Morat ću i ovaj put za HDZ jer je jednostavno takva situacija u mojoj izbornoj jedinici, ako to ne učinim ode glas Milančetu. Iako, najgori HDZ je uvijek bolji od najboljeg SDP-a jer ne znam ima li uopće smisla razpravljati o tome kakva je kvaliteta partije koja je na prvim izborima iscrtala SAO Krajinu svojim rezultatima. Mišljenja sam da prvo treba čuvati državu i uništavati partiju, i kad ju se uništi, kad HDZ postane minimum hrvatstva, ići dalje udesno do orbanovskih standarda.
Inače, gledam ove ankete Promocije Glups, partiji već treći ili četvrti put daju granični mandat za 0,2%. Ma bravo, baš će tako biti u stvarnom svijetu, majku vam manipulatorsku. I onda se čude kako im svima pada naklada. Radije bacim osam kuna u potok nego da ih njima dam.
Objava registra branitelja je ustvari popis za odstrel svakome koga Srbija želi optužiti za bilo što i to je prava slika odnosa Partije prema braniteljima i Srbiji a ne ovo. Koga briga što ovaj lupeta, riječi su jeftine, djela su ta koja se gledaju a ona su takva da se ni Moljević ne bi previše bunio.
Uostalom - ako je odgovor bio Tito a ne Tuđman onda je kristalno jasno i sve ostalo.
Neće se ovdje ništa posebno dogoditi jer SDP ima svoje glasačko tijelo i oni će zasigurno naći neko opravdanje za svog Zoku. Nešto slično kao i što je Stipe Mesić pobijedio dva puta u ratu pa je postao predsjednik RH i to dva puta. Njima nije bitno što njihovi kandidati pričaju jer znaju da će odraditi posao kako treba i da im je prijetvornost i omogućila da se sve ove godine održu na vlasti.
Zanimljivo mi je pratiti kako nema nijedne analize iz poznatih indexovih pera, Lovrićke, Dežulovića, Tomića itd. Nigdje pročitati naslov o ustaškom Milanoviću, povampirenom bijesnom koljaču, agresoru na BIH...ne želim ni zamisliti koje konstrukcije bi bile u novinama da je ovo rekao npr. Hasanbegović. Pa gorili bi portali od analiza o fašističkom povjesničaru i istinskom mrzitelju svega srpskog koje je eto i kulturu zagadio i uzeo u svoje ruke, a sve bi se potkrijepilo slikom iz djetinjstva kada mu je mama davala juhu u kojoj je bila manistra na slova, a mali Hasan samo tražio U zadovoljno mljackajući.
No, brine me jedna druga stvar. Koliko god se činilo nebitno tko je smjestio Milanoviću ipak me sve nekako podsjeća na kampanju Sanadera kada su mu ljestve držali listovi poput Globusa, a Meske ga hvalio kao političara europskog kova. Sve mi izgleda kako je Plenković novi Sanader koji je instaliran da dovrši posao koji je Sanader započeo s HDZ-om. Možda i nije tako i nadam se da griješim, ali vidjet ćemo što će vrijeme pokazati.
...oblak je moj dom, oblikujem ga po svom...dosadno je kretati se tlom...
ovo je Zokijeva igra, moš misliti kako bi on "dopustio" snimanje, ništa se nije naučilo iz navlakuše Prgometa i uspio je, izvukao je doslovce sve stranke na reakciju i posipanje pepelom, umisto da ga svi samo ignore.
A s druge strane, on ovime relaksira Srbiju, jer na sve prizemne napade od njih Hrvatska većinom šuti, zoki baci šupljak i jednostavno nas izjednači. Bona nema on zaludu nick magluš veličanstveni )
u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
taj labirint je život..
U dilemi sam..
Ova dva glasa za nešto treće znače za Pametno ili spadaju u 12 izbornu, pa će za Pupovca?
Prijateljima mogu kasniti, neprijateljima stižem na vrijeme
WISLA KRAKOW HOOLIGANS.. 17, 500
Za MOST, tek toliko da napravi kaos među partijama. HDZ ne zaslužuje ništa.
jebem ti narod koji nije su stanju iznjedrit jednu stranku koja ga neće gazit
http://www.vecernji.hr/izbori2016/mi...kolica-1108866
SDP je jedina domoljubna stranka u hrvatskoj trenutno, Zorane povedi nas.
ja i grunfek na ovim izborima za SDP ZNA SE !
pa znam da va mej simpatičan, meni je još više zato jer vas je nazvao šakom jada, dobit će moj glas samo zbog toga. sigurno da neće Kolinda i HDZ koji njeguju antifašističke čitaj prosrpske težnje, Milanović me s ovim osvojio, probat ću i picaferaja nagovorit da galsamo zajedno za Muljanovića
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 26-08-2016 at 14:23
bilo kako bilo, Milanović je trenutno najbliže državniku u ovoj državi, koliko god bio maliciozan glup povodljiv antifašist kurac od ovce i tome slično, az tri koplja je bolji od Kolinde Plenkovića i bilo koga iz HDZ-a i za tri koplja je bolji od HSPovaca koji bi vjerojatno kad bi došli na vlast, cijelo vrijeme proveli na vlasti ispričavajući se za svoje ustaško podrijetlo. za Milanovića barem znam, da će se i potuć s nekime u verbalnom i političkom smislu, dok ne dođe netko jači i ne naredi odblokiraj granicu s srbijom, ali on će barem je zablokirat na 24 sata. ovi majmuni iz HDZ-a neće ni na 24 minute, iako se stalno prepucavaju s aleksom i njegovim komšijama iz BG. ako ništa, barem ima taj fajterski gard gdje stalno teži nekom konfliktu, kad on nije u konfliktu onda se sukobi sam sa sobom, dakle uvijek ima nekakvih zanimljivosti s njime, iskreno trenutno mi je najbliži za dobivanje mog glasa na izborima, ćirilicu i slične pizdarije proveo bi i HDZ uostalom Sanader je prvi bio taj koji je uveo u Vukovaru mogućnost postavljanja dvojezičnih agresorskih ploča na ćirilici, a Milanović je samo iskoristio tradicionalnu izdaju i idiotluk iz redova plavih antifašista koje je osnovao partizanski general Tuđman, dakle HDZ nikada nije niti će biti desnica, niti će oni ikada biti naiconalisti jer nacionalisti nisu antifašisti, nacionalisti ne idu ko Kolinda po partizanskim dermecima i daju ordene partizanima koji su se borili protiv nezavisne države hrvatske. to samo rade lažni domoljubi a azpravo komunist iz redova HDZ-a, ako ja moram birat između komunista Milanovića i lažnog domoljuba Plenkovića i Kolinde, biram Milanovića, a siguran sam da će to napraviti većina ljudi na ovim izborima, jer je ljudima pun kurac prevara i izdaja u režiji famoznih "domoljuba" a zapravo komunjara iz redova HDZ-a, Kolinda je s ovim posljednjim davanjem ordena onom smradu partizanskom u pazinu, HDZu napisala osmrtnicu na izborima, a i sebi je odavno napisala osmrtnicu jer na idućim predsjedničkim neće dobiti ni u teoriji jedva je sad glupačetina dobila izbore, kad je imala podršku i tvrde desnice, ali to su ti oni jebe se njima za hrvate, koza jedna cionistička.
Milanović kakav god da je, u ovom momentu je najbolji izbor za hrvatsku, a uz to je i dobar drug i antifašista. ko ga ne bi poželio za premijera ? Srbi Židovi i Hrvati baš njega zaslužuju, u biti kada bih bio za ove idiote iz HDZ-a stvarno bih se zapitao jesam li ja normalan ? ni u teoriji više nijedan smrad hdzovski partizanski neće dobiti moj glas, ni u teoriji, da ne govorim o tome da su najveće izdajice i propaliteti bili iz redova HDZ-a ni sto mesića ne bi napravilo hrvatskoj ono što je napravio onaj majmun sanader.
e ali on lijepo priča, on lipo govori, on lipo izgleda on je krasni dalmatiner on je superiška, e nećete bando šugava HDZovska mene više nikad na taj tanak led navuć. dosta je bilo vaših prevara i laži, Gebels je mala beba za vas stoko sitnog zuba, i zato će Milanović koji fingira imat moj glas, neka ga takav kakav je da je, ja ko fašist rađe ću dati glas antifašistu nego lažnom domoljubu iz redova HDZ.-a kratko i jasno, to je ko kad me netko pita u svezi 2ww, pa prije bi zatuko smrada partizanskgo nego bilo kojeg četnika, tako i ovdje prije ću satrat nekog HDZovca nego SDPovca, jer SDPovac nije moj da će mi zabiti nož u leđa, od njega nož i očekujem, najgori su ovi "naši" što nam stalno pakuju svoja govna u celofan, kao drugarica Kolinda.
Posljednje uređivanje od NorthStand : 26-08-2016 at 14:23
Eto vraže, i za Raspudića je Milanović Tuđmanist.
Maske doista padaju na sve strane.
Jednom je i Mesić "zaprijetio" Servima da će im s HV-om presijeći koridor kod Brčkog.
Laku noć, hrvatska politiko.
iskreno, ako ovaj narod želi antifašiste neka ih ima, bolje i oni nego ovi lažni domoljubi iz redova HDZ-a, ni u teoriji ta govna HDZovska prevarantsak i još više partizanska nego SDP neće dobiti moj glas, nikad više. jebo vas Tuđman i vaš antifašizam.
i njegova politika bratstva jedinstva s partizanima, i njegova politika nećemo crnokošuljaše dok mu državom orgijaju partizani, nabijem i njega na kurac, da je išta razumio danas ne bi živjeli u ovakvoj državi, čiča miča gotova priča.
Posljednje uređivanje od NorthStand : 26-08-2016 at 14:27
dakle Milanović je junačina jer je zatvorio granicu s Hrvatskom a migranti mu ulaze u državu 10m pored tih istih granica, a hrvatskim poduzetnicima izbio iz ruku milijun do milijun i pol eura dnevno zarade.