Mislim da je ona iz Ljubuskoga a bivsi muz iz Sirokoga.
Ali što se to dogadja sa Zapadnom Hercegovinom da pozivaju likove poput onog Anadolijskog glavonje da se izruguje s Međugorjem.
.....kad bi mladost znala...kad bi starost mogla.....
Da, interesantno je kako su gradZani zaboravili Lejlu Colak.
Jedina koja se usudila reci nesto protiv hidzaba, zapravo gradZani su se pridruzili hajci i protjerivanju. Jer vicevi se smiju pricati samo o Gospi.
Pobjeći iz Širokog u Sarajeva radi osobne sigurnosti i osobne slobode ideja i misli je kao pobjeći iz seoskog pritvora s trulim rešetkama u Alcatraz.
O Martininoj bolesti ne želim diskutirati niti je uzimati niti kao otežavajuću niti olakotnu stvar u njenom političkom zaokretu u njedra etabliranih neprijatelja hrvatske konstitutivnosti i jednakopravnosti.
Njeno je pravo da bude sluga muslimanskom sarajevskom otomanu i perjanici Sejdi Komšiću, ali tada ne treba da pjeni kad joj se kaže da je izdajica hrvatstva i da je hrvatski narod u BiH upravo takvom doživljava...
Nemam kompleks pojaviti se bilo gdje i suočiti se bilo s kim, niti ću se pravdati bilo kome što ne mrzim i što sam spreman surađivati za dobrobit svih“
Posljednje uređivanje od Grunf : 19-08-2019 at 14:44
''Mi cemo lipo, ako oni hoce lipo. Ako nece, mi cemo radit svoj posa ''
Ali koji su to ljudi što organiziraju taj festival i pozivaju Seju Sučića i onog Anadolca, tko su likovi
Ne trebaš Puntaru, u 12. mjesecu ti je Lepa Brena u Areni u Zagrebu.
Hrvatima govno serviraj, oni ce ga pojesti. Mnogi i ne znaju, pa ni ne interesira ih, kome koncerte pohode.
Miroslav Ilic je dolazio i dolazice, a muje mu iskopali klip na kojem pjevusi cetnicku pjesmu. Ne znam jel u Hrvatskoj neki njegov koncert zabranjen.
Hrvatski klubovi ugoscuju nekakvu Staniju, a vjerojatno ni 1% Hrvata ne zna da je Stanijin tata bio lider SDS-a u Vocinu, kucni prijatelj Slobodana Milosevica, sad je veliko pitanje znaju li Hrvati sto se dogodilo u Vocinu.
Pa ugoscuju nekakvu Kristinu Kockar, novopecenu zvijezdu rijalitija iz Srbije, djevojku koja je po twitteru primitivno vrijedjala Hrvate dok je bila anonimus. Sad se ne izvlaci iz Zadra, Sibenika, Vinkovaca, Gruda, Viteza, Sirokog i tako dalje. A tata joj je Bunjevac, Hrvat dakle.
Takvih primjera je bezbroj.
Ma ovi cajkaški klubovi su drugi padež. Ovo je neki kurčev festival. Cajke zavijaju al ne prave viceve na račun Međugorja. Šta je to, neka verzija WestHerz festivala.
Evergreen fest, sta god to bilo.
Pogledas sudionike, ko da gledas neki yugo fest u rijeci ili zagrebu. Sto je najsmjesnije, nisu oni njoj nista zabranili, nego predlozili da odustane jer citlucani negoduju... zasto brotnjaci dopustaju takve festivale na Brotnju, gdje im se Sejo sprda sa Gospom, ne znam.
Očito se krenulo oštro u debiliziranje Zapadne Hercegovine. Hrvatska je manje više odrađena ostalo je to malo nas još obradit. Preko tih Bogdana i ekipe. To na kao višem levelu a primitivce će cajke odradit.
Dodaj tome Šušnjara i Hercegsrpsku i imaš skoro zatvoren krug.
“Oprošteno jest griešnima: Zulumčaru, ubojici,
Oprošteno svima, svima – Samo nije izdajici,samo nije izdajici”.