Vidi rezultate ankete: Tko ce biti prvak?

Glasači
17. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Hrvatska

12 70.59%
  • Francuska

1 5.88%
  • Njemacka

2 11.76%
  • Spanjolska

0 0%
  • Italija

0 0%
  • Neki autsajder

2 11.76%
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 82 1 2 3 11 51 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/1635

Tema: Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj

Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj

Jos malo do pocetka, mozemo polako poceti s euforijom.

Spremnik HR SOKOL avatar
    Datum registracije
    Jan 2016
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 07-06-2016 at 12:57

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    a Engleziće si stavio u autsajdere,Grunf?

ne da mi se razmišljati,evo mog posta sa konkurentskog foruma od prije pola godine,nakon što sam vidio ždrijeb ,a prije eksplozije Vardyja ove sezone...

Po zakonu velikih brojeva tipujem na Engleze ovaj put:vrijeme je više da nešto osvoje iako im ovo definitivno nije najjača generacija,ali sam uzeo u obzir blizinu Francuske (negdje sam pročitao da će biti sveukupno pola milijuna njihovih pijanih navijača,iako mi se to učinilo kao pretjerivanje ) te mali pad i zasićenje u igri ostalih top reprezentacija dok je kod Engleza glad za uspjehom itekako izražen.
    Uzeo sam u obzir i kostur prvenstva u nokaut fazi gdje će Englezi jurišati na prvo mjesto u skupini koje im donosi izbjegavanje domaćina Francuske te Njemačke i Italije do finala
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vjerujem da će se cajke oriti Francuskom. jesu ponijeli kazete Bobana Rajovića ili će im ovi dolaziti u intervalima u goste..da ožežu trube..
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

englezi su stoka sitnog zuba, nema većeg gušta nego gledat poraze engleza i talijana na EP,SP.

Citiraj Prvotno napisano od kliker Vidi poruku
    a Engleziće si stavio u autsajdere,Grunf?

ne da mi se razmišljati,evo mog posta sa konkurentskog foruma od prije pola godine,nakon što sam vidio ždrijeb ,a prije eksplozije Vardyja ove sezone...

Po zakonu velikih brojeva tipujem na Engleze ovaj put:vrijeme je više da nešto osvoje iako im ovo definitivno nije najjača generacija,ali sam uzeo u obzir blizinu Francuske (negdje sam pročitao da će biti sveukupno pola milijuna njihovih pijanih navijača,iako mi se to učinilo kao pretjerivanje ) te mali pad i zasićenje u igri ostalih top reprezentacija dok je kod Engleza glad za uspjehom itekako izražen.
    Uzeo sam u obzir i kostur prvenstva u nokaut fazi gdje će Englezi jurišati na prvo mjesto u skupini koje im donosi izbjegavanje domaćina Francuske te Njemačke i Italije do finala
    Ma oni su prenapuhani luzeri, stalno kazu da je ovo njihovo prvenstvo. Nikad nist od njih.

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    otkad su igrači redom osudili fašizam, odnosno "za dom spremni" boli me kurac totalno za tzv. repku , u biti navijan da ispadnu šta prije.

srna smrade mali smrdljivi nepismeni, doša si ka odrpanac krezubi u split a sad po mamićevon nalogu osuđuješ izmišljeni rasizam i fašizam, šupčiću plaćenički. kad se samo sitin kako mu se skandiralo "ooo srna jer ti si beštija", lipo si vratia torcidi to...

o mamiću, šukeru nema potreba pisat, još otkad su doveli ovog plaćenika bez obraza čačića, samo fali da taj debil napravi slučajno neki uspjeh pa da ispadne ka neki trener.

i da smrdljiva žuja proda šta manje pive... žuja koja je sponzor nacionalne vrste a reklamiraju je jugosloveni poput bitorajca, badovinca...

hahaha stvarno smo mi neviđena lakrdija od naroda, kakvi su to sve poltroni i prodane duše nije ni čudo da su nam drugi vladali skoro 1000 godina državom.

upravo zbog takvih koji staju na stranu mamića, a protiv navijača i "uligana" smo konjušari.

normalnu da ću navijat za reprezentaciju odnsono njeno ime Hrvatska, ali za te preplaćene pičketine i kozojebe koji staju na stranu mamića šukera i karamarka, ne pada mi na pamet.

na koncu konca, nije se Slobodan Praljak borio protiv prošlosti svog oca, i bratstva jedinstva da bi nam sada poltroni odlučivali što ćemo mi mislit u svojoj državi o navedenima.

dok prodaju frazetine o fašizmu rasizmu jasenovcu antisemitizmu antifašizmu i tome slično, to su sve obični demagozi koje ne treba shvaćat ozbiljno.

Ajmo Rumunji.

Francuzici

Payet odlican, vidi se da ga je Bilic treniral.

šteta, prdoše rumunji ali dobro su odigrali.

Da, dobri su bili. Francuzi su pretromi, prestari i preteretni, da im nije bilo Payeta izgubili bi tekmu.

Spremnik HR SOKOL avatar
    Datum registracije
    Jan 2016
    Fali jako Karim Banzema.Prva utakmica i jos otvaranje Eura pred domacom pubiklom,pritisak ogroman!!kapa dole Payetu!!Svaka cast Rumunjima,koji su nepravedno podcjenjeni danas svi igraju nogomet bit ce tu jos puno iznenadenja.Sve vise ljudi iz nogometnog svijeta hvali Hrvatsku,a ja je volim vise od svega i nemogu joj okrenit leda makar iz dna duse mrzim lopove oko nje.Kad cujem himnu,vidim ruku na srcu,sveti dres,nas barjak!!sjetim se komunjara kako pate
    Volio bi da se susjedi( komsije) ukljuce malo na ovu temu zanima me i njihovo misljenje.Kako vide sanse Hrvatske? Njihove favorite?komentare ostalih utakmica itd...
    Posljednje uređivanje od HR SOKOL : 11-06-2016 at 13:09

Francuzi dobise sugavo tekmu, razumijem pritisak je bio prisutan otvaranje,oni domacini al opet iako sam na njih gledao kao na neke pritajene favorite losa su ekipa i nemam straha ako se sudarimo sa njima itekako ih se moze dobit,Rumunji su me iznenadili jako ugodno,cvrsto,hrabro odigrali.Mislio sam da Svicarska iz ove grupe prolazi kao druga al kad sam ove vidio moglo bi biti svega.

Ljudi podcjenjuju i Albaniju, bit ce oni danas tvrdi orah isto. Rusi dobijaju Engleze laganini.

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    danas se navija za Albaniju,normalno...
    a Englezi se ne spominju među prvim favoritima,nemaju pritiska i zato će odigrati turnir na viskoj razini...
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

Spremnik HR SOKOL avatar
    Datum registracije
    Jan 2016
    Citiraj Prvotno napisano od kliker Vidi poruku
    danas se navija za Albaniju,normalno...
    a Englezi se ne spominju među prvim favoritima,nemaju pritiska i zato će odigrati turnir na viskoj razini...
    Normalno za Albaniju.Kako teku pripreme u Mostaru za sutra?
    Mogu Englezi daleko,ako ne bude penala u osminifinala
    Posljednje uređivanje od HR SOKOL : 11-06-2016 at 15:38

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove