Vidi rezultate ankete: Hoćete li glasati i za koga

Glasači
55. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • HDZ

13 23.64%
  • (Ne) Narodnu koaliciju

6 10.91%
  • Domovinsku koaliciju

5 9.09%
  • MOST

9 16.36%
  • POMAK

2 3.64%
  • Nekoga trećega

9 16.36%
  • Neću uopće glasati

11 20.00%
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 459 PrviPrvi 1 2 3 4 12 52 102 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/9171

Tema: Plenkovićeva vlada- nacionalna veleizdaja

Citiraj Prvotno napisano od Aleksa Vidi poruku
    Bata Nidžo, ja verujem da je Zoki oduvek mislio o Srbima ono što je juče rekao.Nema kod njih neke srbofilije o kojoj priča Inkvi. Međutim, razlika između njega i hrvatskih desničara je u tome što bi desničari koji imaju gore mišljenje od Srbima želeli da se to mišljenje iz dana u dan kao mantra ponavlja i da niko u to ne posumnja.
    Zoki je rekao pošteno da ni one nema neko veliko mišljenje o Srbima, i onda sasvim konsekvento poručio: pustite više Srbe, samo se ponižavate.
    Po meni to je sasvim korektno.
    Jok nema. Samo im im fali kokarda i Marš na Drinu. Što bi za tebe valjda tek bila srbofilija ako i tad.

Vi bi neku stranku koja slavi pokolje nad vašim narodom, npr ustaške nad Srbima (i to u Srbiji) govnjivim motkama otjerali iz skupštine ( u najblažem slučaju). Realnije je da bi ih spremili dva metra pod zemlju u roku sat vremena.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-08-2016 at 17:38
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    a zašto su branitelji uopće išli na sastanak s milanovićen?

Citiraj Prvotno napisano od philly Vidi poruku
    Dobro pitanje

Citiraj Prvotno napisano od Aleksa Vidi poruku
    Bata Nidžo, ja verujem da je Zoki oduvek mislio o Srbima ono što je juče rekao. Nema kod njih neke srbofilije o kojoj priča Inkvi. Međutim, razlika između njega i hrvatskih desničara je u tome što bi desničari koji imaju gore mišljenje od Srbima želeli da se to mišljenje iz dana u dan kao mantra ponavlja i da niko u to ne posumnja.
    Zoki je rekao pošteno da ni one nema neko veliko mišljenje o Srbima, i onda sasvim konsekvento poručio: pustite više Srbe, samo se ponižavate.
    Po meni to je sasvim korektno.
    Brate moj Aleksicu, nisi ti ispratio to kako valja...

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvat...-trgu/4641752/

Poslusaj pazljivo ceo razgovor... taj recnik, ton, kurcevitost... govori kao taxista ili piljar... neki branitelji zvuce kao profesori Sorbone u odnosu na njega...

Nije to samo saka jada, nego i napijanje do poslednje kapi (krvi)... kakav hrhb i Inkvisha, ovaj da je u mogucnosti, sve bi nas streljao...

Retka prilika da cujemo politicare kad ne znaju da ih se snima... ovaj je bas pacijent, moraju malo da ga smiruju, i to branitelji, koji su ultradesnica jbt

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Jok nema. Samo im im fali kokarda i Marš na Drinu. Što bi za tebe valjda tek bila srbofilija ako i tad.

Vi bi neku stranku koja slavi pokolje nad vašim narodom, npr ustaške nad Srbima (i to u Srbiji) govnjivim motkama otjerali iz skupštine ( u najblažem slučaju). Realnije je da bi ih spremili dva metra pod zemlju u roku sat vremena.
    Kao da npr Dacic se hvali kako mu je majka bila Ravnogorka npr

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    A-HSP,Dražen Keleminec
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

http://forum.klix.ba/jedi-govna-zora...u-t143992.html

Naslov teme na klixu - Jedi govna Zorane Milanovicu

Citiraj Prvotno napisano od DzoniBG Vidi poruku
    Brate moj Aleksicu, nisi ti ispratio to kako valja...

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvat...-trgu/4641752/

Poslusaj pazljivo ceo razgovor... taj recnik, ton, kurcevitost... govori kao taxista ili piljar... neki branitelji zvuce kao profesori Sorbone u odnosu na njega...

Nije to samo saka jada, nego i napijanje do poslednje kapi (krvi)... kakav hrhb i Inkvisha, ovaj da je u mogucnosti, sve bi nas streljao...

Retka prilika da cujemo politicare kad ne znaju da ih se snima... ovaj je bas pacijent, moraju malo da ga smiruju, i to branitelji, koji su ultradesnica jbt
    Ti si vjerodostojan ko i Milanović..jbt

e da Hrvati u Srbiji imaju pandan Milanoviću pa da ih ovako "mrzi". Ali taj se ne bi glave nanosao u Srbiji i da ga kojim čudom ima.

Zbog Eline i bokala vina

Ti si vjerodostojan ko i Milanović..jbt

e da Hrvati u Srbiji imaju pandan Milanoviću pa da ih ovako "mrzi". Ali taj se ne bi glave nanosao u Srbiji i da ga kojim čudom ima.
    Partizanski mozak... a znas kako sa neprijateljima revolucije

Bez zezanja, tip je zesci psiho... nije da nisam znao ranije, sad se samo ofirao...

Naslov teme na klixu...jos uvek se "grohotom smijem"

Partizanski mozak... a znas kako sa neprijateljima revolucije

Bez zezanja, tip je zesci psiho... nije da nisam znao ranije, sad se samo ofirao...

Naslov teme na klixu...jos uvek se "grohotom smijem"
    Šta, koalicija vas i islamista odjedared.

Realno ništa nije reko što ne stoji. Pružate li šape na sve strane a nemate snage za to. Pružate. I?

Vaši govore sto puta gore stvari pa šutiš.

Stvar je u tome što on jedno govori a drugo radi i možete Milanoviću ljubit stope.

Kod vas je osim par marginalaca ultimativna mržnja prema Hrvatima pa što. Tebi je to Ok. Naravno.

što govori srpski levičar Dačić o Hrvatima. On nije psiho, on je prosječni Srbin.

Zbog Eline i bokala vina

Ovo je inačica 2 mesićevog slavnog proustaškog govora Hrvatima u Australiji, hrpa predizbornog verbalnog proljeva a stvarnost je sasvim drugačija, pa nije dobio nadimak Milanče bez razloga, kao i njegov predsjednik YUsipović uostalom.

Šta, koalicija vas i islamista odjedared.

Realno ništa nije reko što ne stoji. Pružate li šape na sve strane a nemate snage za to. Pružate. I?

Vaši govore sto puta gore stvari pa šutiš.

Stvar je u tome što on jedno govori a drugo radi i možete Milanoviću ljubit stope.

Kod vas je osim par marginalaca ultimativna mržnja prema Hrvatima pa što. Tebi je to Ok. Naravno.

što govori srpski levičar Dačić o Hrvatima. On nije psiho, on je prosječni Srbin.
    Razlika je samo sto je on ispravno procenio da Srbi u Hrvatskoj nisu vise nikakav faktor da bi mogli da prave nered, a dobro mu dodju da ubere presudno vazne glasove za vecinu u Saboru...

Inace zustrina i recnik koji koristi, ne samo protiv Vucica i Nikolica, nego o celom srpskom narodu - saka jada, mali narod, napice se krvi... to mozes da ulovis ovde, u sitnim satima kad North krizira...

Razlika je samo sto je on ispravno procenio da Srbi u Hrvatskoj nisu vise nikakav faktor da bi mogli da prave nered, a dobro mu dodju da ubere presudno vazne glasove za vecinu u Saboru...

Inace zustrina i recnik koji koristi, ne samo protiv Vucica i Nikolica, nego o celom srpskom narodu - saka jada, mali narod, napice se krvi... to mozes da ulovis ovde, u sitnim satima kad North krizira...
    Gdje je on rekoa da će se napiti krvi. Sad si počeo i bulaznit.

Elegantno preskačeš izjave vaših političara o Hrvatima. Pa i levičara Dačića. uvijek preskačeš. Od tamo suklja takva mržnja koja je u nekim vremenima značila objavu rata.

Svi znamo pa i ti, koliko se god blesav pravio da Milanović radi za srpsku stranu. ta opravdanja, znaju da Srbi nisu opasnost ne vrijede ništa.

Što to Hrvatima u Srbiji nitko ne daje. Oni su još manja opasnost za Srbiju.

Tako podcjenjivački mi prodaješ te štoseve da me vrijeđa.

Zbog Eline i bokala vina

Stavio sam ti link... kaze - do poslednje kapi...ne kaze krvi, ali ne postoji ni jedna druga rec koja ide u nastavku tog izraza...

Poslusaj snimak...

Ne da mi se sad da ga poredim sa Dacicem, i ovim nasim maloumnicima...

A ne da ti se..

A kako ti se da Milanovića..hvatati za verbalne pizdarije..kad imate toga svoga upeteroduplano.

ja osobno bi vam nakon svih onih izjava o Hrvatskoj od Vučića, Vulina, Dačića..fino zatvorio granicu,,jer što ti imaš tražiti u državi, čak si ne voziti kroz nju a kamoli je posjećivati..Krvavi noževi, kopanje očiju, to se sve čulo od vaših političara. A tek kad ste uhitili onog čovjeka na granici i držali ga u pritvoru..to se povlači veleposlanik a vašeg se ispraća do Bajakova. Tako rade države koje drže do sebe.

Prvo Hrvate proglasite krvnicima, njihovu državu ultimativnim zlom, bilo kakva da je, a onda tobož nudite ruku pomirenja. Koje licemjerje. Da, pružate ruku ali samo mrtvacu.

Zbog Eline i bokala vina

Inkvisha, uopste nisam u svadjalackom tonusu sada... zanimljivo mi je bilo da bocnem Aleksica, kao starog fana Milanceta... mada, greota bi bilo da se razocara sad, mozda i nisam trebao

Drugi put cemo da analiziramo ozbiljno to sto ti pricas...

Zanimljivo na ovoj temi... frajer kome je zivotno vazno da skupi 2-3% srpskih glasova, pred same izbore dozvoli sebi da se ovako izblamira, da mu nameste kao paceru...

4 godine je bio prvi covek u drzavi... koliko glup moras biti da te ovako nameste...

Banned
    Datum registracije
    Nov 2015
    Blog Entries
    1
    Citiraj Prvotno napisano od mirv Vidi poruku
    Ovo je inačica 2 mesićevog slavnog proustaškog govora Hrvatima u Australiji, hrpa predizbornog verbalnog proljeva a stvarnost je sasvim drugačija, pa nije dobio nadimak Milanče bez razloga, kao i njegov predsjednik YUsipović uostalom.
    Milanovic, uz ostalu antifasisticku kompaniju u Hrvatskoj, je servijanski igrac. Sve sto je njegova vlada pocinila u 4 godine (demontaza hrvatske drzave) bi sada trebalo biti zaboravljeno a Milanovic smatran nekakvim "desnicarem." To je besramna, bizantinska politika sa samoga dna.

Sto se tice pustanja snimke u javnost, ni u kojem slucaju su tu branitelji zavukli antifasistickom smrkalu. Sve je to smisljeno, naravno.

A, postoje i branitelji i branitelji. Eto, i Franko Vidovic je nekakav branitelj.

Inkvisha, uopste nisam u svadjalackom tonusu sada... zanimljivo mi je bilo da bocnem Aleksica, kao starog fana Milanceta... mada, greota bi bilo da se razocara sad, mozda i nisam trebao

Drugi put cemo da analiziramo ozbiljno to sto ti pricas...

Zanimljivo na ovoj temi... frajer kome je zivotno vazno da skupi 2-3% srpskih glasova, pred same izbore dozvoli sebi da se ovako izblamira, da mu nameste kao paceru...

4 godine je bio prvi covek u drzavi... koliko glup moras biti da te ovako nameste...
    Nisam ni ja u svađalačkom tonu, samo ne volim kad me prave budalom. Ti sve preskačeš o svojim političarima i njihovim izjavama a ovamo bi čak i notornog Milanovića prikazao srbomrscom.

Poanta je u tome, nažalost što se vi niste pomaknuli od one Nikole Stojanovića..do istrage naše ili vaše.. i ne možete svariti , podnijeti činjenicu da Hrvati postoje i imaju pa makar i ovakvu državu..a to vaši političari više nego ikad, ovih dana iskazuju. To je verbalna objava rata što vaši govore i što ti preskačeš, kao da sam ja njeki šmrkljo kojeg ćeš ti vozat.

A znaš da ne možeš.

što se tiče 2-3% glasova hrvatskih Srba, oni će opet 8 od 10 glasti za tog "srbomrsca" jer ljudi dobro znaju što je i tko je Milanović i njegova stranka. Ne brini ti za to.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-08-2016 at 20:52

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od philly Vidi poruku
    Što se prava i statusa branitelja tiče, na HDZ i SDP, a po novome i na MOST-a, treba podjednako gledati. Braniteljskoj populaciji, svi su oni jednaki, svi su oni "neprijatelji" i svi gledaju kako bi branitelja zakinuli, obespravili i ponizili. HDZ je u toliko nešto perfidniji, više glumata, bira riječi, manipulira, poteže manje bitne stvari i sakuplja nezaslužene bodove.
    No svima njima trebaju glasovi branitelja i svi će rado dati neka nedefinirana obećanja. Pa samo po sebi ne bi bilo loše porazgovarati sa izbornim favoritima, istjerati "jazavce" iz brloga i natjerati ih da javno kažu (licitiraju), što konkretno braniteljima nude, u kojem roku i od kuda kane namaknuti sredstva. I sve političare i stranke tretirati jednako, a o njihovim ponudama (političara) svoj sud izreći na vrijeme (prije izbora).
    Problem je što bi branitelji trebali imati svoje kvalitetne pregovarače, poštene i inteligentne osobe, svoje "odvjetnike", one iza kojih stoji baza i koji nemaju putra na glavi. A sve to likovi iz tzv. "braniteljskih" udruga nisu, nego su (dokazano u praksi) nesposobne štetočine (da ne upotrijebim prikladnije izraze).
    Ovo je bila prilika da se iz Milanovića izvuče, što on to braniteljima nudi, u kojem roku... Trkeljalo se o nebitnom, konkretno se nije doznalo ništa, jedino se čitajući između redaka, može zaključiti da se od strane lijevih političara, ništa i ne nudi.

Trebalo bi konačno i žurno izaći sa tim prijedlogom novog zakona. Gurnuti to pod nos svima (HDZ, SDP i MOST), te ih pitati - DA ili NE? Ide li to u Ustav?
    Međutim prijedloga (braniteljskih udruga) novog zakona nema. HDZ se (sirotani) zato nemaju na temelju čega (prijedloga novog zakona) izjasniti (DA ili NE), izbori se bliže, a udruge će ponovno odraditi svoj posao (koji ionako nije borba za interese branitelja).

Citiraj Prvotno napisano od kliker Vidi poruku
    A-HSP,Dražen Keleminec
    Moram priznati da je on (A-HSP) jedini, na domoljubnoj desnoj sceni koji nešto radi, pokušava, bori se, u nekoj vrsti političke gerile. Zaslužio je glas.

Međutim, moram priznati da sam mislio kalkulirati. Evo, POMAK, pa ipak konačno se okupila nekakva desnica, imaju nekakve šanse prijeći prag... Ali gadno su me razočarali, kada su ni manje ni više, u svoj program ugurali i Linićev (a i Tim Timov) porez na nekretnine. Što su i oni postali lijevo liberalni eurofili (moderna desnica)? Valjda da se umile HDZ-u i ćupriji?! Za mene je to ipak previše.

Pa tako, već mi je u naviku postalo na izborima "baciti glas" zbog neke male desne stranke i priča će se ponoviti. Dakle AHSP.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove