Vidi rezultate ankete: Hoćete li glasati i za koga

Glasači
55. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • HDZ

13 23.64%
  • (Ne) Narodnu koaliciju

6 10.91%
  • Domovinsku koaliciju

5 9.09%
  • MOST

9 16.36%
  • POMAK

2 3.64%
  • Nekoga trećega

9 16.36%
  • Neću uopće glasati

11 20.00%
+ Odgovori na temu
Stranica 459 od 459 PrviPrvi ... 359 409 449 457 458 459
Prikaz rezultata str. 9,161/9171

Tema: Plenkovićeva vlada- nacionalna veleizdaja

Koji to dio desne oporbe. Koliko ja vidim samo su Prkačin i Vrkljan glasali za Turudića.

Problem je dio tzv desnice kojeg vidim na FB

Trebalo je samo par dana i jedno imenovanje da bome veliki dio tzv desnice Plenković vrati na tvorničke postavke. Skoro 8 godina veleizdajništva i zatiranja hrvatskih interesa, otvorenog koketiranja s četništvom i da dalje ne nabrajam nije bilo dovoljno i palo je pred naletom jednog konfuznog, nerazumljivog, moralno suspektnog lika, napaljenog sredovječnog čovjeka koji ne zna pročitati napisano, lika koji se smuca sa čovjekom koji je obožavao Jovanku Broz ali je eto poništio presudu Stepincu kao da je to nešto epohalno a ne samorazumjevajuće ( ista stvar sa Perkovićem i Mustačem) promovira se čovjeka u junaka koji će udbaškoj hidri odsjeći sve glave a sipa hvale svom zamjenika Mladenu Bajiću što je apsurd i nonsens.

Čovjek se začudi tolikoj količini bizarnosti, nepameti, nalijećanja na prvu loptu, pričanja o nekom dragovoljce,bez podataka gdje se on borio, a sve da i je, sumnjam da mu je ratni put jači od Medvedev oglas, Đakićevog.

Pa??

Što ćemo s tim.??

Činjenica je, samo da hoće i kao samo glasače koji mu nasušno trebaju, Plenković bi ih uzeo, vas koji ste sve zaboravili i sad mislite da je Plenković predložio iberHrvata, uzeo bi vas ko zrelu krušku.
    Samo ih neće. Gade mu se čak i kao prijeko mu potrebni glasači.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Udba se okomila na Turudića samo zato jer je poznavao i bio prijatelj velikog Hrvata Zdravka Mamića koji je jednom tražio Turudića da ga spoji sa agencijom za nekretnine kako bi kupio stan u Zagrebu tada još živućoj Jovanki Broz koju su šikanirali u Beogradu i za koju je Mamić rekao da je " čista u povijesnim istinama". Na to je UDBA popizdila i ko zna što bi bilo da je agentica agencije razumjela što Turudić traži od nje.

Puno razumljiviji u porukama nego kad čita presudu, sudac Turudić naziva kninsku cajkaču Rimac između dvi ekskurziju na četničku Jahorinu i tepa joj " lipa" na što ona njemu odgovara sa " radosti" što je izbezumilo UDBU.

Sad preostaje jedina nada da će Pupovac obranit Turudića od UDBE a zauzvrat će Turuda miješati malter za 40 " srpskih kulturnih centara" koje financira Hrvatska vlada (ergo Hrvati), koji su isto UDBI trun u oku. Turudić će mješat a Šeks nalivat taracu. Mamić i Rimčuša će isto mješat ali ne malter. Nego na pjesmu Mitra Mirića koji peva stisnutih zubi sa frizurom Valderame.

Tako da, mislim da će se to dobro završit i da UDBA ovaj put nema šanse i da će joj Pupovac i Šeks dohakat.
    Mamić je inventar u Hercegovini, naveliko uzurpira, gradi solare uz pomoć domaće ekipe.
    Gradonačelnica Knina uz "probranu" ekipu u Hercegovini,dviljade i neke godine, godine na svitu...
    https://www.jabuka.tv/plava-noc-nk-s...e-tribine/amp/

Mamić i Turudić će zgazit UDBu..to je priča djela hrvatske desnice..

Zbog Eline i bokala vina

Sinoć na jednoj od televizije, poluusmeni čovjek u koji se uzda dobar dio hrvatske desnice i koja je naglo povjerovala Plenkoviću HDZ u Pupovcu i SDS-u da će uništit UDBU i donijeti radost Hrvatskoj nije iz gro pokušaja uspio izgovorit prezime "lipe" kojoj je slao poruke. On Plesić, voditeljica Pleslić. Voditeljica Pleslić on opet Plesić. I opet i opet. Pleslić. Pa to je prekomplicirano za tog Miru Bulja za bogate.

I u njega se uzdaju hrvatski domoljubi. U njega. Da da.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Mamić i Turudić će zgazit UDBu..to je priča djela hrvatske desnice..
    U šta vjerovati, za koga se boriti?
    Državu čine ljudi, narod, a pogledaj kakav je naš narod.

90% hrvatske desnice je u potpunosti izgubljeno u vremenu i prostoru, politički i intelektualno kastrirano.
    HDZ radi šta hoće i kad hoće i poigrava se sa desnicom kao mačka sa mišem.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 09-02-2024 at 12:06
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Taman kad sretni insan pomisli da se tvoj narod makar malo opametio oni ti lupe šamarčinu da dođeš sebi.

Hrvatska domoljubna misao nema incijativu, ona samo reagira, počesto pogrešno na jugodesne akcije.

Tako se apriori stavljaju u obrambeni gard spram jugodesnice. Kad bi jugodesnica rekla da je meso super oni bi postali vegani. Da jugodesnica krene govorit da je ZDS super oni bi ga odbacili.

To se i događa. Turudić je čovjek koji je rekao da ZDS treba zabraniti. I normalno da bi hrvatska domoljubna misao trebala biti protiv njega. Ali ne, oni njega prave Hrvatinom samo zato jer je jugodesnica protiv njega.

Nema razmišljanja svojom glavom. To ne postoji. To je porazan podatak ali to je razlog zašto nam je tako kako je.

Zbog Eline i bokala vina

Svašta sam čula u obranu Turudića, no jedan biser bi izdvojila:
    Nije Turudić kriv šta se dopisivao sa Josipom Rimac. On u to vrijeme nije mogao znati da će biti kandidat za mjesto državnog odvjetnika.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 13-02-2024 at 19:21
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Hahahaha. Eee..svašta

Zbog Eline i bokala vina

Jugodesnica navalila na onu zbunjolu i štetočinu od ministrice Ninu Obuljen.

A da su sami birali po svojoj mjeri, ne bi bolju za sebe izabrali od filosrpske Jugoslavenske koja futra novcem svakog antihrvata i svaki antihrvatski projekt.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-03-2024 at 11:55

Zbog Eline i bokala vina

Na zadnjoj sjednici odlazeće vlade donešen je zakon ili uredba, kakogod kojom se srpskom društvu "Privrednik" kojom upravlja Saša Kosanović, Srbin iz Imotskog a koji je dio Pupovčeve velikosrpske kabale.

Kosanović je rekao da je zgrada vraćena nakon 80 i kusur godina, on kaže oteta od ustaša. Rekao je, eto vidite, mi ne pričamo mi radimo. Dok u vladi to nazivaju "darovnicom". Znači nije vraćeno nego darovano. I oni koji su imali u navedeni predmet govore da nema govora o vraćanju ikakve imovine.

Zašto baš na zadnjoj sjednici vlade. Pa zlobnici bi rekli da HDZ nije baš tako siguran da će vladati u slijedećem mandatu, bar ne u ovakovom sastavu i s ovom politikom pa su za svaki slučaj uvalili Velikosrbima još jedan štab

I tako su hadezovci kao lopovi, ko tati, daleko od očiju javnosti u zadnji čas namazali debeloj Velikosrpskoj guski još malo vrat i oteli od hrvatske sitrotinje i darovali Velikosrbima još jedan štab, tko zna koji po redu u Zagrebu.

Svojedobno se predsjednik države notorni Zoran Milanović žalio kako je nelojalnom Miloradu Pupovcu darovao "pola Preradovićeve" a na pitanje zašto je to uradio on je odgovorio" jer je to tražila srpska zajednica". Dakle dovoljno je nešto zatražiti da se to i dobije. Došao sam na ideju da okupim ekipu i zatražim od Milanovića pola Ilice. Pa valjda će mi dati ako zatražim. Šalu na stranu, zna se tko u ovoj državi može zatražiti i dobiti zatraženo.

I tako su se dva krila SKH natjecala tko će više debeloj velikosrpskoj guski namazati vrat. Rezultat točan ne znamo ali tko zna, još se utakmica igra. Možda na kraju bude velikosrbima poklonjeno sve od Črnomerca do Maksimira.
    Pa bi se tako "trg bana Jelačića" mogao nazvati "Trgom Kralja Petra", tržnica Dolac mogla bi se nazvati Kalenić pijaca br2. Ilica bi mogla postati "Garavi sokak". Martićeva može ostati ali s dodatkom "Mileta Martićeva". Zeleni val bi se samo preimenovao u "Zeleni talas", Radićeva bi kao u Vukovaru za vrijeme okupacije postala Račićeva. Ulica Nikole Jurišića u ulicu Pavla Đurišića. Obe Vlaške može ostati naravno. Naravno grad bi trebalo dodatno nagrditi, ulice ruinirati i uprljati da bi ličio na Beograd br.2 al tu se ionako svojski trudi prosrpska sekta "Možemo".

I tako malo po malo prelazi skoro cijeli Donji Grad u velikosrpske ruke. što reći. Nema druge nego čekati neku hrvatsku vlast koja će sve te zgrade vratiti hrvatskom narodu a one koji su hrvatsku imovinu u srcu glavnog hrvatskog grada, vrjednu imovinu, poklanjali kao da im je ćaćina, najljućim neprijateljima hrvatskog naroda koji su unesrećili tolike hrvatske obitelji, te će netko trebati "locirati, uhititi i procesuirati"
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-03-2024 at 15:34

Zbog Eline i bokala vina

I tako odjahao Bartulica u Ferariju prema zalasku sunca i Bruxellesu...

U međuvremenu čini se da će Plenković progurati Pupovca na mjesto predsjednika Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 12-06-2024 at 20:05

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove