Pocinju Olimpijske u Brazilu. Ovdje pratimo igre i rezultate.
Pocinju Olimpijske u Brazilu. Ovdje pratimo igre i rezultate.
Pejcic danas 7. u finalu puse, a Đurasek 17. u biciklizmu.
bit će barem 5 medalja, a ne bi bilo loše da ih bude i više.
Northe jel mentalno jak mali Djoko?Hoce izvuc ovaj set?
Bit ce ovo najuspjesnije Olimpijske igre u povjesti Hrvata!! 8 medalja!!
Cijelo vrijeme sam se veselio kako ćemo u teniskom paru možda osvojiti zlato i onda nekom čudnovatom nadrimatematikom hrvatski par bude osakaćen i umjesto Dodiga dođe nekakav Draganja... Jasno mi je odmah bilo da je to završena priča. Kakva je to matematika gdje igrač koji je u samom vrhu nema dovoljno bodova za kvalifikaciju na OI a ozlijeđeni lik sa zamrznutim statusom koji je uvijek bio lošiji ima? Koja budala je slagala taj sustav da mi je znati? Bolje da je Konjuh igrala par, uvijek je mogla reći da se danas osjeća kao muško i da joj se ne smiju povrijediti ljudska prava, imali bi više izgleda za pobjedu.
Ude je također bio kristalno jasan slučaj, svatko je morao znati da je prošli puta pao, da će misliti o tome i da mu treba psiholog. Nema psihologa, nema rezultata. I to se vidjelo s Mjeseca.
Ćorić je bio odličan ali nije imao sreće. Neki kažu da nema oružja, po meni je udarao i forhendom i bekendom sasvim dobro, pače odlično, ali imao je zid ispred sebe koji je vraćao nemoguće i prosječan servis koji ga ustvari koči da ne bude već sada u samom svjetskom vrhu. Ali, ravnopravno se nosio s jakim Francuzićem i sada mislim da ih možemo pobijediti u Davisovu kupu a ako ih prođemo to je 70-80% naše.
Ostali su bili odlični, iznenadilo me da smo konačno našli nekoga u biciklizmu tko može biti bolji od uobičajenog 77. mjesta koje prosječno osvajamo. Bravo za Đuru.
kakvo zlato u dublu. Pa Čilić uopće nije dubl igrač. To šta su on i Doidik dobili braću Bryan, to ne znači baš sad nešto. ni Dodig i Mello koji igraju stalno nisu u samom vrhu pa rankingu a kamoli Čilić i Dodig da je eventualno igrao. Draganja je dubl igrač ali srednje klase. On i Dodig su ustvari trebali to igrati ali i oni su osrednji par. Nemamo mi što tražiti u teniskom dublu
Čorić po običaju, odigra par strašnih poena a onda prospe par bezveze i tako. Deja vu. Toliko puta viđeno. Imat dva puta prednost u prvom setu i izgubit ga bez tie breaka, to može samo Čorić i još poneko. To je njegova opjevana "glava".
Doduše imao je Simon puno sreće u tie breaku na početku drugog seta i same crte pogađao ali Borna se sam pobjedio jučer. Taj ne bi na mrežu izišao da ga bičem tjeraš. E pa ostani ti na liniji i gubi dobijene poene. čak i okorjeli linijaš Simon iziđe kad vidi da treba.
Tko može do medalje. Sandra Perković skoro sigurno, braća Sinković, košarkaši sumnjam, nemoguća misija, rukometaši možda ali teško, vaterpolisti moguće, jedriličari, ali oni uvijek na OI zapnu, tko još, Hrgović, isto može biti u nekoj komvinaciji. Ude je trebao ali eto pao, Tko još. Puca li Černogorac u trapu.
U tenisu teško, ne znam koji ždrijeb čeka Čilića, Konjuh već ide na jaku Navaro, ne znam tko bi mogao još do medalje..tko zna nek podsjeti.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 07-08-2016 at 12:17
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
ne znam ja šta se s njim događa, ali dečko je ove godine limitiran do bola, redovno ispada u 1 i 2 kolu.
u svakom slučaju, ako će ovako nastaviti u nastavku karijere, imat će lošiju karijeru od Čilića.
i to preseravanje oko njega da je Đoković, dečko nema niti jedan ozbiljan udarac još, nema niti servis. nema return, nema igru na mreži, meni stvarno nije jasno šta i tko njemu prognozira, ali ja trenutno od ovoga što vidim od njega ne vidim nikakav ekstra talent niti potencijal za nešto više u budućnosti.
prije dvije godine sasm mislio drugačije, jer sam mislio da će u ove dvije godine napraviti znatno veći napredak u igri, posebice ovu sezonu kako igra to je očaj. izuzev onog meča protiv Socka, rupetina samo takva.
a čini mi se da ni mentalno nije više jak kako se pričalo, jer prosipa važne loptice samo tako.
u tie breaku svaku malo napetiju lopticu je šinuo u out debelo, kada njega usporedim s Kyrgisom i Zverevim razlika je nebo zemlja, ova dvojica udaraju stalno i stalno su agresivni i imaju udarce, i imaju servis, ovaj nema ništa.
bude li se i dalje nastavio ovako "razvijat", ništa od njega upitno je kad će i ako će u top 10. a o broju jedan fantazirat, dok ovako igra mi je stvarno idiotizam.
Zbog Eline i bokala vina
Nasi rukometasi deklasirani od svjetskih otpadaka okupljenih u repki Katara. Sto se dogodilo da nas par klasi slabija ekipa deklasira, to samo igraci znaju. Ko ih hebe, cekam kosarku. :ceda
Inace, jedna zanimljivost. Srpska vlada je dala preporuku srpskim sportasima da se maknu s postolja, ako Kosovo bude tam. Zamjeraju nama jer su kosarkasi samostalno odlucili prosvjed napraviti 1995., a sad im vlada donosi preporuku da to isto rade svi Kosovu.
Košarkaši će stopama rukometaša. Hrvatsko društvo je u sramu, stidu i poniženju i to se sve odražava i na sport.
Zbog Eline i bokala vina
Aha, nadaj se izdajnice.
To kaj su rukometasi ispali smijesni ne znaci da budu svi ostali.
Bolje da nisam čitao Čilićev intervju nakon noćašnjeg susreta sa srpskim parom.
Pa on i u parovima nastavlja sa kompleksima protiv Đokovića...
kaže kako ih je Novak ubio sa reternima,možda i jeste,nisam gledao,ali njegov stav mi se gadi i najradije ne bih nikako više gledao OI...
I kaže kako će srpski par daleko dogurati,a igraju najvjerovatnije protiv domaćina Mela i Soaresa u drugom kolu...
Čilić mi djeluje potpuno izgubljeno,kao da uopće nije gledao dalji raspored...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 07-08-2016 at 18:04
Zbog Eline i bokala vina
Ajmoooo, osjeca se pozitivna trema pred tekmu.
samo da ne budu i košarkaši kao Kauboji danas...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.
Pa osramotit se nece sigurno. Spanjolci su bolji pojedinacno, ali su ekipa na zalasku, a mi na uzlasku. Mozemo ih dobiti, imamo vece sanse od Kataraca protiv nasih. :ceda
to ti je srbijanska logika oduvijek, jedni kriteriji za njih drugi za sve ostale, nisu oni od jučer takvi. ne samo za postolje, podjebavaju u svakoj prilici i neprilici, boga mi ni ja neću više imati kočnice. zato sam i postao poruku ranije, živjela velika ilirija dolje mala srbija.
toliko je jasno zašto nam nisu rezultati kao 1990ih, 1990ih je nacionanli zanos bio na vrhuncu, a ova stoka od 2000e se pobrinula da tog nacionalnog zanosa nema ni u naznakama, već samo "nacionalnog prezira" to je ono što oni rade konstantno, i zato se i rezultati u sportu ne mogu uspoređivat s 1990ima. da ne govorim da se tada plakalo ko kišna godina, na svaku osvojenu medalju, emocije i strast su nam uzeli ali vratit ćemo mi to nazad, makar i silom oružja.
makar još jednom bili ustaše, dva put je dva put, povijest se ponavlja. ovaj put s pozitivnim ishodom za nas, prvo smo natamubrali četnike 1995, sada još samo ostaju ovi čedopartizani iz hdz-a i sdp-a.