Vidi rezultate ankete: Tko ce biti prvak?

Glasači
17. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Hrvatska

12 70.59%
  • Francuska

1 5.88%
  • Njemacka

2 11.76%
  • Spanjolska

0 0%
  • Italija

0 0%
  • Neki autsajder

2 11.76%
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 82 PrviPrvi 1 2 3 4 5 13 53 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/1635

Tema: Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj

Naši danas previše pričaju. To nije dobro jer kad smo god previše pričali - loše smo prošli. Suprotno tome - kad nas je god bila ''prpa'' i kad smo bili skromni - rasturali smo.

Samo da danas - ne izgubimo.

Jel najbolje plasirni trećeplasirani - idu u drugi krug. I ako da valjda ih ide 4.

Čudno nikad me nije prpa kad igramo protiv najjačih - skoro uvjek bude dobro - ali kad igramo protiv ovih iz drugog ešalona znamo se opustiti i onda budu problemi!

Ne treba podcjenjivati Turke, to je dobra ekipa, a i narod im je fanatican. Bude teska tekma.

bit će škakljiva tekma, očekujem minimalnu pobjedu s jednim golom razlike, ili remi. samo da ne popušimo.

Citiraj Prvotno napisano od Rimokatolik Vidi poruku
    Rusi su sjajni,napadaju pijandure po gradu,vrlo mali broj Engleza je uopce spreman na saketanje,na stadionu biju ekipu s djecom.Jadno stvarno jadno.Zasto po Poljskoj nisu ovako akcijali,jer bi na svakom koraku naletjeli na ekipu koja je spremna uzvratit.A i na snimcima kada nalete na ekipu Engleza koja zastane i zeli se saketat eh kroz njih bas ne prolaze ko noz kroz puter.
    Francuska policija teska smijurija,prica o sigurnosti na najvisoj razini a nisu kompetentni obracunat se sa sakom huligana.
    francuska policija je okupirana nekim drugim aktivnostima, uglavnom napraivli su veliki zajeb kad su stavili u Marseille engleze i ruse, inače englezi su i 1998 tamo napravili rusvaj.

slažem se da su Rusi ciljano napadali, da su uglavnom gazili simpatizere. ali bože moj, to je tako, i englezi su nekad davno kad su bili u zenitu gazili sve po redu. ne treba biti licemjeran pa to negirat.

Putin je za razliku od engleske blagonaklon prema svojim huliganima, kao što je Vučić i Srbija blagonaklon prema srpskim, samo mi svoje gazimo i ponižavamo umjesto da im damo ordene za plemenito predstavljanje zemlje na međunarodnom huliganskom natjecanju.

Lukica !

Bravo Lukica !!!!!!!!

Badelj vanka, spusti loptu na zemlju, Srna više ne zna ubacit..Mandžukić ni sjena. Pjaca i Kovačić unutra..

ne komplicirati dodavanja..
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Badelj spor i traljav. Mozda bi trebalo Broza staviti na njegovu poziciju, a Kovacica na krilo. Rakitic tradicionalno nevidljiv.

Badlelj je toliko lopti prodao, Srna ne zna ubacit..van s njim Vrsaljko unutra..Mandža samo kendava, Perišić isto nije na razini..

preoprezna igra, naši u obrani stoje daleko od igrača, sreča da su Turci loši..

Brozović isto loš..nešto se mora mjenjat..igra nije tečna..Badelj obavezno mora van..svaka lopta mu je panika..

Zbog Eline i bokala vina

a jesu se isfulali za zlatnu medalju, ovoliko promašaja koliko su naši napravili u 2 poluvremenu dugo nisam vidio, sreća naša pa su Turci danas bili za kurac ali Česi i Španjolci neće, tako da moramo koristit svoje šanse inače ćemo najebat i opet nećemo proći za dlaku skupinu.

Dominantni smo bili u drugom poluvremenu, trebalo zavrsiti 3-0 kolko smo imali izglednih prilika. Odlicna igra, rekel bih da smo dosad najvise pokazali od svih repki. Bravo decki

Jebala ih njihova nonšalancija da se moram trest da Turci ne uvale neku krompirčinu a zamalo je bilo.

Zbog Eline i bokala vina

sa malo sriće moglo je bit 5 : 0. Turci jesu izgledali loše al to je uglavnom jer im naši nisu dali igrat. Da su svi odigrali besprijekorno..izgledalo bi čudesno.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Badlelj je toliko lopti prodao, Srna ne zna ubacit..van s njim Vrsaljko unutra..Mandža samo kendava, Perišić isto nije na razini..

preoprezna igra, naši u obrani stoje daleko od igrača, sreča da su Turci loši..

Brozović isto loš..nešto se mora mjenjat..igra nije tečna..Badelj obavezno mora van..svaka lopta mu je panika..
    Neka pati koga smeta, Hrvatska je prvak Europe.

Najbitnije od svega je kaj smo zabili gol u 41.

Corluka je MWP - Most wounded player

Neki od komentara na netu.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Jebala ih njihova nonšalancija da se moram trest da Turci ne uvale neku krompirčinu a zamalo je bilo.
    Da, ono me presla jeza kad sam videl da Sifo fulal loptu i da je Yilmaz mislim ostal pred golmanom. Sva sreca kaj je Corluka pratil i ispucal loptu. Klasa od stopera.

Perisic je top svjetska klasa, ocaran sam kak igra.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Najbitnije od svega je kaj smo zabili gol u 41.

Corluka je MWP - Most wounded player

Neki od komentara na netu.
    hahaha prc STEVANOVIĆU i njegovom fareu rečki četnik ne miruje, kaže da je LIJEPA LI SI fašsitička pjesma tako je to kad im uzmičeš umjesto da ih se odmah odjebalo na ZDSpremni da je to časni domoljubni i ono najvažniej STAROHRVATSKI POZDRAV!

uglavnom, kao što rekoše najvažnije je da smo zabili u 1941.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Da, ono me presla jeza kad sam videl da Sifo fulal loptu i da je Yilmaz mislim ostal pred golmanom. Sva sreca kaj je Corluka pratil i ispucal loptu. Klasa od stopera.

Perisic je top svjetska klasa, ocaran sam kak igra.
    ja sam više očaran njegovom frizurom, iako mu ni igra nije loša.

a Ćorluka je fenomen, vidi se da je to čvrsta posavska glava.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 12-06-2016 at 18:47

iz drugog ugla, ovo mogu samo Hrvati, jebote koja ludnica ne može nam ni Mamić ni Čačić euforiju uništit.

http://gfycat.com/ElasticPleasantIberiannase

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove