Znači tu i tamo. manje drpa. To je to davanje.
Nije mi ukrao 100 eura nego 90.
Što se tiče njegovog mandata, novog, nedajBože, nedajBože, strmoglavljujemo se brzinom meteroita.
Demografska kataklizma, nezabilježena u povijesti
Zamjena stanovništva. Zagreb vrvi od Afgana i Pakistanaca i ostalih invazora
Uništava se poljoprivreda i stočarstvo
Srpski kriminalni kapital se infiltrira u Hrvatsku
Uvođenje spolne neravnopravnosti i suradnja s poganskim sektama sastavljenim.od poremećenih ludača. Itd Itd
I ono što je najbizarnije postao je imitator najveće političke lude, bene i karikature na ovim prostorima u moderno vrijeme, Ace Vučića.
Uopće mu nije blam da bude karikatura karikature.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 18-09-2023 at 19:27
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
A ne, Plenković još nije završio svoj posao.
Još mora dokrajčiti poljoprivredu, dovući još više stranih radnika i migranta, dati Srbima još malo više prava, potjerati još Hrvata u inozemstvo, donijeti još neke lgbtq+ zakone...
HDZ uvijek i zauvijek, do zadnjeg Hrvata!
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 18-09-2023 at 23:12
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)
Ne mislim da on želi neku novu Jugoslaviju već želi cijelu regiju u EU pod diktatotm EU-a i globalista.
On je globalistički igrač postavljen da provodi globalističku politiku i agendu.
Njemu su Hrvatska i njeni interesi bitni dok god ne idu iz okvira EU-a i globalističke politike.
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 19-09-2023 at 23:59
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
Jel tebi netko ukrao nick i pasword
Zbog Eline i bokala vina
Ako mi je ukrao to znači da ja više ne kontroliram svoj nick, ako ga ne kontroliram kako ću napisati da mi je ukraden?
Plenkovića i njegovu vladu treba ispravno vrednovati, a ne isključivo gledati kroz crno svjetlo. U njegovom mandatu je napravljeno puno toga dobroga za Hrvatsku i to unatoč tome što mu zamjeramo financiranje i udovoljavanje svim hrvatskim neprijateljima moramo priznati. Od činjenice da nam je svima standard najbolji u povijesti do nekakvih geopolitičkih i geostrateških dobrih odluka za naš narod.
Dakako da sam pomislio čim sam napisao to sa znanjem da će to upast u oko Varaždincu sa diplomom i imotskim magisterijem
Ali to je ionako retoričko pitanje, to se pitaš u nevjerici kad pročitaš pa se tako nešto pitaš a znaš da je nick i dalje u vlasništvu starog vlasnika
On nema nikakve uspjehe, već smo zaključili da je to "davanje" ustvari manji harač nego što ga povremeno radi.
Na vanjskopolitičkom planu on nema nikakvu vrijednost. On plovi na EU valu koji sad aktualan. On nema svog mišljenja. Tu mantru o euroatlantskim integracijama je još Mesić mantrao.
On ni u bliskom okruženju nema nikakav utjecaj. U Srbiji ništa nije uradio za Hrvate, izbjegava svaki konflikt i pušta Srbiju i dalje da radi što hoće osim što futra Velikosrpstvo lovom il preko SPC il preko četničkih biltena il preko odšteta agresorima, Živim ili obiteljima poginulih.
Njega nitko ne prima nitko mu ne dolazi. Iako je mogao od Srbije tražiti potpisano da Hrvatima da zagarantirana mjesta u srbijanskoj skupštini što je potpisano još 2004-te po načelu reciprociteta, nije ništa tu učinio jer onaj šupak Žigmanov i nije ušao po tom principu nego preko građanskih stranaka u Srbiji koje je izdao ušavši u vladu onog karikaturalnog manijaka.
Jesam ti rekao da taj šupak neće nikad uraditi nešto za Hrvate nego će postati samo još jedan Vučićev paž koji brani vožda od "ustaških napada" iz Hanza medije, zamisli.
Još ga onaj Pupovac voda okolo ko budalu kao da su oni al pari po značaju. Pupovac vodi "hrvatsku vladu" a ovaj ima utjecaj u Srbiji ko ja u sastavljanju prve ekipe Barcelone.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 20-09-2023 at 20:46
Zbog Eline i bokala vina
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 20-09-2023 at 23:15
Prije 20 godina potpisano i sve do Plenkovića ostalo mrtvo slovo na papiru. Plenković je prvi premijer u zadnjih 20 godina koji je uspostavio kakav takav reciprocitet u odnosima sa Srbijom. Oni imaju potpredsjednika vlade ovdje, a mi ministra tamo. Uspio je progurati ne nekakvog Vlajkija u vladu nego čovjeka koji usred Beograda drži spomen na prognane Hrvate Srijema i Vojvodine. Ti kažeš da Žigmanov još nije ništa učinio, ali nije ni godinu dana na funkciji zbog opstrukcija Vučića prema uspostavljanju nove vlade. Sama ta činjenica da je Hrvat u vladi Srbije je mega uspjeh neviđenih razmjera, staviti Hrvata u vladu patološkog mrzitelja svega hrvatskoga je čudo. Samo taj potez je vanjskopolitički uspjeh bez premca.
Da ne govorimo o deblokiranju glavnog grada BH Hrvata Mostara i donošenju čak 2 odluke u korist Hrvata, izborna pravila za Mostar i Dom naroda. Opet 2 velika uspjeha, neviđena u zadnjih 20 godina gdje su se svi naši premijeri natjecali tko će izgubiti više prava BH Hrvata.
Da samo plovi na EU valu ne bi napravio LNG terminal nego bi išao putem Njemačke i onda bi u jeku rusko-ukrajinskog rata bili bez plina. Taj potez je geostrateški ojačao Hrvatsku. Spajanje Dubrovnika s ostatkom Hrvatske, spajanje Baranje i Banovine na mrežu hrvatskih autocesta i probijanje druge cijevi tunela Učke i spoj od Pazina do Učke, svi ti projekti pokazuju da radi na tome da Hrvatska bude jedinstvena prvo tijelom, a onda će kad tad i duhom.
A onda rast gospodarstva, zaposlenosti, plaća te smanjenje duga. Tu je najbolji premijer u povijesti Hrvatske.
Naravno, financiranje SPC-a, Pupovca, prihvaćanje sodomitskih, feminističkih, protuljudskih zakona, dovođenje imigranata, dopuštanje subverzija su njegove loše strane koje ne možemo zanemariti.
U al si se raspištoljio. ne znam kad si zadnji put napisao ovoliki post.
Nikakav reciprocitet on nije uspio uspostavit sa Srbijom. To što je Žigmanovi ministar je Vučićevo vučenje za nos Hrvata jer mu sad valjda trebaju jer im treba jadranski naftovod. A taj Žigmanov se ponaša sramotno tako da bolje da ne predstavlja Hrvate, Ponaša se ko Vučićev paž, rezervni Vulin koji brani vožda od napada Hrvata. što će takav učiniti za Hrvate u Srbiji. Ništa. Još ga kao što rekoh lukavi Pupovac vuče guzicom za nos kao eto mi smo al pari..ko da smo mi budale pa ne znamo kakav utjecaj ima Pupovac u Hrvatskoj a kakav Žigmanov u Srbiji.
Na stranu to što je taj šupak Žigmanov prevario građanske stranke u Srbiji koje su ga stavile na listu a on se priklonio Vučiću. Čovjek bez karaktera.
Ovo oko Učke je uradila valjda ta BINA Istra Francuzi koji imaju koncesiju na Istarski ipsilon i koji su napalaćivali tunel u Učkoj iako ga nisu napravili. Ti isti su koncesionari i one dionice od Zaprešića do Macelja i aerodroma Zagreb. Znači to su francuska ulaganja u Hrvatsku, samo tamo di je lova sigurna a šuškalo se svojevremeno da su stvarni vlasnici zagrebačkog aerodroma Srbi a Francuzi samo paravan pa nije ni čudo da je zagrebački aerodrom zadnjih 10 godina stagnirao i nazadovao pa ga je čak i splitski prestigao.
A u Splitu godinama raspravljaju hoće li pravit tunel kroz Kozjak, zaobilaznica Omiša, probijen tunel ali to nije ni 1% posla, ovim tempom kojim to grade neće za 50 godina završit, na ulazu u Split sa istočne strane čeka se satima u špici sezone, ako želiš to izbjeć moraš se voziti po brdima, i tako godinama, ništa nisu učinili.
i prvi avion kojui nje sletio na zagrebački aerodrom bio je srpski što je simbolički trebalo pokazat tko je stvarni vlasnik.
On i sad dopušta infiltraciju srpskog kriminalnog kapitala pogotovo o Istri gdje srpski kriminalni tajkuni grade hotelske komplekse.
A ovo što radi u Slavoniji oko eutanazije svinja to će jednom izići na vidjelo što je jer ima tu puno sumnjivih stvari.
To U Istri će se vjerojatno izgradit a ovo do Dubrovnika i do Žute Lokve je na dugom šćapu, to je tek obećanje a i da bude ne može zasjenit svu katastrofu koju je donio Hrvatskoj. Od demografskog sloma ( približavamo se broju od 30 000 rođenih) podržavanje protuhrvatskih i protukršćanskih i protunaravnih zakona, sad se sprema uvesti i diskriminaciju po spolnoj osnovi u suradnji sa Jelenom Veljačom i sličnima njoj gdje će se muškarci de iure progladiti nižom vrstom, zamjenu stanovništva, služenju srpskim interesima, to deset autoputeva ne bi moglo izravnat , to ništa ne može izravnat. Što će autoputevi, što će ti sto autoputeva ako nema naroda.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 21-09-2023 at 15:22
Zbog Eline i bokala vina
Kako se brzo pojave bageri i krene gradnja full kad se trebaju graditi migrantski centri.
Dok za obnovu ili gradnju npr splitske ili omiške zaobilaznice ih treba dozivati kao zalutalu ovcu i ne dolaze. A bivši SSNO-ovac tvrdi da nećemo postat migrantski hot-spot. Ako nećemo čemu još jedan migrantski centar. Čemu?
I što sad kad izgrade novi migrantski centar. Hoće li ih i naoružati. Hoće li to biti kasarna. Hoće li migranti zadužiti oružje ili će donijeti svoje.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 21-09-2023 at 15:32
Zbog Eline i bokala vina
Vratio se Strvinar iz Amerike i odmah krenuo u muljanje oko zarađenih milijuna u monopolističkoj obiteljskoj firmi, obiteljskom naslijeđu kao nagradu za vjerno služenje komunistima.
Uspuit lošije glumi od onog policajca koji je hapsio Skeju i Hosovce a koji je brižno promatrao je li u vidokrugu kamere pa se teatralno hvatao za glavu i pravio prigodne plačne grimase a nigdje suze.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 22-09-2023 at 13:01
Zbog Eline i bokala vina
Ja bih se slozio sa ovim sto je Grunf napisao oko treba znati tko vlada u svijetu, i tome se prilagoditi.
Samo sto Plenkovic radi puno vise od toga. Glava pucana u EU, Manfred Weber je vise puta predlagao suradnju sa onim djelom desnicara koji podrzavaju Ukrajinu i osudjuju rusku agresiju.
Plenkovic se tome protivi, naprotiv on bi bio najsretniji da zaista moze u otvorenu koaliciju sa Mozemo itd.
To on radi sam, nitko mu to ne sugerira. On je takav politicki profil, i ne prilagodjava se nego slijedi svoj smjer koji se podudara u mnogocemu sa zelenocrvenima.
Ideoloski. On te ljude tek napadne kada bas nema drugog izbora, kada je stjeran u kut.
A desnicu ili kvazi desnicu napada iz refleksa. Odmah.
Za dom spremni i Slava Ukrajini
S jedne strane nam se događa rasap društva, a s druge strane materijalno živimo najbolje u povijesti. Svakako da će na dugi rok podržavanje degeneričnosti urušiti društvo i da nas nikakva lova neće spasiti, ali to što je formalno pustio neku degeneričnost je reket moćnicima da bi ostvario napredak hrvatskom narodu. E sad, da su našem narodu moralni uzusi važniji od love onda bi narod stao iza Plenkovića i rekao nećemo degenerične zakone, spremni smo trpiti sve moguće posljedice i živjeti kao sirotinja. No, treba biti realan, narodu je bitnija lova i zato Plenki popusti malo degenericima sa zapada da bi dobio malo love i osigurao narodu bolji život. Krivi smo mi, a ne Plenki jer nam je bitnija lova od morala.
Uglavnom, na našoj političkoj sceni možeš birati one koji guraju degeneričnost i uništavaju Hrvatsku (Možemo, SDP, HNS) i one koji naplate degeneričnost i izgrade Hrvatsku usput (HDZ). I imaš zametak domoljubnih stranaka u obliku Mosta, Domovinskog pokreta i Suverenista. Nije neki veliki izbor.
Posljednje uređivanje od Grunf : 25-09-2023 at 08:08
Šta će ti sve kad gubimo ljude a bez ljudi nema ni države ili barem one nacionalne države.
U zadnjih dvadesetak godina sve šta radimo je promašeno i pogrešno i došlo je do toga da nam je u pitanju opstojnost države.
Samo treba pogledati države poput Poljske, Mađarske, Češke, Slovačke i gdje su one bile prije 25-20 godine a gdje su danas; sve redom ispred nas a nekad smo ih šišali u svemu, pa čak nas je i jedna Rumunjska prestigla!
Već sam prije napisala da je cijela Hrvatska jedno veliko Potemkinovo selo.
Grunf i svi ostali koji isto misle, skinite svoje ružičaste naočale jer ako se ovako nastavi ne piše nam se dobro.
Nema se šta hvaliti HDZ jer će nas on i njegove metastaze doći glave.
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 02-10-2023 at 23:29
Slažem se u vezi demografije. BDP nije vrhovno mjerilo uspješnosti država nego demografija. Svaka država koja ima manji broj rođenih od umrlih je za mene neuspješna. Ekonomija se mora podrediti politici, a ne obrnuto.
Što se tiče razvoja, jedino je Češka od svih tih nabrojanih država ispred nas, ostale nam gledaju u leđa. HDZ se mora pohvaliti za dobre stvari koje je napravio, a pokuditi za loše. Inače nismo realni i pretvaramo se u bukače.