A vidi slike. Duma u malome.
![]()
A vidi slike. Duma u malome.
![]()
Most+DP+Suverenisti+Mozemo+SDP+Milanovic=ruska kolona
Za dom spremni i Slava Ukrajini
Povijest se ponavlja. Opet imamo koaliciju žutih, zelenih, crvenih vragova.![]()
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)
Treba zapisati tko je sve na slici.
MOST, DP, Suverenisti, Nova Lijevica, Peoficka frontovac, CENTAR i tako to.
Znaci tko je uveo normalizaciju ovakvih odnosa, kao sve u cilju svrgavanja HDZa.
Mislim da je za ove dvije kao desne stranke ovo prestanak postojanja, jer ne znam kako ce nekome prodati foru da je HDZ sveopce zlo sa kojim se ne moze, a Peoficka i Kekinica i Puljak ekipa to nisu.
A tebi je stalo do Hrvatske, pa ti je sasvim normalno koaliranje od DPa do Peoficke.
Normalno ti je da je tu prevaga na lEvoj strani, da u DPu i suverenima mozga nema koji ce moci parirati, da ce na kraju ostati samo lEvica i Most.
Ali treba biti Most, tko ce drugi lizati dupe Dodiku i Orbanu.
Jel' tako. Nene, necete taj film gledati. Neces se na jednoj strani boriti protiv balija i Komsica, a meni ces servirati ovo. Nenene. Sve ce ovo u nestanak. Od a do z.
Ne sklapaju oni nikakvu političku koaliciju samo se protive novom zakonu o pomorskom dobru koji je loš i ide na štetu svih građana i naše domovine.
Uostalom, Miletić iz Mosta napisao je šta misli o Možemo i koaliciji s njima; https://www.facebook.com/MileticMari...ne34VBhSAxhXKlhttps://www.facebook.com/MileticMari...ne34VBhSAxhXKl
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)
Nikica Grmoja je na twitteru napao istu Kekinicu kako moze razbijati sAradnju, te da je pazi. Citaj dobro. Ideoloski ostrascena.
A ovaj Miletic kojega navodis, on je oduvijek blokirao suradnju sa jos kvaznijim desnicarima nego sto je on.
Mislim, lazi ti nekoga drugoga.
To sto se dodikov Most valja u svojim lazima, malo hvata glasove tu, malo tamo, je jedino dokaz koliko je to bljutava stranka. Iliti "pokret".
Neces vidjeti Rashpu Dodika kao ministra vanjskih poslova, prvi posjet Laktasi. Ne brini.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Ja se pitam ovih dana zasto mediji duboke drzave preispitaju kesiranje Petirke koja ima jako, jako pristojnu placu tamo u Brüsselu, a nitko se pita sto zapravo rade Sincic, Kolakusic i Ilcic.
Kako to, a oni su kao anti-sistemski, opasni igraci.
Istrazivanje Nova TV. Ciji je to ono kapital.
![]()
Evo da ne ispadne kako ne kritiziram HDZ. Mislim da je krajnje glupo non stop glasati protiv sankcija Madjarskoj dok nam isti pisaju po glavi kako im se hoce. Neka ih Brüssel jebe kako hoce, sto se to nas tice.
Jos jedna vijecita enigma, kazu HDZ slusa sve sto dolazi iz Brüssela, a isti taj HDZ uredno glasa protu sankcija istog Brüssela-Poljskoj i madjarskoj.
Enigme enigme.
Moram opet dodati, i dalje ne shvacam sticenje ledja madjarima.
Zato sto glume velike nacionaliste i desnicare.
Plenkovic to ne glumi.
Pa onda na kraju ispasti gori nego Plenkovic, e to je vec umijece.
Potencijalni podpredsjednik Plenkovićeve vlade
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...manom-15299715
Zbog Eline i bokala vina
Grlić se ide grlit s četnicima prije nego što , kažu ode u Zambiju čupat transvestite koji krijumčare djecu.
Srbiju malo stislo pa sad traže odušak na Hrvatskoj kao i uvijek.
Hrvati i dalje nemaju nijedno kolektivno pravo u Srbiji
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 27-01-2023 at 22:50
Zbog Eline i bokala vina
Marijačić je uvijek znao odlično pisati ali je retorički u javnom nastupu bio puno slabiji. U toj mjeri da sam se baš bio razočarao. Evo vremenom je izbrusio i taj dio svog djelovanja i baš u par zadnjih nastupa, mahom kod Dujmovića je bio vrlo dobar.
Zbog Eline i bokala vina