+ Odgovori na temu
Stranica 63 od 63 PrviPrvi ... 13 53 61 62 63
Prikaz rezultata str. 1,241/1253

Tema: Olimpijske igre - Rio de Janeiro 2016.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Eeeee a sad na posao linčine jedne balkanske..hehe

pa dobro malo odmora i eto ti US opena...e onda je tek suša..
    Tek jutros sam video da je Cilke uzeo Masters... nista od tenisa gledao nisam...

Ne znam kako je to postigao, ali svaka mu cast...

Citiraj Prvotno napisano od DzoniBG Vidi poruku
    Tek jutros sam video da je Cilke uzeo Masters... nista od tenisa gledao nisam...

Ne znam kako je to postigao, ali svaka mu cast...
    znaš kad zlostavljano dijete poludi pa krene udarat
    e na tako nešto je ličio čilić
    bio je kao opsjednut a sve je začinio proslavom na kraju

Citiraj Prvotno napisano od franjevac Vidi poruku
    znaš kad zlostavljano dijete poludi pa krene udarat
    e na tako nešto je ličio čilić
    bio je kao opsjednut a sve je začinio proslavom na kraju
    Nije mala stvar uzeti Masters... van velike cetvorke, ostali uzmu svake prestupne godine... 1000 bodova na konto, priblizio se prvih osmorici na Race listi za London...

Moracu da pogledam u snimku sta se tu desilo...

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    ne možeš ti protiv mene, ja svaki tjedan jedno janje pojedem, teško da s 100 kila čiste janjetine možeš na kraj.
    krme jedno

ne mogu bijelci i crni u istu rečenicu kad je košarka u pitanju, crnci imaju mišićna vlakna koja bijelci nemaju a koja njima daju onu elastičnost i fleksibilnost, i zglobove koji im daju znatno bolji odraz dakle za skok igru i sve ostalo.

a to je ono što je presudno za rezultat u košarci, oni su svijet za sebe, i NBA je najjača liga svijeta europa je smjehotres za NBA, nevjerojatno je da netko uopće pokušava dovesti u pitanje kvalitetu NBA u odnosu na euroligu.

zato svi naši talenti, moraju što prije potpisati za NBA klubove, jer samo tamo mogu izrasti u prave atlete i košarkaše.

kad igraš s najboljima, možeš i postat najbolji.
    za trpat trice sa 7-8 metara ti nije presudno ništa od ovog što si nabrojao

Citiraj Prvotno napisano od DzoniBG Vidi poruku
    Prvo je ta fizicka razlika... genetika je odradila svoje... kad ti je cukundeda bezao od lavova, telo je moralo da se prilagodi tome...

Ali nije to jedino... imaju i Francuzi mnogo crnaca, pa nikad ne osvojise zlato... razlika je u NBA treningu, juce je pricao nas kosarkas koji je prosao to... kako se tamo radi, to je svemirski brod u odnosu na Evropu... doveli su do perfekcije svaki aspekt igre...

To je kao trka BMW-a i Yugica... moze Yugic da dobije, ako vozaca bembare strefi izliv krvi na mozak, ako vozi pijan, ako mu se zapali motor, pukne guma... to se desi jedno u 200 puta... u svim ostalim varijantama je vise zajebancija nego trka...
    je istina, nisu to iste pozicije no šta je tu je, ja sam protiv toga da se njihovim NBA igračima brani nastup na SP i Olimpijadi, jednostavno nek idu svi s najjačima pa da vidimo kako stojimo, nije mi gušt dobit amere ako im dobijemo neke amatere.

a opet srebro je srebro, nije loše biti ni srebrni, iako svi znamo da se zlato najviše računa i vrednuje.

Stipančić pogotovo.

Citiraj Prvotno napisano od juanpablom Vidi poruku
    za trpat trice sa 7-8 metara ti nije presudno ništa od ovog što si nabrojao
    istina ne treba, ali oni mogu igrati nenormalnu obranu, i šta će ti onda trice, ne možeš ih samo tricama pobjedit to su iluzije.

krme jedno
    netko uživa u janjetini mladoj, a netko mora radit na 35+, srećom ja spadam u ovu prvu kategoriju ljudi.

6 sila svijeta po broju stanovnika kad se gleda broj osvojenih medalja, jaki smo kao krme.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 22-08-2016 at 16:23

istina ne treba, ali oni mogu igrati nenormalnu obranu, i šta će ti onda trice, ne možeš ih samo tricama pobjedit to su iluzije.
    pa Ameri su SRbe ubili tricama u finalu SP, pogotovo Harden i Irving. 15 trica su im zabili

pa Ameri su SRbe ubili tricama u finalu SP, pogotovo Harden i Irving. 15 trica su im zabili
    znam, ali ne bi to bilo moguće da nemaju fiziku, što bijelci tako ne pucaju trice ?

3 smo nacija na olimpijadi po broju osvojenih zlatnih medalja, kad se gleda broj stanovnika.

zato što ne znaju

zato što ne znaju
    oprosti mu bože što ne zna što čini, što je otišao u šumu kod andrije hebranga, i što s "zavnohovcima" tikve sadi, oprosti mu bože još jednom smiluj se njegovoj grešnoj duši i navedi ga na put istinskih vjernika tj nacifašista.

oprosti mu bože što ne zna što čini, što je otišao u šumu kod andrije hebranga, i što s "zavnohovcima" tikve sadi, oprosti mu bože još jednom smiluj se njegovoj grešnoj duši i navedi ga na put istinskih vjernika tj nacifašista.
    zar i takvi postoje? s nacistima ne bi hvala, oni su staljinovi frendovi pa sukladno time i titini, a fašisti su četnički kompanjoni pa ne bi ni s njima

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove