Vidi rezultate ankete: Slažete li se s vraćanjem pokroviteljstva?

Glasači
7. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da

7 100.00%
  • Ne

0 0%
  • Ne znam

0 0%
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrviPrvi 1 2 3
Prikaz rezultata str. 41/42

Tema: Sabor vratio pokroviteljstvo nad obilježavanjem Bleiburga

godinama su me na onom retardiranom s pobjednicima tikve sadi forum.yu uvjeravail u svoje laži i laži saveznika, godinama su mi ispirali mozak kako je histeriziram oko partizana i antifašista i kako nisam objektivan, a danas se ostvaruju sve moje crne slutnje, ta gamad ruši državu ko četnici 1991, samo drugim sredstvima.

ali ja znate histeriziram, ne bagro ja za razliku od vas vidim kristalno jasno što ta stoka radi, i otvornoe govorim ono što mislim o toj stoki i što bi im ja radio da sam kojim slučajem na vlasti. ali pošto nisam, pošto su tuntlavi HDZovci koji nit prde nit smrde. ne čudi me da se sve odvija ovako, umjesto što hebrang cvili kod bujanca u emisjii, bili bi mu pametniji da vrši pritisak na vodstvo svoje stranke da krenu istraživat komunističke zločine, i ne samo to već i sudit, ako se mogu dovodit nacisti u poznim godinama na suđenja u njemačku izrael itd, zašto se ne bi sudilo našim antifa gromadama zar njihovo bacanje hrvata u rupe nije zločin ? a da je to napravio neki fašist ili ustaša, onda je to zločin, onda će se cvilit u jasenovcu i jadovnu jel tako ?

e pa vidite gospodo hrvatski kompleksaši, meni je pun kurac vas i vaših dvostrukih kriterija, ako bando jedna licemjerna možete cvilit za pobijenim komunjarama židovima srbima u jasenovcu, onda izvolite cvilit i za pobijenim hrvatima od strane dičnih slavnih partizanskih kozojeba i antifašista. jer žrtva je žrtva, iako vi mislite da imate monopol na povijest i žrtvu u 2ww.

i da ste samo vi i vaši četnici s bradama do pupka žrtve rata, a da ustaše nisu žrtve rata kao ni silni civili koje ste poklali u borbi za petokraku i kokardu.

isto tako, postavljam pitanje svim hrvatskim četnicima s petokrakom na glavi, tko ste vi da sudite paveliću, čime ste to vi zavrijedili moralni sud o tome time što ste se skrivali po šumama 4 godine, i onda kad ste izašli konačno iz iste te šume, iskazali se nad neviđenim klanjem nad hrvatskim narodom, a naravno klali ste i tokom 2ww, ne bih sad nabrajao sva mjesta gdje ste u nekim skupa s četnicima braćom po nožu klali i ubijali, to je onako pravo antifašistički kako vi i vaša četnička kopilad antihrvatska volite, isto tako jel vas iti malo sram bestidnici jedni bijedni što ste s milanom bastom klali hrvastku vojsku po bleiburgu, ajde stoko kad ste već otvorili rane stare 70 godina, sada ćemo pričat o svemu a ja ću vam jebati majku jednom po jednom argumentima, a ne vašim antifašističkim floskulama druga kozojeba iz kremlja odnosno kumrovca, srećom jednonogi je odavno odapeo i s njime skupa i njegova genocidna tvorevina.

naravno partizani bi se mirili ali znate na koji način, tako da opet ubijaju ustaše, a da ustaše mirno čekaju ko 1945 u redu svoj red na egzekuciju, taj film stoko više nećeš gledat. mislim da će milan basta i drugovi ovaj put dobit 1h vremena da se predaju, u protivnom mi krećemo s svom artiljerijom i na njih i njihovoe drage saveznike engleze amerikance i ruse, fala bogu 200.000 ustaša nije malo da se s time poprilično veliki nered napravit, a pavelić jer glavni krivac što se tim krvopijama za kraj nismo propisno najebali majke i oprostili se na dostojan način od svoje zemlje i svog hrvatskog imena.

no to je opomena za sva pokoljenja, nikad nikome potpisat kapitulaciju i odložit svoje oružje, engleska govna do dana današnjeg nisu odgovara za kršenje ženevskih konvencija, trebalo je stoga pucat iz svih oružja a njihove ultimatume razno raznih četnika iz istočne like ala basta odjebat i postavit njima kontra ultimatum, tako se s stokom pregovara, ne kao gubitnik već kao japanski samuraj, ako treba poginut bolje i poginut od svoje ruke nego njihove.

zašto se hrvatima stalno ponavlja povijest, zato jer ništa iz nje ne nauče, nikakve pouke ne izvuku iz tih nemilih povijesnih događaja, eto zašto. a stoka koja se naslađuje bleiburgu, a takvih u hrvatskoj ima stotine, samo se bando komunistička čudi pjevanju jasenovca i gradiške stare, ali upravo zbog vas i vašeg naslađivanja postoji ta pjesma, da vam se bar malo vaše kretenske partizanske milorad babić kretene rasturi i da vam se pokaže da i druga strana može biti primitivna ako se za to odluči. a opet postavljam pitanje, što je bilo koji Hrvat imao radit s ovakvim ko milorad babić i milan basta ili ranković u partizanima, kakve to veze ima s antifašizmom i borbmo protiv fašizma ? koja ste vi cirkusarija, i onda nam takvi počnu glumit nacionaliste 1990ih, kao oni su se preko noći promjenili i kao oni su preko noći otarasili se svog boljševizma, gori smo mi koji smo ih prihvatili nego oni koji su to radili smišljeno i planski, jer mi smo naivne budale a ne oni.

uglavnom, ako se ja kojim slučajem ikad nađem u budućnosti na "bleiburgu" biti će dvije opcije, harakiri ili posljednji juriš na neprijatelja ko nikola šubić zrinski na turke pored sigeta, to je puno ljepše nego ko ovce na klanje i poštivanje nekakvih ženevskih konvencija koje dotični englesko američki smradovi poštuju, isto koliko i ja druga Tita i njegove drugove.

ps što se tiče podolnjaka, ne treba mi njegov blagoslov za bleiburg, niti mi treba njegovo šatro osuđivanje fašizma i nacizma preko mrtvih pobijenih hrvata, bagro nabijem vas na kurac vas i vaš antifašizam i vašu usranu patetiku preko mrtvih hrvata, lešinari odjebite od bleiburga ustaša NDH i svega što ima veze s hrvatskom i hrvatima, a svog tita jugoslaviju i antifašizam si njegujte tamo gdje ste ga i začeli u mosvki i beogradu, tamo realno bagro i pripadaš, a onda se poslje opet zgražajte kako to da devize i ulov ribe ide u beograd, pa vi ste se za to borili zar ne ? pa ako je ZAVNOH temelj, što se vi bunite protiv tog temelja, kad je sve divno i krasno i to su temelji nema beda, šaljite ribu devize drva sve za beograd sve za srbistan, to je vaša borba nama i dala. eto od gorznih fašista, pobjegošte divnim srbima u zagrljaj, baš ste divni i vi i oni. uglavnom, dosta sam se živcirao s njima, neka ih neka trunu ali ovo sve što rade rade planski ovo je sve isplanirano od udbe i onih majmuna s kojima se Tuđman okružio 1990ih, to je sve njihovom maslo, a vlast u ovoj državi kako sada stvari stoje Hrvati neće imati nikad. ovo je država srba pedera partizana antifašistas muslimana židova masona amera engleza, svih, i to svih navedenih zato jer se Hrvati zapamtite to dobro s time slažu, hrvati se kao ni europljani ne slažu s nacizmom fašizmom i ustaštvom, zato ćete se slagat u bliskoj budućnosti s talibanima kada postanu većina u europi, i kada kršćane budu nabijali na kolac u ime alaha, onda ćete moći skupa s svojim antifašistima pjevat borbene na onome svijetu, a ne po šumama i gorama, jer naime ovi koji u ime alaha kolju njima su svi problematični koji ne vjeruju u alaha, i fašisti i antifašisti. tad ćete malo manje srat o fašizmu i nacizmu, jer će vas lovat po vlastitim dvorištima i kućama, s mačetama, a ja se iskreno radujem tom danu jer ova nakaradna europa i mazohistički židovski poredak koji nam nameću židovi i njihove sluge je toliko nakaradan da nam baš to i treba, da bi progledali i da bi se počeli borit za svoj opstanak.

a neki će definitivno u toj borbi za opstanak, platit visoku cijenu, francuzi prvi. onda vam neće biti problem ustaše niti jasenovac, onda će ipak biti puno važnije kako se spasit od svojih progresivnih multikultičara i njihovih dragih ljubimaca koji su iz azije došli samo s jednim ciljem, da od europe naprave muslimanski kontinent u kojem će dominirat i vladat isključivo muslimani. dal sam dobar prorok, znat ćemo vrlo brzo već za 20tak godina. nije ni to tako daleko, kako se sada čini.

http://www.portaloko.hr/clanak/bleib...dbasa/0/84124/

Huda jama – strogo čuvana tajna

'Bleiburg je sveto mjesto svih Hrvata – očekujem nova uhićenja udbaša!'

Na žalost, 2000 Hrvata iz Hude jame, mnogi među njima iz Hercegovine, još nisu dobili pravo na grob. To je sramota i za Sloveniju i za Hrvatsku. U Celju postoji još jedan rudnik - Pečovnik - u kojemu je okrutno ubijeno ili živo zakopano 12.000 Hrvata!
    Bitno je da su antifašistički - fašisti prigrlili svoju braću po oružju i istomišljenike srpske četnike, a sunarodnjake iz BiH potpuno zaboravili.

Zaboravili su oni mnogo toga pa i ovo:

Sramota - a Stipe Mesić u tom dokumentarcu srmano govori o građanima. Taj antifa ne može niti izgovoriti riječ Hrvati!!

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove