Mozemo se strpiti jedno prvenstvo. Zubac i Zizic su usli u dvije najjace ekipe NBA-a svih vremena i moraju se izboriti za poziciju. Klinci su, bijelci su i nije im lako.
Mozemo se strpiti jedno prvenstvo. Zubac i Zizic su usli u dvije najjace ekipe NBA-a svih vremena i moraju se izboriti za poziciju. Klinci su, bijelci su i nije im lako.
Ne zaboravi da nemaju ni karaktera.
Šarić je jedan od rijetkih igrača s karakterom i to je pokazivao uvijek koliko god ja mislio da je on bio precjenjen, divlji igrač..ali to sad nema veze.
I iako je izgleda, kako se ima znat čak etnički Srbin, bar po ocu, pokazuje se da etnicitet i da rođenjem Srbi mogu bit veći Hrvati od mnogih etničkih Hrvata što je uostalom pokazao i sam Dražen Petrović.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
I mama mu je isto Srpkinja, ali svi znamo da je to srpstvo hrvatskih pravoslavaca zasnovano samo na religiji tako da nije čudo da tako slabe i neprirodne veze pucaju i ustupaju mjesto jačim osjećajima, onima domoljubnima.
Žižić iz Bostona završio u Casima. Šteta što je Lebron ok čovjek ,a nije kao Jordan koji bi malog Žižića psihički uništio.
25. obljetnica smrti Dražena Petrovića...
U-16 košarkaška repka osvojila prvenstvo Europe. Prkačinov sin zabio zadnja 2 koša za pobjedu.
![]()
vidi ih što su sretni, iako čini mi se da neki već smišljaju izgovore za ne odazivanje u reprezentaciju.
Nažalost imam dojam da ništa ne će biti niti od ovog naraštaja a niti od bilo kojeg drugog. Prvo su nam banditi uništili prvenstvo stvaranjem usrane neojugoslavenske lige koja je spriječila razvoj hrvatskih klubova a time i mladih igrača a onda je NBA zabranila svim onim hrvatskim košarkašima koji tamo igraju da odu na reprezentativne utakmice jer je prvenstvo u tijeku i važniji je veliki derbi Chicago Dindu vs. Detroit Kangz. Kad se uništi regionalna liga i kada ti mladi košarkaši dobiju priliku razviti se u hrvatskom prvenstvu i kao izgrađeni igrači prodati se u jače klubove onda možda nešto i bude od ovakvih nadarenih dječaka, naravno uz uvjet da Hrvate prestane boliti dupe za košarku općenito.
hvala našim košarkašima što su nas poštedili živaca i nisu se plasirali na svjetsko prvenstvo na koje bi se ionako samo izblamirali ako bi ih idiot anzulović vodio a vodio bi kad bi imali nesreću da nas taj gluplji od kretena uspio plsairati jebem li mu maqjku bezobraznu kad nema stida da kaže da je tupav i nestručan
Posljednje uređivanje od franjevac : 18-09-2018 at 00:26
Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
Mi smo u ratu.
rok stipčević playmaker moj bože i zašto se ponižava ramljak dečko koji igra obranu ko zmaj anzuloviću da imaš obraza objesio bi se ili bar dao ostavku
Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
Mi smo u ratu.
Radja je konacno uspio u onome sto se 25 godina kuha, unistio je hrvatsku kosarku u totalu.
ima li ikakve šanse da dobijemo drugu europsku pozivnicu za kvalifikacijski turnir za OI 2020?
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Ma da, Rađa uništio.Jel ti znaš da mi zadnjih 20 godina igramo svjetska prvenstva na parove razbroj se? Kao i Olimpijade? Jedno prvenstvo smo tamo, drugo nismo. Ovo je kontinuitet rezultata, a i jauka javnosti. Rađa je legenda košarke i treba ga pustiti neka radi svoj posao, ništa ne dolazi preko noći. Nadam se da će biti dovoljno pameti da izađemo iz ABA lige.
Jesi li ti pratio kvalifikacije... covjek je za izbornike imenovao ljude sa kojima ispija kave, Skelin i Anzulovic, dva retarda kompletna. Popusili su kvalifikacije od Poljske, Nizozemske i Rumunjske.
POLJSKE NIZOZEMSKE RUMUNJSKE
Prije desetak godina za plasman na SP morao si biti medju prvih 5 na Europskom... sada kada ucestvuje 32 momcadi, samo totalni analfabeti nece ici na SP.
Za reprezentaciju nastupaju kumcad, Mustapic, Zganec, izredali su nekih 30 igraca kroz kvalifikacije, igra nikada gora, Anzulovic ne zna dvije recenice sastaviti.
A Radja nastupa sa notornim cetnikom Neletom Karajlicem po Beogradu.
Grobar hrvatske kosarke.
Spahija, Peras, Repesa su odbili. Rimac je imal posel. Ostal je izbor na mladim trenerima medu kojima su Nazor i Skelin bili vjerojatno najbolji izbor. Ja bih izabral Nazora, ali eto, oni su uzeli Skelina. Fiba i Uleb su se ppsvadili tako da smo mogli igrati samo s ABA igracima. Splet nesretnih okolnosti, 3 poraza za redom i sranje, pritisak javnosti i otkaz Skelinu. Onda ti tek nitko nece preuzeti repku, osim Zule.
Cak smo imali sanse, ali Zula je s 4 NBA igraca uspio izgubiti od Poljske. Smijesno. Ali to je zato jer nisu dali podrsku Skelinu dugorocno, na 4 godine. Kontinuitet je bitan.
To jedino zamjeram Radi, sto nema snage stati iza svog izbora i podrzati ga.
Zubac zadnje 3 tekme odlican, podosta pridonio u pobjedi nad Warriorsima.![]()
Sinoć u NBA naših šest košarakaša ukupno 106 koševa dali.
Hezonja 30
Šarić 23
Bender 19
Žižić 14
Bogdanović 13
Zubac 7
Doigravanje će da vide samo Bogdanović i Zubac, dok ostali igraju u Ž ekipama (osim Šarića koji igra u Minesoti jako čudna ekipa).
Bilo bi veliko iznenađenje da im ekipe prođu prvi krug doigravanja, jer ne ulaze kao favoriti.
Bogdanović je bio u odličnoj formi, i nosio je Indianu, ali zadnje dvije utakmice je odigrao jako loše pogotovo protiv Bostona gdje je ubacio samo 4 koša, a to im je bila utakmica koja im je mogla donijeti prednost domaćeg terena u doigravanju baš protiv te ekipe će i igrati.
Dinamo Zagreb, 29 + - 20