kakva carčina, a cijelu tekmu trljagi i jebe, i onda ovako na kraju s jednim potezem im se ujebe u postojanje.![]()
kakva carčina, a cijelu tekmu trljagi i jebe, i onda ovako na kraju s jednim potezem im se ujebe u postojanje.![]()
Bananko banana, moja je hrana.
![]()
idu nas španjolci, u nogometu i košarci, samo da nas još i francuzi i srbi krenu.![]()
za njih za sad nemamo lijeka, ali naći ćemo i za njih, tek smo na početku puta.
litva je dobra, pobjedila danas brazil, ali protiv argentine ako dobijemo praktički smo u 1/4 finalu, mislim da ih možemo pobjedit jer možemo mi igrati i bolje od ovog večeras. u to sam siguran, a argentina nas je dobila kad je bila domaćin, sada će biti druga priča.
iako oni su taj španjolski tip igre, dakle neće ni s njima biti lako, ali ako njih dobijemo to bi bilo već prava doza samopouzdanja u pogledu dosega na ovom turniru.
trebamo biti zadovoljni, ali ne se zavaravat previše jer imamo još dosta teških utakmica do kraja, litva brazil su isto nezgodne reprezentacije, a argentina je po meni bila uz španjolce favorit ove skupine. ali vidjet ćemo, treba ići tekmu po tekmu, i svakoga prebit i pobjedit.![]()
Posljednje uređivanje od NorthStand : 08-08-2016 at 02:29
Hahaha, odlicno.![]()
a pogledaj ovaj košmar na terenu nakon shvaćanja da su pobjedili, nema šta ova momčad ima atmosferu ima kemiju, a bez toga se ne može do medalje. sve ove prijašnje generacije nisu imale ovo, da su imale vjerojatno bi i rezultati bili drugačiji.
ne moš u timskmo sportu do uspjeha, bez kvalitetnog odnosa unutar ekipe, jako je bitna ta "atmosfera" u svlačionici, ako je išta Aco uspio uspio je u tome, dok npr Peras nije iako mi je on djelovao bolje po tom pitanju dizanja ekipe ispalo je drugačije.
i neka je, jer sada ne bi imali čemu guštat da nije.
https://twitter.com/_MarcusD_/status/762436722613297153
pogledaj ovu jurnjavu na kraju po parketu.![]()
![]()
Kotrljaju se, padaju jedni preko drugih.![]()
Slucajno zakljucao, adrenalin me puca jos pa mi drhte ruke.![]()
kako ću nakon ovoga zaspati??
moram auto ujutro voziti na produženje registracije...
![]()
“Oprošteno jest griešnima: Zulumčaru, ubojici,
Oprošteno svima, svima – Samo nije izdajici,samo nije izdajici”.
srećom ja riješio registraciju prošli tjedan, pa sada mogu uživat cijelu noć. nema spavanja, kakvo spajanje najrađe bi se nakrko gore nego oni balvanaši srpski iz 1991.![]()
haha..tko je rekao da će ovo izvući. Al tko ih je vratio u igru. Ni Šarić ni Bogdanović nego Ukić..
Još kad vidiš koliko tu ima potencijala, Šarić cijelu utakmicu slab, Simon očajan, Hezonja ona jedna trica i niš više..utakmicu vuko Bogdanović al i on puno lopti troši..Planinić dobar u obrani da još zna dat koš..al sa slobodnih je bar dobar..
Ima tu još napretka ohoho..treb aih dat u ruke nekom dobrom treneru....Bravo momci..
.....kad bi mladost znala...kad bi starost mogla.....
Kosovo osvojilo prvu medalju i to odmah zlatnu. Sa samo 8 sportaša. Bome svaka čast.
Đoković ispao. Pa odmah sam pomislio kad je dobio DelPotra u ždrijebu, da nije mogao goreg dobit. Iako mu još lakat nije kako treba Del Potro je igrač koji može i takav svakog dobit. Žao mi tog igrača. da mu nisu ozljede sjebale karijeru imao bi minimum 5-6 GS i tenis bi bio puno zanimljiviji
U pravo je Aco kad kaže da smo igrali konfuzno. pogotovo u napadu. Nemamo šablonske akcije, ide se na individualnost Bogdanovića koji zato troši previše lopti. tako možeš dobit jednu utakmicu, dvije ali za nešto vleliko moraš imati brži protok lopte i manje anarhije u igri. Smanjiti broj preglupih grešaka i nerezonskih šuteva. Kretanje ubrzat. Tu ima dobrog materijala ali to treba brusit i brusit..
Nije samo stvar u "strahu" Čilića. Del Po je i puno jači igrač, gledao sam njihov meč još na Orange bowlu kad su bili momčići, koliko je Del jače udarao i bio bolji. Kakav bi to igrač bio da su ga mimiošle ozljede. Ono što sam rekoa 5-6 Gs to je baš ono minimum.
Meni osobno najdraži igrač poslije naših.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 08-08-2016 at 11:10
Simon je ukral kljucnu loptu za vodstvo. Ima potencijala puno, a jos nam fali 4 NBA igraca i jedan koji ce ici za godinu dana u NBA.
Ukic je odigral ko u svojim najboljim danima kad je bil najbolji europski mladi igrac. Prvi put nakon valjda 10 godina da ga vidim neustrasivog i goropadnog u repki.Aco im je svima ulio optimizam i veliko samopouzdanje, Aco majstore.
Posljednje uređivanje od Grunf : 08-08-2016 at 10:46
Istina, Delpo je bolji igrac od Cile.
Ne ovisi sve o nama, igrali smo kolko nam je protivnik dopustil. Spanjolska vanjska linija je najbolja u Europi, igraju odlicnu obranu kraj koje je tesko imati tecan napad. Istina da prevec igramo na Bogdanovica, treba ga malo rasteretiti koju tekmu i forsirati Simona i Hezonju jer bu izdusil do cetvrtfinala.
Del Potro je klasa, kad je zdrav svima može jebati mame, da je bio zdrav bila bi druga priča oko broja osvojenih GS novaka nadala i federrera ovako normalno da su potonji bez takvih igrača kao Del Potro osvajali puno više.
ali kakav forehand ima taj čovjek, kad ga zvekne čuješ ko da je metak opalio.![]()
Posljednje uređivanje od NorthStand : 08-08-2016 at 14:16
hrgoviću je put do polufinala otvoren, znači bronca ne bi tribala bit problem a za nešto više će i tribat pokazat nešto više.