Vidi rezultate ankete: Treba li preimenovati Trg marsala Tita?

Glasači
14. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da

14 100.00%
  • Ne

0 0%
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/36

Tema: Krug za trg - deseti put

Krug za trg - deseti put

Građanska inicijativa Krug za Trg organizirala je deseti put javni skup na kojem je ponovila zahtjev za preimenovanjem Trga maršala Tita u Kazališni trg, čime se, kako su kazali, ispunjava rezolucija Hrvatskog sabora o uklanjanju tragova totalitarnih režima.

Brojni podupiratelji Udruge okupili su se danas u Zagrebu na sjevernom platou ispred Hrvatskog narodnog kazališta, noseći zastave i transparente poput “Tito, masovni ubojica i terorist”, “Tito na vrhu liste svjetskih zločinaca”, “Zločinci i zatirači ljudskih prava nisu zaslužili imena trgova” , te pjevali budnice poput “Ustani bane”.

Koordinator Kruga za Trg Ante Beljo rekao je da iza takvog imena trga stoji jugoslavenski totalitarizam, koji je u Hrvatskoj danas na djelu.

“Oni sebe zovu antifašisti, ali među njima su u dosta slučajeva objedinjeni četnici, udbaši, orjunaši i nevladine organizacije,” rekao je Beljo i dodao da domoljubi ne će dati hrvatsku državu koju su stvorili nakon 800 godina.

“Ne ćemo vas više plaćati i žalite se koliko god hoćete”, kazao je Beljo za nevladine udruge te poručio: “Naša se generacija mora riješiti tereta naših mitologija, koje ne smijemo ostaviti djeci”.
    http://narod.hr/hrvatska/krug-za-trg...-kazalisni-trg

Ima li sanse da se preimenuje taj trg ili ne? Vidim da su objavili da je u kuci napadnuta koordinatorica udruge krug za trg. Je li to povezano s ovom inicijativom?

http://www.hrsvijet.net/index.php/vi...kuci-u-zagrebu

http://www.vecernji.hr/zg-vijesti/ra.../multimedia/p2

ma tko će promjenit naziv, Bandić i ova kopilad s kozare grmeča i cijele bivše raspale jugoslavije, ovakav šljam što živi u zagrebu ne živi nigdje, tu je dovučen najveći šljam što živi u ovoj državi i umjesto da je glavni grad države srce kucavica i nacionalni centar, oni su ga pretvorili u komunističku sjevernokorejsku vukojebinu, s anacionalnim parazistima koji slave nekakva oslobođenja zagreba u režiji partizana i četnika 1945. komunistički šljam uništava ovu državu uz pomoć političkih elita koje su ogrezle u kriminalu, i zbog svojih interesa nisu u stanju presijeć vrpcu i ovu đubrad jednom za svagda stvait u red, naravno SDP ovakve parazite uzgaja ali pravo pitanje glasi što radi HDZ da dotična govna minimalizira, i da se distancira barem službena politika od ovakvih i financiranje njihovih orgija u čast borbe protiv vlastite države i ubijanje vlastitog naroda, zar mi živimo i dalje u jugoslaviji sudeći po slavljima posvećnima partizaniam i takozvanim narodnim osloboditeljima mi niakd nismo ni prestali biti dio jugoslavije, jer političke elite i lijeve i desne se natječu kako što više ovoj gamadi dati za pravo i toleriraju i financiraju njihove aktivnosti i atkiviste. dok u isto vrijeme vide fašizaciju hrvatske na svakom koraku, i na ljude koji su ZDSpremni vrše presing, kad vidim koja je kopilad povrijeđena tim pozdravom iskreno mislim da bi trebali počet i sieg heil skandirat na stadionu pa neka imaju do daske materijala za teze i tezice da smo fašisti, koga boli kurac šta ta đubrad komunjarsak misli, jebe mi se za tu gamad i njihove židovske gazde.

naravno financira ih zajednički proračun, ali bitno da se oko NDH ima "jedinstven stav" i da levi i desni osuđuju pavelićev režim, dok mirno prate komunističke orgije koje se sve jače odvijaju po glavnom gradu države. jebo njima svima pas mater retardiranu, ali to je HDZ to je njihova politika da su išta radili kako treba, ova đubrad bi i dalje bila u mišjim rupama kako je i bila 1991. što tada nisu palili krijesove na takozvano oslobođenje zagerba 1945, zato jer bi u prvom bunaru završili paraziti eto zašto.

mislim dok nekome ne pukne film, braniteljima i naivjačima da će se ova gamad okupljat a kad ih se jednom pošteno isprebija neće ih više biti nigdje za vidjet. ali po meni već se zakasnilo, trebalo je tu gamad još prije 10 godina isprebijat. kad samo vidim koliko su se u ove zadnje 4 godine unezvijeri ti famozni antifašisti, posebice u zagrebu to nema nigdje takve kopilad to je najveći šljam na svijetu to uspoređivat s fašistima je uvreda za fašiste. da su fašisti ta govna umlatili i krvi im se svima napili, ja bi prvi čestitao fašistima, prvi. od tog šljama većeg nema, i točka! Hrvatska je najbolji primjer koliko je taj anacionalni šljam opasan za državu, i jedan narod koji se kroz cijelu poviejst bori za svoj opstanak, a oni slave našu propast 1945 kao oslobođenje, slave BG i Jugoslavenske zatvore i ubojice ko narodne osloboditelje, sprdaju se otvoreno s ovom državom i narodom, a vatrogasci i policija im drže lojtre, koja nakaradna država ali kad već narod ima živaca trpit govna neka nam ih. da smo normalni, odavno bi se skupila kritična masa i nalupala stoku i na bundeku i na jarunu i na savi da im ne bi palo na pamet više nikad prismrdit istim destinacijama a kamoli pali nekakve krijesove. ovo je prestrašno što se događa, nedanvo su nam četnici upali u grad nigdje nikoga, sada ovi pale krijesove u šta se pretvara glavni grad tobože hrvata ovo je paris u pelenama.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 08-05-2016 at 06:22

.

upravo zbog ovih govana sam ustaša, i biti ću to dok ne umrem, nikakve to nisu ideološke podjele, tu postoji samo dvije opcije prva je ZA HRVATSKU DRŽAVU, A DRUGA PROTIV. antifašistička govnjarija je uvijek bila i bit će remetilački faktor za Hrvatsku državu, kako je ta gamad to bila za vrijeme 2ww, tako je i danas, 1991 ne slave pad berlinskog zida niti pale krijesove u čast pada komunizma, ali zato uredno obilježavaju sve dermeke u kojima obilježavaju pad ustaškog režima koji je za razliku od ove stoke za hrvatski narod istinski želio priskrbit slobodu. slobodu od ovakvog nakaradnog šljama koji se nakotio od 1945 ovdje, i Židova koji su glavni ali baš glavni hegemonistički faktor u svijetskoj politici i koji teroriziraju cijel svijet financiranjem ovakvih parazita. nikakvi neonacisti nisu problem niti neoustaše, dapače da je u europi više neonacista i neoustaša i neosvih mogućih vrsta fašista bilo bi joj puno bolje. jer onda ova gamad sukpa s svojim bogatim židovskim sponzorima iz amerike i europskih centara moći ne bi mogla ponašat se ovako, i neometano palit krijesove u čast nekakvih antifašističkih obljetnica. oni govore da je ovo ideološka podjela, nije ovo nikakva ideološka podjela ovo je javno veličanje genocida nad hrvatskim narodom koje tolerira hrvatska država i sve državne službe koje bi ovavku devijantnu narav trebali sankcionirat, kako naša partizanska antifašistička policija lomi kosti našim navijačima i uvodi red na stadionima za svaku sitnicu, zanimljivo je kako na ovakve događaje ni očima ne zatrepere a kamoli da suču svoje pendreke i mlate kopilad koja provocira sav normalana narod u ovoj državi i slavi krvave pirove usranih partizana u glavnom gradu države, i to sve uz blagoslov obadvije vodeće stranke HDZ i SDP.

HDZ je na vlasti, a ponaša se kao da je u oporbi, da su oni na vladari u državi poslali bi policiju da ove u red stavi jer javna mjestas nisu mjesta na kojima nekakav ološ može izvodit svoje cirkusarije ovog tipa.

dok god Policija bude tolerirala ovakve u glavnom gradu države, i politika ne poduzimala ništa da se ovakve dermeke uzjebalih smrdljivih partizana i jugoslavena i da im se zabrani javna okupljanja u čast propasti hrvatske države u kojoj danas živimo, mi smo jedina država na svijetu jedina u kojoj smrad BANDIĆ i vlada toleriraju obljetnice koje slave borbu protiv vlastite države, navedite mi narod koji tolerira brezovicu srb i jasenovac ko mit kojim se sotonizira cijeli narod, gdje to ima još, gdje se borba za vlastitu državu naziva fašizmom kako je to u hrvatskoj slučaj i gdje se ustaška vojska koaj je hrvatska vojska nikakav paritznaska komunistička govnjarija smrada tita koji je skupio najgoru kopilad od vardara do triglava da bi uništio hrvatima državu, i to se danas slavi u glavnom gradu države uz blagoslov policije i još im vatrogasci asisitiraju u dermecima uz blagoslov koga drugog nego onog majmuna Bandića koji je u trci s Josipovićem mahao križem i spominjao crvenu hrvatsku koje je ssam najbolji predstavnik, jebo mu pas mater udbašku.

zgadilo mi se sve u ovoj državi, a najviše dvostruki kritijeri gdje se sustavno tolerira komunistička sranja i jugosalvnski ološ a hrvate i hrvatsku državu sotonizira i naziva ffašističkom, dokle god država bude tolerirala ta govna i ovaj mazohizam nama četnici ne trebaju, a vi idalje spominjiete usrane partizane i živite u iluziji kako je jedan taj smrad jedan jedini taj smrad želio hrvatskoj oslobođenja od fašizma, da su htjeli napravit nešto dobroga, nikad sen e bi boriili za tita niti bi služili idiotu koji je rezervna verzija mihajlovića za danak u krvi hrvatima.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 08-05-2016 at 08:00

dokle god se ne budu proveli zakoni kao u poljskoj, koji će ići i do dvije godine robije za komunistički ološ koji ističe javno zvijezde peokrake i slavi jugoslavije i propale komunističke režime, nemamo mi šta pričat od državi HDZ govna su odustala od lustracije, a koliko vidim Tomica više ne spominje ni micanje tita ni u onni mjestima gdje je HDZ na vlasti.

sve u svemu, od svih govana komunističkih HDZova "domoljubna" su najgora. koliko puta ste izdali vlastito biračko tijelo, stoko nakaradna ? ovi komunisti barem nisu licemjerni, barem cijelo vrijeme viču da su za tita i partiju pa ljudi mogu izabrat što podržavaju, a vi stoko se predstavljate u ime nacionalistas i ne radite ništa za te naiconaliste ni kad ste u vlasti ni kad ste u oporbi, ali da zato ponavljate ko komunjare da ste antifašisti to vam je očito najvažnije jebo me pas ako ćete ikad bijednici jedni dobit moj glas, nikad taman mi se kurac osušio prije ću ga dati ovim deklariranim udbašima komunjarama i hoštaplerima srbofilima iz SDP-a nego vama.

Dizem temu, Mikulic iz HDZ-a je najavio preimenovanje Trga J. B. Tita u Kazalisni trg i zatrazio podrsku Bandica koji je rekao da je najpostenije pitati purgere na referendumu koji bi se odrzao u vrijeme lokalnih izbora. I da je Tudman to pitanje skinuo s dnevnog reda 1994. godine.

Ocekivan stav Bandica jer stalno pita purgere oko svih bitnijih stvari koje uradi u Zagrebu.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Čim je hdz za mijenjanje imena nešto nije u redu, vjerojatno će trg nazvati po pupovcu.

Falio je ovaj brutalni sarkazam
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Partibrejker Komari avatar
    Datum registracije
    Feb 2012
    Ivan Ike Mandurić
    Bivši komunist, a danaašnji perspektivni HDZ-ovac Mikulić zabrinut što je Bandić promijenio stajalište o imenu trga zločinca i hrvatskog krvnika maršala Tita. To govori netko tko je bio ambiciozan kadar Titove partije. Dakle, netko tko se od Bandića razlikuje samo po tome što je prije njega učinio isto.
    Mene brine što intimno stajalište vjerojatno nije promijenio ni jedan ni drugi. Ali spremni su presvući kaput kad se više ne da nositi onaj stari.
    ..

Sve rekao.
    Taj Mikulić je ono ljigić..ali baš
    Prijateljima mogu kasniti, neprijateljima stižem na vrijeme
    WISLA KRAKOW HOOLIGANS.. 17, 500

Ovakve situacije daju nadu da su se stvari počele polako mijenjati. Možda će sve ostati po starome i možda ništa neće biti od ovoga, ali lustracija na svim nivoima će kad tada započeti. Ne može se to dovijeka sputavati. Sporo ide, ali doći će jednom sve na svoje.
    ...oblak je moj dom, oblikujem ga po svom...dosadno je kretati se tlom...

Citiraj Prvotno napisano od Komari Vidi poruku
    Ivan Ike Mandurić
    Bivši komunist, a danaašnji perspektivni HDZ-ovac Mikulić zabrinut što je Bandić promijenio stajalište o imenu trga zločinca i hrvatskog krvnika maršala Tita. To govori netko tko je bio ambiciozan kadar Titove partije. Dakle, netko tko se od Bandića razlikuje samo po tome što je prije njega učinio isto.
    Mene brine što intimno stajalište vjerojatno nije promijenio ni jedan ni drugi. Ali spremni su presvući kaput kad se više ne da nositi onaj stari.
    ..

Sve rekao.
    Taj Mikulić je ono ljigić..ali baš
    Jasno, Bandić je samo lik koji vješto pliva u svim situacijama i opcijama.

Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Čim je hdz za mijenjanje imena nešto nije u redu, vjerojatno će trg nazvati po pupovcu.
    Predloženo je da se preimenuje u Kazališni trg. Pupovac doduše jest teatralno patetičan, ali mislim da to ipak ne bi bilo po njemu.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Dizem temu, Mikulic iz HDZ-a je najavio preimenovanje Trga J. B. Tita u Kazalisni trg i zatrazio podrsku Bandica koji je rekao da je najpostenije pitati purgere na referendumu koji bi se odrzao u vrijeme lokalnih izbora. I da je Tudman to pitanje skinuo s dnevnog reda 1994. godine.

Ocekivan stav Bandica jer stalno pita purgere oko svih bitnijih stvari koje uradi u Zagrebu.
    Najobičnije licemjerje.
    Postoje gradovi u kojima je HDZ godinama na vlasti, a u tim gradovima još uvijek postoje trgovi i ulice nazvani po zločincu Titu.
    Neka me netko ispravi, ali mislim da se radi o Velikoj Gorici, Karlovcu i Zaprešiću.
    A kakva je tek glupost prijedlog kako bi se o tome odlučivalo na referendumu....
    Broza i komunizam treba zabraniti zakonom, kriminalizirati, zakonom o zabrani veličanja totalitarnih režima to treba riješiti na nivou cijele države, a ne nekakvim lokalnim referendumima rješavati grad po grad.
    Na taj način nikad nećemo riješiti npr. istarske gradove u kojima postoje takvi trgovi i ulice, jer tamo nikad na vlast neće doći oni koji bi bili za promjenu, a bojim se da ni na referendumu u Puli, Poreču ili Umagu ne bi prošlo.

pa danas je HDZ-ovac Burić u Šibeniku sudjelovao u otvaranju nekakvoh muzeja antifašizma i sav ponosan govorio o kontinuitetu borbe za Hrvatsku a ovamo njegov stranački kolega bi fol skidao Titov trg u Zagrebu.

prema tome HDZ-ovci opet bacaju fore i fazone i to baš ovaj Mikulić koji je bio u Savgezu komunističke omladine prije rata.

To su sve blaoni i vabljenje ovaca na sol..a sve u cilju saniuranja štete..lažni patrioti, kukavice i izdajice..tzo su HDZ-ovci ( ne milsim na jaedne glasače naravno) već na vrh HDZ-ea.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od no_surrender Vidi poruku
    Najobičnije licemjerje.
    Postoje gradovi u kojima je HDZ godinama na vlasti, a u tim gradovima još uvijek postoje trgovi i ulice nazvani po zločincu Titu.
    Neka me netko ispravi, ali mislim da se radi o Velikoj Gorici, Karlovcu i Zaprešiću.
    A kakva je tek glupost prijedlog kako bi se o tome odlučivalo na referendumu....
    Broza i komunizam treba zabraniti zakonom, kriminalizirati, zakonom o zabrani veličanja totalitarnih režima to treba riješiti na nivou cijele države, a ne nekakvim lokalnim referendumima rješavati grad po grad.
    Na taj način nikad nećemo riješiti npr. istarske gradove u kojima postoje takvi trgovi i ulice, jer tamo nikad na vlast neće doći oni koji bi bili za promjenu, a bojim se da ni na referendumu u Puli, Poreču ili Umagu ne bi prošlo.
    Naravno da je glupost. Naziv nekakvog trga ili ulice je samo posljedica, a nikako uzrok. Ako se želi nešto riješiti onda je potrebno čistiti uzrok tj. ovo što navodiš, osuđivanje zločinačkog režima kojeg je osudio sav moderan svijet samo je kod nas zaštićen. Dijelom zbog patološke mržnje, a dijelom zbog posla i svoje svrhe postojanja. Što bi razne udruge, političari i novinari radili da nema izmišljenih ustaša koje još tumaraju po ovim područjima. Moraju izmišljati stalno nove afere i vući na svoju stranu kako bi dobijali novac jer, realno, što oni znaju raditi i kakve su im kvalifikacije. Da ih staviš dva dana na tržište krepali bi kao miševi jer njihove ruke motike nisu vidjela, samo partijska knjižica. Tako da osuda režima, a potom i uklanjanje svih posljedica tog užasa je put ka nekom novom i pravednijem putu.

No, u ovakvih uvjetima je i ova priča o promjeni imena dobra jer bolje da se priča o tome, pa od koga god dolazilo, nego da se uopće ne spominje. Mislim da ćemo uskoro gledati neke nove vjetrove u našo zemlji iako i danas situacija izgleda jako loša i beznadna ja sam uvjerena da je neke stvari nemoguće zaustaviti kada se zakotrljaju.

Vlastelinka ZGabriel avatar
    Datum registracije
    Mar 2012
    Blog Entries
    5
    hm, šta će Banditić ako daj Bože izglasamo promjenu imena? hoće li friško nakon referenduma opet na Bundek s Titovim bedžom na reveru?
    Ti nisi ono što jesi sad, nego ono što tek možeš biti! Ti si trenutno žir, ali smisao tvog života je biti hrast! ~ T. Ivančić

יֵשׁ מֵאַיִן

je a antifašisti su se ubili prebili umorili oznojili muški u borbi za NDHrvatsku, ti idioti bi za početak trebali shvatit par jednostavnih činjenica.

prva je usprkos dalmatincima purgerima zagorcima i istranima u partizanima, da partizansku vojsku mahom čine Srbi, neka se ti idioti zapitaju zašto ju čine mahom Srbi, i što to oni rade zajedno s srbima u istoj vojsci ?

isto tako, tu vojsku su činili okosnicu njenog vrha komunjare ! Tito Ranković Popović i drugi, i prije rata su bili komunjare, nisu se slučajno partizani ukrasili petokrakama na glavi, dakle nema govora o antifašizmu ni sekunde a to što su se borili protiv fašista, borili bi se oni protiv svakoga ko bi im bio prijetnja za dolazak na vlast, dakle dolazak komunista na vlast, oni su se poslužili tim trikom u maniri one "ruka ruku mije" na koncu konca nije kapitalistički zapad slučajno podržo ta komunistička govna u cijeloj istočnoj europi protiv "fašista" našla se "braća" protiv "zajedničkog neprijatelja".

a koliko su komunjare i kapitalisti zapadni kompatibilni vidjeli smo nakon 1945.

druga stvar, kad će konačno idioti koji veličaju partizane shvatit da partizani nikada ni u najluđim snovima nisu razmišljali o samostalnoj nezavisnoj hrvatskoj ? i da je njihova borba i bila, da Hrvatska postoji ali samo u okvirima Jugoslavije, dakle zapravo Hrvatske nema jer je nije ni bilo dok god je postojala ta nakaradna država.

i zato je antifašizam nepojmoljiv i nepoveziv s hrvatskim nacionalistima i domoljubima, jer nema nacionalita i domoljuba koji želi jednog dana svog života provesti u toj njihovoj antifa Jugoslaviji.

i zato nema pomirbe partizana i ustaša, Tuđman da je imao imalo pameti u glavi to bi znao i ne bi o tome previše srao.

ali razumje zašto je pričao to što je pričao, zato jer je i sam bio dio tih govnjara i s njima tikve sadio jedan dobar dio svog života. i neke greške 1990ih je i napravio baš zato što je bio involviran u te strukture.

i zato sam se ja zakleo više nikada neću na izborima glasat za bilo koga tko je bio partizan i ko je u kući imao partizana, Kolinda je najbolji primjer da od tog brašna kruha nema.

a što se tiče Tite, Tito je nebitan, puno su štetniji za hrvatsku dans TITIĆI koji i dalje održavaju kult ličnosti te krepaline, i svih tih antifašista, oni baštine tu antihrvatsku borbu danas pod lažima da su se borili za hrvastku nekakvu socijalističku, a mi svi znamo dobro da je ta stoka rasturila sve što je mogla rasturit s hrvatskim predznakom nakon 1945, bolje nego što bi to napraivo četnik Draža da je kojim slučajem nakon 1945 dobio mandata na ovim prostorima ko drugi izbor saveznika.

dakle što želim reći, želim reći da su komunjare definitivno u svom antihrvastku a tu ubrajam i partizane koji su iznjedrili to antihrvatstvo i danas ga patentiraju i veličaju sto puta veći problem za hrvate od četnika i srba. jer srbe i četnike smo porazili u ratu, a ova bagra rovari stalno iz nutra i nameće nam svoje poremećene poglede na našu prošlost a samim time i na sadašnjost i budućnost.

i zato tu pomirbe i kompromisa nema, i zato ćemo i dalje ostati u bunkeru do novog rata. u kojem se iskreno nadam nećemo sao četnike potaracat, već i ove idolopoklonike "ljubičice bijele" koje već 80 godina vode specijalni rat ne samo protiv hrvatske države već i samog hrvatskog naroda kojeg žele uništit tim svojim antifašistčkim jugosalvenskim partizanskim mitovima kako su se oni borili za hrvastku, partizani i domoljublje odnosno nacinoalizam ne idu u istu rečenicu, kao što ni ustaše ne mogu u istu rečenicu s antifašizmom i kraj priče. a ovi idioti koji potenciraju domoljublje u partizana su upravo to idioti, nema jednog domoljuba u tih partizana niti je hebrang niti je bobetko niti je tuđman to bio kad je s tim govnima tikve sadio.

ne možeš biti u taboru antihrvata koji raslojavaju i uništavaju sve hrvatsko, i onda pričati o domoljublju i nacionalnoj svijesti kao što to radi ova tuketina na pantovčaku koja samo zapravo gleda svoju guzicu i još jedan mandat koji će dobit od potomaka ustaša i domobrana, jer nisu za nju glasali partizani i antifašisti kako to ta tuketina misli i kako se ponaša, već upravo ovi drugi. i baš zato na idućim predsjedničkim izborima svkai Hrvat domoljub i "ustaša" treba ostati kod kuće, da se ta "domoljubna partizanka" uvjeri koliko partizana i antifašista glasa za nju !!!!!!!!!

a drug Tito će još dugo biti ikona hrvatske, jer je ovo prava pravcata komunsitička vukojebina od države, nema tu antifašizma ali ima puno i previše komunizma i komunjara. to što se oni danas nazivaju svim mogućim nazivima, a ne onim koji su baštinili 45 godina jugoslavije to definitivno nije moj problem niti ostalih nacionalno svijesnih hrvata koje opet manipulacijama i komunističim propagandama žele unovačit u nove pionire malene i partizane. srećom mislim da su mlađe generacije puno pametnije, usprkos činjenici da i u tim mlađim generacijama ima degenerika koji kurca ne razumju, mislim da je većina ipak antijugoslavenski a ne antifašistički nastrojena. i zato vjerujem da za Hrvastku ima budućnosti,a ovim idiotima i treba ostaviti taj trg kad ih toliko golica, jer na koncu konca Jugoslavije nema Tita nema Partizana nema, ali zato ima njih idiota koji na sve to nostalgično gledaju dok svaki dan osuđuju Ustaše NDH i nacionalizam. naravno mislim i ne levu i desnu partiju, HDZ-SDP.

i sve glasače istih, da je HDZ išta drugačiji odavno bi mi to pitanje riješili, kao što bi se riješilo i ono slovnsko stratište odavno, da je Tuđman htio. ne vjerujem ja ni u nevinost Tuđmana previše po tom pitanju, očito je i on osobno bio involviran u svakakve gadosti pa nije načimo tu temu. u biti u to uopće ne sumnjam, jednom partizan uvijek partizan.

ali Tuđman je ipak oprao svoje grijehe za razliku od ostalih "antifašista", koji su jednako uporni u svom zlu danas kao i te 1945 odnosno 1941.

Citiraj Prvotno napisano od ZGabriel Vidi poruku
    hm, šta će Banditić ako daj Bože izglasamo promjenu imena? hoće li friško nakon referenduma opet na Bundek s Titovim bedžom na reveru?
    dokaz više, da je ovo komunistička vukojebina jedina u EUniji od članica, koja nije ni načela rasčišćavanje komunističkih luđaka i zlodjela, ali zato na dnevnoj bazi osuđuju ustaše i fašizam.

to je takva licemjerna govnjarija, da bi ja za njih uveo posebna psihološka vještačenja, prvo za tog udbaša bandića. kojem sam dao glas kad se s josipovićem trko, ali je očito da je i on isto kalibra ko i taj protiv kojeg se trko.

a što se tiče te teme oko trga, jasno je da trg i sve što ostaje ostaje i dalje, jer ako naša predsjednica i premijer redovno hodočaste brezovicu što ne bi i veličali tita ? što ne bi u srbu slavli pokolje hrvata, pa to su oni, to je njihov antifašizam nama dao.

i onda će još patetično srat o podjeli naroda, ma koja podjela bando crvena, nema tu podjela nego ima vas komunjara koje panično brnaite svoju ostavštinu ocvale jugoslavije i tita. to ste vi kopiladi, veze vi nemate s hrvatskim narodom a kamoli državom, vi ste indoktrirana govanca koja već 80 godina maltretirate ovaj narod. to sam im i na večernjem reko na istoj temi, pa me zbanirali.

da se tim proljevima ljudi obraćaju direktnije, mislim da bi učinak bio puno veći, a ne ovako kad se glumata neka finoća stalno od koje kruha nema. sve je to ista komunistička oligarhija iznjedrila, cijela ta takozvana politička elita hrvatske vuče svoje korijene iz partije i komunizma, zato nema diranja u Tita njihovog Boga, i zato nema zabrane partizana i komunista odnosno petokraka kako su brže bolje zabrnaili 1991 ustaške simbole i stavili ZAVNOH u ustav, kakva međunarodna zajendica i pritisak izvana, mi da hoćemo možemo staviti u ustav zemlje da nam je Hitler napraivo državu, kad bi htjeli ali jasno je tko neće, ne Amerikanci ne Rusi ne Srbi već upravo ovi takozvani Hrvati antifašisti. to su oni, oni su stalno kukavičje jaje i kamen smutnje u našoj državi i našoj politici, i dok se tih govana ne riješimo biti će nam ovako u državi, nema nikakvog ekonomskog oporavka dok djeca komunizma i partizana vode glavnu riječ, to je svakom hrvatu i nacionalistu jasno ko dan.

ako i bude referenduma titov trg nažalost ostaje

Citiraj Prvotno napisano od pauk Vidi poruku
    ako i bude referenduma titov trg nažalost ostaje
    Uopće me ne bi začudilo.
    Očekujem masovan izlazak ''Purgera s Kozare'' na referendum.

Odbor za imenovanje ulica grada Zagreba je odbio prijedlog HDZ-a za preimenovanje trga Tita. SDP, HSU su bili protiv, suzdrzan je bio clan Bandiceve stranke.

Toliko o tome.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove