Vidi rezultate ankete: Tko ce biti prvak?

Glasači
17. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Hrvatska

12 70.59%
  • Francuska

1 5.88%
  • Njemacka

2 11.76%
  • Spanjolska

0 0%
  • Italija

0 0%
  • Neki autsajder

2 11.76%
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 82 PrviPrvi 1 2 3 4 12 52 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/1635

Tema: Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Citiraj Prvotno napisano od HR SOKOL Vidi poruku
    Normalno za Albaniju.Kako teku pripreme u Mostaru za sutra?
    Mogu Englezi daleko,ako ne bude penala u osminifinala
    izmijenjena je lokacija za javno gledanje utakmice u organizaciji udruge Uvijek vjerni:trebalo je biti ispred Kosače gdje se zadnji put gledala Hrvatska-Njemačka davne '98. i prebačeno je zapadnije,pored stadiona se gradi tribina za sutra...
    samo da bude fino vrijeme...
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

Spremnik HR SOKOL avatar
    Datum registracije
    Jan 2016
    Citiraj Prvotno napisano od kliker Vidi poruku
    izmijenjena je lokacija za javno gledanje utakmice u organizaciji udruge Uvijek vjerni:trebalo je biti ispred Kosače gdje se zadnji put gledala Hrvatska-Njemačka davne '98. i prebačeno je zapadnije,pored stadiona se gradi tribina za sutra...
    samo da bude fino vrijeme...

Moze sutra neki kratki izvjestaj? Kako su turci dozivjeli jos jedan poraz od Hrvata

vjeruj nema do osjećaja, kad si opijen tribinama, ista krv tu spaja se vrela dok se strasti bude, ista suza nam pada na dlan, htjela bi ukras predivan san, u njemu ista priča je, HRVATSKA IDE I NE STAJE !

vrije nam krv, i baklje se pale svuda oko nas, dižu se barjaci, rađa eksplozija i svi smo jedno i svim smo jedno, ajmo Hrvatska, ajmo do kraja, ajmo Hrvatska pobjedi svijet za nas !

ajmo Hrvatska, pobjedi TURKOGLUA ZA NAS !

Zar ti North navijaš za Hrvatsku? Više puta si pisao kako ne navijaš za HR i kako podržavaš izbacivanje HR iz natjecanja.

Gledam sad ove snimke gdje nekakvi debili , navodno Rusi, mlate neke ljude na zemlji, znači odeš na prvenstvo malo se zajebavti, navijati za svoju državu i onda ti dođe gomila nabildanih degenerika i spreme te u bolnicu, za ovo treba fantomku na glavu, pištolj i upucaj bez razmišljanja.

Cuj ove nekulturne Engleze, koncert zvizduka na himnu Rusije. Primitivci.

Ajmo Rusi.

Engleska-Rusija potegao sam nulu,ovih prvih sata Englezi brdo bolji,milsim da dobijaju ovo.Ruski debili se nemogu sastavit s loptom.Nemogu vjerovat da su ovoliki klosari.

Partibrejker Komari avatar
    Datum registracije
    Feb 2012
    .

Ako san ja dobro razumila danas u Marseillu nema ko Engleze nije mlatio

http://www.vecernji.hr/euro-2016-nav...icijom-1091521

Stadion me oduševio.

Utakmica..Englezi su već odavno tribali vodit s finom razlikom, ali...

Ajmooo baćuškee
    Prijateljima mogu kasniti, neprijateljima stižem na vrijeme
    WISLA KRAKOW HOOLIGANS.. 17, 500

Nula ipak uhvacena

Eto dođe ti na svoje
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    ali puno bolji su Englezi većim dijelom utakmice,u pojedinim trenucima Rusi se nisu mogli sastati sa loptom...
    štoperi im zajedno imaju 69 godina,a u vezi im fale dvojica glavnih igrača...
    ne priznam neriješen rezultat...
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

Citiraj Prvotno napisano od zaba1111 Vidi poruku
    Zar ti North navijaš za Hrvatsku? Više puta si pisao kako ne navijaš za HR i kako podržavaš izbacivanje HR iz natjecanja.

Gledam sad ove snimke gdje nekakvi debili , navodno Rusi, mlate neke ljude na zemlji, znači odeš na prvenstvo malo se zajebavti, navijati za svoju državu i onda ti dođe gomila nabildanih degenerika i spreme te u bolnicu, za ovo treba fantomku na glavu, pištolj i upucaj bez razmišljanja.
    a šta se ti praviš pametan, naraavno da navijam za hrvatksu, neću navijat valjda protiv, navijam protiv dinama i mamića uvijek ali protiv hrvatske ne mogu navijat. ne navijam ni za jednog plaćenika ni čačića, već za ime koje ipak ima malo dužu tradiciju od kretena mamića i čačića, iako je presmješno pričat o tim debilima da smo normalna država svi bi se mogli radovat pobjedama reprezentacije i dinama, ovako ima pol ljudi koji mrze reprezentaciju i dinamo više nego srbiju. a sve zbog Srbina Mamića, koji kao i Zoran voli Srbe i Jovanku Broz.

kako tebe ko turbo domoljuba to ne smeta, i tebi slične turbo domoljube ne znam, ali mene smeta. a uz to sve tip je lopurda i napravio nam je od reprezentacije svoj biznis izlog, živo me zanima kakva će postava biti sutra, saznat ćemo brzo u 15h je tekma.

HRT-ov stream Eura na HRTi je u HD. Puno bolja slika nego na TV. Rusi izvukli bod i pretukli engleze. Nije loše

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    a šta se ti praviš pametan, naraavno da navijam za hrvatksu, neću navijat valjda protiv, navijam protiv dinama i mamića uvijek ali protiv hrvatske ne mogu navijat. ne navijam ni za jednog plaćenika ni čačića, već za ime koje ipak ima malo dužu tradiciju od kretena mamića i čačića, iako je presmješno pričat o tim debilima da smo normalna država svi bi se mogli radovat pobjedama reprezentacije i dinama, ovako ima pol ljudi koji mrze reprezentaciju i dinamo više nego srbiju. a sve zbog Srbina Mamića, koji kao i Zoran voli Srbe i Jovanku Broz.

kako tebe ko turbo domoljuba to ne smeta, i tebi slične turbo domoljube ne znam, ali mene smeta. a uz to sve tip je lopurda i napravio nam je od reprezentacije svoj biznis izlog, živo me zanima kakva će postava biti sutra, saznat ćemo brzo u 15h je tekma.
    Samo neprijetalji i debili koji su nasjeli na neprijateljsku propagandu, a kao što znamo takvih ima i ovdje, ali za to smo mi tu, da razbijemo neprijatelja.

A ove ruske seljačine svakako treba izbaciti iz natjecanja, eno im Azija pa nek tamo sporvode azijatske debilane, u nas tome nema mjesta.

Spremnik HR SOKOL avatar
    Datum registracije
    Jan 2016
    Citiraj Prvotno napisano od zaba1111 Vidi poruku
    A ove ruske seljačine svakako treba izbaciti iz natjecanja, eno im Azija pa nek tamo sporvode azijatske debilane, u nas tome nema mjesta.
    Evo bas mi je javio prijatelj da je jedan navijac poginuo,gurnuli ga niz stepenice.Ruse ce polomit Poljaci samo ako se sretnu.Jebo ih onaj patuljak putin
    Posljednje uređivanje od HR SOKOL : 12-06-2016 at 02:09

Citiraj Prvotno napisano od Picaferaj Vidi poruku
    HRT-ov stream Eura na HRTi je u HD. Puno bolja slika nego na TV. Rusi izvukli bod i pretukli engleze. Nije loše
    a lijepo sam neki dan rekao, da će Putin izvršit invaziju na zapadnu europu, poslao svoje razbijače da im pošalje jasnu poruku prije prave vojne invazije.

Posljednje uređivanje od NorthStand : 12-06-2016 at 03:01

Rusi su sjajni,napadaju pijandure po gradu,vrlo mali broj Engleza je uopce spreman na saketanje,na stadionu biju ekipu s djecom.Jadno stvarno jadno.Zasto po Poljskoj nisu ovako akcijali,jer bi na svakom koraku naletjeli na ekipu koja je spremna uzvratit.A i na snimcima kada nalete na ekipu Engleza koja zastane i zeli se saketat eh kroz njih bas ne prolaze ko noz kroz puter.
    Francuska policija teska smijurija,prica o sigurnosti na najvisoj razini a nisu kompetentni obracunat se sa sakom huligana.

Citiraj Prvotno napisano od kliker Vidi poruku
    ali puno bolji su Englezi većim dijelom utakmice,u pojedinim trenucima Rusi se nisu mogli sastati sa loptom...
    štoperi im zajedno imaju 69 godina,a u vezi im fale dvojica glavnih igrača...
    ne priznam neriješen rezultat...
    Englezi su bili bolji, ali samo u prvom poluvremenu, u drugom sasvim druga priča. Što to znači koliko tko ima godina. Uostalom čovjek igra na takvom mjestu gdje ponajprije treba do izražaja doći iskustvo.

I plus je zabio gol.

Rusi su cijelo vrijeme igrali pogrešno. Trebali su pokušati preko krila. Imaju u sredini onog kolosa za napadača - a ne može doći do izražaja jer nema centaršuteva sa krila.

Nisu Rusi više od tri puta ubacili sa krila u drugom poluvremenu. Jedan od rijetkih ubačaja sjeo je na glavu onom starcu od 35 godina i lopta se našla u engleskoj mreži.

Bit će vrlo zanimljivo gledati Engleska - Wels!!!

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove