+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1 2 3 4 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/81

Tema: hrvatski genijalci pod obručima...

Citiraj Prvotno napisano od Nervozni listonoša Vidi poruku
    Mislim da je Milanoviću i drugovima ''ovo teško palo'', a posebno što naši ''dvometraši'' pjevaju pjesmu koja njih vrijeđa!

Možda zbog ovog slavlja i pjesme drugovi upute oštar prosvjed FIBI i traže da se Hrvatima zabrani slaviti uz ovu pjesmi MPT-a!

''Lijepa li si''!
    ali i ti si antifašist ko Zoran, kako ćete se usuglasit oko toga da je LIJEPA LI SI PO SVIM PARAMETRIMA POGOTOVO ONIM ANTIFAŠISTIČKIM ?

posebice mislimo na one momente, kad Hrvati pobjeđuju i slave pobjedu uz tu nacifašističku pjesmu prepunu mržnje i genocidnih namjera.

Šarić proglašen MVP cijelog turnira. Čim nema Tomića događaju e dobre stvari. Ako i Ukić odjebe reprezentaciju mogli bi i medalju u Riu osvojit

Ukic je odlican u obrani, u napadu je igrac manje trenutno, ali ni ne treba nam, imamo Bogdanovica i ostale koji to rjesavaju.

Ukic je najkritiziraniji igrac Hrvatske, nije nazalost imal srece s repkom, uvijek neki mutavi porazi u odlucujucim trenucima koji su poprilicno srozali njegovu psihu, ali je covjek jefini koji je u zadnjih 10-ak i vise godina bil na svakom prvenstvu s repkpm i nikad nije glumatal da ne moze zbog ovih ili onih razloga tako da mu ja skidam kapu za veliko srce iako se slazem da ce rek njegovim umirovljenjem Hrvatska krenuti po medalje, dijelom zbog stasavanja nase zlatne nadolazece generacije, a dijelom i zbog tih njegovih reprezentativnih trauma koje su ostavile jaki pecat na njegovim igrama, u negativnom smislu.

Jucer je svatko mogao vidjeti na terenu vodu i rodenog pobjednika Sarica koji je na -1 zabio 8 ili 9 koseva za redom i preokrenuo tekmu nakon cega vise nismo ispustali vodstvo. Svima su ruke drhtale, a on je uzel loptu i zabijal.

Talijani vele da im je ovo mozda najjaca repka u povijesti. Prvi put su se skupili u ovak jakom kadru. Galinari, Gentile, Bargnani, Datome, Bellineli...

Svaka čast momcima..a golemi minus HTv-eu kojeg je bolio k. za ove kvalifikacije.

za nešto više na OI moraju poboljšamo protok lopte a ne da ovisimo o individualnim akcijama.

Hezonja ništa..

Još jednom svaka im čast, nitko u njih nije vjerovao. Velika stvar bit među 12 na OI
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 10-07-2016 at 14:05
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

HTV mora prenositi ovak bitne tekme, sve nase bitne tekme u bilo kojem sportu.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Svaka čast momcima..a golemi minus HTv-eu kojeg je bolio k. za ove kvalifikacije.

za nešto više na OI moraju poboljšamo ptok lopte a ne da ovisimo o individualnim akcijama.

Hezonja ništa..

Još jendom svaka im čast, nitko u njih nije vjerovao. Velika stvar bit među 12 na OI
    Jesi gledal tekmu?

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    HTV mora prenositi ovak bitne tekme, sve nase bitne tekme u bilo kojem sportu.
    Vjerojatno će prenosit..kad dobijemo HTV

Jesi gledal tekmu?
    jesam skračeno na sportklubu..

Zbog Eline i bokala vina

jesam skračeno na sportklubu..
    Reprizu? Kaj velis na Sarica?

Citiraj Prvotno napisano od Picaferaj Vidi poruku
    Vjerojatno će prenosit..kad dobijemo HTV
    Da, istina.

Reprizu? Kaj velis na Sarica?
    Dobar je ali nemre sse samo oslanjat na njega i Bogdanovića i Simonovu tricu..

Zbog Eline i bokala vina

Dobar je ali nemre sse samo oslanjat na njega i Bogdanovića i Simonovu tricu..
    Nakon strašnog prvog poluvremena Bogdanović u drugom koša nije zabio. Osim jednog, čini mi se..pri kraju. I Planinić je svoje odradio. Jedino Hezonju nije išlo cilu utakmicu.

Bogdanovic je zabil sigurno tricu i 2 slobodna u drugom, a mozda i jos 2 slobodna, nisam siguran.

Bogdanović nas je izvukel sigurnim bacanjima na kraju. Dok su se Planinić i Simon malo preplašili.

Tko je ovaj Planinić ja mislim, šta igra opet onaj stari Planinić kaj se oprostil od reprezentacije.

Zbog Eline i bokala vina

Bogdanovic je zabil sigurno tricu i 2 slobodna u drugom, a mozda i jos 2 slobodna, nisam siguran.
    Ostalo mi u sjećanju komentar engleskog komentatora pri kraju 2. poluvremena "Bogdanović still scorless in second half". Gleda sam utakmicu s jednim okom..i to na prekide. Inače ne bi pobijedili jer dok sam gleda il su naši promašivali il su Talijani zabijali.

Bogdanović nas je izvukel sigurnim bacanjima na kraju. Dok su se Planinić i Simon malo preplašili.

Tko je ovaj Planinić ja mislim, šta igra opet onaj stari Planinić kaj se oprostil od reprezentacije.
    Hehe.

Nekad je bil velki talent, igrao u Sirokom pa presao u Maccabi za milijun dolara. Tamo slabo igrao pa se vratio u Cibonu i osvojio ABA ligu sa Saricem. Sad igra u Spanjolskoj, zamjenski centar Bourusisu u Caji. Jak ko bik, ali nema bas neku tehniku. Ipak mi je draze gledati njega nego beskrvnog Tomica.

Ostalo mi u sjećanju komentar engleskog komentatora pri kraju 2. poluvremena "Bogdanović still scorless in second half". Gleda sam utakmicu s jednim okom..i to na prekide. Inače ne bi pobijedili jer dok sam gleda il su naši promašivali il su Talijani zabijali.
    Sad sam videl, 7 zadnjih koseva je zabil. Puno ljudi mi je to reklo, svi misle da cemo zbog njih izgubiti.

Član u nastajanju LIKOTA avatar
    Datum registracije
    Nov 2012
    Mario Hezonja vs Czech Republic U16 finals , 2011

https://youtu.be/VJsybCp7OP0
    GS IZVAN DOMETA

TheHomie

Nakon strašnog prvog poluvremena Bogdanović u drugom koša nije zabio. Osim jednog, čini mi se..pri kraju. I Planinić je svoje odradio. Jedino Hezonju nije išlo cilu utakmicu.
    nije išlo ni Perišića u reprezentaciji nogometnoj, pa je sada najbolji igrač, treba biti malo strpljiv s njime, on će biti igračina u budućnosti samo da se malo izgradi igrački i ko ličnost. još je mulac praktički.

http://www.nba.com/sixers/news/beat-...be-part-sixers

Šarić će biti lider ove ekipe, iako svi govore da je to Bojan, Šarić ima tu lidersku energiju kakvu je imao Dražen. nema to po meni ni Bogdanović ni Hezonja, a i pravi je timski igrač žrtvuje se maksimalno za tim i ekipu.

Nitko ne voli izgubiti, ali Šarić ne podnosi poraze

Šariću najteže padaju porazi, a u Philadelphiji bi ih iduće sezone moglo biti mnogo. Rođenom pobjedniku to neće biti lako, ali ako netko može pomoći Sixersima onda je to Šarić, smatra Tesla.

"Siguran sam da će mu porazi teško padati, no Philadelphia ga je izabrala i ne može zasad birati. Ono što može jest - igrati košarku onako kako zna, s puno borbenosti i srca. Htjet će pokazati da se može nositi s najboljima, a to može biti jedino dobro za njegovu momčad. Teško je reći kakva će biti njegova prva sezona u NBA-u, ali neće odustati dok svoju momčad ne odvede na pobjednički put."

ima on tu neku pobjedničku crtu, svaka ekipa u kojoj je igrao dobila je neke važne utakmice, Cibona je redovito pušila da bi uzela u BG u sred gazimestana jedinu ABA titulu. baš zato jer je Šarić bio u ekipi, jednostavno ima on tu neku posebnu karakternu crtu koja ga izdvaja od ostalih, barem je moj dojam takav. i da sam ja trener, uvijek bih njega gurao u momčad zbog te pozitivne energije koja prelazi i na druge igrače.

Šarić će na Olimpijskim igrama biti zadužen za dobru atmosferu u svlačionici i autobusu reprezentacije, dio onoga što će se odvijati po povratku s utakmica, otkriva anegdota iz Litve 2012. godine.

"Nakon pobjede protiv Italije u Torinu hrvatski reprezentativci pjevajući su izašli iz svlačionice, bili ludi od sreće, a Dario je bio kolovođa," opisao Vulić kako Šarić utječe na momčad, pa otkrio detalj iz Vilniusa.

"Takav je oduvijek, sjećam se kad smo se 2012. godine vraćali s utakmica u hotel. Na semaforima su Dario i ostali reprezentativci znali tako zaljuljati autobus, da smo se umalo prevrnuli. Ali tako su se dobro zabavljali, da smo im dozvoljavali sve, davali su si oduška i praznili nakon pobjeda.

"Sve to pridonosi zajedništvu i stvaranju atmosfere, a tu je Šarić najjači. Na taj način me kupio, svojim pristupom momčadskim sastancima, još kao dječak pokazivao je kakav će vođa, uostalom i čovjek jednom postati," rekao je Vulić.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove