+ Odgovori na temu
Stranica 247 od 247 PrviPrvi ... 147 197 237 245 246 247
Prikaz rezultata str. 4,921/4926

Tema: Kako diše Srbija

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Kad su se lomila koplja između Tadića i Nikolića, tada je zapad trebao reagirati i punom snagom poduprijeti Tadića, a ne mirno gledati kako Nikolić preuzima vlast. Ako im je stalo da Srbija bude na strani zapada, tada su trebali reagirati, a ne da puste luđake i ruske igrače i onda ih krcaju lovom i investicijama. Luda politika zapada...Stabilnost žele postići tako da puste nestabilne da preuzmu vlast.
    ne ma u srb nikog ko nije četnik, nije to HR s hordom antifa imbecila, to što se naši naprednjack srsme ustaša u srb taj sram ne postoji kad su letnici u pitanju, zato jer srbi koji vole jugoslaviju nemaju ništa kontra četnika, a uhr tkobgod je za jug vs je ustaša a samim time i HR i nacionalizma, hrvati su čutavu povijest puni izroda i kretena koji svojom kvazi naprednosti rade direktno vs interesa naroda i države. srbi su i preko četnika i preko partizana radiki za svoju stvar, dok su naše partizančine radile za srpsku stvar i tita koji im je dao sve na tanjuru al hrvatina be valja pavelić puno im je draži tito i bg, sere mi se od svih tih nsših propaliteta sto puta više nego od četnika. a zapad ih financira i tetoši zadnja dva stoljeća.

Srbija diše kao Rusija. Ubijanje oporbenih političara , novinara, politika i kriminal ruku pod ruku...ubojstvo Đinđića, s druge strane Nemcova,iako ova dvojica ne mogu u istu rečenicu. Bez Nemcova Rusiji je budućnost mučna, Srbiji fali neki fazni pomak. Bilo je toplo oko srca kad je Ru krenula na Ukr...

Bome skupila se masa ljudi u Beogradu

Hoće li još jedan dramoser danas na Pinku jal Hapiju.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 13-05-2023 at 12:05
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Zbog Eline i bokala vina

Izgleda da uvlačenje vučića koji je utjelovljenje srpskog naroda nije polučilo rezultata. Francuzi koje srbi toliko vole jer su oni njih voleli i za čijim repovima se dovukli postavljaju uvjete u vezi rafala.
    Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
    Mi smo u ratu.

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 15-10-2024 at 18:11

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor