nego kako Švabo kaže...arbajt, arbajt. Ovo smo ga slikali s leđa, ali po stavu se vidi da je to jedan modno osviješten muškarac.
![]()