+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 14 1 2 3 11 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/272

Tema: Feminizam - za i protiv

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2

Feminizam - za i protiv

U Europi je danas smiješno diskutirati o nekakvom položaju žena, njihovoj zapostavljenosti ili štatijaznam nekakvom minornom položaju u društvu, politici, gospodarstvu u braku ili u bilo kojoj sferi života današnjeg modernog svijeta.
    Jasno, svijet je evoluirao mnoge predrasude su se zauvijek i nepovratno uklonile i hvala Bogu povijest se u tim nekim mračnim stvarima nikada više neće niti može ponoviti.
    Stoga opravdano možemo postaviti pitanje o nekakvim europskim feminističkim pokretima ili organizacijama, koje su očigledno ispale iz "trenda" i kao takve smetaju i samim ženama kojima su ove organizacije više ofiraža nego li promocija.

Feministkinje danas više ne štite prava žena svijeta, nego su se fokusirale na neke druge oblasti koje su definitivno pojave s društvenih margina.
    Bilo bi banaliziranje definirati današnje feministkinje kao borce za pravo ženskih istospolnih zajednica i brakova, mada one zastupaju i tu dimenziju,

Njihova djelatnost daje suport i ženama koje imaju stanovite bračne probleme, ohrabrujući ih na razvod, ili pak dajući potporu djevojkama i starijim damamam koje se iz nekog razloga nisu udavale.
    Da ne bi bilo zabune sve pobrojane kategorije nisu nužno feministički organizirane i ne ispoljavaju karakterističnu feminističku agresivnost, ali feministkinje nastoje da privuku sve navedene grupacije čime im u biti čine veću štetu nego korist.
    Zanimljivo bi bilo čitati zapažanja i mišljenja na ovu temu naših forumašica i forumaša, s tim što moram pripomenuti da mi cilj nije bio kod otvaranja ove teme nikakva diskriminacija niti etiketiranje bilo koje grupe, institucije ili organizacije, nego čisto serviranje jedne interesantne teme na diskutiranje.

Ukoliko je netko temu doživio kao uvrijedljiv sadržaj unaprijed se ispričavam.
    Posljednje uređivanje od sagitarius : 13-03-2016 at 14:57

podržavam žene, i nadam se da će uskoro biti ravnopravne s muškarcima, i da će uskoro pol sabora biti žene kao što ih je pola u društvu, vrijeme je da žene zablistaju u svom punom sjaju, kao vesna pusić npr.

Danasnji feminizam je radikalni sovinisticki pokret uperen protiv muskaraca i kao takvoga ga treba zabraniti UN.

Kratki filmic o indoktrinaciji na kanadskim sveucilistima. Tam je feminizam jedini dozvoljeni oblik misljenja. Zena se bori protiv terora feminizma.

http://www.youtube.com/watch?v=-jEQYHAFfjg

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Danasnji feminizam je radikalni sovinisticki pokret uperen protiv muskaraca i kao takvoga ga treba zabraniti UN.
    ne slažem se, treba nam što više feminističkih udruga, i ja planiram otvorit jednu do kraja godine, jer želim imat što više žena na svojoj strani kreveta.

Kratki filmic o indoktrinaciji na kanadskim sveucilistima. Tam je feminizam jedini dozvoljeni oblik misljenja. Zena se bori protiv terora feminizma.

http://www.youtube.com/watch?v=-jEQYHAFfjg
    mora da te još uvijek zub boli, kad si ovako gnjevan na "feministice".

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    ne slažem se, treba nam što više feminističkih udruga, i ja planiram otvorit jednu do kraja godine, jer želim imat što više žena na svojoj strani kreveta.
    Ti si za saku... dukata spreman prodati cijeli muski rod.

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    mora da te još uvijek zub boli, kad si ovako gnjevan na "feministice".
    Zub je rijesen, zahvaljujuci zeni. Da je bila feministica u pitanju vjerojatno bi me pustila umrijeti u teskim mukama.

Zub je rijesen, zahvaljujuci zeni. Da je bila feministica u pitanju vjerojatno bi me pustila umrijeti u teskim mukama.
    ova ti je za nobela.

Ti si za saku... dukata spreman prodati cijeli muski rod.
    jesam, možda bi i drugačije mislio da muški nisu svinje, kako bi rekle moje drage "feministice".

Muški nisu svinje zato jer se žele sjediniti duhovno i tjelesno sa svojim boljim polovicama. Svinje su feministice koje žele kriminalizirati takvo sjedinjenje iz kojega potječa život.

feministice koje su protiv bliskog kontakta muškarca i žene, ćemo bezbolno i u tišini "odstranit".

Partibrejker Komari avatar
    Datum registracije
    Feb 2012
    Muški nisu svinje zato jer se žele sjediniti duhovno i tjelesno sa svojim boljim polovicama. Svinje su feministice koje žele kriminalizirati takvo sjedinjenje iz kojega potječa život.
    Muški (većina) danas jesu postali životinje (a svinja je životinja) jer su izbacili ovo duhovno.
    Životinjama ih je nazvao i svećenik s oltara za vrijeme jedne propovijedi prije par mjeseci.

.
    Prijateljima mogu kasniti, neprijateljima stižem na vrijeme
    WISLA KRAKOW HOOLIGANS.. 17, 500

Datum registracije
    Feb 2012
    .
    PS: A sagitarius je opet otvorio temu na kojoj će neki forumaši moći nesmetano pljuvat žene.

Citiraj Prvotno napisano od Komari Vidi poruku
    .
    PS: A sagitarius je opet otvorio temu na kojoj će neki forumaši moći nesmetano pljuvat žene.
    ti mi stvarno zaudaraš gadno na potencijalnu feministicu, to što sam sivonja ne znači da ne znam voljet ženu ako je žena dostojna moje ljubavi. problem je što vi feministice niste dostojne moje ljubavi, ljubav pravog muškarca treba zaslužit, da čujem čime si je ti zaslužila ženo nevoljena ?

Muški (većina) danas jesu postali životinje (a svinja je životinja) jer su izbacili ovo duhovno.
    Životinjama ih je nazvao i svećenik s oltara za vrijeme jedne propovijedi prije par mjeseci.

.
    gle, to što ti ne podnosiš da muškarci imaju fizičke potrebe, i da su ko životinje to je tvoj i problem više manje svih žena, mi muškarci imamo taj životinjski instikt u sebi, mo jesmo životinje jer smo navikli biti pater familias kolovođe i čuvari plemena i zajednice, bez našeg životinjskog instinka za preživaljvanje od ljudske vrste ne bi bilo ništa, žene je od svega štitio prije ovog današnjeg doba čak i u srednjem vijeku muškarac, mi smo bili ti koji su ženama garantirali opstanak u najtežim vremenima po žene i ljudsku vrstu.

zašto nam onda oduzimat ono što je dio našeg bića od kad postojimo, samo zato da bi zadovoljili visoke moralne standarde današnjih žena ? koje postavljaju letvicu sve više i više, umjesto da se uhvate krampa i motike i odu radit nešto u vrt kako i dolikuje pravoj ženi, i pravom muškarcu. a ne da farba nokte i češlja pramenove cijeli božji dan, i oblači se u sado mazo kombinaciju ko ŠEVERINA jer ta u životu nije ništa svojim rukama zaradila i stukla već je znala dobro prodat svoj glas i svoju piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

ps, još jedan duel je pred nama, da vidimo ko će sad odnest više poena ?

.
    Dobra večer feministici Komari. Da muškarci ovak nekaj vele o ženama ne bi im ginula giljotina. Ozračje u društvu je takvo da se potiče vrijeđanje i omalovažavanje muškaraca te usporedba s različitim životinjama. Izbacivanje duhovnoga je problem oba spola.

Datum registracije
    Feb 2012
    Dobra večer feministici Komari. Da muškarci ovak nekaj vele o ženama ne bi im ginula giljotina. Ozračje u društvu je takvo da se potiče vrijeđanje i omalovažavanje muškaraca te usporedba s različitim životinjama. Izbacivanje duhovnoga je problem oba spola.
    Kako misliš da vele?
    Pa pogledaj teme neke i šta su sve izgovorili i nikom ništa.
    K tome to im je poručio svećenik s oltara.. :
    A vidim da si i ti potpao pod utjecaj par ovih likova iz ZOOa, pa je svaka kontra neke žene nakon što je se iznapada "feministica".
    Drži se ti njih .. ima banana fala Bogu.

Kako misliš da vele?
    Pa pogledaj teme neke i šta su sve izgovorili i nikom ništa.
    K tome to im je poručio svećenik s oltara.. :
    A vidim da si i ti potpao pod utjecaj par ovih likova iz ZOOa, pa je svaka kontra neke žene nakon što je se iznapada "feministica".
    Drži se ti njih .. ima banana fala Bogu.

Čuj to bogatstvo argumenata. Muškarci su većina svinje i majmuni, pogledaj si neke teme i vidjet ćeš da je tako. I onda sam pogriješio kaj sam te nazvao feministicom? Malo zagrebeš i ti si radikalna feministica, a feminizam je sam po sebi radikalan pokret.

Datum registracije
    Feb 2012
    Čuj to bogatstvo argumenata. Muškarci su većina svinje i majmuni, pogledaj si neke teme i vidjet ćeš da je tako. I onda sam pogriješio kaj sam te nazvao feministicom? Malo zagrebeš i ti si radikalna feministica, a feminizam je sam po sebi radikalan pokret.
    Ma naravno.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove