Pošto je ona stara anketa iz vremena kad se nije znalo hoće li se uopće forimirati, sad već pala vlada, pa više nije relevantna, red je da stavimo novu.
Hoćete li uopće izići na izbore glasati i za koga
Pošto je ona stara anketa iz vremena kad se nije znalo hoće li se uopće forimirati, sad već pala vlada, pa više nije relevantna, red je da stavimo novu.
Hoćete li uopće izići na izbore glasati i za koga
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-08-2016 at 14:46
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Kandidat HDZ-a u Rijeci je Zlatko Tomašić ..pa ću ipak glasat za HDZ. Tj. za Zlatka.
Posljednje uređivanje od Picaferaj : 25-08-2016 at 15:07
Milanče Srbiju nazvao šakom jada a već je danas poletio optužiti prtitvnike da nas žele svađati sa susjedima, što oni neće, ne žele i šlus.
Koji je to Janus s dva lica..tko njega puši a da nije ovisnik o SDP-eu.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-08-2016 at 16:05
Zbog Eline i bokala vina
Inkvi, mala digresija - Domovinska, a ne domoljubna koalicija.
Zar nisu ovi HSP-AS & co zadržali naziv iz predhodnih izbora- domoljubna koalicija.
Zbog Eline i bokala vina
Pogledajte pitanje Beljaku od strane gledatelja na 29:50
http://www.b92.net/info/vesti/index....nav_id=1169347
nek se javi aleksa, siguran sam da će mu Zoran i dalje biti simpa.
da će zoki postat ustaša u ovako kratkom razdoblju, to ni ja nisam mogao pretpostaviti, vlast je sve očito. čak je rekao da mu je neki djed bio ustaša prije tjedan dana.
.
U mojoj 7. HDZ ima najbolju ekipu. Jedino bi izbacila Miloševića s nje. Tako da ja nemam dilemu.
Svojima ću u 10 savjetovat da zaokruže Dodiga, a u 9 Baričevića na listi HDZ. Ova rodbina po dijaspori ima već od prošlih izbora Glasnovića
Prijateljima mogu kasniti, neprijateljima stižem na vrijeme
WISLA KRAKOW HOOLIGANS.. 17, 500
Po meni, uopće nije presudno tko je na listi. Vraćanjem Prgometa u HDZ poslana je jasna poruka u kojem će smjeru HDZ ići. Jer nisu oni njega vratili radi njegovih birača. On je osvojio tri mandata na valu MOST-a i tadašnjeg mišljenja, da je on eto pošteni HDZ-ovac kojeg je zli Karamarko otjerao. Sad kad se vidjelo tko je on i što je on, beskrupulozni karijerist i prilivoda, sumnjam da može HDZ-eu donijeti i šaku glasova. No preko njega progovaraju iz vrh HDZ-ea. U današnjem HDZ-eu neće biti mjesta za "ljutu desnicu". On je vraćen u HDZ prvenstveno kao poruka.
Hasana se nisu riješili samo iz razloga jer se plaše gubitka velikog broja glasova. To su ostavili za poslije izbora, kao i povratak Jadranke Kosor, po mom mišljenju. Da on kao najpopularniji HDZ-ovac ne nosi listu to je jasan signal. A hoće li se ekspresno riješiti Hasana ovisit će o izbornim rezultatima. Ako bude tijesno morat će ga trpit a ako budu mogli složiti većinu bez njega ( pitanje je ima li on koga uz sebe od mogućih zastupnika) ode Hasan.
Pa onaj Plenković jučer na pitanje o Hasanu, odgovara sa, znamo o njemu, on je takav, vodio je politiku za koju je mislio da je dobra..bla bla..umjesto da otvoreno stane iza njega. To su nijanse, ustvari otvorene poruke što slijedi nakon izbora.
Sad su graknuli na Milanovića da sramoti Hrvatsku, vrijeđa susjede, istog onog susjeda koji daje izjave koje po svemu naliče na objavu rata. Oni na tome misle poentirat kad je Milanović( naravno iz svojih pobuda) rekao golu istinu. Sad, drugi je padež što on to zna ( nije glup) ali ako formira vlast i dalje će promovirat srpstvo, plaćat filmove Džasmili Žbanić i sve radit kontra hrvatskih nacionalnih interesa. I u Hrvatskoj i BiH. Njegove su izjave mamac za naivne, ( da ne upotrjebim teži ali istinitiji pojam). Na njegove izjave će se zalijepit oni koji bi..da na plotu piše "ona stvar" navalili na isti spuštenih gaća u punom sprintu.
Ali da oni osuđuju Milanovićeve izjave sa strane neke političke pristojnosti je odraz njihove ljigavosti.
Tako da po meni imaš opciju..ljigavog bezkičmenjačkog hrvatstva i otvorenog protuhrvatstva.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-08-2016 at 16:34
Zbog Eline i bokala vina
Apsolutno se slažem sa (skoro) cijelim upisom. Ali ja živim u Rijeci i ako ne glasam za Zlatka, koji nije ljigavi beskičmenjak iako je na njihovoj listi, moj glas direktno ili indirektno ide otvorenom protuhrvatsvu. Ako se "desničari"/domoljubi raspoređeni uglavnom po brojnim pravaškim strančicama nisu ujedinili sada neće se ujediniti nikada. Pa je, po meni, jedini izbor iskoristit opciju zaokruživanja osoba poput Hasanbegovića a ne osoba poput Prgometa.
Ako se ne varam, Prgomet je treći u 1-oj izbornoj jedinici. Ispod tri mjesta valjda ne mogu pasti u Zagrebu, tako da mu je zagarantiran ulazak u sabor. Jedino ako ga po preferencijalnim glasovima ne preteknu. Hasan je u drugoj na trećem mjestu, također zagarantiran ulazak u sabor.
Pukla je priča da Prgomet nije htio biti u istoj izbornoj jedinici sa Hasanom. Ne znam kako će ta dva lika funkcionirati u istoj stranci.
General Glasnović je pravilno shvatio i rekao, da on ne odgovara nekima u ovom HDZ-eu i čovjek je logično i pošteno otišao.
HDZ-eu je manji problem riješti se Glave, jer je njegov domet nažalost ograničen. Na Zap. Hercegovinu i ostatak dijaspore. Maksimalno tri mandata. Odlazak Hasana u ovom trenutku bi im odnio puno više. A i računaju da će im Glava odnijeti maksimalno jedan mandat ( ja se ipak nadam sva tri), jer računaju na "slabost" naših ljudi i automatsko zaokruživanje HDZ-ea. Nadam se da su se prevarili.
Zbog Eline i bokala vina
Za Milanovica jer je pokazao na sastanku s braniteljoma da je tvrdi nacionalist i domoljub.
To boldano mi nije bilo jasno. A nije ni sada zbog tog tvog "valjda". Al ajmo reć da je tako. To ne mijenja stvar. Jer ako Hasanbegovića zaokruži masa ljudi a Prgometa skoro niko..to je isto poželjno pa makar Prgomet i uša u sabor. Jer ljudi sa većom podrškom birača imaju više šansi da se približe vrhu HDZ-a i tako imaju više utjecaja na formiranje njhove politike.
Po toj logici bi Hasan trebao nositi HDZ-ovu listu a ne nosi. Treći je na listi. Tako da to ne stoji što kažeš iako bi trebalo tako biti. Ali nije jer bi se Hasana u HDZ-eu najrađe riješili a ne smiju. Trenutno ne smiju.
U SDP-eu njihovi najpoznatiji i po nekim parametrima najjači ili najpopularniji ljudi nose liste. U HDZ-eu najpopularnijeg lika među članstvom i onoga koji je dobio premoćno najviše glasova za člana predsjedništva HDz-ea, ne stavljaju da nosi listu. Nelogično. A logično jer ga novi HDZ ne želi a ne smije ga se sad riješit.
Zbog Eline i bokala vina
E baš si đavo Northe. Taman sam bio prilegao malo da čituckam vesti sa laptopa u ležeći položaj, a ti me prozivaš i eto primora me da ustanem pa da napišem dvije.
Verovao ili ne, Zoki mi je i dalje simpatičan. Čak je ova njegova izjava i pojačala te simpatije.
Jer mi realno jesmo šaka jada. I zbog toga ove njegove reči doživljavamo kao poruku vama desničarima. Zašto toliko skačete na sve što dolazi iz Srbije, i time ponižavate Hrvatsku praveći od nas silu koja realno nismo? Dakle, Zoki želi samo da relaksira odnose.
da da, to je to .
Ove Milanovićeve izjave su, za ne prilično duboku analizu. On nije glup čovjek. I sve što je rekao stoji. I to zna svatko od nas. Zna da BiH ne funkcionira kao država, velike li pameti da to vidiš, i da Srbi iako brojem mali imaju ogromne apetite. To svatko zna tko je imalo politički pismen.
Ali mene je moj otac učio, i ne sam moj mene, kod nas se kaže, ne gledaj čovjeka što priča nego što radi.
A znamo što je Milanović radio. Pa on je dan prije izbora poklonio Pupovcu zgradu usred Zagreba vrijednu 25 milijuna kuna. Mimo zakona. Uveo ćirilicu u Vukovar da bi skinuo pozornost s lex Perkovića, čak je to javno pisao EK, vi nas pritiskate a mi se borimo protiv fašista u svojoj zemlji. On je provocirao sukob među vlastitim narodom da bi skrenuo pozornost s nečasne rabote zaštite udbaša. To je Milanović.
SDP je stranka koja je bolesno ovisna o Srbima. Sam Milanović možda ne. On je toliki egomanijak da on ne želi ovisiti čak ni o Srbima. To njegov ego ne dopušta. Ali on zna da on kao predsjednik stranke ovisi o Srbima. Bez srbofilstva SDP kao stranke nema. I protuhrvatstva. Oduzmi SDP-eu srbofilstvo i protuhrvatsvo i neće ti ništa ostat. Tako su nastali, tako će i nestat. Nema tu puno dileme. Zar on nije zavapio na RTS-u usred zatvaranja granice..8 od 10 Srba u Hrvatskoj glasa za mene.
On će ako bude u prilici i dalje gurati Frljića, pišanje po hrvatskoj zastavi, financirat će Žbanićku, snimanje protuhrvatskih dokumantaraca ala "5 minuta Dvora" branit će velikosrpsko klanje u Srbu i proglašavat ti antifašizmom, viđati ustaštvo na svakom koraku,..jer jednostavno, njegovo glasačko tijelo, njegova baza to od njega traži. A bez baze on je nula. I to on zna. Bez baze je on obični egomanijak koji bi se bahatio u anonimnosti nekog kvartovskog kafića.
Pa nije li na njegovoj listi Stjepan Mesić poznati "zagovornik" prava BiH Hrvata.
Nije li Arsen Bauk u emisiji na HTV-eu hladno rekao..na opasku voditelja, na temu trebaju li manjine odlučivati o vladi, i kako se došlo do toga da bude 8 manjinaca a 3 zastupnika disjaspore..kao to je bio dogovor SDP-HDZ na što je Bauk ladno i bez uzbuđenja rekao.." ne, mi smo tražili da dijaspora uopće nema zastupnika". Dakle HDz je tu teškim pregovorima uspio izboriti bar ta 3 minimalna zastupnika. Da se pita SDP-ea ne bi bio nitijedan i to je Bauk javno rekao.
Ne pišem ovo tebi, nego onako an general.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-08-2016 at 17:14
Zbog Eline i bokala vina
Pisah li ja sa Aleksom onomad da nema veceg otpada od ljudi od hrvatske levice i Milanovica...
Nije mi poverovao, nece ni sad... ali neka bude notirano...
Zbog Eline i bokala vina
Bata Nidžo, ja verujem da je Zoki oduvek mislio o Srbima ono što je juče rekao. Nema kod njih neke srbofilije o kojoj priča Inkvi. Međutim, razlika između njega i hrvatskih desničara je u tome što bi desničari koji imaju gore mišljenje od Srbima želeli da se to mišljenje iz dana u dan kao mantra ponavlja i da niko u to ne posumnja.
Zoki je rekao pošteno da ni one nema neko veliko mišljenje o Srbima, i onda sasvim konsekvento poručio: pustite više Srbe, samo se ponižavate.
Po meni to je sasvim korektno.