+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 247 PrviPrvi 1 2 3 4 5 13 53 103 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/4926

Tema: Kako diše Srbija

Citiraj Prvotno napisano od caporegime Vidi poruku
    pa postoji. al ga kriju. vidiš šta ti žena kaže.
    Pa ja nikome ne verujem,.pa ni zeni koja tvrdi da kao novine ( ej zuta stampa) ima taj nacrt,al ybga ne da ga na uvid.

Danas nista ne moze da se sakrije, narocito ne u medijima, a uostalom mediji i postoje da bi sirili lazi ili istinu.
    Kakvu vajdu bi Novosti imale od toga da neku vest ne stampaju? Aj neka mi ta prepametna zena to objasni.

I bre,mlatite praznu slamu pa ne znate za dosta. Aj, sada na posao pa smislljate i Memorandum V. Ali batalite Cosica jer
    kako rekoh on nema veze sa Memorandumom I i II.

Da,to se prica za njega, ali on ima ljubavnicu( to se zna) u ovom drugom braku, a u prvom je bio sa najboljom i najpametnijom
    ribom svih vremena.

Za Sanadera se zna da je homic, ali to valjda znas i ti.

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    Citiraj Prvotno napisano od Fraya Vidi poruku
    Pa ja nikome ne verujem,.pa ni zeni koja tvrdi da kao novine ( ej zuta stampa) ima taj nacrt,al ybga ne da ga na uvid.

Danas nista ne moze da se sakrije, narocito ne u medijima, a uostalom mediji i postoje da bi sirili lazi ili istinu.
    Kakvu vajdu bi Novosti imale od toga da neku vest ne stampaju? Aj neka mi ta prepametna zena to objasni.

I bre,mlatite praznu slamu pa ne znate za dosta. Aj, sada na posao pa smislljate i Memorandum V. Ali batalite Cosica jer
    kako rekoh on nema veze sa Memorandumom I i II.
    teško je to objasniti neškolovanoj ženi, nestručnjaku......
    ex. m. BBB ZG +40, 50-100

Citiraj Prvotno napisano od caporegime Vidi poruku
    teško je to objasniti neškolovanoj ženi, nestručnjaku......
    Teško je to pojasniti ovoj muškoj frajli

To je izmisljotina,totalno besmislena, a da nesto stvarno postoji, to bi ekipa Insajdera vec poodavno
    otkrila.

Stari lisac mirr.or avatar
    Datum registracije
    Oct 2011
    čak i da je izmišljen, nije daleko od opisa stanja svijesti "nebeskog naroda". i to čak i onog liberalnijeg dijela naroda... pođi od svoje arogancije, pa ćeš vidjet. dvostruka mjerila, busanje u grudi ("junačke", kakve bi bile), prosipanje "pameti", dociranje, svi "drugi" nisu dovoljno dobri... plus..težak nerad koji ostavlja prostor za hiperprodukciju...upisa, memoranduma, protestnih nota, ulizivanja, sve po potrebi... ah, da, i neizostavno kmečanje ak se naleti na nešto tvrdo. ili neobjašnjiv strah kad se pojavi nešto što se čini drugačije...

Citiraj Prvotno napisano od mirr.or Vidi poruku
    čak i da je izmišljen, nije daleko od opisa stanja svijesti "nebeskog naroda". i to čak i onog liberalnijeg dijela naroda... pođi od svoje arogancije, pa ćeš vidjet. dvostruka mjerila, busanje u grudi ("junačke", kakve bi bile), prosipanje "pameti", dociranje, svi "drugi" nisu dovoljno dobri... plus..težak nerad koji ostavlja prostor za hiperprodukciju...upisa, memoranduma, protestnih nota, ulizivanja, sve po potrebi... ah, da, i neizostavno kmečanje ak se naleti na nešto tvrdo. ili neobjašnjiv strah kad se pojavi nešto što se čini drugačije...
    Ovo boldovano,to sam ja, Ukakim se odmah od straha cim se pojavi nesto meni nepoznato.Pa poznata sam po tome i diljem bivse YU, ali i sire.

Zato i nisam mrdnula od kuce, seruckam iz sobe u kojoj sam i rodjena) Za razliku do tebe i 90% ljudi koji pisu ovde.

E mirr,or ,koja si ti zamlata.Da te nema trebalo bi te stvoriti.

A super ti je iovo "cak i da je izmisljen".Govori mnogo u prilog tvojoj pameti.

Nego da li je izmisljen ili stvarno postoji? Pitanje je sad?

Nema ni potrebe da se izmislja,. Sve je tako kako domoljubi kazu. Pa neka i ne postoji.
    Posljednje uređivanje od Fraya : 28-12-2011 at 17:16

Datum registracije
    Oct 2011
    pa ne bih napisala "da je izmišljen", da nisam sigurna da postoji. napisala bih: "to što je izmišljen" ili "ako bi bio izmišljen"... a napisano tako kako je, "da je izmišljen" implicira da nije izmišljen, čitaj malo, i logički razmišljaj prije nego odgovoriš.

da me nema, trebalo bi me izmislit, to se slažem, da sam zamlata baš i ne, al opet, ak me tako doživljavaš, slobodno, meni ne smeta.

meni nisi poznata, za sad postoji tvoja riječ da postojiš... tak da ako imaš neki link kojim ćeš dokazat svoje postojanje, makar i na "raznim forumima" možeš me uputit... a i ne moraš, sasvim je dovoljno to što pišeš da se može raspravljat.

o mojoj pameti...hmm... možemo, ali ne ovdje... moja pamet je sasvim različita stvar od onoga što je tema, a tema je kako diše srbija... ja ipak malo drugačije dišem i razmišljam, jer mi mozak nije ispiran godinama. ne dam se.
    Posljednje uređivanje od mirr.or : 28-12-2011 at 17:41

pa ne bih napisala "da je izmišljen", da nisam sigurna da postoji.
    .
    Pa to sto si ti sigurna da postoji,a dokaza nigde, to su cudne teorije, u domenu su SF.
    Ovaj forum voli takve teorije,memorandume, SANU, da proglasava Cosica za autora onog
    Memoranduma, a Cosic i nije bio clan SANU pa nije mogao ni ga kreira ili potpisuje,ali
    se to pnavlja u beskonacnost,a vidim ti uzivas da kreiras nove memorandume, jer sviras
    kako publika zeli da cuje. Ali toga nema. Nema.. I da li bih ja smela da kazem da si ti lazljivica?
    Sitna prevarantkinja? U suprotnom, izvoli pa daj dokaze.

Datum registracije
    Oct 2011
    Pa to sto si ti sigurna da postoji,a dokaza nigde, to su cudne teorije, u domenu su SF.
    Ovaj forum voli takve teorije,memorandume, SANU, da proglasava Cosica za autora onog
    Memoranduma, a Cosic i nije bio clan SANU pa nije mogao ni ga kreira ili potpisuje,ali
    se to pnavlja u beskonacnost,a vidim ti uzivas da kreiras nove memorandume, jer sviras
    kako publika zeli da cuje. Ali toga nema. Nema.. I da li bih ja smela da kazem da si ti lazljivica?
    Sitna prevarantkinja? U suprotnom, izvoli pa daj dokaze.
    pa i ti si sigurna da ti postojiš, a dokaza nigdje. meni je dovoljno čuti koju riječ od ljudi kojima vjerujem i vjerujem dok se ne dokaže suprotno. okamova britva, za sve ono za šta nema dokaza.

ćosić je bio član sanu onda, nije bio potpisnik memoranduma, ali ga je znao braniti, i znao je biti "ocem nacije" i bio vrhovni komandant juge u ratno vrijeme. a da li je potpisao, pfft, jaka stvar. djela govore. posebno ako su prožeta riječima, kao njegova. dovoljno potpisa ima da ga ne pere što nije potpisnik memoranduma.

možeš reći i da sam lažljivica ili prevarantkinja (sitna, krupna, kako ti se sviđa), to je tvoje uvjerenje, koje mi apsolutno ništa ne znači. niti će to mene spriječiti da govorim upravo onako kako mislim, niti će utjecati na mišljenje koje drugi imaju o meni. a mišljenja su, kao i uvijek podijeljena, i s tobom i bez tebe.

Radi se MIrror samo o tome da ti nesto tvrdis , a samo zato sto neka publika ovde zeli to da cuje, pominjes jos i
    Vecernje Novosti ( a u njima je 1986 objavljen taj Memorandum), valjda mislis da su Vecernje Novosti neka srpska
    CIA pa uvek sve znaju i objavljuju.

Ispadas smesna jer tio o cemu ti pricas em ne postoji, em nikoga i ne zanima.
    A nece vise ni mene.

Datum registracije
    Oct 2011
    Radi se MIrror samo o tome da ti nesto tvrdis , a samo zato sto neka publika ovde zeli to da cuje, pominjes jos i
    Vecernje Novosti ( a u njima je 1986 objavljen taj Memorandum), valjda mislis da su Vecernje Novosti neka srpska
    CIA pa uvek sve znaju i objavljuju.

Ispadas smesna jer tio o cemu ti pricas em ne postoji, em nikoga i ne zanima.
    A nece vise ni mene.
    publika? jest, poznata sam po tome kako pričam što drugi žele čuti. samo, pitam se kako je onda to moje mišljenje uvijek isto, a ne mijenja se kak vjetar puše i kako "publika" traži. o memorandumu svakako nisam počela ja. ti tvrdiš da ne postoji. ja sam odgovorila svojom tvrdnjom na tvoju. možemo se tako prepucavati, tvoja riječ protiv moje. ali, to ne umanjuje činjenicu da u Srbiji ipak živim ja i da znam kako se razmišlja i o čemu se mašta.

Gledao sam neku večer dokumentarac dva veka srpske diplomatije..pa kad kažu da je Tito dao republikama granice koje nemaju nikakvu povijesnu utemeljnost..najviše misleći na Hrvatsku..pa se ja pitam je li se u Srbiji išta promjenilo...na kakvu oni povijest računaju..na koje granice..jel oni znaju kako se naseljavalo Hrvatsku "srpskim življem" kad i pod kojim povijesnim okolnostima..

i kako su elegantno preskočili masakr Hrvata u beogradskoj skupštini a naglasili atentat u Marseillesu i kako su ga odradili hrvatski fašisti..

ništa se tu pormjenilo nije..

Datum registracije
    Oct 2011
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Gledao sam neku večer dokumentarac dva veka srpske diplomatije..pa kad kažu da je Tito dao republikama granice koje nemaju nikakvu povijesnu utemeljnost..najviše misleći na Hrvatsku..pa se ja pitam je li se u Srbiji išta promjenilo...na kakvu oni povijest računaju..na koje granice..jel oni znaju kako se naseljavalo Hrvatsku "srpskim življem" kad i pod kojim povijesnim okolnostima..

i kako su elegantno preskočili masakr Hrvata u beogradskoj skupštini a naglasili atentat u Marseillesu i kako su ga odradili hrvatski fašisti..

haha, ja to nisam gledala, a ko da jesam.

...a i nemaju te granice povijesnu utemeljenost... srijem nije gdje bi trebao bit...

Pa sada tesko da se to u skupstini moze nazvati i masakrom.

Inace, cenim da je i NDH igrao na kartu povijesnih okolnosti kada je unistavao Srbe.

haha, ja to nisam gledala, a ko da jesam.

...a i nemaju te granice povijesnu utemeljenost... srijem nije gdje bi trebao bit...
    festival kukanja o nepravdi koje su Srbi doživjeli od nepovijesnih naroda, kako ih se nepravednim administrativnim granicama osakatilo..kako su svi profitirali osim Srba..i vele..u Jugoslaviji bilo napeto..kralj uveo diktaturu ali zašto..ali da će reć da je Puniša Račić pobio hrvatske zastupnike i odšetao iz skupštine kao sa Korza..o tome ni riječi..

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    Ovo boldovano,to sam ja, Ukakim se odmah od straha cim se pojavi nesto meni nepoznato.Pa poznata sam po tome i diljem bivse YU, ali i sire.

Zato i nisam mrdnula od kuce, seruckam iz sobe u kojoj sam i rodjena
    ) Za razliku do tebe i 90% ljudi koji pisu ovde.

E mirr,or ,koja si ti zamlata.Da te nema trebalo bi te stvoriti.

A super ti je iovo "cak i da je izmisljen".Govori mnogo u prilog tvojoj pameti.

Nego da li je izmisljen ili stvarno postoji? Pitanje je sad?

Nema ni potrebe da se izmislja,. Sve je tako kako domoljubi kazu. Pa neka i ne postoji.
    zar ne bi ovo bila idealna podloga za reklamu za violetu?
    histerična žena, pod utjecajem šovinističke propagande kenjucka za kompom svuda što od bijesa što od straha od nepoznatog.
    u jednom trenutku bolni grč. (tuta još nije puna, dakle to nije razlog)

nema više palome (slovenci tako simbolički odlaze u nepovrat)
    al tu se pojavi teta violeta kao simbol novih odnosa i suradnje naših naroda.
    ex. m. BBB ZG +40, 50-100

Datum registracije
    Oct 2011
    festival kukanja o nepravdi koje su Srbi doživjeli od nepovijesnih naroda, kako ih se nepravednim administrativnim granicama osakatilo..kako su svi profitirali osim Srba..i vele..u Jugoslaviji bilo napeto..kralj uveo diktaturu ali zašto..ali da će reć da je Puniša Račić pobio hrvatske zastupnike i odšetao iz skupštine kao sa Korza..o tome ni riječi..
    je, je... nepravda... haha, nepovijesnih naroda...

da nije žalosno, sve bi to bilo urnebesno smiješno...

je, je... nepravda... haha, nepovijesnih naroda...

da nije žalosno, sve bi to bilo urnebesno smiješno...
    mislim mogli su bar zbog faktografije..ne mogu virovat koji su to falsifikati..

jel bi se sva srpska povijest survala zajedno sa dva veka srpske diplomatije da je spomenuto da je Račić pobio hrvatske prvake..

Datum registracije
    Oct 2011
    mislim mogli su bar zbog faktografije..ne mogu virovat koji su to falsifikati..

jel bi se sva srpska povijest survala zajedno sa dva veka srpske diplomatije da je spomenuto da je Račić pobio hrvatske prvake..
    haha, pa možda ne baš cijela, ostali bi oni ciklusi pjesama.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove