Vidi rezultate ankete: Tko ce biti prvak?

Glasači
17. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Hrvatska

12 70.59%
  • Francuska

1 5.88%
  • Njemacka

2 11.76%
  • Spanjolska

0 0%
  • Italija

0 0%
  • Neki autsajder

2 11.76%
+ Odgovori na temu
Stranica 82 od 82 PrviPrvi ... 32 72 80 81 82
Prikaz rezultata str. 1,621/1635

Tema: Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj

Ljepota je u očima promatrača, a meni je ovo bilo debelo najgori EP koji sam gledao, a razlog za to je razvodnjavanje kvalitete proširivanjem EP-a na 24 repke. Povećal se broj tekmi, a bilo je svega par kvalitetnih duela i to s malim brojem golova. Stadioni su bili odlični i krcati navijačima, ali nogomet je bil loš.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Ljepota je u očima promatrača, a meni je ovo bilo debelo najgori EP koji sam gledao, a razlog za to je razvodnjavanje kvalitete proširivanjem EP-a na 24 repke. Povećal se broj tekmi, a bilo je svega par kvalitetnih duela i to s malim brojem golova. Stadioni su bili odlični i krcati navijačima, ali nogomet je bil loš.
    A kakav je molim te bio nogomet u P&U, da ne govorim o onom u A&SW . A u Portugalu 2004-te. Pola utakmice se nije dalo gledat od dodade i nezainteresiranosti samih igrača. Izgledalo je ko da jedva čekaju ispast da idu kući.

Ja sam to skoro prestao pratit i gledat. A ovo sam bome cijelo odgledao. Dakle, ljepota je u očima promatrača.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-07-2016 at 11:53
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Portugal se iskrompirao
    Nije trebao osvojiti po ničemu, nastranu priča o treneru, taktici, ovom onom, ali ekipa koja se onako zavuče u mišju rupu kontra nas pa bude prvak Europe. I protiv Poljaka se nisu iskazali nešto jedino su Wales dobili regularno a da je igrao Ramsey tko zna kako bi i tu bilo.

Grčka vol.2 s tim da je i Grčka 2004-te igrala ljepše.

No nisu ni Vrancuzi zaslužili jer su se Nijemci s njima igrali ko s dječjim vrtićem i samo je splet nevjerovatnih i bizarnih okolnosti doveo do pobjede Vrancuza. I naravno neigranje bitnih njemačkih igrača. A i takvi su ih dominirali.

Ne znam po kojim je to parametrima loše prvenstvo, masa lijepih golova, golčina pače, golova izvan 16, odličnih akcija, stadioni puni i prvi put nakon puno godina , kad se počelo debelo nazirat da igrače boli k. za reprezentaciju na ovom se vrtaio reprezentatitni duh i golovi su se proslavljali žešće nego u klubovima.

Veliki veliki povratak reprezentativnog nogometa.

2004-te, 2008-me i 2012-te je bio užasan nogomet, nezainteresiranost, utakmice bez tempa. U odnosu na ta, ovo je prvenstvo bilo eskplozija.

Nijemci su trebali ovo osvojiti lagano i bili su daleko najbolja ekipa prvenstva.
    Pa jedan od čari nogometa je da najbolji uvijek ne pobjeđuju. Meni je ovo prvo prvenstvo da nisam izgubio interes nakon ispadanja Hrvatske.

drago mi je radi portugala. nek se portugalski narod veseli.

zanimljivo mi je bilo vidit kako je pepe riga nakon utakmice. vidi se da su tili pobjedit

Meni je prvenstvo bilo sasvim solidno jer ocekivao sam epsko sranje zbog velikog broja ekipa a medju njima nemal broj klosarskih momcadi.Dosta utakmica sam pogledao i sasvim zadovoljan.Nakon sto smo mi ispali interes je normalno splasnuo al opet volio sam da su Talijani nesto napravili ili Poljaci al i to je kratkog vijeka bilo

ja sam zadovoljan s prvenstvom, nisam zadovoljan jedino s pobjednikom istog, ali utjeha mi je da je Ronaldo ipak plakao ako ništa zbog fizičkih bolova.

meni su nove ekipe iznenađenje u pozitivnom smislu. Nisu bile kante za napucavanje. Pa čak ni jedna Albanija koju nitko nije razvalio.

Da ne kažem Island a pogotovo Wales. Pa kako je onaj Velšanin okrenuo "dvojicu na petobanki", da je to uradio Brazilac pričalo bi se o tome godinama a kad je Velšanin dva dana..

Bolje su igrali od starih nogometnih nacija tipa Češka ili Ukrajina, Rusija.

Zbog Eline i bokala vina

A kakav je molim te bio nogomet u P&U, da ne govorim o onom u A&SW . A u Portugalu 2004-te. Pola utakmice se nije dalo gledat od dodade i nezainteresiranosti samih igrača. Izgledalo je ko da jedva čekaju ispast da idu kući.

Ja sam to skoro prestao pratit i gledat. A ovo sam bome cijelo odgledao. Dakle, ljepota je u očima promatrača.
    Španjolska je oba svoja euro naslova zaradila, nije se krumpirala kao jučerašnji finalisti(pogotovo Portugal)

Nije se krompirala i izbacila taj isti Portugal u polufinalu prije 4 godine na penale nakon 0:0 u 120 minuta.

ovo prvenstvo je bilo spketakularno, ne znam koja su EU ovi gledali što sad kritiziraju. Pa gore je SP gdje ima masa egzotičnih Tunbisa, Koreja i čega sve već ne.

EP su bila pala na cijeni zadnja su sva bila očajna..sve igra..ja tebi ti meniu..ovo je bilo napadačko prvenstvo s puno ritma, odličnih golova..onaj Šaćirijev spada u njaljepše na svim SP i EU ikad.
    Sve je bilo odlično od stadiona do igre..a nas je zajebala ustvari ( uz Čačića) jeidna ekipa koja se tamo nije trebala naći i gdje je nogomet odavno "umro". Mađarska, koja je završila, kojeg li apsurda kao prva u grupi i još se dogovorila s Portugalom za remi.

kad se samo sitim da sam navijao da iritantni Ronaldo promaši penal protiv Islanda i promašio je, a da nije vjerovatno bi ih izbjegli, to znači nikad ne treba navijati kontra nekoga ker tko zna kako to može ispast. pa se veseliš pobjedi protiv Španjolske pa te odvede na budućeg prvaka a prvi si u grupi a oni treći s tri jebena boda i idu dalje. da je bar ušao onaj Da Silvin udarac u zadnjim sekundima nad kojim sam strepio..pa da idemo na Italiju..ne kažem da bi s njima ne bi bilo gusto ali bilo bi ti manje žao..

Čim smo dobili Portugalce znao sam da je adio, to je predosjećaj tako jak..

A otvarao se put prema finalu, Poljsku bi 99% dobili, leži nam a i Wales, nije njega slučajno jedino Portugal pobjedio u 90..jer su bili toliko loši bez obzira što im falio Ramsey, oni su jednostavno zadovoljni bili, i blokirani psihički u polufinalu, mala ekipa, ne kažem da smo i mi glavom veća ali imamo bolje igrače. Fransusku u finalu sumnjam da bi dobili iako su realno zakurac ekipa..zbog glave sumnjam ali tko zna.

A kakvi su tek pehisti Nijemci..prvo im Talijani ne mogu prić golu, pa Boateng npravi glupost. pa se ipak provuku pa u polufinalu igraju tika-taku sa Francuzima bolje nego Španjolci, igraju se s njima ko s dicom, pa onda Švajni napravi istu glupst..i kući..a daleko najbolji bili..

Šteta šanse, put prema finalu, da nije bilo gola onog Islanđanina u zadnjim sekundama bio je otvoren ko auto put sa 5 traka.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-07-2016 at 23:52

Zbog Eline i bokala vina

Nije se krompirala i izbacila taj isti Portugal u polufinalu prije 4 godine na penale nakon 0:0 u 120 minuta.

ovo prvenstvo je bilo spketakularno, ne znam koja su EU ovi gledali što sad kritiziraju. Pa gore je SP gdje ima masa egzotičnih Tunbisa, Koreja i čega sve već ne.

EP su bila pala na cijeni zadnja su sva bila očajna..sve igra..ja tebi ti meniu..ovo je bilo napadačko prvenstvo s puno ritma, odličnih golova..onaj Šaćirijev spada u njaljepše na svim SP i EU ikad.
    Sve je bilo odlično od stadiona do igre..a nas je zajebala ustvari ( uz Čačića) jeidna ekipa koja se tamo nije trebala naći i gdje je nogomet odavno "umro". Mađarska, koja je završila, kojeg li apsurda kao prva u grupi i još se dogovorila s Portugalom za remi.

kad se samo sitim da sam navijao da iritantni Ronaldo promaši penal protiv Islanda i promašio je, a da nije vjerovatno bi ih izbjegli, to znači nikad ne treba navijati kontra nekoga ker tko zna kako to može ispast. pa se veseliš pobjedi protiv Španjolske pa te odvede na budućeg prvaka a prvi si u grupi a oni treći s tri jebena boda i idu dalje. da je bar ušao onaj Da Silvin udarac u zadnjim sekundima nad kojim sam strepio..pa da idemo na Italiju..ne kažem da bi s njima ne bi bilo gusto ali bilo bi ti manje žao..

Čim smo dobili Portugalce znao sam da je adio, to je predosjećaj tako jak..

A otvarao se put prema finalu, Poljsku bi 99% dobili, leži nam a i Wales, nije njega slučajno jedino Portugal pobjedio u 90..jer su bili toliko loši bez obzira što im falio Ramsey, oni su jednostavno zadovoljni bili, i blokirani psihički u polufinalu, mala ekipa, ne kažem da smo i mi glavom veća ali imamo bolje igrače. Fransusku u finalu sumnjam da bi dobili iako su realno zakurac ekipa..zbog glave sumnjam ali tko zna.

A kakvi su tek pehisti Nijemci..prvo im Talijani ne mogu prić golu, pa Boatneg npravi glupost. pa s eprovuku pa u polufinalu igraju tika-taku sa Francuzima bolje nego Španjolci, igraju se s njima ko s dicom, pa onda Švajni napravi istu glupst..i kući..a daleko najbolji bili..

Šteta šanse, put prema finalu, da nije bilo gola onog Islanđanina u zadnjim sekundama bio je otvoren ko auto put sa 5 traka.
    a prije tog Portugala je riješila Francusku s 2:0 i u finalu Italiju s 4:0

po meni je SP jače nego EP, pogotovo od ovog razvodnjenog formata. osim Tunisa i Koreje, imaš Meksiko( mi ga dobro znamo nažalost 2x), Urugvaj, Kolumbiju, solidan SAD, JApan , Koreja koji uvijek mogu iznenadit, Gana, Kamerun i naravno Brazil i Argentinu koji su uvijek legitimni kandidati za svjetskog prvaka

ovaj EP ima manje golova po utakmici od mnogih prije.

tko zna kako bi bilo s Italijom, dobro su djelovali ovo prvenstvo. jake Belgiju i Španjolsku su ne samo pobjedili nego i nadigrali s 2:0. što su realni rezultati u tim utakmicama.
    a isto smo tako mogli riješit taj Portugal, spasila ih vratnica kao i jučer kad je Gignac pogodio pred kraj

šteta, mislim da smo bili zreli barem za 1/2 ako ne i samo finale

da Njemačka je samu sebe pobjedila. baš bi bilo dobro vidjeti njih i nas u finalu al jebiga

sad treba gledati prema naprijed, već sutra igra klinčadija na U-19

Klincadija se vec stigla zblamirati.

Naravno, pola igraca nema, sjedice po tribinama vardarovog stadiona, stara prica. Klubovi nedaju igracima da idu u nacionalnu vrstu.

Citiraj Prvotno napisano od crni bombarder Vidi poruku
    Klincadija se vec stigla zblamirati.

Naravno, pola igraca nema, sjedice po tribinama vardarovog stadiona, stara prica. Klubovi nedaju igracima da idu u nacionalnu vrstu.
    Ja sam kriv. Jer sam gledao..dok nismo popili dva gola. Pa prestao gledati i odma smo zabili a nizozemci dobili crveni. Pa sam mislia da će sad klinci barem izjednačiti sa igračem više i nastavio gledati..sve dok nismo popili trećeg. Od sada ne gledam naše u bilo mojem sportu

Super ugledni član Bukowski avatar
    Datum registracije
    Jan 2012

Ne znam,možda sam subjektivan,ali ovo nam je stvarno bila OGROMNA šansa.Pitaje je oće li se u narednih 50 godina iti jednom opet posožit ovako stvari.Da dosta konkurenat igr loše,da immo ždrijeb neviđen se do kraja,da imamo ekipu ovako jau,i u naj godinama,zrelu.

A da ne pričam o,po meni,najbitnijem uvjetu,a koji će se od svegaovoganateže ponovit,a to je da su igrači svjesni kvalitete,željni,da grizu strašno,i d dođu od samg starta s stavom da nije bitno sudjelovat,da smo došli po medalju.

Sada ćemo opet vjerovatno gledat sljedećih par prvenstava di je "uspjeh već što smo se kvalificirali,a tamo šta bude",i kako "se ne može najavljivat prolazak skupine u kojoj su jaka Češka,uvijek neugodna Australija,i velesila Belgija".

Naravno,sada sljedi "ipak smo ispali od europskog prvaka",i dok god tako razmišljamo bit ćemo mali.Dok god nam pobjed protiv NJemaca i Čeha ne bude jednak uspjeh (naravno,pod uvjetom da su obe utakmice u skupini) a poraz protiv "europskog prvaka" ili San Maina jednak neuspjeh,mi ćemo biti mali.Što i jesmo.I što smo po prvi put nakon masu vremena na ovom prvenstvu malo pokušali mijenjat.

To,da smo ispali ipak od europskih prvaka je ujedno i jedini razlog šta san navija kontra Portugala u svakoj utakmici.Dobro,to i ulizani metroseksualac.

Inače mi je drago da su napokon uzeli nešto,jer uvijek,ali baš uvijek imaju solidne ekipe,uz par vrhunskih igrača.Ipak je Portugal dao i jedog Figa,Eusebia,pa i Ronalda.Neka su uzeli,Francuzi imaju i previše titula s obzirom na ono šta su kroz povijest pružali nogometu.

Razlika između Portugal,prvaka,i nas,osmofinalista zlatnog sjaja je ta što je tamo ubačen Sanchez,a kod nas nije ubačen Pjaca.

Eeeeeej,sa svime nabrojanim,dakle realno,sasvim realno,sa najboljom ekipom koju je Hrvatska ikad imala,i u najboljim godinama,mi smo bili gori od Islanda,Walesa,da ne nabrajam s kime smo bili jednako "uspješni".

I ovi to mrtvi ladni proglase uspjehom.I Čačke ostaje.Svako ko ima pola oka vidi rasplet dalje.Kiksa u prvih 5 utakmica i dovodi plasman na svjetsko u pitanje,dobija šup kartu.A onda,vjerovatno Joe.
    -"The problem with this world is that intelligent people are full of doubts,while idiots are full of confidence."
    Hank

@Crni Bombarder vidi, već je veliki uspjeh biti među osam. to je kao da si u četvrtfinalu ovih seniorskih eura. na turniru nema recimo jedne Španjolske, koja je harala u mlađim kategorijama prethodnih godina

Citiraj Prvotno napisano od Bukowski Vidi poruku
    Ne znam,možda sam subjektivan,ali ovo nam je stvarno bila OGROMNA šansa.Pitaje je oće li se u narednih 50 godina iti jednom opet posožit ovako stvari.Da dosta konkurenat igr loše,da immo ždrijeb neviđen se do kraja,da imamo ekipu ovako jau,i u naj godinama,zrelu.

A da ne pričam o,po meni,najbitnijem uvjetu,a koji će se od svegaovoganateže ponovit,a to je da su igrači svjesni kvalitete,željni,da grizu strašno,i d dođu od samg starta s stavom da nije bitno sudjelovat,da smo došli po medalju.

Sada ćemo opet vjerovatno gledat sljedećih par prvenstava di je "uspjeh već što smo se kvalificirali,a tamo šta bude",i kako "se ne može najavljivat prolazak skupine u kojoj su jaka Češka,uvijek neugodna Australija,i velesila Belgija".

Naravno,sada sljedi "ipak smo ispali od europskog prvaka",i dok god tako razmišljamo bit ćemo mali.Dok god nam pobjed protiv NJemaca i Čeha ne bude jednak uspjeh (naravno,pod uvjetom da su obe utakmice u skupini) a poraz protiv "europskog prvaka" ili San Maina jednak neuspjeh,mi ćemo biti mali.Što i jesmo.I što smo po prvi put nakon masu vremena na ovom prvenstvu malo pokušali mijenjat.

To,da smo ispali ipak od europskih prvaka je ujedno i jedini razlog šta san navija kontra Portugala u svakoj utakmici.Dobro,to i ulizani metroseksualac.

Inače mi je drago da su napokon uzeli nešto,jer uvijek,ali baš uvijek imaju solidne ekipe,uz par vrhunskih igrača.Ipak je Portugal dao i jedog Figa,Eusebia,pa i Ronalda.Neka su uzeli,Francuzi imaju i previše titula s obzirom na ono šta su kroz povijest pružali nogometu.

Razlika između Portugal,prvaka,i nas,osmofinalista zlatnog sjaja je ta što je tamo ubačen Sanchez,a kod nas nije ubačen Pjaca.

Eeeeeej,sa svime nabrojanim,dakle realno,sasvim realno,sa najboljom ekipom koju je Hrvatska ikad imala,i u najboljim godinama,mi smo bili gori od Islanda,Walesa,da ne nabrajam s kime smo bili jednako "uspješni".

I ovi to mrtvi ladni proglase uspjehom.I Čačke ostaje.Svako ko ima pola oka vidi rasplet dalje.Kiksa u prvih 5 utakmica i dovodi plasman na svjetsko u pitanje,dobija šup kartu.A onda,vjerovatno Joe.
    Naš najveći problem je što nemamo libera nemamo igrača koji će iznijeti loptu iz svoje polovine kao što to rade Chielini ili još bolje Boateng. Pa oni ne prelaze centar osim u prekidima, ne može tako ekipa stvarat pritisak.I onda se Modrić mora vraćati na zadnjeg veznog, a to je odmah piši propalo. On ima smisla samo kao prednji vezni, da bude bliže golu. On može zadnjeg veznog u Realu di ima naprid tko odigrat a kod nas. Rakitić selfijaš, prazna puška odkad igra za reprezentaciju.

Ustvari igrač koji je nosio cijelu ekipu je Perišić, on je igrao ko avion, svaka čast. I da je igrao Pjaca, mali ide okomito na gol, prodoran ali i on ima još učit( npr ono je morao pucat pri kraju a ne ić na liniju i imat dodire viška)

Perišić je igračina i Santos je to skužio, njega udvojio i gotova priča, mi smo tup mač. Al da je ovaj uveo Pjacu umjesto panja Mandžukića onda bi se njih razvuklo. Kaže Čačić, golgetera se nekad mora i čekat. Da al ako vidiš da dolazi u šanse. Ali on je bio užasan, dobro vjerovatno bi zabio onaj gol da mu Vida nije skinuo loptu s glave ali tko zna, cijeli turnir je igrao rekreativno, nonšalantno, osim trčanja prema protivničkom golmanu. Drugi treneri ladno vade najzvučnija imena ako vide da im ne ide ili se ne trude dovoljno. Ovaj bi Mandžukića čekao do finala. A čovjek nije u formi, nije u forci, nema ga.

Portugal se skrompirao, pa oni su kontra nas išli na penale, onaj gol je pao ko grom iz vedrog neba, da mi nismo krenuli naprijed, oni bi čekali penale. Pa jebemti ekipu koja se uzda u penale. Dobro možda su računali na našu labilnost i svoju stabilnost ali to je ipak lutrija.

I skrompiraju se do naslova prvaka. Još im Francuska izbaci Njemačku a Nijemci se igrali s njima, meni su se Talijani sviđali u grupi ali Nijemcima nisu mogli ništa. Ništa. Koji glupi penali Nijemaca i to zaredom. I onda osvoji mrljavi Portugal a nisu 40% Njemačke. Ali tako to biva u nogometu.

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove