+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 4 1 2 3 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/81

Tema: hrvatski genijalci pod obručima...

Hybrid View

hrvatski genijalci pod obručima...

Šarić ponovo briljira 17 poena, i onda netko priča o atlecizmu, ljudi pustite fantaziju kad ode u NBA ima da pokida ko Bojan Bogom dani Bogdanović.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 26-03-2016 at 16:55

Ko pile kad kaki
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Čak 17 koševa

aj ti zabij 17 koševa, u euroligi kad je to tako ne bi ni 7 a ne 17, naravno bolje je kad je preko 20 ali bože moj treba doći u NBA ko Bojan pa će i on pucat 40+ po tekmi.

HRVATSKI PRVAK NA KOLJENIMA Cibona nakon 11 mjeseci uspjela pobijediti Cedevitu

očekujem izvješataj od grunfa, jel ti teško koliko te boli i tako to ?

Danny Ainge jucer bio na tekmi Cibone i Zadra.

javio se grunfek, živ je !

naravno ignorirao je pobjedu Cibone nad svojim crvenim antifašistima iz Cedevite.

Nebitna tekma, sad u finalu ne budu nijednu dobili.

Član u nastajanju LIKOTA avatar
    Datum registracije
    Nov 2012
    Sutra je 23 godine od kad nas je napustio najveći Hrvatski košarkaš Dražen Petrović. Nikada prežalje i nikada zaboravljen

https://youtu.be/RvKhmBZSV_U

Sve je manje suza
    a ti se ne ljuti
    slomljena nam duša
    u prsima ćuti
    GS IZVAN DOMETA

TheHomie

počivaj u miru kapetane.

maestro vodi nas do olimpijskog zlata.

Hrvatska dobila grčku, igramo protiv talijanskih cigana u finalu, nadam se da neće opet suci biti glavni akteri utkamice, idemo po tu kartu za Rijo.

bilo je očekivano da ćemo im pičku nalupat, sad ih treba za kraj prisilit da potpišu "rimski ugovor" u kojem se odriču venecije i trsta u korist hrvatske.

"Sretan sam, ne samo zbog plasmana u Rio, nego i zbog košarke u Hrvatskoj. Taj sport u posljednje 22 godine pati. Nakon 1995. nismo bili u tri najbolje ekipe u Europi. Prije par mjeseci smo vidjeli da ćemo biti u kvalifikacijama, a kada su tri čovjeka odbila klupu Hrvatske, rekli su mi, pokušaj nešto napraviti. Tada je počela priča. Nisu vjerovali u nas, ali igrali smo dvaput s Kanadom i pobijedili ih, počeli teškom utakmicom s Italijom koja nam je pokazala da se možemo natjecati", rekao je Petrović.

http://www.maxportal.hr/veselje-u-to...-lijepa-li-si/

VESELJE U TORINU: Košarkaši su odlazak u Rio proslavili uz pjesmu ‘Lijepa li si’ – video
    Mislim da je Milanoviću i drugovima ''ovo teško palo'', a posebno što naši ''dvometraši'' pjevaju pjesmu koja njih vrijeđa!

Možda zbog ovog slavlja i pjesme drugovi upute oštar prosvjed FIBI i traže da se Hrvatima zabrani slaviti uz ovu pjesmi MPT-a!

''Lijepa li si''!

Citiraj Prvotno napisano od Nervozni listonoša Vidi poruku
    Mislim da je Milanoviću i drugovima ''ovo teško palo'', a posebno što naši ''dvometraši'' pjevaju pjesmu koja njih vrijeđa!

Možda zbog ovog slavlja i pjesme drugovi upute oštar prosvjed FIBI i traže da se Hrvatima zabrani slaviti uz ovu pjesmi MPT-a!

''Lijepa li si''!
    ali i ti si antifašist ko Zoran, kako ćete se usuglasit oko toga da je LIJEPA LI SI PO SVIM PARAMETRIMA POGOTOVO ONIM ANTIFAŠISTIČKIM ?

posebice mislimo na one momente, kad Hrvati pobjeđuju i slave pobjedu uz tu nacifašističku pjesmu prepunu mržnje i genocidnih namjera.

i Perišić je bio naznočan povijesno iskoraku, pa ovo je neviđeno, hrvatski košarkaši na olimpijadi, samo 12 ekipa iz cijelog svijeta i mi smo tamo, vraćamo se polako na veliku scenu, puzećim korakom ali čovjeka veseli.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove