+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 5 PrviPrvi 1 2 3 4 5 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/81

Tema: hrvatski genijalci pod obručima...

i zubatac proigrao, zubo je veći nego najveći iz mora zato može lipit banane po cile dane.

Šarić opet briljira, ima da jebemo mamite u Riju.

Saric rastura. Dobili Francuze, kandidate za medalju. Lijepo je znati da smo blizu, jako blizu uspjeha. Bit ce veselje pratiti nase.

istina je da smo popušili od argentine uvjerljivo, ali i srbija je pala protiv njih, dakle igramo ozbiljnu košarku pripremite se za medalju, na kraju krajeva u riju neće biti domaćini mislim da se i ta argentina može prcnut, ništa nije nemoguće sve počinje od vjere u sebe i svoje mogućnosti, ako ne vjeruješ nećeš se usrećiti, ko je vidio ići u crkvu a ne vjerovati u Boga ? ajmo dečki, ovo je povijesna prilika da skinemo prokletstvo hrvatske košarke, i da uzmemo jednu medalju nadam se zlatnoj ali i brončana bi bila zlata vrijedna.

Brutalno zakucavanje Mazalina.

Ante Žižić, još jedan naš mladi biser, tu je zabil 24 koša uz 7 skokova. Tekmu poslije je Skoplju zabio 37 i imao 20 skokova uz indeks 56, 4. najveći u povijesti ABA lige. Stavljam video njegove igre protiv Partizana u Pioniru za Inkvija, vjerujem da bu zadovoljan kaj bumo konačno opet imali centra razarača. Inkvi molim komentar viđenoga s posebnim osvrtom na to da je mali 1997. godište.

Saric 19 koseva i 7 skokova u pobjedi protiv Miamija u gostima. :ceda

Nik Slavica zakucao nekog iz Mege u koš.

ovaj bi meni stalno igrao da sam trener reprezenatcije, stalno ga držat unutra i kad ga ide i kad ne ide, ovakvi potezi dižu moral momčadi u trenu.

e moj Dragane...

Prvi dvostruko-dvoznamenkasti učinak Bendera. Bogdanović rutinski zabio 26 koševa. :ceda

Šarić asistencija za pobjedu.

Zubac jučer 11 koševa i 13 skokova za 26 minuta.

Blokada nad Jokićem, čisto da se vidi kaj bu se u budućnosti događalo na prvenstvima Europe i svijeta.

https://streamable.com/aof18

Lakersov novinar kaže da je Denverov trener zaustavio Zubca na izlasku iz dvorane da mu veli kako ga je impresionirao i da nastavi dalje tak.

Mike Trudell @LakersReporter
    Denver coach Mike Malone stopped Ivica Zubac on the way out of the arena to say how impressed he was, and to keep it up.

Zubcev prvi dvostruko-dvoznamenkasti ucinak u karijeri.

Zizic 16 koseva i 18 skokova.

Zasad su dolazak na Europsko prvenstvo otkazala naša 3 NBA igrača Zubac, Žižić i Hezonja. Šteta, ali koga nema bez njega se mora.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Zubac može pisati na ovom forumu,ni on ne može vjerovati da je Hercegovina dala toliko Hrvata,a onda izbaci nekog poput njega.

Najžalosnije u svemu ovom je to što će se njih dočekati otvorenih ruku u reprezentaciju jer čak i kad budu prosječni europski igrači biti će najbolje što mi imamo.

Jadni Šarić,osim Bogdanovića, čovjek će cijelu svoju karijeru igrati sa nulama.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove