antifašizam je kad ti je ZAVNOH temelj države, a fašizam je kad su ti narodni običaji temelj države.
antifašizam je kad ti je ZAVNOH temelj države, a fašizam je kad su ti narodni običaji temelj države.
Josip Joe Šimunić je fašist.
Miralem Sulejmani je antifašist. Inače su Albanci fašisti isto ko Hrvati.
Antifašist je i Siniša Mihajlović.
Antifašist si kad ti je fašizam smisao života.
ma antifašisti su obična proljev ekipa koja je umislila kako ima monopol na povijest, kako će oni učit hrvate da je nacionalizam fašizam i da je zločin proglasit NDH protiv Jugoslaivje, kreteni koji su bili spremni borit se za jugoslaviju na suprto hrvatske države, treba li na njih uopće trošit riječi, stavili one petokrake na glavu i nama pričaju bajke o tome kako su oni bili bolji od ustaša i fašista, ma po čemu ste vi bando bili bolji od ustaša, daj navedi argumentiraj te svoje tvrdnje, po čemu ste vi komunistički seljboeri bili bolji, evo vam jure i bobana stoko. slušaj i odjebi za beograd stoko jugoslavenska, tamo i pripadaš.
od danas sam ustaša, kad me budu pitali na idućem popisu stanovništva što sam reći ću Ustaša, Hrvat više nisam, tifusari nadam se da ste zadovoljni to je vaša zasluga, nije da i prije nisam bio veliki turboustaša, ali sada sam i službeno.![]()
do sad je bilo neslužbeno.![]()
ono što tifusare najviše jebe, je to što su djeca od ustaša sad narasla, i sad bi oni opet malo pucali po nama, i još jedan bleiburg napravili, ne shvaćajući dođe li do pucanja oni će proći gore nego četnici 1995, a ako mi ne vjeruju neka riskiraju i neka pokrenu revoluciju protiv NDH još jednom, pa ćemo vidjet ko kako stoji.
Ranko, nadam se da si spreman, jer mi smo spremniji nego 1941.![]()
Josip je samo rekao da se osjeća prirodno i ugodno, ko ustaša i to je ljudski, Josip je shvatio da su njegovi rođaci partizani totalno fulali metu, da je jugsolavenstvo sranje, ali ni on kao ni mnogi drugi ne zna da je mamićoljublje kao i partizanoljublje jedno te isto sranja drugo pakovanje. naravno ja to mogu razumjet jer je Joe pravi ustaša koji diže tlak antifašistima, i zato cijenim Joe-a, jer tko god antifašiste udara ispod pojasa, ja mu odajem priznanje, na žalost mamić je jugoslavenčina i s njiem ne smije sadit tikve jer te jugoslavenske stojan zoran zdravko spodobe su oni što govore zdrrravo busovača, takve ne volim niti najmanje, mislim da je fašizam za takve bio vrlo korektan i da je znao kako s njima postupit u onom poviejsnom trenutku, naravno NDH ko protektora navedenih sila sila osvoine je njima bila probelm iz razloga jer su oni kao i njihovi preci 1918 bili za jugsolaviju i savez s srbima, naravno politički hrvati svijesni o čemu se tu radi su postasli ustaše i rekli stisnut ćemo vam govno od tu facu prištavu bubuljičavsu partizansku odnsono milanovićevsku, i zato im smeta JOE koji kao potomak paritzana prkosti partizanskim stereotipima da su oni jedinai i ispravna strana 2ww, što to mi dugujemo partizanima, ne znam niti me ne zanima, samo znam da bih im ja radio isto ono što su im radile ustaše i fašisti, kada bi ih žive uhvatio. a te priče kako smo mi jedan narod nismo, Hrvati su Hrvati a oni su očtio Jugoslaveni netko tko se može borit za SFRJ na suprot NDH Hrvat nije, i boli me tuki što to nekoga vrijeđa, i mene vrijeđaju svaki božji dan njihova sranja kako su nam paritzani temelj države, nisu i neće nikada ni biti, a večernji i tome slična antifa glasila su najbolji primjer, pogledaj koliko su mi minusa lupili jer sam rekao da ustaše nisu bile ni bolje ni gore od partizana, iako je svakom normalno jasno da su ustaše sto puta bolje od partizana, ali sam se trudio biti realan, i opet mi opale 10 minusa. to je zato jer su Hrvati retardiran narod, i dalje dozvoljavamo američkim britanskim iruskim govnima da nam nameću svoju povijest, a oni se međusobno sukobljavaju već pola stoljeća, dakle za čiji račun ova govna naša domaća propagiraju njihovu povijst ?
rekao je jedan mongolac dobro, "znate što je problem mongola, to što su nam neprijatleji pisali povijest". e upravo to, je problem i nas hrvata, neprijatelji i domaći i srpski i međunarodni su nam pisali povijest i ne daju nam da je napišemo onakva kakva je ona stvarno bila, a nije sigurno bila ovakva kakvu je učimo u školama i internetu od strane vodećih hrvatskih medija.
Fasizam je kad ne proplaces na tuzne grimase Milorada Pupovca.
Fasizam je kad dobijes proljev od mudrolija Olivera Frljica.
Fašizam u Hrvatskoj je kad četnika nazoveš četnikom.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Fašist si ako si Hrvat i katolik.
Antifasist si kad cinkas Zuroffu da je ministar kulture kontra Zidova.
Fasist si ako ne navijas za susjede u sportu.
antifašizam je kad otvoriš logore, i dalje ostaneš antifašist usprkos činjenici da ti ko antifašist si smrtni neprijatelj bodljikave žice i koncentracijskih logora, a fašizam je kad fašisti pošalju antifašiste u te iste logore koje su oni namjenili fašistima.![]()
antifašizam je kad vrijeđaš kršnu hrvatsku Busovaču, a fašizam je kad s ustašama iz busovače jebeš majku svim partizanima i antifašistima.![]()
....i znaj da Bog zna za sveto ime to, sveto ime dinamooo uuou!![]()
Problem kod antifasista je prvo u samom imenu...
Kad ne mozes da budes nesto afirmativno, onda si ti negacija loseg... kad ti ideologija pocinje sa "anti", tu odmah nesto ne stima... znas sta nisi, a ne znas sta jesi... ili znas, ali to treba sakriti...
Za razliku od nekih ovde fasizam i nacizam smatram za zlo... sve ono u praksi sto je izaslo iz toga je bilo sumrak civilizacije, ukljucujuci Musolinija kao prvog, pa posle Hitlera... kao vodje koje su upropastile svoje narode, i mnoge druge pored... jednog su lincovali na ulicama, drugi se ubio... a iza sebe ostavili milione mrtvih, rusevine i sramotu...
Simptomaticno je to da su na ovim prostorima naglasniji u osudi takve ideologije upravo pobornici isto tako stetocinske ideologije, samo sa drugim predznakom... broj zrtava ostalih iza komunista i ovde, i u Rusiji, i svugde gde se pojavila ta poshast su milionski. To sto je Hitler pobedjen, ne znaci da su pobednici doneli blagostanje... bas suprotno, ljutu diktaturu, masovna gubilista, logore smrti, verbalni delikt, jednoumlje... gledajuci ucinak komunizma u duzem vremenskom intervalu, steta je nesaglediva...
Ko njima daje pravo danas da se dice borbom protiv fasizma... kao da su se jedini oni borili... pa nisu izasli iz svojih misijih rupa dok Brka nije napadnut... niti bi, to do tad nije bio njihov rat... odgovarao im je sporazum o podeli Poljske... kako se tad nisu digli?! Gde je tad borba za covecanstvo... nema, jer je za njih covek samo vredan ako njupa njihove ideoloske pomije.
Koliko su samo zla naneli ovde od 1945. godine... ne znaju se imena svih onih mucenika koji su bez suda smaknuti... posle smrti diktatora i jedinog autoriteta... sta cemo, nista, ajde da se bijemo... jer te niko drugacije i nije ucio...
To sve treba govnjivom motkom tuci... bez grize savesti... 2016. godine biti jugos i komunista... ozbiljna falinka u glavi...ili samo veliki bezobrazluk...
Evo da se jedan od "voajera" javi.Nemojte ljudi strapat po ovome ako ste već otvorili temu.Jako je bitno razdijelit antifažizam od totalitarizma i komunizma
.Velika pogreška je gledat svojim očima i stavovima na većinu naroda.Većina je neupućena,neobrazovana ,indifernetna i zadojena..
Ta velika većina je hrvatski narod koji vapi za prosvijetljenjem i od kojeg ne treba odustat.Svaki uredno i precizno odraden dijalog među najbližima je korak naprijed.Trebat će se trgnut jer je većina uspavana i nezainteresirana..
sve ok, imaš ti pravo na svoje mišljenje, ali kome dugujemo ovaj nakaradni svijetski poredak, fašistima ili antifašistima ? molim kratak odgovor.
isto tako, kako je odvojiv antifašizam od totalitarizma, kad su na ovim prostorima antifašiste predstavljali komunisti, šta je Josip Broz Tito antifašist ili boljševik i komunist, šta je on bio prije 1941 i šta je bio tokom 2ww, i šta je bio nakon 2ww ?
dajte me ljudi prestanite s tim nakaradnim nebulozama obmanjivat i to obmanjivanje kako partizani nisu komunjare, i kako su oni samo antifašisti, to nas je i dovelo ovdje gdje smo danas, i Tuđman i tisuće takvih ko Tuđman su mislili da su samo "antifašisti" niste i prestanite srat i obmanjivat sami sebe i sve oko sebe, da ste samo antifašisti nikad ne bi stavili petokrake na glavu i borili se za jugoslaviju bili dio inernacionalnog pokreta za instalaciju komunizma u cijeloj istočnoj i jugoistočnoj europi da ste samo "antifašisti" poslužili ste ko korisne budale za instalaciju komunizma i uništili milione nevinih života, i sad bi to pravdali antifašizmom, e neće ići drugovi i drugarice kusat ćete svoja govna na isti način kako smo i mi "ustaše" morali svoja a da će vam biti milo neće, kao što ni nama nije bilo kad nas je vaša antifa pravda stigla gore na bleiburgu odnosno kočevskom rogu maclju mariboru hudoj jami itd.
lako je uvijek sam sebe zavaravat i pričat bajke, nisam ja ovo nisam ja ono, sam sebe tješit, i govorit nisam ja zajebo samo zato jer se radi o tebi, jeste zajebali ste svi vi što ste išli u partizane i antifašiste, borili se protiv NDH uveli nas u jugoslaviju i kumovali komunističkom i velikosrpskom hegemonijom, ko je zajebo ako ne vi ?
možda ustaše i pavelić koji su se borili protiv toga, pa vi ste čovječe božji doveli do zamjene teze, vi pričate da je pavelić kriv što je ovdje zavladao komunizam, vi pričate kako niste imali izbora jer je on potpisao rimske ugovore, a ja ću ti reći sljedeće uvijek ima izbora, ali ga vi niste ni tražili nego ste brže bolje pobjegli u šumu jer vam je tako bilo najlakše, a sada tješite i sebe i sve nas kako niste imali izbore, e kurac niste. meni tu priču nećete pričat !
ustaše npr su definitivno bile u situaciju u kojoj nisu imale izbore, jer hrvatsku državu su bile voljne u tom momentu podržat jedino sile osovine, šta vama tu nije jasno ? šta se stalno pravite pametni, i serete po njima ko da su oni imali neki bajni izbor, daleko su imali manje izbora nego oni što su ničim izazvani otišli u partizane i time učinili veliku uslugu svim hrvatskim dušmanima, a protiv fašizma mogli ste se borit na sto načina, a izabrali ste onaj najgori po hrvatsku, i zato me svi vi antifašisti poštedite svojih mudrolija.
danas većina nije neobrazovan, nije neupećena, ali je i dalje jednako glupa i povodljiva kao i 1941, vidiš to je ključni problem hrvata. zato smo mi tu gdje jesmo, i zato nismo dostojni vlastite države, nije problem država problem je narod i ljudi koji žive u toj državi. partizani su rušili NDH, umjesto da su rušili sami sebe i svoju nakaradnu pojavu, nije bila problem NDH već upravo oni. a te boljševičke priče o manama NDH, propustima pavelića ustaša koketiranju s fašistima mogu samo reći lako je biti general poslje bitke, ali da je pavelić imao izbora vjerojatno bi ga napravio. isto tako poprilično sam siguran da je Tuđman 1941 bio na njegovom mjestu, a ne u šumi, prošao bi isto ko i on, i NDH ne bi živjela ni dana duže nego što je živjela pod kormilom pavelića, a sada tražit mane i propuste je vrlo lako, naravno oni koji toj poraženoj strani traže mane i propuste, svojim drugovima i drugaricama antifašistima ne traže. jer eto oni su pobjedili, a to što je svaki antifašist osobno pobio 100 hrvata, to ćemo se pravi ludi jel tako ?
ajde izađite s brojkama konačno pobijenih u dalmaciji od strane fašistas pobijenih u istri rijeci, a ja ću počet vadit brojke pobijenih hrvata u ime vašeg divnog antifašizma i komunizma, pa ćemo onda vidjet koliko dugo ćete ponavljat glupost kako antifašizam treba odvojit od totalitarizma i komunizma, ja neću jer je antifašizam ovdje bio najgori totalitarizam u 20 stoljeću, i ne moram ja biti antifašist da bi to bio, kužiš ? ne moram ja skvikat iz petnih žila protiv musolinija da bi mi se gadio musolini, Tito i partizani nisu skvikali na musolinijia zato jer ne vole fašiste, već zato jer su mu fašisti i borba protiv fašistas bili jeidni adut da ugrabi vlast, i pobije hrvate nakon rata, šta tebi tu nije jasno, jel misliš da sam ja još jedna u nizu hrvatskih ovčetina kojoj možeš vrištanjem o antifašizmu pomutit pamet, e na krivog si se namjerio rođo, ako to misliš, vjeruj mi na krivog.
kad ste streljail i ubijali nevine hrvate, niste se kajali i niste mislili da će vas ikad narod mrzit i da će vas narod gledat s gađenjem jer ste mislili da se istina nikad neće ni saznat, sada kada se istina saznala sada vam nije prvao što hrvati odbacuju "antifašizam", ma koga boli kurac šta vama nije pravo. koliko ste nevinih hrvata pobili, budite sretni da još živite u ovoj državi, i da niste 1990ih po kratkom postupku riješeni dužnosti, ovo vam najozbiljnije govorim a ne da mi tu paetitično ridate suze što se NOB Tito i ZAVNOH ne cijeni dovoljno.
http://www.hkv.hr/reportae/d-borovak...ntifaizma.html
i za krraj jedna moja misao, komunisti i antifašisti su rušenjem NDHrvatske pokušali ubit hrvatski narod, sada kada nisu uspjeli sada kmeče da su im ugrožene "antifašističke vrijednosti" čitaj njihova zločinačka genocidna prošlost koju skrivaju ko zmija svoje noge. dakle oni što sikću o ustaškim zmijama, se upravo ponašaju ko te zmije, i redom su "antifašisti" i redom su komunisti koji su crveni antifašizam i komunizam ulaštili ko nešto najplemenitije u povijesti ovih prostora, 25 komentara na večernjem lupa se minuse na moje komentare, ali zato onaj kreten koji veliča propalu jugoslaviju tita i partizane, on ima na "desnom" portalu 6 pluseva, a ja 10 minusa. to je vidiš nama dao vaš antifašizam, isprao je mozak ovom narodu koji je totalno izgubio smisao za one prave kršćanske i domoljubne vrijednosti koje je zamjenio nakaradnim antifašizmom komunizmom jugoslavenstvom i titoizmom odnosno europjestvom. ako je to nešto na čemu se temelji ova država, onda ja ovu državu želim uništit na isti način kako su NDH uništili partizani.
a oni gadovi koji kao mesić opravdavaju svoje zločine i borbu protiv nezavisne države hrvatske, samo naprijed bagre, time najbolje pokazujete tko ste i što ste vi, nikakvi antifašisti i nikakvi hrvati, antifašist se ne bori za uništenje svoje države, antifašist ne tamani svoje sunarodnjake ko zečeve, antifašist se ne bori da mu glavni grad bude Beograd, i antifašist ne sadi tikve s najvećim hrvatomrscima srbima, antifašist ne puši slavenstvo ni pet posto jer je to krinka kojom se obračun vrši protiv vlastitog naroda, antifašist se bori za demokraciju a ne za komunistički totalitarizam kao maršal Tito i njegovi sljedbenici, antifašist voli hrvastku a ne jugoslaviju, to je za mene antifašist, a sada ja tebe pitam jel iti jedna od nabrojanih karakteristika krasi naše "antifašiste" ? želiš li ti to reći, da bi mi idoli trebali biti mesić fumić vladimir janjić capo tito krajačić bakarić ranković, zato jer eto vi teško gutate da ste s srbima i četnicima tamanili vlastiti narod, jel da da je teško malo grižnja savijesti radi, e neka neka, nadam se da vam neće radit samo grižnja savijesti već da ćete svi do jednog gorijet u paklu, jer ste to i zaslužili. a ja se držim one, svakome po zaslugama, pa kome pravo kome krivo.
Posljednje uređivanje od NorthStand : 08-02-2016 at 00:03
Mislim da me nisi shvatio.Apsolutno se slazem s tvojim razmisljanjima .Samo sam htio naglasit da je ovo izrazito bitno pitanje da mu se pristupa s dozom neozbiljnosti poput nekih upisa na ovoj temi.Iako su me dobro nasmijale neke definicije .To sto su ljudi obrazovani mos macku o rep.Jesu ali naslagama komunistickog agitpropa.Hrvatsku povijest treba vratit hrvatskom narodu a ne da i ove nove generacije uce sarene lazi i izmisljotine .
Meni je neshvatljivo da se jos 90tih nije rascistila bagra s Filozofskog i FPZ..a .Svaka ideologija se uspricava kroz obrazovanje,kulturu i jezik.To je temelj .Mi sad imamo situaciju da je Hrvatska drzava odskolovala gomilu Pupovaca i Kangrga..A to su godista rodena iza Oluje.Strasno..