i zubatac proigrao, zubo je veći nego najveći iz mora zato može lipit banane po cile dane.![]()
i zubatac proigrao, zubo je veći nego najveći iz mora zato može lipit banane po cile dane.![]()
Šarić opet briljira, ima da jebemo mamite u Riju.![]()
Saric rastura.Dobili Francuze, kandidate za medalju.
Lijepo je znati da smo blizu, jako blizu uspjeha. Bit ce veselje pratiti nase.
![]()
istina je da smo popušili od argentine uvjerljivo, ali i srbija je pala protiv njih, dakle igramo ozbiljnu košarku pripremite se za medalju, na kraju krajeva u riju neće biti domaćini mislim da se i ta argentina može prcnut, ništa nije nemoguće sve počinje od vjere u sebe i svoje mogućnosti, ako ne vjeruješ nećeš se usrećiti, ko je vidio ići u crkvu a ne vjerovati u Boga ? ajmo dečki, ovo je povijesna prilika da skinemo prokletstvo hrvatske košarke, i da uzmemo jednu medalju nadam se zlatnoj ali i brončana bi bila zlata vrijedna.![]()
Brutalno zakucavanje Mazalina.
Ante Žižić, još jedan naš mladi biser, tu je zabil 24 koša uz 7 skokova. Tekmu poslije je Skoplju zabio 37 i imao 20 skokova uz indeks 56, 4. najveći u povijesti ABA lige. Stavljam video njegove igre protiv Partizana u Pioniru za Inkvija, vjerujem da bu zadovoljan kaj bumo konačno opet imali centra razarača. Inkvi molim komentar viđenoga s posebnim osvrtom na to da je mali 1997. godište.
Saric 19 koseva i 7 skokova u pobjedi protiv Miamija u gostima. :ceda
Nik Slavica zakucao nekog iz Mege u koš.
ovaj bi meni stalno igrao da sam trener reprezenatcije, stalno ga držat unutra i kad ga ide i kad ne ide, ovakvi potezi dižu moral momčadi u trenu.
e moj Dragane...![]()
Prvi dvostruko-dvoznamenkasti učinak Bendera.Bogdanović rutinski zabio 26 koševa. :ceda
Šarić asistencija za pobjedu.
Zubac. :ceda
Zubac jučer 11 koševa i 13 skokova za 26 minuta.
Blokada nad Jokićem, čisto da se vidi kaj bu se u budućnosti događalo na prvenstvima Europe i svijeta.
https://streamable.com/aof18
Lakersov novinar kaže da je Denverov trener zaustavio Zubca na izlasku iz dvorane da mu veli kako ga je impresionirao i da nastavi dalje tak.
Mike Trudell @LakersReporter
Denver coach Mike Malone stopped Ivica Zubac on the way out of the arena to say how impressed he was, and to keep it up.
Zubcev prvi dvostruko-dvoznamenkasti ucinak u karijeri.
Zizic 16 koseva i 18 skokova.
Zasad su dolazak na Europsko prvenstvo otkazala naša 3 NBA igrača Zubac, Žižić i Hezonja. Šteta, ali koga nema bez njega se mora.
Zubac može pisati na ovom forumu,ni on ne može vjerovati da je Hercegovina dala toliko Hrvata,a onda izbaci nekog poput njega.
Najžalosnije u svemu ovom je to što će se njih dočekati otvorenih ruku u reprezentaciju jer čak i kad budu prosječni europski igrači biti će najbolje što mi imamo.
Jadni Šarić,osim Bogdanovića, čovjek će cijelu svoju karijeru igrati sa nulama.