Jos 10 utrka do kraja sezone!!!
Sljedeca je 17.7 u Sachsenringu
Hoce li Vale46 do svoje 10 krune ili ce mu Spanjolci unistit snove?
Trenutno stanje na ljestvici:1.M.Marquez Honda 145
2.J.Lorenzo Yamaha 121
3.V.Rossi Yamaha 103
![]()
Jos 10 utrka do kraja sezone!!!
Sljedeca je 17.7 u Sachsenringu
Hoce li Vale46 do svoje 10 krune ili ce mu Spanjolci unistit snove?
Trenutno stanje na ljestvici:1.M.Marquez Honda 145
2.J.Lorenzo Yamaha 121
3.V.Rossi Yamaha 103
![]()
Posljednje uređivanje od HR SOKOL : 06-07-2016 at 05:58
Ekipe za sljedecu sezonu.J.Lorenzo ode u Ducati,mozda tamo bude vozac broj1![]()
M.Marquez 93. Mlad i Lud!!! Strah i trepet za staru gardu![]()
D.Pedrosa26. Uvijek tako blizu,a tako daleko![]()
Ajmo Ujedan djir sa Pedrosom.Mozes malo i pojacat zvuk
![]()
Posljednje uređivanje od HR SOKOL : 07-07-2016 at 03:35
J.Lorenzo99.Volili ga ili NE!!!Zasluzuje Respect...
.....Decko zna uzivat u zivotu![]()
DUCATI
A.Dovizioso-04
Ducati ove sezone nema srece A.Iannone29,predzadnji zavoj![]()
Sreca u nesreci
zanimljivo ali ne pratim baš motore. no neka se nađe i ovo u bogatom izboru našeg svestranog foruma.![]()
tu i tamo i ja se prisilim da gledam formulu i motore, ali uglavnom nisam ljubitelj tih utrka, možda bi i bio da se sam takmičim ovako da gledam druge dok se takmiče na tim motorima i formulama i nije mi to baš napeto.
više preferiram sportove u kojima se sukobljavaju dva tima, a ne puko jurcanje okolo na okolo, i onda tko će prvi proći kroz startni cilj.
no kažem, bitno da smo talijane večeras pobjedili u sred rima, lako ćemo za motocikle. najdraže mi je kad pobjedimo srbe engleze talijane, tim redom, ne znam koji su mi draži. ako se budemo koji put trkali s njima, javi mi možda i pogledam utrku.![]()
Da se sjetimo i Super Sica58 R.I.P.
C.Stoner27 Vrati se,Vrati se,Vrati seee![]()
Jedan krug Sachsenring17.7. mjesto sljedece utrke German Grand Prix pa mora biti i Njemacki komentator
J...i ga autorska prava
Posljednje uređivanje od HR SOKOL : 13-07-2016 at 11:23
Vidim da si veliki obožavatelj, dobar je motociklizam, prije sam pratil rezultate i tu i tamo koju utrku, ali sad više ne. Jel vozi još Doktor?![]()
Vozi Doktor u lovu je na svoju 10 krunu.Ima ugovor sa Yamahom jos 2god.Malo se je izgubio u Ducatiu.Ali nakon povratka svojoj ljubavi Yamahi opet je u igri za naslov.prosle godine su Spanjolci J.Lorenzo i M. Marquez odigrali prljavo sta je Doktora kostalo prvenstva.Ali neda se Doktorpromjenio je stil voznje,postao jos agresivniji,sretan je kao na pocetku karijere(voznja na zadnjem kotacu
)uziva.A navijaci jos ludji,di god dodje
Kako ti manje pratis motociklizam kad iz tvog kraja dolazi najveca nada Hrvatskog moto sporta?Martin Vugrinec,prosle godine je nastupao u Red Bull Rookies cup-u to je jedno od natjecanja kako doci do moto GPa.Nazalost nije imao srece,jer je prvi put vozio takve motore.Ali ne predaje se Martin krenuo je tezim putem i ja vjerujem u njega
Ajmo Martine!!! Nema predaje!!Mi Hrvati!!
![]()
A sta drugo?nego![]()
Posljednje uređivanje od HR SOKOL : 14-07-2016 at 15:59
Sutra trening i bitka za pole position.Vale medju prva tri.pobjeda u nedelju101%![]()