+ Odgovori na temu
Stranica 10 od 10 PrviPrvi ... 8 9 10
Prikaz rezultata str. 181/184

Tema: Hoće li Hrvatska blokirati Srbiju

Banned
    Datum registracije
    Apr 2012
    Blog Entries
    2
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    To je profesor na zagrebačkom sveučilišti..hehe Dejan Jović..srpski agent. eto zašto mi imamo to što imamo. Ugledni analitičar..inventar na hrvatskim televizijama.

To je kao da vama predavanja u beogradskom sveučilištu drži Dražen Keleminec.

Dakle niste vi nama problem, za vas znamo što ste i tko ste i što radite, što ste radili i što ćete raditi ako vam se pruži mrvu prilike. problem su naši mrsimujdi i izdajice. Tip predaje na zagrebačkom sveučilištu hahaha..pa šta će ti išta više.

da u Hrvatskoj ima političara i državnika ladno bi optužili vaš politički vrh na čelu s onim govečetom Nikolićem taj je svakako ratovao u Slavoniji a postoje osnovane sumnje da je tamo počinio težak ratni zločin protiv civila a i pičkousti se motao po Hrvatskoj u to doba i vikao da bre, srpska noga nikad neće kročit na Baniju i Glinu.

prvo njih dvojicu a onda redom..ima tu ihaaa...sve zao i gori..

Ali nema se mooda. Ovi nešto mrljave al sve je to ko kurac da oprostiš a SDP HNS i sličn ionako više vole glabat srpski k. nego sladoled, tako da možete biti mirni a pošto ionako ne želite u tu EU šta vas boli uvo.
    Trebe gledati je li čovek kvalitetan naučnik, a ne je li Srbin ili nešto drugo. Sad, ako i jeste Srbin, to nije neki izuzetak, pa Srbi su u Hrvatskoj najistaknutiji u mnogim oblastima društvenog života, i kao takvi afirmišu i vuku Hrvatsku napred.
    Npr. najveći filozofi su Milan Kangrga i Gajo Petrović - Srbi.
    Najveći naučnik je Nikola Tesla - Srbin.
    Najveći vojskovođa Svetozar Borojević - Srbin.
    Moram priznati da je ipak Krleža najbolji pisac, ali Vladan Desnica je tu u vrhu.
    Pa najbolji glumci Rade Šerbedžija i Đuro Utješanović.
    Šta ja znam, sport, najbolji košarkaš svih vremena Dražen Petrović, a najbolji košarkašli stručnjak brat mu Aca.
    Najbolji muzičari Đorđe Novković, Arsen Dedić...
    Najbolji tv voditelj: Aca Stanković...

Najbolji u politici nisu Srbi, a gde bi vam bio kraj da im dopustite da malo dođu do izražaja. Pa jedan Pupovac je po dužini trajanja u politici u rangu sa Šeksom i Mesićem, a nije nikada bio na nekim rukovodećim funkcijama. No, Hrvatska zbog toga sporije napreduje, šta da se radi...

Srbi su oslobodili Hrvatsku 1918, ustali protiv fašizma 1941. Srbi su u Hrvatskoj ono što je so u čorbi. Ja bih sve te Srbe prebacio u Srbiju, a šta bi ste onda vi?!

Citiraj Prvotno napisano od Aleksa Vidi poruku
    Trebe gledati je li čovek kvalitetan naučnik, a ne je li Srbin ili nešto drugo. Sad, ako i jeste Srbin, to nije neki izuzetak, pa Srbi su u Hrvatskoj najistaknutiji u mnogim oblastima društvenog života, i kao takvi afirmišu i vuku Hrvatsku napred.
    Moram priznati da je ipak Krleža najbolji pisac, ali Vladan Desnica je tu u vrhu.
    Šta ja znam, sport, najbolji košarkaš svih vremena Dražen Petrović, a najbolji košarkašli stručnjak brat mu Aca.

Najbolji u politici nisu Srbi, a gde bi vam bio kraj da im dopustite da malo dođu do izražaja. Pa jedan Pupovac je po dužini trajanja u politici u rangu sa Šeksom i Mesićem, a nije nikada bio na nekim rukovodećim funkcijama. No, Hrvatska zbog toga sporije napreduje, šta da se radi...

Srbi su oslobodili Hrvatsku 1918, ustali protiv fašizma 1941. Srbi su u Hrvatskoj ono što je so u čorbi. Ja bih sve te Srbe prebacio u Srbiju, a šta bi ste onda vi?!
    Mi bi odahnuli

Citiraj Prvotno napisano od Aleksa Vidi poruku

prije će bit i istinitije je da smo mi vas oslobodili 1915-te. zamisli miline da ti cijela Srbija izgleda ko Vojvodina prije nego je data vama na upravu.

Srbi so u čorbi, pa možda li je bilo previše soli pa je bilo prislano..sad kad je manje soli, može se i progutat.

btw pola tih srba nius znali da su "Srbi" a Teska je u prestonici boravio koliko ono, pola dana..logično jer čovjek je rođen kad "Srbi" u Hrvatskoj nisu imali pojma o srpstvu.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatsk...aterina-943878

USTAŠE DOLAZE U 5, PIČKA IM MATERINA. braćo SRBI NE DAJTE SE, ČUVAJTE POLOŽAJE I NE DAJTE FAŠISTIMA DA NAS POBEDE. Krajino zajedno do pobede, SRBADIJA JE UZ TEBE, krajina se vrće.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove